Nekad bio u svojoj prvoj iteraciji. Sad mi bas prsti skorojevstinom
Nisam sjeo tamo od 2018. ako mi vjerujes
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ma vjerujem, zajebavam te zbog Vračeta._BataZiv_0809 wrote: ↑25/08/2021 21:19Nekad bio u svojoj prvoj iteraciji. Sad mi bas prsti skorojevstinom![]()
Nisam sjeo tamo od 2018. ako mi vjerujes![]()
Pa bliži je Sat centru nego Carpe.Digla_da_kreci wrote: ↑25/08/2021 21:25 Carpe Diem je za folkere iz salona sto ne citaju knjige#exnihilo #justsayin'
![]()
Sto je nekad bilo u Staroj carsiji, sad se preselilo u Carpe Diem.![]()
Ko hoce da je FGR (lol), onda ide u Stari sat, ali treba protegnut noge do njega, nije bas u jezgri grada.Biznis je npr. u centru, e i tu je fino.
![]()
Verdi ima dobru bastu i divan pogled na grad, ali i tu treba prohodat malo.I kod naseg Bobija, ofkors.
![]()

Amići?
Amići bih prepoznao u svaka doba dana i noći. To je jedini restoran gdje sam tako često da konobar sjedne i priča sa mnom pola sata.Digla_da_kreci wrote: ↑25/08/2021 21:41Aha![]()
Dosla nesto poslom da obavim i sjela da popijem kafu i doruckujem ustipke sa kajmakom.![]()
![]()

jesi boga ti ikad ista u zivotu okrecila?Digla_da_kreci wrote: ↑25/08/2021 21:25 Carpe Diem je za folkere iz salona sto ne citaju knjige#exnihilo #justsayin'
![]()
Sto je nekad bilo u Staroj carsiji, sad se preselilo u Carpe Diem.![]()
Ko hoce da je FGR (lol), onda ide u Stari sat, ali treba protegnut noge do njega, nije bas u jezgri grada.Biznis je npr. u centru, e i tu je fino.
![]()
Verdi ima dobru bastu i divan pogled na grad, ali i tu treba prohodat malo.I kod naseg Bobija, ofkors.
![]()
To su ti ove s girl power tripovima i ima ih nazalost mnogo u danasnjem svijetu._BataZiv_0809 wrote: ↑25/08/2021 21:24Nego na temu, prosto ne vjerujem koliko je odusevljenje zbog ideje da je neka tamo forumasica "slomila srce" desetinama forumaasaSirijusli?
![]()
Bila sam ovdje i mogu potvrditi da se Bobi bas potrudio. Sam je napisao sebi reviews
I mi smo na faxu bili oduševljeni sa jednim kolegom, koji je taslačio studentice na dnevnoj bazi, bio nam idol. Al' on je bar to uživo radio, ove se dive nekom nicku sa foruma._BataZiv_0809 wrote: ↑25/08/2021 21:24A da, to je najveci gaf moje politicke karijere![]()
Nego na temu, prosto ne vjerujem koliko je odusevljenje zbog ideje da je neka tamo forumasica "slomila srce" desetinama forumaasaSirijusli?
![]()
Šta je ovo, jarane.
Riddle wrote: ↑25/08/2021 21:45
To su ti ove s girl power tripovima i ima ih nazalost mnogo u danasnjem svijetu.
Ili ono kad neki lik izadje iz grozne veze povrijedjen pa kaze da je nepovjerljiv prema zenama te navede neki primjer zasto, uslijedi osmijeh i komentar - koja li je to tebe pregazila? Zeludac mi se okrene.
Pateticno fakat.