Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
maxell_sarajevo wrote: ↑26/08/2021 21:41
Danas u 16:30 nigdje nikog na gradilištu,a kad prekucaju rokove bit ce krivi nepovoljni vremenski uslovi.
Vidjeces kako ce raditi u narednim danima,ovo je samo predstava za kretensku masu onako formalno da sd debilima usta zacepe i to je sve. Ciganluk tek slijedi i to onaj pravi....Stetocina misli sa 8 autobusa rjesavat problem neosaobracanja veceg broja tramvaja do Elidze, i jos kad skola krene bice urnebes i katastrofa. Gledajte i uzivajte.
Vjeshalice, a šta ćemo kad šljegnu došlje?
Kakva paranoja, ovakve na Jagomiru liječe lijekovima
Vidjeces kako ce raditi u narednim danima,ovo je samo predstava za kretensku masu onako formalno da sd debilima usta zacepe i to je sve. Ciganluk tek slijedi i to onaj pravi....Stetocina misli sa 8 autobusa rjesavat problem neosaobracanja veceg broja tramvaja do Elidze, i jos kad skola krene bice urnebes i katastrofa. Gledajte i uzivajte.
Vjeshalice, a šta ćemo kad šljegnu došlje?
Kakva paranoja, ovakve na Jagomiru liječe lijekovima
Necemo nista jer su doslje vec sljegle
I ne znam sto bi bila paranoja, gore je sto ljudi ne vide ono sto se okom vec vidi, mislim razumljiva je euforija nakon 60 godina da se neki zahvat radi i da to neko vidi jednom u svom zivotu,ali pretjerana itekako jeste za ludare
Nemam ni ja nade u vlast. Opcenito vlast, ne stranku. Dokazano u vise navrata da je to hrpa nesposobnjakovica koja nije u stanju ispostovati ugovor do kraja. A o informisanju javnosti je suludo pisati. Daj boze da se uradi kvalitetno, da potraje. Da se ispostuje rok. Mislim da je sda tad bila na vlasti kad se radila S krivina. Kasnili radovi, drugu smjenu nije niko radio, kasnili sa zavrsetkom. Prelose uradjeno. Dio krivine je opet zreo za rekonstrukcije, a ne znam jel proslo 2-3 godine..
U nekim krugovima stranaka koje su činile bivšu vladu i mnoge vlade ranije, kao i trenutnu Federalnu vladu, vratila se priča u potpunom ukidanju tramvaja i proširivanjem ceste za još dvije trake. Tramvaj bi samo ostao na dionici Ž. Stanica - Skenderija.
Tako da, sa strankama u prijašnjim vladama, nikad ne bi dočekali početak rekonstrukcije pruge.
Tesla Edison wrote: ↑27/08/2021 07:32
U nekim krugovima stranaka koje su činile bivšu vladu i mnoge vlade ranije, kao i trenutnu Federalnu vladu, vratila se priča u potpunom ukidanju tramvaja i proširivanjem ceste za još dvije trake. Tramvaj bi samo ostao na dionici Ž. Stanica - Skenderija.
Tako da, sa strankama u prijašnjim vladama, nikad ne bi dočekali početak rekonstrukcije pruge.
Toliko.
pa kad su vladali 30 godina i nije ih bilo sramota onakvog rugla od pruge i sadake u vezi tramvaja, autobusa iz citave evrope navikli nas ljudi na jad i cemer ovo sad da se udaras po obrazu da ne sanjaš ne smijem ni zamisliti taj osjecaj dodjem u nedzarice stanem na novu stanicu na njoj mi stoji za koliko dolazi tramvaj , dodje tramvaj novi stadlerov i na novim sinama bez ljuljanja truckanja sa klimom odem u grad . Zadnji put kad je neko to dozivio sve u ovom gradu bilo je prije 60 godina
pa dobro vjesalice znamo da ti podrzavas grasovce i da njima ova rekonstrukcija i sve najmanje odgovara jer njima najvise odgovara javasluk i propast da ne bi nista radili jer sta reci za firmu koja ima isti izgled kupona od 80-tih godina prošlog stoljeća
Vlada KS treba uvesti propusnice za gradski saobracaj za autohtone stanovnike Sarajeva... Da se mi koji smo iz Sarajeva ne guramo sa bagrom.
Takodjer predlazem da se uvedu linije za istocnjake, migrante i ostale doslje. To bi unaprijedilo sapbracaj u Sarajevu.
Naravno za nas autohtone stanovnike Sarajeva prevoz treba biti besplatan jer mi smo iz Sarajeva , mi ne placamo kartu.
Black swan wrote: ↑27/08/2021 07:50
Covek ne sme menjati misljenje na ovom forumu
Ljudi menjaju zene decu drzave vere roditelje
Al ovdje slova ne smes menjati
Samo magaraci i botovi ne mjenjaju mišljenje, pa nek se gospoda sama prepozna.
Ne samo to, nego ako nisam za nešto ne znači automatski da podržavam suprotno.
Samo magaraci i botovi ne mjenjaju mišljenje, pa nek se gospoda sama prepozna.
Pise se i kaze magarci, a ne magaraci
To seljadijetina tako govori
A sudeci po tvom ucescu, jasno je da si jos jedan klonirani lik ali sa druge teme