Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vaya wrote: ↑25/08/2021 15:18
Iskustva i komentari na Jetta 5?
Preporuke i žalopojke...
Je li se isplati dati jedno 9-10k za takvo auto?
wannabe passat 6.. il skupi još malo pa uzmi Passata 2010. il uzmi starijeg malo, nećeš se pokajat
Bas zato, prvo mi je ideja bila da nadjem kakvog dobrog Passata V, medjutim ne moze mi stati u garazu... Zato mi je odluka pala na Jettu V, i uklapao bih se u budzet do 9k...u ovom trenutku ne mogu vise, jer auto je za brata, a ne za mene...a na piku sam vidio da se za 8 do 9k moze naci pristojnih ponuda...
Eh sam interesuje, da li neko ima savjet na sta da obratim paznju, da li generalno ove serije imaju nekih gresaka, da li neko generalno ima iskustva sa njima, dobrog ili loseg...
Vaya wrote: ↑25/08/2021 17:47
Bas zato, prvo mi je ideja bila da nadjem kakvog dobrog Passata V, medjutim ne moze mi stati u garazu... Zato mi je odluka pala na Jettu V, i uklapao bih se u budzet do 9k...u ovom trenutku ne mogu vise, jer auto je za brata, a ne za mene...a na piku sam vidio da se za 8 do 9k moze naci pristojnih ponuda...
Eh sam interesuje, da li neko ima savjet na sta da obratim paznju, da li generalno ove serije imaju nekih gresaka, da li neko generalno ima iskustva sa njima, dobrog ili loseg...
Unaprijed zahvalan...
A znam kako je
I meni Passat stane u 15-20 cm što se tiče dužine. Nije loša Jetta nikako, vjerovatno ćeš ići na 1.9 TDI varijantu. Zamajac, turbina i to sve što dizel nosi za sobom pregledati, ostalo nema nikakvih specijalnih mana. Drugarica vozi baš Jettu V, osim što je sjebala kvačilo nije imala nikakvih problema
donnie_darko wrote: ↑25/08/2021 14:56
Ima li vozaca audija ovdje? Koji motor preporucujete za a6 c6, planiram da kupim 2010-2011 godiste ali vidim ima ogromna paleta motora pa me zanima s kojim ce me najmanje glava bolit. Ono sto posebno gledam je da bude automatik pa eto ne znam ima li to uticaja ikakvog
Kod mene dizel 16 god star ima 301000 na satu, i tk ne vjerujem da je prava km a i zaboli me k, auto je perfektno ocuvan i odrzavan. Samo na forumima su dizeli sa tristo hiljada za otpada
Posto su kurbla podizaci, upitno da li ovo auto uopce ima klimu. Najosnovnija moguca oprema.
Kilometraza i stanje se svakako daju provjeriti.
Nema vjerovatno klimu. Ovaj krug u sredini kod naše službene Fieste ima dva dugmeta, gornje recirkulacija zraka u kabini a na donjem je AC. To ovaj s linka nema.
Mlad i Nevin wrote: ↑25/08/2021 18:24
Kod mene dizel 16 god star ima 301000 na satu, i tk ne vjerujem da je prava km a i zaboli me k, auto je perfektno ocuvan i odrzavan. Samo na forumima su dizeli sa tristo hiljada za otpada
Drugi dizel kod mene, 19 godina mu i 260 000 na satu.
Mlad i Nevin wrote: ↑25/08/2021 18:24
Moj cenera star, do nove godine će aBd biti 300.000km ako je vjerovati boardu. Lađa
Ima li vozaca audija ovdje? Koji motor preporucujete za a6 c6, planiram da kupim 2010-2011 godiste ali vidim ima ogromna paleta motora pa me zanima s kojim ce me najmanje glava bolit. Ono sto posebno gledam je da bude automatik pa eto ne znam ima li to uticaja ikakvog
5.2 V10, super je
ko nije probao, ne zna šta je... ja sam imao prilike taj motor vozit nekoliko dana u Bihaću, doduše u S8.. stroj strojeva, zvuk još bolji.. gas kad poklopiš osmijeh od uha do uha..
Ako ko trazi dobar auto, maltene nov (13.000 km presao samo), ima odlicna Insignia, ni godinu stara. Prodaje zena zbog zdravstveniih razloga. 1.5 dizel, automatik, sva oprema, blaba.
Dozer wrote: ↑26/08/2021 12:14
Ako ko trazi dobar auto, maltene nov (13.000 km presao samo), ima odlicna Insignia, ni godinu stara. Prodaje zena zbog zdravstveniih razloga. 1.5 dizel, automatik, sva oprema, blaba.
Dozer wrote: ↑26/08/2021 13:34
Mislim da rece da ce ga dati 10 milja ispod one koju je platila, a platila je 57. Cini mi se da rece da je onaj neki GS Line ili GS Line+ paket.