Telemach BH

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Telemach

#5426 Re: Telemach BiH

Post by Telemach »

cassius wrote: 19/08/2021 09:54 Kada istekne ugovor, da li mogu smanjit paket sa eon light na eon light duo ?
Zdravo @cassius,
Po isteku ugovorne obaveze možete odabrati drugi paket, koji želite. Za dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju.
drugtito2011

#5427 Re: Telemach BiH

Post by drugtito2011 »

@Telemach

Jel odgovarate na sva pitanja ili samo na ona koja vama odgovaraju?
Telemach

#5428 Re: Telemach BiH

Post by Telemach »

drugtito2011 wrote: 19/08/2021 11:13 @Telemach

Zdravo @drugtito2011,
Ukoliko imate pitanja, rado ćemo Vam odgovoriti na ista. Stojimo Vam na raspolaganju.
DON_eARL

#5429 Re: Telemach BiH

Post by DON_eARL »

°u° wrote: 19/08/2021 07:53
Telemach wrote: 18/08/2021 20:32 .....
Stojimo Vam na raspolaganju.
Telemach, već duže vrijeme imam problem s internetom.
Veza puca stalno. Nemoguće mi je skinuti malo veće fajove, 100 ili više mb. Stalno se dešava ovo na gif, ili pogreška mreže. Preko vikenda je bilo nemoguće gledati sadržaj videokluba, ili program unazad zbog stalnog prekidanja. Inače puno više problema imam s ovim Ubee nego prije. Zvao sam podršku, program se može gledati, ali nešto skinuti s interneta ne, ove Oruxmaps već više od sedmicu bezuspješno pokušavam

Image
Image
Koji OS je u pitanju? Meni se ovako nešto dešavalo na IOS u par navrata, s tim da je poteškoća bila prisutna na npr. Chrome, kroz Firefox uredno skidalo. Na Windowsu i Androidu bez ikakvih poteškoća funkcioniše sve.
°u°

#5430 Re: Telemach BiH

Post by °u° »

DON_eARL wrote: 19/08/2021 12:54
Koji OS je u pitanju? Meni se ovako nešto dešavalo na IOS u par navrata, s tim da je poteškoća bila prisutna na npr. Chrome, kroz Firefox uredno skidalo. Na Windowsu i Androidu bez ikakvih poteškoća funkcioniše sve.
Android i Opera, Edge, DuckDuckGo...Plus par download managera i telefona
fusion_ba

#5431 Re: Telemach BiH

Post by fusion_ba »

Ajdinn4 wrote: 18/08/2021 20:10 Vidim da u Srbiji imaju neki kanal IDJ Kids. Čudno da to i kod nas nisu ubacili.
Da, zanimljivo da to nisu još pustili. Mada ja bih radije da dođe Cinemania.
shape of despair

#5432 Re: Telemach BiH

Post by shape of despair »

Ajdinn4 wrote: 18/08/2021 20:10 Vidim da u Srbiji imaju neki kanal IDJ Kids. Čudno da to i kod nas nisu ubacili.
mnogo jak kanal,
telemache nemojte ga ubacivati svega vam,dajte sta kvalitetno djecije
Telemach

#5433 Re: Telemach BiH

Post by Telemach »

shape of despair wrote: 19/08/2021 17:38
mnogo jak kanal,
telemache nemojte ga ubacivati svega vam,dajte sta kvalitetno djecije
Zdravo shape of despair & Ajdinn4 ,
Telemach BH kontinuirano provodi aktivnosti, kako bi svoju programsku listu učinio što kvalitetnijom i gledanijom, a koja je također uslovljena tehničkim mogućnostima i ponudom dobavljača programskih sadržaja.
Korisnici će blagovremeno biti obaviješteni o svim izmjenama programske sheme, putem sredstava javnog informisanja, te Vam preporučujemo da pratite obavijesti oficijelnih web stranica. Vaše prijedloge možete slati na e-mail adresu [email protected]
nerminz

#5434 Re: Telemach BiH

Post by nerminz »

Na ona na koja odgovor možeš dobiti i ako telefonom pozoveš podršku. (ona koja im odgovaraju)
I odgovor će biti isti.
Telemach

#5435 Re: Telemach BiH

Post by Telemach »

nerminz wrote: 19/08/2021 19:52

Na ona na koja odgovor možeš dobiti i ako telefonom pozoveš podršku. (ona koja im odgovaraju)
I odgovor će biti isti.
Zdravo nerminz,
Za konkretne slučajeve i zahtjeve za intervencijama na lokaciji Vašeg priključka preporučujemo Vam da prvo kontaktirate korisnički servis, telefonom ili e-mailom. Za razliku od ljudi iz tehničke podrške, kojima je jedina obaveza kontakt s Vama i rješavanje odnosno prosljeđivanje Vaših zahtjeva nadležnim službama, ljudi koji pripadaju administraciji na temi imaju donekle ograničeno vrijeme koje mogu posvetiti odgovaranju na ovom forumu. Stoga Vas molimo za strpljenje - iako možda nećemo biti u prilici da odgovorimo na svaku poruku, garantujemo Vam da će ona biti pročitana. Naravno, ako niste uspjeli da preko korisničkog servisa dobijete pomoć ili potrebnu informaciju, stojimo Vam na raspolaganju - jedan od razloga kreiranja ovog foruma je i želja za stalnim poboljšanjem odnosa prema korisnicima kroz poboljšanje rada naših službi. Budite slobodni da nam se javite u inbox, rado ćemo izvršiti sve potrebne provjere za Vas i odgovoriti na Vaše upite.
semirsar

#5436 Re: Telemach BiH

Post by semirsar »

Telemach wrote: 19/08/2021 20:00
Zdravo nerminz,
Za konkretne slučajeve i zahtjeve za intervencijama na lokaciji Vašeg priključka preporučujemo Vam da prvo kontaktirate korisnički servis, telefonom ili e-mailom. Za razliku od ljudi iz tehničke podrške, kojima je jedina obaveza kontakt s Vama i rješavanje odnosno prosljeđivanje Vaših zahtjeva nadležnim službama, ljudi koji pripadaju administraciji na temi imaju donekle ograničeno vrijeme koje mogu posvetiti odgovaranju na ovom forumu. Stoga Vas molimo za strpljenje - iako možda nećemo biti u prilici da odgovorimo na svaku poruku, garantujemo Vam da će ona biti pročitana. Naravno, ako niste uspjeli da preko korisničkog servisa dobijete pomoć ili potrebnu informaciju, stojimo Vam na raspolaganju - jedan od razloga kreiranja ovog foruma je i želja za stalnim poboljšanjem odnosa prema korisnicima kroz poboljšanje rada naših službi. Budite slobodni da nam se javite u inbox, rado ćemo izvršiti sve potrebne provjere za Vas i odgovoriti na Vaše upite.
:-) aj, nek ste priznali, da je vas :mrgreen:
nego, ne odgovoriste na moj zadnji upit...
je l' to nijesam vise vas,
i ako sam jos uvijek
Image
drugtito2011

#5437 Re: Telemach BiH

Post by drugtito2011 »

Sad mi je lakse kad vidim da ce svaka poruka biti procitana.

Hvala TM.
Telemach

#5438 Re: Telemach BiH

Post by Telemach »

semirsar wrote: 20/08/2021 03:03
Zdravo nerminz,
:-) aj, nek ste priznali, da je vas :mrgreen:
nego, ne odgovoriste na moj zadnji upit...
je l' to nijesam vise vas,
i ako sam jos uvijek
Image
Zdravo @semirsar,
Izvinjavamo se zbog propusta. Zamoliti ćemo Vas da nam ponovo dostavite Vaš upit kako bi Vam mogli pružiti potrebne infromacije. Stojimo Vam na raspolaganju.
tnt-tunja

#5439 Re: Telemach BiH

Post by tnt-tunja »

Da li postoji opcija na racunaru ili telefonu (android) da vidim korisnicko ime i sifru od UniFi?
Benq

#5440 Re: Telemach BiH

Post by Benq »

tnt-tunja wrote: 20/08/2021 10:49 Da li postoji opcija na racunaru ili telefonu (android) da vidim korisnicko ime i sifru od UniFi?
Korisnicko ime je e-mail adresa sa kojom si registrovan na MojTelemach portal, a sifru ne mozes vidjeti osim ako je nisi spasio u browseru za MojTelemach portal.

Ako si zaboravio sifru, a imas pristup e-mailu, preko ovog linka je mozes resetovat https://mojtelemach.ba/forgotten-password
nerminz

#5441 Re: Telemach BiH

Post by nerminz »

nerminz wrote: 19/08/2021 19:52

I odgovor će biti isti.
Zdravo nerminz,
I ponovo...
Sve to sam ja već napisao... i nisam postavio nikakvo pitanje.... toliko o tome što vi čitate!
FORUM nije podrška nego mjesto za raspravu, diskusiju, razmjenu iskustava isl...
Ako želite da čujete glas korisnika na forumu, dovoljno je da pratite forum mada Imate dovoljno informacija i putem podrške.
Telemach je daleko najbolji provajder u BiH, i to svi znamo jer da postoji bolji mi nebi ni bili tu gdje jesmo.
Svega toga ste i vi svjesni i zato i radite tako kako radite. Popravljaćete se vi, u to nema sumnje, ali onoliko koliko vas tržište natjera a ne onoliko koliko bi mogli ili koliko bi to klijentiti htjeli, i to je jasno.... neda mi se više... nego da semi manemo šuplje priče, sve je jasno ko dan.
Benq

#5442 Re: Telemach BiH

Post by Benq »

nerminz wrote: 20/08/2021 11:11 FORUM nije podrška nego mjesto za raspravu, diskusiju, razmjenu iskustava isl...
Osobe koje se nalaze iza nicka "Telemach" su nebrojeno puta pomogle korisnicima na forumu, bila to tehnicka podrska, ili neka informacija vezana za ugovore, tako da nema nikakve potrebe da se raspravlja o tome za sta forum sluzi, a kamoli da se nekome govori da ne pise, da "ne glumi podrsku ovdje" i slicne stvari.

Na ovoj, kao i na drugim temama operatera, postoje ljudi koji pomazu jedni drugima kad je neki tehnicki problem u pitanju. Neko ce zvati na telefon, neko ce poslati e-mail, a neko ce se obratiti ovdje na forumu javno ili putem privatne poruke ako ima nekih problema sa uslugama, kome se to ne svidja, njegov problem
foxlife

#5443 Re: Telemach BiH

Post by foxlife »

cak mislim da jedino telemach od svih mogucih firmi koje mogu ovdje pomoci ima sluzbeno ovdje podrsku a ne da sami uposlenici pomazu ljudima
nerminz

#5444 Re: Telemach BiH

Post by nerminz »

Benq wrote: 20/08/2021 13:37
nerminz wrote: 20/08/2021 11:11 FORUM nije podrška nego mjesto za raspravu, diskusiju, razmjenu iskustava isl...
Osobe koje se nalaze iza nicka "Telemach" su nebrojeno puta pomogle korisnicima na forumu, bila to tehnicka podrska, ili neka informacija vezana za ugovore, tako da nema nikakve potrebe da se raspravlja o tome za sta forum sluzi, a kamoli da se nekome govori da ne pise, da "ne glumi podrsku ovdje" i slicne stvari.

Na ovoj, kao i na drugim temama operatera, postoje ljudi koji pomazu jedni drugima kad je neki tehnicki problem u pitanju. Neko ce zvati na telefon, neko ce poslati e-mail, a neko ce se obratiti ovdje na forumu javno ili putem privatne poruke ako ima nekih problema sa uslugama, kome se to ne svidja, njegov problem
Nikad ja nisam rekao da "@Telemach" nikome nije pomogao, naprotiv, samo to i radi koliko sam primijetio.
Svrha foruma i jeste međusobno pomaganje, bez obzira na to ko stoji iza nick-a.
Da si pratio vidio bi da je čovjek pitao da li odgovaraju na sva pitanja ili samo na ona koja im odgovaraju.
Ja sam odgovorio kako sam odgovorio. Ima sve napisano, nema svrhe da ponavljam.
chakany

#5445 Re: Telemach BiH

Post by chakany »

Izgleda da stižu novi kanali uskoro. O jeaaa :sretan:
crnivrag

#5446 Re: Telemach BiH

Post by crnivrag »

chakany wrote: 20/08/2021 20:11 Izgleda da stižu novi kanali uskoro. O jeaaa :sretan:
Otkud znaš, i kakvi kanali?

Edit: Vidim kod Sindže na blogu.
semsasuljakovic

#5447 Re: Telemach BiH

Post by semsasuljakovic »

Sve osim sportskih kanala koji će prenositi Ligu prvaka je mazanje očiju.
foxlife

#5448 Re: Telemach BiH

Post by foxlife »

moji edukacijski su na redu :D
PajaELdin

#5449 Re: Telemach BiH

Post by PajaELdin »

foxlife wrote: 21/08/2021 00:03 moji edukacijski su na redu :D
:lol: :lol: :lol:
markma

#5450 Re: Telemach BiH

Post by markma »