mirzasm ssc
stadler hallalolsun

Gdje ba, dok prođeš od BBI prema Baščaršiji i nazad, razbije mi se kompletan kamen u bubregu, ispadne mi plomba iz zuba i dobijem blaži potres mozga. Pogotovo dio od Vijećnice do BBI glavnom cestom, ustvari do Vječne vatre.
Opet trodjelni, a nadao sam se petodjelom, eventulano, desetodjelom.
Taj dio je dobar i nema potrebe tu ništa dirati. Od zadnje rekonstrukcije pruga se dobro drži i nema rupa.
samo prrsvuci je sa novim asfaltom i zastitnim slojem i tjt posebno sto ovi tramvaji stadlerovi imaju najnoviju generaciju obrtnih postolja gdje stvaraju minimalan pritisak na prugu u odnosu na ove sadasnje koje imamo sto znaci nize vibracije i manja bukaTesla Edison wrote: ↑01/09/2021 11:43Taj dio je dobar i nema potrebe tu ništa dirati. Od zadnje rekonstrukcije pruga se dobro drži i nema rupa.
Najgori dio je od Skenderije do Baščaršije. Tu je pruga uništena, što zbog fušeraja prilikom zadnje rekonstrukcije, što zbog tramvaja koji su uništili površinu šina i tramvaj sad tu vibrira nesnosno. To se mora rekonstruisati odmah poslije ove velike rekonstrukcije, ili bar izvršiti brušenje površine šina, ukoliko je podloga dobra.
Treba se i izbrusiti. Pogledaj tu dionicu malo bolje. Vidjećeš "valove" po površini šine. Tramvaj bukvalno surfa po njima.tramvajtrojka wrote: ↑01/09/2021 11:55samo prrsvuci je sa novim asfaltom i zastitnim slojem i tjt posebno sto ovi tramvaji stadlerovi imaju najnoviju generaciju obrtnih postolja gdje stvaraju minimalan pritisak na prugu u odnosu na ove sadasnje koje imamo sto znaci nize vibracije i manja bukaTesla Edison wrote: ↑01/09/2021 11:43
Taj dio je dobar i nema potrebe tu ništa dirati. Od zadnje rekonstrukcije pruga se dobro drži i nema rupa.
Najgori dio je od Skenderije do Baščaršije. Tu je pruga uništena, što zbog fušeraja prilikom zadnje rekonstrukcije, što zbog tramvaja koji su uništili površinu šina i tramvaj sad tu vibrira nesnosno. To se mora rekonstruisati odmah poslije ove velike rekonstrukcije, ili bar izvršiti brušenje površine šina, ukoliko je podloga dobra.
To Gras mora, jer su u ogromnim dugovima. Nadam se da će nova firma to zabraniti.Thorgerson wrote: ↑01/09/2021 11:58 Nadam se da ih nece oblijepiti reklamama.
Inace, kakav je sad fazon sa ovim tramvajima i busevima u gradu. Pa sve oblijepljeno, prozori, vrata sve.
Uzas.
Nisam se dugo vozio, i dodje mi rodjak i ajd krenemo komercijalom.
I eto ko on bi i da vidi malo grad, dugo nije bio. Vidjet ces qrac. Citav, alk bukvalno citav autobus je oblijepljen reklamom. Nista se ne vidi kroz one rupice. Jedino ostalo sofersajba od vozaca.
Pa nema smisla stvarno.
Narocito nije ok, za turiste npr. Mozda bi ljudi da vide grad malo na taj nacin, kakvi. Bosnjo je to oblijepio max.
Odlično, super, sjajno izgleda.
samo uvesti u kantonalni zakon ako ga snimi video nadzor u jp kako sara odmah kazna roditeljima tri milje pa kad bi prosjecni mirso ubio boga u djetetu zbog toga ( ne optavdavam nasilje nad djecom al opisujem nas mentalitet) taj majmuncic kad bi uzeo i olovku pomislio bi drugi put sta da radi s njomvjeshalica wrote: ↑01/09/2021 12:08 Izgleda nestvarno, dok ga jedan prosjecni krezavi balijander i njegova djeca ne sjebu.
I klix nek malo povede racuna o naslovu, ne nabavlja Steta tramvaje, nije to njegova nabavka.
Ubise pare.Thorgerson wrote: ↑01/09/2021 11:58 Nadam se da ih nece oblijepiti reklamama.
Inace, kakav je sad fazon sa ovim tramvajima i busevima u gradu. Pa sve oblijepljeno, prozori, vrata sve.
Uzas.
I eto ko on bi i da vidi malo grad, dugo nije bio. Vidjet ces qrac. Citav, alk bukvalno citav autobus je oblijepljen reklamom. Nista se ne vidi kroz one rupice. Jedino ostalo sofersajba od vozaca.
Pa nema smisla stvarno.
Narocito nije ok, za turiste npr. Mozda bi ljudi da vide grad malo na taj nacin, kakvi. Bosnjo je to oblijepio max.
Najveca glupost ono govno lijepiti na prozore. Hajd po tramvaju ok. Ali da skiljis kroz one rupice napolju. Jedva se sta vidi. Jos kad kisa padne i mraz udari pa sve zamagli. Ko u podzemnoj da se vozisThorgerson wrote: ↑01/09/2021 11:58 Nadam se da ih nece oblijepiti reklamama.
Uzas.
Pa nema smisla stvarno.
Upravo.Black swan wrote: ↑01/09/2021 11:49 to je podnošljivivo pruga je ekstra
nego ovi tramvaji su super
ali sve što je masovno bit će uništeno za 3 dana
I snimi ga kamera I sta onda. Kako ga kazniti, ko ce ga noci uhapsit, pretuci. Policije nema, zakona nema, tuzilastvo na godisnjem. Snimi kamera levata kako ubija zenu sa autom I sta su dobili.P308 wrote: ↑01/09/2021 12:12 Imat ce video nadzor ne samo tramvaj, vec i ove stanice koje (i ako) budu pravili, valjda ce to koliko-toliko sprijeciti saranje.
Komercijale su nam ocuvane, znaci mozemo. Znam da uglavnom nisu isti putnici u tramvaju i komercijali i da se ne moze bas porediti, ali eto.