Ma znala sam da cemo zijaniti, mada sam se ponadala kad sam vidjela prvo poluvrijeme. U drugom se ugasili, nista.Pitar sa Kariba wrote: ↑18/09/2021 21:00![]()
Sto bi ti rekla: "Imao sam suhu..."
Mog'o je vala i X ostati.
Koliko je to kartona ovaj podijelio u Tuzli?
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#10226 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#10227 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jbg dobro ste igrali. Koliko je Sloga hvaljena, nista vala.
A jbg nekad i najbolji izgube.
A jbg nekad i najbolji izgube.
- plain vanilla
#10228 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa to mi i jeste zao, nismo losi bili.Pitar sa Kariba wrote: ↑18/09/2021 21:13 Jbg dobro ste igrali. Koliko je Sloga hvaljena, nista vala.
A jbg nekad i najbolji izgube.![]()
A Krpicu su dani slave odbrojani, ne valja se meni zamjeriti
-
internazionale
#10229 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Poštovanje gospodine Hasićuanimus wrote: ↑18/09/2021 20:41Gospodin pravi. Svaka čast.Predsjednik Veleža Šemdsudin Hasić napustio je susret u 70. minuti. Pokušali smo da ga kontaktiramo i dobili ga tokom vožnje prema Mostaru.
Prije svega želim da kažem da čestitam još jednom ovom prilikom Željezničaru jubilej i nadamo se da ćemo ih i mi na isti način dočekati kod nas u Mostaru na proslavi, rekao nam je Hasić i ljutito nastavio.
- Napustio sam susret nakon još jedne odluke sudije, koja nema veze sa fudbalom. Odluke koja ima želju da razbije "Inicijativu 4R", da posvađa klubove. Ali mi se nećemo svađati nego ćemo se boriti protiv svih ovakvih anomalija. Perfidan pokušaj slanja poruke nama koji želimo prosperitet fudbala u BiH. Jelić je poslan da nas posvađa, ali će nas učiniti još jačim. Prvo poluvrijeme je i držao kriterij, ali odluke u drugom dijelu su išle kontra našeg tima, ljutito je rekao Hasić.
- Pogledajte sinoćnje sramno suđenje Zrana Grbića na Koševu. Sramota je bilo gledati. Onda nakon njega onaj performans Admira Musića u Banjoj Luci, koji je dosudio sve u korist Borca što se moglo dosuditi, pa večeras ovo sve. I ovo nije kraj. E zbog toga, ja kao predsjednik kluba umjesto da sam dočekao kraj susreta, sada sam na putu za Mostar izašavši sa utakmice u 70. minuti, rekao nam je Hasić.
Ne znam ništa o čovjeku ali ove neke izjave i stavovi su mangupski
Sa ovakvim ljudima možemo doći na nivo svijesti da kad npr. sudija sa zadatkom hoće da, što kaže gdin Hasić, posvađa klubove onda ovaj klub za koji se šilji namjerno pusti gol za protivnika
Da je to doživjeti
- Pitar sa Kariba
#10230 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jao Beke!
Dva gola zrinjskog, dvije asistencije Bekica!
Kod nas aut nije znao izvesti jbt. Dok se dogega do lopte, pa dok razgleda....
Dva gola zrinjskog, dvije asistencije Bekica!
Kod nas aut nije znao izvesti jbt. Dok se dogega do lopte, pa dok razgleda....
- Ricken
#10231 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kad je riječ o Želji, priznajem da sam subjektivan, jbg navijač sam. Ali i kao subjektivni navijač ne mogu reći da je ono bio penal. Druga vrlo bitna stvar je kriterij. Ne sudiš neke oštrije startove na sredini terena, i onda svirneš nešto što je možda kontakt u korist igrača koji je izgubio duel usljed lošeg postavljanja. Ne ide. Velež fizički dominantnija ekipa, pa se može reći da smo dobro prošli, jer smo ipak imali par situacija naprijed i uspjeli ograničili njihov broj kvalitetnih napada.hrasno38 wrote: ↑18/09/2021 20:26Na osnovu cega ti tvrdis da penal nije bio??? Eto zato sto ti tako mislis i gotovo. Po snimcima penal je cist ko suza ali eto ja sam napisao ako ima jos nekekav bolji pa da to potvrdi ili demantuje. Vi Velezovci ste vrlo cudna fela i uvijek je neko protiv vas. Tako ste i proslu sezonu kukali za peenal Borca koji je isto tako bio cist ko suza ali zato svaki vama dosudjen je bez pogovora.
Veležu hvala što je našu proslavu podržao korektnim i prijateljskim pristupom i želim im svu sreću u nastavku.
- omega369
#10232 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sta kaze ivkovic, da je ćelo pogodio...
I dudic u plavoj košulji, on u majici
Skidanje bekrića u 95 min da u šorcu kraj terena odgleda zadnju minutu, neprocjenjivo
ivkovic lud ko struja
Što se juričića tiče, ako onaj prekršaj nije za crveni, vala.. a imao je još jedan sličan pa nije dobio drugi žuti

I dudic u plavoj košulji, on u majici
Skidanje bekrića u 95 min da u šorcu kraj terena odgleda zadnju minutu, neprocjenjivo
Što se juričića tiče, ako onaj prekršaj nije za crveni, vala.. a imao je još jedan sličan pa nije dobio drugi žuti
- Edin H.
- omega369
#10234 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Neka je. Čovjek govori istinu. Treba ga podržati maksimalno
Čak i vama čini uslugu jer vas amnestira od onog danas cirkusa
Čak i vama čini uslugu jer vas amnestira od onog danas cirkusa
- ultima_palabra
#10235 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kao na primjer sto je Sarajevo namjerno pustilo gol u Tuzli protiv Slobodeinternazionale wrote: ↑18/09/2021 21:23Poštovanje gospodine Hasiću
Ne znam ništa o čovjeku ali ove neke izjave i stavovi su mangupski
Sa ovakvim ljudima možemo doći na nivo svijesti da kad npr. sudija sa zadatkom hoće da, što kaže gdin Hasić, posvađa klubove onda ovaj klub za koji se šilji namjerno pusti gol za protivnika![]()
Da je to doživjeti
- ultima_palabra
- Logovan
#10237 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Tuzla 22 boda, Zrinjski 21 bod.
Pobjegoše, fino su se odmaknuli. Sad valja stizati, jebem ti prosipanje bodova.
Pobjegoše, fino su se odmaknuli. Sad valja stizati, jebem ti prosipanje bodova.
- plain vanilla
- plain vanilla
#10239 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Taj Ivkovic mi otprve nije sjeo, sve neke bijesne gliste izvodi.omega369 wrote: ↑18/09/2021 22:25 Sta kaze ivkovic, da je ćelo pogodio...![]()
I dudic u plavoj košulji, on u majici![]()
![]()
Skidanje bekrića u 95 min da u šorcu kraj terena odgleda zadnju minutu, neprocjenjivo![]()
ivkovic lud ko struja
![]()
Što se juričića tiče, ako onaj prekršaj nije za crveni, vala.. a imao je još jedan sličan pa nije dobio drugi žuti![]()
![]()
A ovo s Bekricem
- Pitar sa Kariba
#10240 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
plain vanilla wrote: ↑18/09/2021 23:15 Koga cete vi stici? Kojom igrom? S kojim igracima? Budi ozbiljan
Haj' ba nemoj se na nama istresati!
Nismo mi krivi!
Last edited by Pitar sa Kariba on 18/09/2021 23:24, edited 1 time in total.
- armin071
- Logovan
#10242 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nisam rekao da ćemo stići, nego da valja stići.plain vanilla wrote: ↑18/09/2021 23:15Koga cete vi stici? Kojom igrom? S kojim igracima? Budi ozbiljan
- plain vanilla
#10243 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa jest, nervozna sam, izvinjavam sePitar sa Kariba wrote: ↑18/09/2021 23:23plain vanilla wrote: ↑18/09/2021 23:15 Koga cete vi stici? Kojom igrom? S kojim igracima? Budi ozbiljan![]()
![]()
Haj' ba nemoj se na nama istresati!
Nismo mi krivi!![]()
-
splinter
#10244 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
plain vanilla wrote: ↑18/09/2021 23:15Koga cete vi stici? Kojom igrom? S kojim igracima? Budi ozbiljan
- Edin H.
-
svi u napad
#10246 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Fina tekma danas. Konama cestitam jubilej. Steta sto sudija nije dorastao nivou i vaznosti tekme, ali ima pravde. kako rece Ivkovic celo promasi. No bez obzira na sve tekma dobra za gledanje. Spopadne me muka kad se sjetim Sarajeva jucer. Pa mi igramo najsporije i najruznije od svih klubova. Cestitam jos jednom jubilej. Zivjeli.
-
Awakened
#10247 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Cestitke Zelji na 100 godina postojanja!
-
duffy_duck
#10248 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Htio bi da kažem par stvari na utakmicama 9 kola naše lige
Utakmica Borac Siroki sudija koji je sudio veze nema gura ga neko ocigledno covjek je prekidao svaku manju sanšu za široki druga stvar ne zna pravila nogometne igre da sudija više nije zrak ako ga pogodi lopta svira se pasivno spuštanje lopte za ekipu koja je napadala u trenutku kada je sudiju pogodila lopta. Sve u svemu jako loše suđenje za naziv " profesionalni sudija"
Druga utakmica Sarajevo- Leotar
Glavni sudija Zoran Grbić je u mnogo sjeckao igru, svirao nepostojeće faule za protivnika, kada je Sarajevo imalo stopostotnu sansu on svira kontra faul strahota od suđenja. Ukupno vrijeme igranja u drugom poluvremenu može se reći 11 minuta od citavih 45.
Druga stvar svira nepostojeći penal za leotar po pravilu kada protvnički igrač uđe u peterac golmana ne smije ni sekunde dirati. Igrač leotara je napravio faul za golmana a sudija je na asistenciju 1 Asistenta sa bliže strane svirao penal. Katastrofa. I plus produženo vrijeme 6+ minuta nakon 4.50 svirao kraj i nedopušta izvođenje kornera. Ne postojeći ofsajd kada je Sarajevo imalo 3 na 2...
Treča utakmica Tuzla City Sloboda
Glavni sudija Adis Mulahasanovic Sarajevo
Suđenje bar malo bolje od ovih iz prve i druge utakmice, penal jest ili nije bio to je ipak do ugla postavljanja Gospodina Adisa.
Četvrta utakmica Zeljeznicar Velež
Sudija : Fran Jelić u početku je sve bilo okej ali je poslije izgubio kompas i sudio je nepostojeće faulove za domaću ekipu. Mnogo mnogo diskutabilan penal na asistenciju takodjer 1 asistenta sa bliže strane. Komunikacija nije bila na zavidnom nivou i penal nije postojao čist faul za golmana gostiju.
Sve u svemu mnogo nekorektnosti i mnogo mnogo drugačijeg kriterija za jednu i drugu ekipu.
Utakmica Borac Siroki sudija koji je sudio veze nema gura ga neko ocigledno covjek je prekidao svaku manju sanšu za široki druga stvar ne zna pravila nogometne igre da sudija više nije zrak ako ga pogodi lopta svira se pasivno spuštanje lopte za ekipu koja je napadala u trenutku kada je sudiju pogodila lopta. Sve u svemu jako loše suđenje za naziv " profesionalni sudija"
Druga utakmica Sarajevo- Leotar
Glavni sudija Zoran Grbić je u mnogo sjeckao igru, svirao nepostojeće faule za protivnika, kada je Sarajevo imalo stopostotnu sansu on svira kontra faul strahota od suđenja. Ukupno vrijeme igranja u drugom poluvremenu može se reći 11 minuta od citavih 45.
Druga stvar svira nepostojeći penal za leotar po pravilu kada protvnički igrač uđe u peterac golmana ne smije ni sekunde dirati. Igrač leotara je napravio faul za golmana a sudija je na asistenciju 1 Asistenta sa bliže strane svirao penal. Katastrofa. I plus produženo vrijeme 6+ minuta nakon 4.50 svirao kraj i nedopušta izvođenje kornera. Ne postojeći ofsajd kada je Sarajevo imalo 3 na 2...
Treča utakmica Tuzla City Sloboda
Glavni sudija Adis Mulahasanovic Sarajevo
Suđenje bar malo bolje od ovih iz prve i druge utakmice, penal jest ili nije bio to je ipak do ugla postavljanja Gospodina Adisa.
Sudija : Fran Jelić u početku je sve bilo okej ali je poslije izgubio kompas i sudio je nepostojeće faulove za domaću ekipu. Mnogo mnogo diskutabilan penal na asistenciju takodjer 1 asistenta sa bliže strane. Komunikacija nije bila na zavidnom nivou i penal nije postojao čist faul za golmana gostiju.
Sve u svemu mnogo nekorektnosti i mnogo mnogo drugačijeg kriterija za jednu i drugu ekipu.
- Ricken
#10249 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kakav faul na golmanu, ne kontam?duffy_duck wrote: ↑19/09/2021 05:01
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#10250 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ivkovic izvlaci maksimum iz onog sto ima u timui prvi put vidim Zelju da igra ovakav moderan nogomet, presing 90 minuta. Jelic sinoc pustio nesto jacu igru, penal je bio, ne vidim da je inace nesto grijesio.
Gasal posljje 15 minuta protiv Slobode nikad nista vise nije pokazao a imao je prilike.
Ovo 6. mjesto je nas domet i trebamo se pomiriti s tim i stabilizovati klub
Gasal posljje 15 minuta protiv Slobode nikad nista vise nije pokazao a imao je prilike.
Ovo 6. mjesto je nas domet i trebamo se pomiriti s tim i stabilizovati klub