Sta je ovo, zamolio bi objasnjenje? Korisnik sam EXTRA net paketa, imam 500 besplatnih minuta i 24 GB interneta, sad pokusao poslati 2 KM kredita i proslo?
Vidim stanje racuna ovo. Zar se uopste moze slati kredit na pretplati ovoj?
Moderator: Benq

Mozes slati bez problema samo ti na kraju mjeseca dođe veci racun za iznos koji si poslo.
Da li je neko podnio zahtjev a da ima ugovor od ranije potpisan?Svi korisnici Moja TV Net i Moja TV Full paketa imaju mogućnost podnošenja zahtjeva za dodatni, izuzetno vrijedan benefit: “povećanje pristupne brzine do 100 Mbps”, bez povećanja cijene paketa.
Piše svi korisnici koji nisu pod obaveznim ugovoromrimano wrote: ↑09/09/2021 22:12Da li je neko podnio zahtjev a da ima ugovor od ranije potpisan?Svi korisnici Moja TV Net i Moja TV Full paketa imaju mogućnost podnošenja zahtjeva za dodatni, izuzetno vrijedan benefit: “povećanje pristupne brzine do 100 Mbps”, bez povećanja cijene paketa.
Zvao sam 1444 kazu mi samo uz novi ugovor. Pa zasto onda pise svi korisnici, nema logike.
Svi korisnici koji mogu potpisati novi ugovorrimano wrote: ↑09/09/2021 22:12Da li je neko podnio zahtjev a da ima ugovor od ranije potpisan?Svi korisnici Moja TV Net i Moja TV Full paketa imaju mogućnost podnošenja zahtjeva za dodatni, izuzetno vrijedan benefit: “povećanje pristupne brzine do 100 Mbps”, bez povećanja cijene paketa.
Zvao sam 1444 kazu mi samo uz novi ugovor. Pa zasto onda pise svi korisnici, nema logike.
Ja imam MTV NET 3, umjesto 300/40 pustili mi 600/80 gdje da se žalim.dend wrote: ↑09/09/2021 09:22Kako nisu mjerodavni ?PlusSA wrote: ↑09/09/2021 08:35
Al ti tvoji brojevi nisu baš mjerodavni.
To je kao npr: prosjecna plata. Ljudi foteljaši imaju po 4-5.000km njih je 10.000 a obicni radnici kojih je 100.000 po 800-1000 km.
Onda sabereš prosjek i dobra cifra zar ne![]()
Tako isto sa famoznim internetom i tehnicke mogucnosti.
Imaš možda 10.000 koji mogu da furaju 100 mbps a ovamo 100.000 korisnika do 10,20 mbps![]()
![]()
Nadam se da ovaj post nece biti izbrisan jer je korektan![]()
![]()
Koliko operatera pruza ftth mrezu u bih gdje moze gigabitne brzine pustati ?
Decembar 2020 u BiH ima AKTIVNIH 45 000 FTTH korisnika, skontaj koliko ima ljudi pristup FTTH mrezi ali isti nije prikljucen na nju iz licnih razloga ( ne zele koristiti bht ) ,a imas ih i na ovom forumu.
Novembar 2020, MojaTV ima 205 000 korisnika ,a do kraja 2021 taj broj ce biti OPET mnogo veci ...
Podaci o brzinama nisu nigdje dostupni i pomalo su zavaravajuci jer se internet pristupom smatra i onaj internet 512kbps u phone paketu.
Zali se Hami u vodovoduTananarive wrote: ↑10/09/2021 08:17Ja imam MTV NET 3, umjesto 300/40 pustili mi 600/80 gdje da se žalim.dend wrote: ↑09/09/2021 09:22
Kako nisu mjerodavni ?
Koliko operatera pruza ftth mrezu u bih gdje moze gigabitne brzine pustati ?
Decembar 2020 u BiH ima AKTIVNIH 45 000 FTTH korisnika, skontaj koliko ima ljudi pristup FTTH mrezi ali isti nije prikljucen na nju iz licnih razloga ( ne zele koristiti bht ) ,a imas ih i na ovom forumu.
Novembar 2020, MojaTV ima 205 000 korisnika ,a do kraja 2021 taj broj ce biti OPET mnogo veci ...
Podaci o brzinama nisu nigdje dostupni i pomalo su zavaravajuci jer se internet pristupom smatra i onaj internet 512kbps u phone paketu.![]()
![]()
Istice ti samo obavezno trajanje ugovora, svi smo mi potpisali ugovore na ne odredjeno vrijeme, tako da dok korisnik ne podnese zahtjev za gasenje usluge ona se i dalje koristi i placa se.
Za marku nemas nista. Imas popuste na uređaje uz potpis novog ugovora ili bogatiji paket(vise gb). Sve imas na web stranici ako zelis kupiti novi uređaj pise ti popust za tvoj paket.
Nakon isteka ugovorne obaveze ( 24mj ) gubis benefite koje si imao prilikom potpisa. Imaš mogućnost koristiti idalje paket bez benefita ili potpisati novi ugovor i dobiti nove benefite ( vise saobracaja, manja cijena, popust na kupovinu uređaja )
Paketi MojaTV Net ( TV + NET )
Ja sam testirao preko MojaTV ( 1KM )gentoo wrote: ↑10/09/2021 08:10 Moze li neko potvrditi da MojaTV preko aplikacije (ono od 9.90KM) moze raditi preko 2 razlicita uredjaja ? Znam da ne moze u isto vrijeme ali me zanima da ne idu po nekim MAC adresama i sl. ? Dakle ako je jedan TV ugasen, moze li raditi na drugom ? Jer eto Telemach nema uopste opcije EON app x2.. cak ni da platis![]()
Brise se sve sto nema veze sa temom i uslugama Telecoma. Kritike su jedno, a sasvim drugo provokacije, vrijedjanja, trolanje, spam (vise puta ponovljen isti post) itd. Kao sto si ti ovo napisao na ovoj temi, tako isto pojedinci pisu i na drugim temama cim im se nesto ne svidja ili nije po njihovom. Nema razloga za neko hejtanje, toliko bitnijih stvari u zivotu, a bar svi danas imamo mogucnost izbora operatera, pa kome se ne svidja, neka ide, a ne spamat pa poslije ljudi ne mogu do korisnih informacija doci od necijeg prepucavanja, za to postoji PP.PajaELdin wrote: ↑10/09/2021 09:22 @PlusSA Brate nema fajde vjeruj. Ovdje se brise svaka upucena kritika prema Telecomu. Ne vidim onda razlog postojanja ove teme. Kad su se bombe bacale ima vise od godinu dana da se radi na rebrendingu Moja TV platforme i da to krece od septembra. Navukli raju, pa nas onda isprovocirali. I sad ocekuju da te supljake prihvatimo objerucke. Ma ovdje su pojedinci definitivno u Telecomovim jaslama. Njihovi se postovi nikad ne brisu.
Hvala punodend wrote: ↑10/09/2021 09:35Paketi MojaTV Net ( TV + NET )
https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... televizija
Lista TV kanala za MojaTV:
Google Drive .pdf - https://klix.com/MojaTVpdf
Online lista MojaTV - https://klix.com/TVCLMojaTVlista
Online lista MojaWebTV -https://klix.com/TVCLMojaWebTV
Trenutna akcija za MojaTV
https://www.bhtelecom.ba/usluge-za-priv ... moja-tv-2/
A nije spam kad pojedini forumaši najavljuju lažne promjene na Moja TV od prošle godineBenq wrote: ↑10/09/2021 09:42Brise se sve sto nema veze sa temom i uslugama Telecoma. Kritike su jedno, a sasvim drugo provokacije, vrijedjanja, trolanje, spam (vise puta ponovljen isti post) itd. Kao sto si ti ovo napisao na ovoj temi, tako isto pojedinci pisu i na drugim temama cim im se nesto ne svidja ili nije po njihovom. Nema razloga za neko hejtanje, toliko bitnijih stvari u zivotu, a bar svi danas imamo mogucnost izbora operatera, pa kome se ne svidja, neka ide, a ne spamat pa poslije ljudi ne mogu do korisnih informacija doci od necijeg prepucavanja, za to postoji PP.PajaELdin wrote: ↑10/09/2021 09:22 @PlusSA Brate nema fajde vjeruj. Ovdje se brise svaka upucena kritika prema Telecomu. Ne vidim onda razlog postojanja ove teme. Kad su se bombe bacale ima vise od godinu dana da se radi na rebrendingu Moja TV platforme i da to krece od septembra. Navukli raju, pa nas onda isprovocirali. I sad ocekuju da te supljake prihvatimo objerucke. Ma ovdje su pojedinci definitivno u Telecomovim jaslama. Njihovi se postovi nikad ne brisu.
Nažalost tako stvari stoje, kritike trebaju prihvatiti izvuci pouku iz njih. A ne brisanjem poruka (kriju se, jer nemaju argumente za odgovor vec lupaju nebuloze neke).PajaELdin wrote: ↑10/09/2021 09:22 @PlusSA Brate nema fajde vjeruj. Ovdje se brise svaka upucena kritika prema Telecomu. Ne vidim onda razlog postojanja ove teme. Kad su se bombe bacale ima vise od godinu dana da se radi na rebrendingu Moja TV platforme i da to krece od septembra. Navukli raju, pa nas onda isprovocirali. I sad ocekuju da te supljake prihvatimo objerucke. Ma ovdje su pojedinci definitivno u Telecomovim jaslama. Njihovi se postovi nikad ne brisu.
Zar je laž da MojaTV ima 350+ kanala i 95HD kanala ? Imaš listu u mom opisu profila, pa mi reci da korigujem.PlusSA wrote: ↑10/09/2021 10:15Nažalost tako stvari stoje, kritike trebaju prihvatiti izvuci pouku iz njih. A ne brisanjem poruka (kriju se, jer nemaju argumente za odgovor vec lupaju nebuloze neke).PajaELdin wrote: ↑10/09/2021 09:22 @PlusSA Brate nema fajde vjeruj. Ovdje se brise svaka upucena kritika prema Telecomu. Ne vidim onda razlog postojanja ove teme. Kad su se bombe bacale ima vise od godinu dana da se radi na rebrendingu Moja TV platforme i da to krece od septembra. Navukli raju, pa nas onda isprovocirali. I sad ocekuju da te supljake prihvatimo objerucke. Ma ovdje su pojedinci definitivno u Telecomovim jaslama. Njihovi se postovi nikad ne brisu.
Odustajem definitivno od rasprave ovdje sa likovima koji lažu stanje, mogu iskorištavati korisnike 50+ godina kojima je dovoljan samo BHT i FTV dnevnik i viber poziv. (Laganjem 350 kanala od kojih su 50 kamere, 50 crne radio stanice)
Mi koji smo zahtjevniji to ce gubiti a vremenom jer brzina neta je "odron" kod vecine. Pogotov ko ima 2 STB-a upaljena na HD kanalu od 10mbps ti ne ostane ni 5mbps![]()
Hvale se HD kanalima u "2021" godini a i to ubacuje kanal jer se SD kanali svakako gase al oni se hvale kako su ubacili HD jer inace brišeš kanal.
lupetaju brzine 100mbps (a to je moguce možda kod 10% korisnika).
Dovoljno je otvoriti sajt njihov gdje ti iskacu novosti poput šporet, friždera i sl (bave se totalno suprotnim stvarima troše stvari na gluposti).
Razumijem brane imaju pojedinci koristi, žive od te firme al u koju krajnost idu na ovom forumu 2-3 lika (mada mislim da je to cak jedna osoba koja ima zadatak da uvede ovdje red).
Halalite mi ako nekad nešto izletim ili sam jedva cekao septembar famozne PROMJENE koje se nisu desile po ko zna koji put.
Žao mi je što ste cista 0 spram glavnog konkurenta, koji je u svakom pogledu bolji od vas. (Žao mi je što nije prije krenuo u širenju mreže)
Sreca je što imaju mrežu od prije rata pa je i dan danas koriste, famozni jadni bakar koji crpi sve ovo na "štekanje"![]()
Ja nemam nikakvog interesa da nekog zavlačim ili slično. Kako sam vama rekao tako sam i ja dobio informaciju. Radi se o novoj platformi , i ja sam iznenađen zašto još nije pušteno. Znam da se uveliko radi na platformi. i iskreno stojim iza svojih riječi. Vjerojatno po mojoj subjektivnoj procjeni će probit rok. Ali eto nadam se poboljšanju u svakom smislu.PajaELdin wrote: ↑10/09/2021 09:22 @PlusSA Brate nema fajde vjeruj. Ovdje se brise svaka upucena kritika prema Telecomu. Ne vidim onda razlog postojanja ove teme. Kad su se bombe bacale ima vise od godinu dana da se radi na rebrendingu Moja TV platforme i da to krece od septembra. Navukli raju, pa nas onda isprovocirali. I sad ocekuju da te supljake prihvatimo objerucke. Ma ovdje su pojedinci definitivno u Telecomovim jaslama. Njihovi se postovi nikad ne brisu.
Možete vi i bolje. Mislim može se nagurati na 500+ kanala. Ima sigurno još dosta radio kanala koji bi se mogli ubaciti? Pa da se ta ukupna cifra uveća.