TotallyDifferent_Not wrote: ↑08/09/2021 15:08
Haris.ba wrote: ↑08/09/2021 14:44
Zgrada gdje su kafana, pekara i slično je uvijek problematična. Ali, sve su to sitnice na koje većina naroda ne gleda.
Bitna je samo lokacija.
Ali i pored toga, kako su rekli, u komšiluku ima svega, tako da ipak sam odustao od ovog, a bio sam zacrtao ovaj stan i eto sjetih se da pitam ovdje za mišljenje i sreća pa jesam ako je loše tu koliko kažu..
Komsiluk je sasvim sasvim ok. Ta kafana u zgradi je mjesto gdje se ratni veterani cini mi se okupljaju i sijele, gledaju utakmice.. 10 metara pored je jos jedna kafana Dolar koja je sasvim kulturna. Zivio sam tu 6 godina i za tih 6 godina samo se desilo da se opljackala ta pekara koja i ne radi vise...
u mahali su uglavnom normalni insani-tj nema narkomana, nema obijanja auta, nema lupanja stakala i sl. Kineska ambasada ti je 50m od zgrade i tu imas policiju koja je tu 24/7.
Tacno je da od te javne kuhinje se siri 'miris'

ali samo oko 10-11 sati, ostatak dana je ok.
Po meni ovo ti je extra lokacija i ako ti se svidja stan i ok ti je cijena nemoj da odustajes zbog ovih 'savjeta' po forumu...
na kraju krajeva pametnije ti je otic gore, narucit kafu u dolaru pitat ljude koji dolaze tu sve sto te zanima (jer u dolaru uglavnom domaci sjede) i dobit info iz prve ruke.
Ul. Brace Begic je najljepsa na KB.
Dole ispod vec-nusreta sisica i muhameda hadzijahica ti ne bih preporucio