Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
black_adrian wrote: ↑22/08/2021 21:46
to mu i ja ka'em,al rekoh haj da pitam na forumu s obzirom da ima ovdje raje sa autima od tonu i po, a ne pređe im 5L potrošnja po gradu, na otvorenom kruži po rezervoaru nafta, ne troši se..
Kod mene ne trosi ni blizu 5 litara,a isto preko tonu i po auto.
Postoje. Kolega je imao KIA k5 (Optima), fabrički plin
Upravu si, Ceed ne postoji fabricki postoji taj K5 lai ne i Ceed
Ma ta optima k5 ima samo pogon na LPG, ne i na benzin, proizvodila se u Koreji za taksiste, uglavnom.
Nije se nikad prodavala u Evropi ako ne racunamo Rusiju.
Evropska KIA nikad nije ugradjivala "fabricki plin".
black_adrian wrote: ↑22/08/2021 19:50
Ako može preporuka, rođaku treba auto u vrijednosti 10-12.000KM, porodičan čovjek, treba imat gepeka, al ne bi karavana, dovoljno mjesta nazad za sjedalicu i generalno kad neko sjedne. Dizel il benzin nije bitno uz uslov da je potrošnja OK. Isto tako, ima često otvorene i brda tako da treba i jači malo motor koji može bezbjedno izvesti pomenutu radnju. Da ne umre kad troje sjedne sa stvarima u gepeku.
Sta ce ti misljenje drug, vidis naslov oglasa i sve ti je jasno. Ne zelis valjda da od osobe koja urlice novo novo za auto staro 10+godina kupujes i zvake a kamoli sta vise..
Njemci kupe auto, garažiraju ga i čekaju balkanca da ga kupi za siću.
Tip je prevarant u stilu kada već lažeš, laži ga do j..j... U njemačkoj prosječan vozač prelazi oko 40.000 km godišnje, a krame kao ova vjerovatno ima nekih 500.000 km.
Tvrdi sa je od gospodje Dijasporke koja je dovukla auto ovamo i koristila ga par mjeseci godisnje da ode u kupovinu ne znam a da ja ipak provjerim u Ovlastenom sasiju
Auta iz njemacke koja su obicno sa malom km su u vecini slucajeva udarena.
Znam jednu osobu sto cesto uvozi, km regularna ali udareno. Proda se kod nas brzo.
Ta fiesta je udarena nazad, a podmetaci kao da su presli 300