Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da da, mislim da je tada to bilo.
Poslije toga Mirza batalio ulaze i objekte.
A Selim harao
Tada se na njegov racun cijeli Gatto znao pocastiti. Ili na gazdin (tada je Denis i jos neko men'se cini to dole zajedno drzao, a Mirko konobarisao)
Ma lete godine, dosta stvari se i zaboravlja.
Elem, upravu si @kiki, nikakve velike investicije ne bi njemu odgovarale.
kuglanje_ze wrote: ↑25/08/2021 10:55
Šta kaže, nije dozvolio da kradu. A koliko je Fudica pokrao glasova?
Kiki je u zadnje vrijeme baš izgubio kompas
Nije niko pokrao, zato jesu rezultati bili brutalni po SDA.
Vidis kako su u Sarajevu ubijeni nogama u glavu, bas zato sto su Konakovicevi ljudi branili svaku kutiju.
Vas iz NS bi SDA-ovci po jednom nogom u guzicu i svi bi se razbježali. Jebes ga, kod vas uglavnom zene i neuhranjeni muskarci, sa nikakvim fizickim predispozicijama. Isti su SDP-ovci. Takav nespreman ne mozes protiv SDA. Ako nisi spreman bahatog seljaka uhvatiti za vrat, gubis izbore.
U kakvim ti filmovima živiš da je meni znati. Pa Fudo ti je na ovimizborima pokro bruku glasova. Krao je i NS-u glasove jer su izbacili Sanju kao kandidata i jer nisu htjeli s njim. To ti je jedan od razloga sto NS nema nikoga u GV.
_BataZiv_0809 wrote: ↑26/08/2021 00:15
A sta je tu bio povod za sukob? Ko ce obezbjedjivati (reketom) objekte?
Ma jock, nisu se Selim i oni time bavili.
Poslije dogadjaja oko Maze i Mrtvica gore, u taj vakat, oni su postali 'glavni' u gradu.
A kada si glavni, mozes u koji hoces objekat, pa ko kog bio na ulazu.
I eto belaja.
Nije niko pokrao, zato jesu rezultati bili brutalni po SDA.
Vidis kako su u Sarajevu ubijeni nogama u glavu, bas zato sto su Konakovicevi ljudi branili svaku kutiju.
Vas iz NS bi SDA-ovci po jednom nogom u guzicu i svi bi se razbježali. Jebes ga, kod vas uglavnom zene i neuhranjeni muskarci, sa nikakvim fizickim predispozicijama. Isti su SDP-ovci. Takav nespreman ne mozes protiv SDA. Ako nisi spreman bahatog seljaka uhvatiti za vrat, gubis izbore.
U kakvim ti filmovima živiš da je meni znati. Pa Fudo ti je na ovimizborima pokro bruku glasova. Krao je i NS-u glasove jer su izbacili Sanju kao kandidata i jer nisu htjeli s njim. To ti je jedan od razloga sto NS nema nikoga u GV.
Ima li ijedna javna prituzba na kradju?
Kako ce ukrasti glasove pored SDA koja je imala najvise kontrolora?
U gradu se nikad nije kralo, ali jeste na selima gdje vi iz NS i SDP glavu niste smjeli pomoliti. Ubilo bi boga u vama.
Sarajevo pub planiran na Sarajevskoj preko puta doma Armije, u soliteru. Tu je bilo skladište Sarajevske pivare.
Baš sam se neki dan pitao kako je moguće da objekat na takvoj lokaciji stoji nesikorišten tako dugo.
I u Sarajevu im je u mrtvom centru grada, pored DZ Vrazova, dugo godina stajao ofucan i derutan objekat koji su prije nekoliko godina obnovili i napucali. Ocigledno im je to bio projekat sa svim objektima tog tipa koje imaju po vecim gradovima, ali eto covid je to zaustavio kako kazu....zna li se hoce li se u dogledno vrijeme ipak raditi @kuglanje_ze ?
Opet ne vjerujem da ce ista moci Gattu, dzaba sve.
N.N. wrote: ↑26/08/2021 08:30
Poslije dogadjaja oko Maze i Mrtvica gore, u taj vakat, oni su postali 'glavni' u gradu.
Ima li ijedna javna prituzba na kradju?
Kako ce ukrasti glasove pored SDA koja je imala najvise kontrolora?
U gradu se nikad nije kralo, ali jeste na selima gdje vi iz NS i SDP glavu niste smjeli pomoliti. Ubilo bi boga u vama.
Nemaš ti pojma, lupetaš bezveze, a vidi se da nikad nisi bio uključen niti u jedne izbore. Kralo se jednako i na selu i u gradu, nema pravila.
Isto tako se lagano otkriva čija si agentura, da nije i tebe "šef" zaposlilo u marketing službu gradske uprave?
Baš sam se neki dan pitao kako je moguće da objekat na takvoj lokaciji stoji nesikorišten tako dugo.
I u Sarajevu im je u mrtvom centru grada, pored DZ Vrazova, dugo godina stajao ofucan i derutan objekat koji su prije nekoliko godina obnovili i napucali. Ocigledno im je to bio projekat sa svim objektima tog tipa koje imaju po vecim gradovima, ali eto covid je to zaustavio kako kazu....zna li se hoce li se u dogledno vrijeme ipak raditi @kuglanje_ze ?
Opet ne vjerujem da ce ista moci Gattu, dzaba sve.
N.N. wrote: ↑26/08/2021 08:30
Sta ono bi tu, poznato mi, ali sam zaboravio....
Pa koliko sam zadnji put vidio objekat je sredjen, možda još par sitnica i otvaranje.
kuglanje_ze wrote: ↑26/08/2021 09:15
Nemaš ti pojma, lupetaš bezveze, a vidi se da nikad nisi bio uključen niti u jedne izbore. Kralo se jednako i na selu i u gradu, nema pravila.
Isto tako se lagano otkriva čija si agentura, da nije i tebe "šef" zaposlilo u marketing službu gradske uprave?
ma 100 % ali koliko je jadan taj narod koji ucestvuje u kradji za 50-100 KM da bi tamo neko kasnije uzimao milione, to je meni problem. Napravili su ovdje generaciju jadničaka kojima svaka sadaka predstavlja vrh života .
kuglanje_ze wrote: ↑26/08/2021 09:15Nemaš ti pojma, lupetaš bezveze, a vidi se da nikad nisi bio uključen niti u jedne izbore. Kralo se jednako i na selu i u gradu, nema pravila.
Nudim ti da sutra, ja i ti, kad god tebi odgovara, odemo ispred gradske uprave i skandiramo 'Fudo lopove', te se nakon toga uputimo pred kancelarije SDA i skandiramo 'Bakire lopove'.
Ako prihvatis ponudu, a ja ne ispostujem, odmah me banujte sa foruma dozivotno i proglasite najvecom pickom u Zenici.
Sydnor wrote: ↑25/08/2021 19:52
Šteta što i Gatto nije izgorio sa onim stanovima iz Papirne.
Pa upravu si za sve. Ja tražio pepeljaru donio mi konobar tacnu od šoljice za kafu. Jednom mi je došlo da uđem sa paketom sijalica i zamjenim sijalice u wc-u. Dva pisoara u jedan pišaš iz drugog curi, imaš osjećaj da pišaš sebi u noge da izvinete. Dva konobara, dok je na snazi bila odluka do 23:00 sata, napuni se kafana, ono dva konobara, ofula te konobar ko da nisi ni izaso u kafanu. Ono se realno ne može zvat pivnicom ni po čemu, muzika očajna što bi Rambo reko te jedno te isto. Spomeno je neko Mirka, pa dok je on bio gazda ljudi su jedni po drugima hodali u gattu, doduse na kraju je usro i sefa i pivnicu. Što bi reko moj drug, šta bi od nakve kafane...
kuglanje_ze wrote: ↑26/08/2021 09:15
ma 100 % ali koliko je jadan taj narod koji ucestvuje u kradji za 50-100 KM da bi tamo neko kasnije uzimao milione, to je meni problem. Napravili su ovdje generaciju jadničaka kojima svaka sadaka predstavlja vrh života .
Prošle izbore su "unutarstranački inžinjering" naplaćivali 1 KM po glasu. Ako ti je stranka dobila glas, a ti nisi označen na listiću, 1 KM je koštalo da te, "lojalni" članovi komisije, označe u toku brojanja. Tako su pojedinci koji su bili na visokoj poziciji na listi otpadali, a neki sa dna upadali u GV.
100 KM za 100 oznaka X...
Bobi wrote: ↑24/08/2021 08:53
Ko je ona do Fude što joj sipa vodu ? "Žedna sam ", "Tsa ces', oš sok?", "Ja bi vodu" "Neka ostavi to, ja cu ti nasut,smiri se "
Gospodin iza vam salje piće.
Gospodin iza:
Neka gospodine, ja častim, uzmi i ti sta ces a i cijela opozicija