Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako ba ne znas za Sisica, satro novinara, koji je optereceniji Sarajevom od samog Hrasnog. Znaci lik ne moze bez Sarajeva zivjet, svaki drugi post na twitteru mu je o Sarajevu.
Jednom rjecu papak.
Ma nemam twitter, veze nemam ko je. Za koga pise?
Kakav papak sunce ti.
Ja uletio i naletim na ovo ne sjecam se da li sam u zivotu nekoga nazvao papkom, al' ovaj ober papcina.
Ne krivim ja njih haman 10 godina patnje je dugo vremena, a boga pitaj koliko ce još morati cekati na bilo kakav trofej.
Padalo je više prijedloga, pa je na kraju izabrano ime "Torpedo". Učesnici skupštine su oduševljeno pozdravili izabrano ime "Torpedo", koje sa toliko ponosa nose mnoga sindikanlna društva bratskog Sovjetskog Saveza.
Kako vas nije stid pricati o historiji citati samo tekst i bice jasno ciji je to klub bio i kako je pokušano da se proturi gospodi s carsije, al' nema provalili su ih.
Ima da osjedite bez titule svi ako se u međuvremenu ne ugasi sam od sebe.
ultima_palabra wrote: ↑21/09/2021 16:06
Zasto, zena hoda okolo glumeci neku direktoricu sa prljavom kosom i noktima.
Generalno, ovo samo lici na njih da cestitaju kad je vec sve proslo.
Sta bi on dao da moze hodat okolo prljave kose, ali sto kaze vas trener, celo.
Nemoj ba branit neobranjivo. Hoce da ispadne gispodin, a zapravo je obicna mahalusa. Od xy muskaraca u FKS, on nasao zenu vrijedjat. Mislim, nemam nista protiv da vrijedja njena djela, ali pusti se izgleda.
LSD wrote: ↑21/09/2021 16:25
90 minut je latentni željovac
Sve izmireno prema bivšim igracima, sadašnjim, poreskoj, opštini kez od uha do uha, a tu je i crni spreman je i onih 3-1 što vas je bog pogledao da ne bude 7-1 ovaj put se možda i desi.
ultima_palabra wrote: ↑21/09/2021 17:32
Sto prilici Jupiteru, ne prilici volu
Da budem jasan, za mene je Sabrina raspala kucka koju treba nabit nogom zbog svega sto nam je odradila. Al zeljovci nemaju pravo nikom prigovarat zbog prljave kose
Pitar sa Kariba wrote: ↑21/09/2021 15:31
Almedin Sisic na aparatima....
Kakav lik, meni nije jasno što mu toliko znači čestitka od gradskog rivala. Evo naši su čestitali, šta sad? Što se ljudi zamaraju sa tim čestitkama?
I ne kontam ovo što napisa Torpedo? Kao da će nas uvrijediti zato što je tako napisao. Torpedo baš fino, moćno ime. Ne znam zašto bi se neko uvrijedio ako mu spomeneš staro ime kluba.
LSD wrote: ↑21/09/2021 16:25
90 minut je latentni željovac
Sve izmireno prema bivšim igracima, sadašnjim, poreskoj, opštini kez od uha do uha, a tu je i crni spreman je i onih 3-1 što vas je bog pogledao da ne bude 7-1 ovaj put se možda i desi.
Tekbiiiir
Ajmo ko smije u ban na 2, 3 mjeseca i slicno?
Skupite se da vas
Ban u 2, 3 mjeseca mozda i pola godine cak X obojici po sedmicu ban može?
90minut wrote: ↑21/09/2021 16:11
Kako vas nije stid pricati o historiji citati samo tekst i bice jasno ciji je to klub bio i kako je pokušano da se proturi gospodi s carsije, al' nema provalili su ih.
Ima da osjedite bez titule svi ako se u međuvremenu ne ugasi sam od sebe.
Decki za vikend ste dobili zadacu koju necete ispuniti u narednih 50 godina. Ocekukem 5 milja maximum sutra, da ste bar manijacima dali dovoljno karti da vam se stadion jednom u godini napuni