Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#10201 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Edin H. wrote: 18/09/2021 19:08
hrasno38 wrote: 18/09/2021 19:05 Igra onako i Zelej i Veleza nista posebno, penal je bio ali eto mozda bude jos koji bolji snimak, Jelic jeste propustio svirati par prekrsaja za Velez i mozda podjeliti jos koji zuti igracima Zelje ali aposlutno nije uticao na rezultat. Uvodjenje Bekricca u 90 i nekoj minuti je FUJ i trebao mu je Bekric jebati majku za to. Ivkovic je Zeljin Jesic....klasicna karina od trenera kojem je najveci domet Istra u Hrvatskoj i na zalost Zeljo u BiH. Ambijent predivan, navijanje ma sve ali dzaba kad konstatno imas kurcine od trenera koji nisu u stanju ni klupu da popune sa 9 igraca. Ivkovica treba otjerati u tri P.M a neka ekipu vodi neko iz omladinskog pogoona jer ni jedan nebi rekao "da Zeljo treba da igra ponizno"!!!
Pa ti si tražio da ode Osim, ne znam samo šta si očekivao da će se desiti
Bio je jedan oglas prije rata "mijenjam Yugu za ficu uz doplatu.......sifra...govno za govno!
ibizza

#10202 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ibizza »

Proslava rodjendan, a jedva 10 milja... :skoljka:
vicious

#10203 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by vicious »

Šta znači ba ovom Ivkoviću stalno ova priča ponizno i skrušeno, kakva je ovo šuplja?
animus

#10204 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

Ono nije bio penal. Šanse nema. Juricic dobar igrac ali je mogao i trebao dobiti crveni. Ne mozes onako uklizavati stalno.
Velež bolji ali nije iskoristio predobre šanse. Andjusic bi komotno mogao u Sarajevu igrati koliko je efikasan. Taman taj kalibar.
mirza_15

#10205 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mirza_15 »

Grean wrote: 18/09/2021 18:38 Ne treba ovo vezati za Zelju, sljedeci put ce oni biti zrtvena ovca kad FSBiH bude pravio neke nove kontrukcije.

Zeljo nije problem, problem je banda koja radi kako oni misle da treba a niko im nista ne moze. Ovaj nece biti kaznjen, nece ni onaj od juce sa Koseva niti taj iz BL, kao sto nisu bili ni drugi.
Nisam gledao utakmicu, ali potpisujem komentar. Ako je šta i bilo na Željin mlin, nema to veze sa Željom. To su Vicine petljavine.
Anquilla

#10206 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Anquilla »

Grean wrote: 18/09/2021 18:38 Ne treba ovo vezati za Zelju, sljedeci put ce oni biti zrtvena ovca kad FSBiH bude pravio neke nove kontrukcije.

Zeljo nije problem, problem je banda koja radi kako oni misle da treba a niko im nista ne moze. Ovaj nece biti kaznjen, nece ni onaj od juce sa Koseva niti taj iz BL, kao sto nisu bili ni drugi.
:thumbup:
Uopšte ne upartih je li ijedan sudija kažnjen u ovoj sezoni.

Usput, vidim na klixu nema tekstualni prenos utakmice iz Tuzle.
Uvijek imaju utakmice Sarajeva, Želje i Veleža, pa mi nije jasno zašto nema ove. Neki čudni kriteriji portala.
animus

#10207 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

Sloboda puno bolja od TC. Ponisten im gol zbog ofsajda. Promasili penal. Jos tri dobra i opasna šuta. Morali su dati gol. Šteta
karanana

#10208 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by karanana »

hrasno38 wrote: 18/09/2021 19:05 Igra onako i Zelej i Veleza nista posebno, penal je bio ali eto mozda bude jos koji bolji snimak, Jelic jeste propustio svirati par prekrsaja za Velez i mozda podjeliti jos koji zuti igracima Zelje ali aposlutno nije uticao na rezultat. Uvodjenje Bekricca u 90 i nekoj minuti je FUJ i trebao mu je Bekric jebati majku za to. Ivkovic je Zeljin Jesic....klasicna karina od trenera kojem je najveci domet Istra u Hrvatskoj i na zalost Zeljo u BiH. Ambijent predivan, navijanje ma sve ali dzaba kad konstatno imas kurcine od trenera koji nisu u stanju ni klupu da popune sa 9 igraca. Ivkovica treba otjerati u tri P.M a neka ekipu vodi neko iz omladinskog pogoona jer ni jedan nebi rekao "da Zeljo treba da igra ponizno"!!!
Penal nije bio. Ono je bilo smijesno. Nake su vam redovno svirali i davali prije nekih 7-8 godina pa su onda prestali i evo opet.
vicious

#10209 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by vicious »

Kakav penal, ovaj nagazio Velezovog igraca
Blitz1

#10210 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Blitz1 »

Velež presmiješna ekipa. Ako se ne uozbilje, ne gine im borba za opstanak.
hrasno38

#10211 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

karanana wrote: 18/09/2021 19:59
Penal nije bio. Ono je bilo smijesno. Nake su vam redovno svirali i davali prije nekih 7-8 godina pa su onda prestali i evo opet.
Na osnovu cega ti tvrdis da penal nije bio??? Eto zato sto ti tako mislis i gotovo. Po snimcima penal je cist ko suza ali eto ja sam napisao ako ima jos nekekav bolji pa da to potvrdi ili demantuje. Vi Velezovci ste vrlo cudna fela i uvijek je neko protiv vas. Tako ste i proslu sezonu kukali za peenal Borca koji je isto tako bio cist ko suza ali zato svaki vama dosudjen je bez pogovora.
Sarlo Akrobata

#10212 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Sarlo Akrobata »

hrasno38 wrote: 18/09/2021 20:26
Na osnovu cega ti tvrdis da penal nije bio??? Eto zato sto ti tako mislis i gotovo. Po snimcima penal je cist ko suza ali eto ja sam napisao ako ima jos nekekav bolji pa da to potvrdi ili demantuje. Vi Velezovci ste vrlo cudna fela i uvijek je neko protiv vas. Tako ste i proslu sezonu kukali za peenal Borca koji je isto tako bio cist ko suza ali zato svaki vama dosudjen je bez pogovora.

Rece navijac zelje, koji se kao bore protiv sistema, kapitalizma i da ne zaboravimo against modern football :lol:
hrasno38

#10213 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Sarlo Akrobata wrote: 18/09/2021 20:28

Rece navijac zelje, koji se kao bore protiv sistema, kapitalizma i da ne zaboravimo against modern football :lol:
Za sve sto kazemo da je protiv nas mi mozemo dokazati bez ikakvih problema za razliku od nebitnog kluba sa drugog kraja grada.
animus

#10214 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

Predsjednik Veleža Šemdsudin Hasić napustio je susret u 70. minuti. Pokušali smo da ga kontaktiramo i dobili ga tokom vožnje prema Mostaru.

Prije svega želim da kažem da čestitam još jednom ovom prilikom Željezničaru jubilej i nadamo se da ćemo ih i mi na isti način dočekati kod nas u Mostaru na proslavi, rekao nam je Hasić i ljutito nastavio.

- Napustio sam susret nakon još jedne odluke sudije, koja nema veze sa fudbalom. Odluke koja ima želju da razbije "Inicijativu 4R", da posvađa klubove. Ali mi se nećemo svađati nego ćemo se boriti protiv svih ovakvih anomalija. Perfidan pokušaj slanja poruke nama koji želimo prosperitet fudbala u BiH. Jelić je poslan da nas posvađa, ali će nas učiniti još jačim. Prvo poluvrijeme je i držao kriterij, ali odluke u drugom dijelu su išle kontra našeg tima, ljutito je rekao Hasić.

- Pogledajte sinoćnje sramno suđenje Zrana Grbića na Koševu. Sramota je bilo gledati. Onda nakon njega onaj performans Admira Musića u Banjoj Luci, koji je dosudio sve u korist Borca što se moglo dosuditi, pa večeras ovo sve. I ovo nije kraj. E zbog toga, ja kao predsjednik kluba umjesto da sam dočekao kraj susreta, sada sam na putu za Mostar izašavši sa utakmice u 70. minuti, rekao nam je Hasić.
Gospodin pravi. Svaka čast.
karanana

#10215 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by karanana »

Jeste, jedini ja to tako tvrdim i niko vise. Ma budala sam i sto ti repliciram i prvi put i sad.
the_stick

#10216 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by the_stick »

hrasno38 wrote: 18/09/2021 20:40
Sarlo Akrobata wrote: 18/09/2021 20:28

Za sve sto kazemo da je protiv nas mi mozemo dokazati bez ikakvih problema za razliku od nebitnog kluba sa drugog kraja grada.
Opet kompleks mladjeg, a veceg sarajevskog kluba. :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#10217 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

Joj Krpicu ne naigro se ti ubuduce. Mrsh
animus

#10218 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

E jbg
Sloboda prolazi isto kao mi sinoc. Ne iskoristiš šanse i dobiješ gol
Karikaturist

#10219 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Karikaturist »

Dokazi Panticu, dokazi. :lol:
armin071

#10220 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by armin071 »

animus wrote: 18/09/2021 20:41
Predsjednik Veleža Šemdsudin Hasić napustio je susret u 70. minuti. Pokušali smo da ga kontaktiramo i dobili ga tokom vožnje prema Mostaru.

Prije svega želim da kažem da čestitam još jednom ovom prilikom Željezničaru jubilej i nadamo se da ćemo ih i mi na isti način dočekati kod nas u Mostaru na proslavi, rekao nam je Hasić i ljutito nastavio.

- Napustio sam susret nakon još jedne odluke sudije, koja nema veze sa fudbalom. Odluke koja ima želju da razbije "Inicijativu 4R", da posvađa klubove. Ali mi se nećemo svađati nego ćemo se boriti protiv svih ovakvih anomalija. Perfidan pokušaj slanja poruke nama koji želimo prosperitet fudbala u BiH. Jelić je poslan da nas posvađa, ali će nas učiniti još jačim. Prvo poluvrijeme je i držao kriterij, ali odluke u drugom dijelu su išle kontra našeg tima, ljutito je rekao Hasić.

- Pogledajte sinoćnje sramno suđenje Zrana Grbića na Koševu. Sramota je bilo gledati. Onda nakon njega onaj performans Admira Musića u Banjoj Luci, koji je dosudio sve u korist Borca što se moglo dosuditi, pa večeras ovo sve. I ovo nije kraj. E zbog toga, ja kao predsjednik kluba umjesto da sam dočekao kraj susreta, sada sam na putu za Mostar izašavši sa utakmice u 70. minuti, rekao nam je Hasić.
Gospodin pravi. Svaka čast.
:thumbup: Kapa dole legendo
plain vanilla

#10221 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

animus wrote: 18/09/2021 20:45 E jbg
Sloboda prolazi isto kao mi sinoc. Ne iskoristiš šanse i dobiješ gol
Ma ovaj se nalozio, da nije dao krepo bi, a onda fol ne slavi. Hinjo
turbofolk

#10222 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by turbofolk »

Šteta za Slobodu :(
Bazinga1234

#10223 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Bazinga1234 »

Dobar rezultat za nas i Pitare :skoljka:
plain vanilla

#10224 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

Gdje mi je @Pitar s Kariba da placemo zajedno :mrgreen:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#10225 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Pitar sa Kariba »

:lol:
Sto bi ti rekla: "Imao sam suhu..."

Mog'o je vala i X ostati.
Koliko je to kartona ovaj podijelio u Tuzli?
Post Reply