Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#28926 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šehić sinoć katastrofalan. Prvi gol prima iz peterca, gdje apsolutno on mora biti glavni, a drugi gol nakon katastrofalnog postavljanja.
Ne mogu razumejti da neko ko 20 godina trenira napravi onakav kiks sa postavljanjem kod slobodnog udarca. Pa 90% nas koji pratimo fudbal bi bolje postavilo živi zid i ne bi stalo ondje gdje je Šehić stajao.
Ne mogu razumejti da neko ko 20 godina trenira napravi onakav kiks sa postavljanjem kod slobodnog udarca. Pa 90% nas koji pratimo fudbal bi bolje postavilo živi zid i ne bi stalo ondje gdje je Šehić stajao.
-
kanguru
#28927 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ove kvalifikacije za nas su sinoć završene. Ako dozvoliš da ti jebeni Kazahstan da gol iz slobodnog u 95. minuti, o čemu onda pričamo? Čemu se nadati, da ćemo poderati Ukrajince u dvomeču a dvije godine nismo nikoga pobijedili u takmičarskim utakmicama.
- Grean
#28928 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zajebo ' si se, odavno nismo bolje igrali.......izuzev gresaka u odbrani. I ovo ja najozbiljnije.drug_profi wrote: ↑08/09/2021 11:43 Poslije Kiprova dešavaju se Borati.
Srećom nisam gledao i drago mi je zbog toga. Iako bih volio da je bila pobjeda, pa makar i tjesna. Čisto da im se da prilika da dođu sebi.
Čak sam i zaboravio na tekmu i tek se ok 1 po ponoći sjetih da je bila. Razočarenje, ali sigurno mnogo manje nego da sam gledao.
Uglavnom, idemo na dno evropskog fudbala, gdje smo i zaslužili biti.
Eh jedino ako nisi od onih koji prate fudbal samo radi rezultata i plasmana na "velika takmicenja" . Onda je svakako dovoljan Livescore, ja gubili ja pobjedjivali.
- ultima_palabra
#28929 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prvo poluvrijeme mozda, drugo nije bilo smislene akcije. Da nije bilo penala iz nicega, ostalo bi 0-1.Grean wrote: ↑08/09/2021 17:22Zajebo ' si se, odavno nismo bolje igrali.......izuzev gresaka u odbrani. I ovo ja najozbiljnije.drug_profi wrote: ↑08/09/2021 11:43 Poslije Kiprova dešavaju se Borati.
Srećom nisam gledao i drago mi je zbog toga. Iako bih volio da je bila pobjeda, pa makar i tjesna. Čisto da im se da prilika da dođu sebi.
Čak sam i zaboravio na tekmu i tek se ok 1 po ponoći sjetih da je bila. Razočarenje, ali sigurno mnogo manje nego da sam gledao.
Eh jedino ako nisi od onih koji prate fudbal samo radi rezultata i plasmana na "velika takmicenja" . Onda je svakako dovoljan Livescore, ja gubili ja pobjedjivali.
- deogest
#28930 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prosjecna ekipica. Ove ekipe iz zadnjeg sesira smo nekad tamanili, po 4-5 golova im zabijali. Koga li su manageri jucer prodali.Grean wrote: ↑08/09/2021 17:22Zajebo ' si se, odavno nismo bolje igrali.......izuzev gresaka u odbrani. I ovo ja najozbiljnije.drug_profi wrote: ↑08/09/2021 11:43 Poslije Kiprova dešavaju se Borati.
- Droog
#28931 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- deogest
- studeni76
- deogest
#28934 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svejedno je to, kad poredas:
Francuska
Ukrajina
Finska
Kazahstan
Tako to ide, po jacini. Mi smo ocito na posljednjem mjestu.
- studeni76
#28935 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako ti tako mislis, onda je OK
Evo sta reci za Jermene. Ubise Lihtenstajn, na pragu baraza i opet nerijeseno. Pogrijesi golman i to je to. Ljudi su, nisu roboti
Evo sta reci za Jermene. Ubise Lihtenstajn, na pragu baraza i opet nerijeseno. Pogrijesi golman i to je to. Ljudi su, nisu roboti
Last edited by studeni76 on 08/09/2021 19:58, edited 1 time in total.
- Point.
#28936 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prvo jesmo, drugo a posebno nakon prvog njihovog gola smo igrali loše, neorganizovano i na horuk.Grean wrote: ↑08/09/2021 17:22Zajebo ' si se, odavno nismo bolje igrali.......izuzev gresaka u odbrani. I ovo ja najozbiljnije.drug_profi wrote: ↑08/09/2021 11:43 Poslije Kiprova dešavaju se Borati.
- Edin H.
#28937 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jes’t da nije Menala, koji je najbolji dokaz da nam ne trebaju igrači koji igraju srcem, nego oni koji znaju.ultima_palabra wrote: ↑08/09/2021 17:23Prvo poluvrijeme mozda, drugo nije bilo smislene akcije. Da nije bilo penala iz nicega, ostalo bi 0-1.
Nama još uvijek fali Đujićev sljedbenik na desnoj strani, jer boljeg nemamo
- drug_profi
#28938 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prođi me se sa ljepotom igre. Rezultata nema.Grean wrote: ↑08/09/2021 17:22Zajebo ' si se, odavno nismo bolje igrali.......izuzev gresaka u odbrani. I ovo ja najozbiljnije.drug_profi wrote: ↑08/09/2021 11:43 Poslije Kiprova dešavaju se Borati.
- Droog
-
Bazinga1234
- Droog
#28941 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Fina je ovo ekipa, sa dosta mladih igrača posebno u zadnjoj liniji, izuzev Dzeke možda, i nekoliko sa po 25 26 god, koji mogu komotno igrati još 2 ili 3 ciklusa, iako mnogo trolova ovdje pokušava da prikaže drugačije.
Digla se malo i atmosfera, što nije bio slučaj u zadnjih godinu dana.
Pozitivan rezultat u Kazahstanu i Ukrajini za mjesec dana i ima da gori u novembru.
Da nije bilo onog sinoć gola sad bi se pričalo o tome s kim ćemo biti u grupi u Kataru.
Jbg, takvi smo. Tanka linija između Babe i Kloca.
Digla se malo i atmosfera, što nije bio slučaj u zadnjih godinu dana.
Pozitivan rezultat u Kazahstanu i Ukrajini za mjesec dana i ima da gori u novembru.
Da nije bilo onog sinoć gola sad bi se pričalo o tome s kim ćemo biti u grupi u Kataru.
Jbg, takvi smo. Tanka linija između Babe i Kloca.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#28942 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Realno je da nemamo kvalitet. A i od ovogsto imamo ne pozivaju se najbolji zbog utjecaja menadzera, vrha saveza koji su tu montiranu radisvega osim radi uspjeha. Problem je i sto su omladinske selekcije sistematski svedene na najnize grane. Amater vodi u21 i tu je radi husarica vice i ostalih grobara bh nogometa
- Droog
#28943 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da ekipa sa igračima koji igraju u Interu, Barceloni (besiktas), Arsenalu, Rostov, Malmeu, Milanu, Standardu i tako... Niiiiije bas da nema kvalitet.izvrsni direktor wrote: ↑08/09/2021 21:27 Realno je da nemamo kvalitet. A i od ovogsto imamo ne pozivaju se najbolji zbog utjecaja menadzera, vrha saveza koji su tu montiranu radisvega osim radi uspjeha. Problem je i sto su omladinske selekcije sistematski svedene na najnize grane. Amater vodi u21 i tu je radi husarica vice i ostalih grobara bh nogometa
- drug_profi
#28944 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vi realnost ne bi prepoznali ni da vas štocem opuca...
- Grean
#28945 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako nema 1-1 odigrali i to dva puta u pet dana.
Sad bez zajebancije, fino je receno pred ove kvalifikacije nema velikih ocekivanja, Katar je gotovo nedostizan, pravi se ekipa za EP ali brzo se ta prica zaboravila. Jednostavno smo nerealni.
Sta bi trebali drugi koji ulazu pet puta vise ko' Slovenija, harakiri kolektivni izvrsiti.
Kod nas je bilo sranje ali ovi su sa obzirom na resurse dobri, prije svega ne moze im se rijec reci za zalaganje kroz cijele ove kvalifikacije. Napredak u odnosu na prethodne od odlaska Susica naovamo. Kad se sjetim Bazdareviceve izbij-nabij reprezentacije e tad mi se place.
- Droog
#28946 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Grean wrote: ↑09/09/2021 00:40Kako nema 1-1 odigrali i to dva puta u pet dana.
Sad bez zajebancije, fino je receno pred ove kvalifikacije nema velikih ocekivanja, Katar je gotovo nedostizan, pravi se ekipa za EP ali brzo se ta prica zaboravila. Jednostavno smo nerealni.
Sta bi trebali drugi koji ulazu pet puta vise ko' Slovenija, harakiri kolektivni izvrsiti.
Kod nas je bilo sranje ali ovi su sa obzirom na resurse dobri, prije svega ne moze im se rijec reci za zalaganje kroz cijele ove kvalifikacije. Napredak u odnosu na prethodne od odlaska Susica naovamo. Kad se sjetim Bazdareviceve izbij-nabij reprezentacije e tad mi se place.
Upravo. Ja bih pored skijaša Slovenaca koji ulažu mnogo manje nego neki, dodao još i...
Bugarska, Rumunija, Kipar, Srbija, Mađarska, Norveška, Škotska...Sve zemlje sa kojima se mi po uslovima za razvijanje igrača i uloženom novcu ne mozeno staviti u istu rečenicu. Pa ako ćemo napraviti omjer uloženo - dobijeno zašto ne dodati i Rusija i Grčka.
E to su zemlje koje ulažu u fudbal a dobiju plasman svake 4-5 kvalifikacije. Možda jedino ovde strši Srbija koju kao i nas vadi samo sirovi talenat, veća baza igrača nego kod nas, ali ih pojede korupcija, mnogo veća nego kod nas. Rusi ulazu milijarde i dobiju jedva plasman.
- Romanista 101%
#28947 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad se Dzeko oprosti mozemo svi kolektivno sami sebi dzenazu klanjati.
- Tesla Edison
#28948 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nek je klanja sebi ko hoće, ali ja da se ubijam zbog milionera koji ganjaju loptu, kako bi dobili još koji milion u zalihu, ne pada mi na pametRomanista 101% wrote: ↑09/09/2021 03:07 Kad se Dzeko oprosti mozemo svi kolektivno sami sebi dzenazu klanjati.
- mayab
#28949 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tesla Edison wrote: ↑09/09/2021 06:14Nek je klanja sebi ko hoće, ali ja da se ubijam zbog milionera koji ganjaju loptu, kako bi dobili još koji milion u zalihu, ne pada mi na pametRomanista 101% wrote: ↑09/09/2021 03:07 Kad se Dzeko oprosti mozemo svi kolektivno sami sebi dzenazu klanjati.
-
baglama
#28950 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A mozda pjevati onu od Davorina i Indexa dan sa jutrom se budi zivot pocinje nov.Romanista 101% wrote: ↑09/09/2021 03:07 Kad se Dzeko oprosti mozemo svi kolektivno sami sebi dzenazu klanjati.
Njegovih prvih 25 minuta utakmice protiv K je glavni krivac sto ne diskutujemo hocemo li biti prvi ili drugi u grupi.
Nista osobno protiv najboljeg igraca koji je igrao za reprezentaciju BiH.