Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Patton44 wrote: ↑08/09/2021 08:58Tako je gospodine Smit. Samo Covic moze predstavljat Hrvate u predsjednistvu.
Dodik ima djela koji ljudi nece il ne zele da vide,u kojim pokazuje drzavotvornost i pripadnost BiH.
Kad mi budemo vlast, drugacije cemo pricat s Dodikom i Covicem. :pisnuo:Vakog hojrata tesko da ce vise bit.
Sa Dodikom možda može o košarci samo pričat.
Kod Čovića i Boške po selfie i pamet.
Patton44 wrote: ↑08/09/2021 08:58Tako je gospodine Smit. Samo Covic moze predstavljat Hrvate u predsjednistvu.
Dodik ima djela koji ljudi nece il ne zele da vide,u kojim pokazuje drzavotvornost i pripadnost BiH.
Kad mi budemo vlast, drugacije cemo pricat s Dodikom i Covicem. :pisnuo:Vakog hojrata tesko da ce vise bit.
SABOR U MOSTARU
Adil Osmanović emotivno govorio o saradnji HDZ-a i SDA: Bili smo i bit ćemo partneri
Meni ni iz dzepa ni u dzep. Zaboli me uho. Samo takvi potezi govore o njenom karakteru. Mene zajbat nece niti moze. Opet ti kazem, to sto je fina i upitna ne znaci da nije namazana.
Dobro je li to sva zamjerka "da je namazana", ima li šta konkretno da je zajebala?
Teško da u skupštinskim klupama možeš nešto zajebati.
Sve ce to hadzija u suru ucerat,kad postane vlast.
ps
Jel no sinoc na SKS trazio smjenu tuzitelja sto ga je uvrijedio, kad je rekao da nije bio svjestan kad je ukro pecat.
Login7777 wrote: ↑08/09/2021 09:08
ps
Jel no sinoc na SKS trazio smjenu tuzitelja sto ga je uvrijedio, kad je rekao da nije bio svjestan kad je ukro pecat.
Ne kontam ove prozivke "hadžija", time samo pokazuješ koliko si siromašan u svom identiteti i vjeri koju vjerovatno zagovaraš i praktikuješ? Bolje reci šupak, peder, konj, slon...šta ja znam, biti hadžija je nešto pozitivno, trebalo bi biti kruna nekog vjerovanja i ibadeta kod muslimana, fakat ne kontam vas mladomuslimanske slugane kako nemate nimalo digniteta, poštovanja prema vjeri kojoj pripadate i u kopjoj ste rođeni. Jbt. mora vas jedan agnostik educirati o elementarnim stvarima onoga u šta vjerujete.
Patton44 wrote: ↑08/09/2021 09:26
ps
Ne kontam ove prozivke "hadžija", time samo pokazuješ koliko si siromašan u svom identiteti i vjeri koju vjerovatno zagovaraš i praktikuješ? Bolje reci šupak, peder, konj, slon...šta ja znam, biti hadžija je nešto pozitivno, trebalo bi biti kruna nekog vjerovanja i ibadeta kod muslimana, fakat ne kontam vas mladomuslimanske slugane kako nemate nimalo digniteta, poštovanja prema vjeri kojoj pripadate i u kopjoj ste rođeni. Jbt. mora vas jedan agnostik educirati o elementarnim stvarima onoga u šta vjerujete.
SDP hoce svog kandidata za izbore, NiP hoce svog ?
Gdje to vodi trojku, u propast naravno samo idu na ruku SDA i Bakiru.
Svojevrsan primjer političkog amaterizma ili sa druge strane imaju mig da će se situacija do izbora promijeniti i da bi moglo doći do izbacivanja žuto-riđeg govneta i podguzne mu muhe Komšića iz kombinacija.
Ne znam šta drugo da mislim o istom, moguće da ovo drugo ne stoji i u tom slučaju zna se koga gledamo u Predsjedništvu sasvim sigurno.
SDP hoce svog kandidata za izbore, NiP hoce svog ?
Gdje to vodi trojku, u propast naravno samo idu na ruku SDA i Bakiru.
Svojevrsan primjer političkog amaterizma ili sa druge strane imaju mig da će se situacija do izbora promijeniti i da bi moglo doći do izbacivanja žuto-riđeg govneta i podguzne mu muhe Komšića iz kombinacija.
Ne znam šta drugo da mislim o istom, moguće da ovo drugo ne stoji i u tom slučaju zna se koga gledamo u Predsjedništvu sasvim sigurno.
Licjemjeri opet svako gleda sebe a imaju jedninstvu priliku da se dogovore, trojka plus da im se neko pridruzi ali badva kad ce se oni prvi prodati tom istom Bakiru.
DonieBrasco wrote: ↑08/09/2021 12:49
Licjemjeri opet svako gleda sebe a imaju jedninstvu priliku da se dogovore, trojka plus da im se neko pridruzi ali badva kad ce se oni prvi prodati tom istom Bakiru.
Slažem se, kako god da je, po ovom pitanju, ukoliko im je cilj predsjedništvo onda bi trebali ići sa zajedničkim kandidatom. Mislim da nemaju snage da guraju dva člana istovremeno jer je gotovo pa sigurno da će sve snage biti upregnute na pobjedu kretena ukoliko se ništa ne promjeni a oni ipak nađu snage da istaknu zajedničku kandidaturu po ovom pitanju.
Jbmlga, kako god da okreneš nama se ne piše dobro, vrlo ozbiljna i prijeteća vremena su došla i po narod i po državu.
Ma svi oni trebaju spomenik podici i Bakiru i Novalicu, da im nije njih nikada ne bi bili u poziciji u kojoj se nalaze:)
Patton44 wrote: ↑08/09/2021 09:26
ps
Nije za svakog da bude hadzija, a pogotovo dok si u SDA i na najvisim funkcijama,pa onda haram parama ides na hadz.
Ne ide to bas tako buraz. Ta fora doso tobe kod mene nepije vode.Da ipak vjeru ostavimo istinskim vjernicima,a ne politicarima
da pomocu iste skupljaju glasove.
Nije za svakog da bude hadzija, a pogotovo dok si u SDA i na najvisim funkcijama,pa onda haram parama ides na hadz.
Ne ide to bas tako buraz. Ta fora doso tobe kod mene nepije vode.Da ipak vjeru ostavimo istinskim vjernicima,a ne politicarima
Kako mislis haram parama? Odakle ti znas kakve su pare?
Patton44 wrote: ↑08/09/2021 19:23
Kako mislis haram parama? Odakle ti znas kakve su pare?
E cuj kako znam,pa cuo od vas forumasa.SDA je zlocinacka i kriminalna organizacija,ako je tako onda tu nejma halal para.
Patton44 wrote: ↑09/09/2021 18:27
Pa j....mu Pip -ovka,ako si visoko pozicionirani clan kriminalne organizacije 1o god,valjda ti je jasno odakle mu pare.
Pa ne znam. Zato i pitam. A iz tvoje izjave sam zakljucila da ti znas. Ali, avaj, ocigledno ni ti nemas pojma
Ma ne mam,nego vi me nafuraste, a ja nasjedo na tu pricu, kako su u SDA svi lopovi i kriminalci.A doticni gospodin je bio jedan
od vidjenijih u SDA.Eto Allahimanet i halali nije do mene,do vas je.