Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Qler
#37626 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Blind forest picim..
- Averus
#37627 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ljudi ih hvale, meni kum kaže da je prva igra jedna od najljepših koje je ikad u životu vidioarnes_king wrote: ↑18/08/2021 10:42 Je li iko igrao ove Ori igre? Cini mi se da bi mi se mogle svidjeti, samo se dvoumim da li da pocnem s prvom igrom ili odmah idem na drugi dio.
Preporuke su da se obje odigraju, valjda priča ima veze, ali nisam siguran
- arnes_king
#37628 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
OK, hvala vam. Gledat cu onda da odigram obe, svakako nisu duge.
- Tito_i_Partija
#37629 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ferratilis wrote: ↑17/08/2021 19:23 Cyberpunk 1.3 patch. Ovo je jos uvijek veoma tanko, kazu da dosad nisu mogli izbacivati velike zakrpe jer su imali problema sa memorijom (u prijevodu, sa last gen konzolama) ali kazu da su tek sad pronasli nacin da optimiziraju igru i da tek sad pocinje "pravi posao" i da mozemo ocekivati vece promjene u buducnosti.
Lista je duga, ali sve ovo su male stvari. Dugo cemo se jos nacekat da ovo bude solidno.
https://www.cyberpunk.net/en/news/39092 ... of-changes
- ExNihilo
#37630 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Still improvement. 
- House
- ferratilis
#37632 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dugo se vec prica da im je raspad sistema u kompaniji zbog uzasnog menadzmenta, ne zna se ko pije, ko placa. Generalno nisu imali jasnu viziju za Cyberpunk kao za Witcher, koji je poljski pa su znali kako i sta. Plus sto im je slava udarila u glavu pa su mislili da mogu napravit dobar RPG za godinu. Pare za development potrosili na Keanu Reevesa, Porsche i jos neke stvari. Za sve su krivi sefovi.
Witcher 3 je 9 mjeseci nakon izlaska vec bio u odlicnom stanju, sa jednom ekspanzijom i fanovima gladnim za jos jednim DLC. Interes za Cyberpunk je vec ohladio, cini mi se. Ako se nadaju comebacku, trebali su sutit jedno dvije godine, onda odjednom izbacit ogromnu ekspanziju i tad bi moglo nesto biti. Ovako, na kapaljku, ne ide. Ali to je samo moje misljenje, ko zna sta rade iza kulisa. Samo znam da je neki lik na redditu napravio svoj mod patch koji je miljama ispred ovog sto je CDPR izbacio. Jedan amater > hiljadu zaposlenih.

Witcher 3 je 9 mjeseci nakon izlaska vec bio u odlicnom stanju, sa jednom ekspanzijom i fanovima gladnim za jos jednim DLC. Interes za Cyberpunk je vec ohladio, cini mi se. Ako se nadaju comebacku, trebali su sutit jedno dvije godine, onda odjednom izbacit ogromnu ekspanziju i tad bi moglo nesto biti. Ovako, na kapaljku, ne ide. Ali to je samo moje misljenje, ko zna sta rade iza kulisa. Samo znam da je neki lik na redditu napravio svoj mod patch koji je miljama ispred ovog sto je CDPR izbacio. Jedan amater > hiljadu zaposlenih.
- ferratilis
#37633 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako neko od vas ima originalni Quake na Steamu, danas je izasao besplatni remaster s kojim dobijate i tri ekspanzije, i jos opcionalnih modova. Odlicna vijest, a ujedno i izgovor da se jos jednom odigra.
- MarlboroGold
#37634 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jbt nisam znao da postoje HD verzije starog Serious Sama... ja ljepote igrati je opet ali sa boljom grafikom 
- ferratilis
#37635 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
<3
Nek je i Quake konacno dobio paznju koju zasluzuje. Prica se da ce ovaj vikend biti najavljen novi Quake, vjerovatno nesto na fazon Doom 2016, prilagodjen za nove generacije. Samo nek nije mrtav.

@MarlboroGold Da, odlicni su. Izbacili su ih jer su htjeli da iskoriste SS3 engine do maksimuma, i eto ispadose ti remasteri bolji od Sama 3. I Talos Principle su radili na tom engineu.
Nek je i Quake konacno dobio paznju koju zasluzuje. Prica se da ce ovaj vikend biti najavljen novi Quake, vjerovatno nesto na fazon Doom 2016, prilagodjen za nove generacije. Samo nek nije mrtav.

@MarlboroGold Da, odlicni su. Izbacili su ih jer su htjeli da iskoriste SS3 engine do maksimuma, i eto ispadose ti remasteri bolji od Sama 3. I Talos Principle su radili na tom engineu.
- Rootboi
#37636 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Volio bi da kampanja nastavi tamo gdje je 4ka stala al' sumnjam da će
Quake 4 single player je jedan od najupečatljivijh što sam igr'o .
Quake 4 single player je jedan od najupečatljivijh što sam igr'o .
- Averus
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
Qoom
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#37640 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
https://gamerant.com/hasan-piker-death- ... gn=GR-FB-P
Mislim, jebote... Sve jebenim pendrekom u glavu za svako ovo anonimno preseravanje...
Mislim, jebote... Sve jebenim pendrekom u glavu za svako ovo anonimno preseravanje...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#37641 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma boli njega kurac, od tih što mu sada pišu je svakako i zaradio te milione
Twitch i YouTube su zapravo moderni fenomeni. Nevjerovatno lojalni fanbejzovi koji dovode do sada popularne sintagme zvane "parasocial relationships".
kad ti bude dosadno pogledaj ovaj thread
milioni i milioni pregleda + rasprava o njegovoj kući
uzmi u obzir da je na zadnjim izborima postao itekako popularan i sada svaku noć deset sati u cugu ima 30-40k viewera UŽIVO što je izrazito zajebana cifra
Twitch i YouTube su zapravo moderni fenomeni. Nevjerovatno lojalni fanbejzovi koji dovode do sada popularne sintagme zvane "parasocial relationships".
uzmi u obzir da je na zadnjim izborima postao itekako popularan i sada svaku noć deset sati u cugu ima 30-40k viewera UŽIVO što je izrazito zajebana cifra
- ExNihilo
#37642 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gledam i ja tvoje streamove, pa šta sad.Velkoski wrote: ↑24/08/2021 00:41 ma boli njega kurac, od tih što mu sada pišu je svakako i zaradio te milione
uzmi u obzir da je na zadnjim izborima postao itekako popularan i sada svaku noć deset sati u cugu ima 30-40k viewera UŽIVO što je izrazito zajebana cifra![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Riddle
#37644 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Radis stream? Gdje i o cemu je?
- ferratilis
#37645 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jbt twitch se pretvorio u pink i happy, kombinirano. Sjecam se kad sam prvi put cuo za streaming, to je bilo kad je izasao Diablo 3 pa sam gledao Krippariana na yt, on je spomenuo da radi i livestream. Bilo mi cudno skroz da neko streama live i jos dobija pare za to. Ali on je prvi na svijetu ubio Diabla na hardcore pa je barem zasluzio slavu. I jos je fokus bio na gamingu u to vrijeme. Gledala se Dota, SC2, Path of Exile itd. Sad su ga sveli na nivo OnlyFans i Zadruge. 
- Averus
- Riddle
#37647 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bice da radi Hot Bath na bosanskom i engleskom. Unosno jebi ga.
A sto se tice Dote, trenutno se igra ESL One Fall. Solidnih timova ima, a sve se uskoro seli u Rumuniju gdje se ove godine odrzava jubilarni deseti International.
A sto se tice Dote, trenutno se igra ESL One Fall. Solidnih timova ima, a sve se uskoro seli u Rumuniju gdje se ove godine odrzava jubilarni deseti International.
- ExNihilo
- ferratilis
#37649 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel vama svaki put kad udjete na temu krene autoplay ovog linka sto je Tito gore postavio? Iako znam, svaki put pomislim da mi neko skace po krovu kuce. 
- ExNihilo
#37650 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Krene, ali je muted. Mutaj i zapamtit će.
Inače, @gentoo de please uduni autoplay sa IMDB, Reddit i svega ostalog.
P.S. Nova stranica svakako.
Inače, @gentoo de please uduni autoplay sa IMDB, Reddit i svega ostalog.
P.S. Nova stranica svakako.