Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sydnor wrote: ↑25/08/2021 18:21
Jednom sam napravio lažni Badoo profil sa fotosima svoje drugarice (pitao sam prethodno za dozvolu).
U 2 sata brat bratu 100 lajkova i javilo ih se jedno 15, a priča im je
Tad sam nekako i odustao od toga kad sam vidio koliko realno prosječna djevojka (nemam ništa protiv prosjeka i sam sam mediokritetan) dobije pažnje. Mogu mislit kako je ovima sa dobrim grudima, zgodnim, lijepim...
Najvise se paznje daje prosjecnim djevojkama jer vecina misli da nema sanse kod ovih “top” cura pa i ne pokusavaju. Imam u poznanstvu vrhunskih djevojaka sa malo udvaraca. Ovo je zlatno doba srednje zenske klase.
foxlife wrote: ↑25/08/2021 20:46
gradska kafana na glavnom gradskom trgu
Precijenjeno sranje, hajmo dalje.
nemam pojma nego se vodim onom
u svakom gradu ima kao neka eminentna kafana koja se uglavnom zove gradska i to je kao ono glavno mjesto za posjetiti
kao sebilj u sarajevu npr
Tamo kad se parkiras kraj hrvatskog doma pa kroz park pa prema glavnoj cesti s jedne strane restoran s druge kafic
Ubij me ne mogu se sjetit imena al ima i sladoled
I jako je lijep kafic
Ojjj
Kako se zoveee
E tamo je lijepo
da citam samo post mislio bih da ga je pisao labudan
Tamo kad se parkiras kraj hrvatskog doma pa kroz park pa prema glavnoj cesti s jedne strane restoran s druge kafic
I jako je lijep kafic
Ojjj
Kako se zoveee
E tamo je lijepo
Carpe Diem. To ti je omiljeni kafić @_BataZiv_0809
I jako je lijep kafic
Ojjj
Kako se zoveee
sherbett wrote: ↑25/08/2021 20:47
I jako je lijep kafic
Ojjj
Kako se zoveee
E tamo je lijepo
Carpe Diem. To ti je omiljeni kafić @_BataZiv_0809