Zdravo @cassius,
Po isteku ugovorne obaveze možete odabrati drugi paket, koji želite. Za dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Moderator: Benq
Zdravo @drugtito2011,drugtito2011 wrote: ↑19/08/2021 11:13 @Telemach
Jel odgovarate na sva pitanja ili samo na ona koja vama odgovaraju?
Koji OS je u pitanju? Meni se ovako nešto dešavalo na IOS u par navrata, s tim da je poteškoća bila prisutna na npr. Chrome, kroz Firefox uredno skidalo. Na Windowsu i Androidu bez ikakvih poteškoća funkcioniše sve.°u° wrote: ↑19/08/2021 07:53Telemach, već duže vrijeme imam problem s internetom.
Veza puca stalno. Nemoguće mi je skinuti malo veće fajove, 100 ili više mb. Stalno se dešava ovo na gif, ili pogreška mreže. Preko vikenda je bilo nemoguće gledati sadržaj videokluba, ili program unazad zbog stalnog prekidanja. Inače puno više problema imam s ovim Ubee nego prije. Zvao sam podršku, program se može gledati, ali nešto skinuti s interneta ne, ove Oruxmaps već više od sedmicu bezuspješno pokušavam
![]()
Android i Opera, Edge, DuckDuckGo...Plus par download managera i telefona
Zdravo shape of despair & Ajdinn4 ,shape of despair wrote: ↑19/08/2021 17:38mnogo jak kanal,
telemache nemojte ga ubacivati svega vam,dajte sta kvalitetno djecije
Na ona na koja odgovor možeš dobiti i ako telefonom pozoveš podršku. (ona koja im odgovaraju)drugtito2011 wrote: ↑19/08/2021 11:13 @Telemach
Zdravo nerminz,nerminz wrote: ↑19/08/2021 19:52Na ona na koja odgovor možeš dobiti i ako telefonom pozoveš podršku. (ona koja im odgovaraju)drugtito2011 wrote: ↑19/08/2021 11:13 @Telemach
I odgovor će biti isti.
Telemach wrote: ↑19/08/2021 20:00
Zdravo nerminz,
Za konkretne slučajeve i zahtjeve za intervencijama na lokaciji Vašeg priključka preporučujemo Vam da prvo kontaktirate korisnički servis, telefonom ili e-mailom. Za razliku od ljudi iz tehničke podrške, kojima je jedina obaveza kontakt s Vama i rješavanje odnosno prosljeđivanje Vaših zahtjeva nadležnim službama, ljudi koji pripadaju administraciji na temi imaju donekle ograničeno vrijeme koje mogu posvetiti odgovaranju na ovom forumu. Stoga Vas molimo za strpljenje - iako možda nećemo biti u prilici da odgovorimo na svaku poruku, garantujemo Vam da će ona biti pročitana. Naravno, ako niste uspjeli da preko korisničkog servisa dobijete pomoć ili potrebnu informaciju, stojimo Vam na raspolaganju - jedan od razloga kreiranja ovog foruma je i želja za stalnim poboljšanjem odnosa prema korisnicima kroz poboljšanje rada naših službi. Budite slobodni da nam se javite u inbox, rado ćemo izvršiti sve potrebne provjere za Vas i odgovoriti na Vaše upite.

Zdravo @semirsar,semirsar wrote: ↑20/08/2021 03:03Telemach wrote: ↑19/08/2021 20:00
Zdravo nerminz,
Za konkretne slučajeve i zahtjeve za intervencijama na lokaciji Vašeg priključka preporučujemo Vam da prvo kontaktirate korisnički servis, telefonom ili e-mailom. Za razliku od ljudi iz tehničke podrške, kojima je jedina obaveza kontakt s Vama i rješavanje odnosno prosljeđivanje Vaših zahtjeva nadležnim službama, ljudi koji pripadaju administraciji na temi imaju donekle ograničeno vrijeme koje mogu posvetiti odgovaranju na ovom forumu. Stoga Vas molimo za strpljenje - iako možda nećemo biti u prilici da odgovorimo na svaku poruku, garantujemo Vam da će ona biti pročitana. Naravno, ako niste uspjeli da preko korisničkog servisa dobijete pomoć ili potrebnu informaciju, stojimo Vam na raspolaganju - jedan od razloga kreiranja ovog foruma je i želja za stalnim poboljšanjem odnosa prema korisnicima kroz poboljšanje rada naših službi. Budite slobodni da nam se javite u inbox, rado ćemo izvršiti sve potrebne provjere za Vas i odgovoriti na Vaše upite.aj, nek ste priznali, da je vas
nego, ne odgovoriste na moj zadnji upit...
je l' to nijesam vise vas,
i ako sam jos uvijek
![]()
Korisnicko ime je e-mail adresa sa kojom si registrovan na MojTelemach portal, a sifru ne mozes vidjeti osim ako je nisi spasio u browseru za MojTelemach portal.
I ponovo...Telemach wrote: ↑19/08/2021 20:00Zdravo nerminz,
Za konkretne slučajeve i zahtjeve za intervencijama na lokaciji Vašeg priključka preporučujemo Vam da prvo kontaktirate korisnički servis, telefonom ili e-mailom. Za razliku od ljudi iz tehničke podrške, kojima je jedina obaveza kontakt s Vama i rješavanje odnosno prosljeđivanje Vaših zahtjeva nadležnim službama, ljudi koji pripadaju administraciji na temi imaju donekle ograničeno vrijeme koje mogu posvetiti odgovaranju na ovom forumu. Stoga Vas molimo za strpljenje - iako možda nećemo biti u prilici da odgovorimo na svaku poruku, garantujemo Vam da će ona biti pročitana. Naravno, ako niste uspjeli da preko korisničkog servisa dobijete pomoć ili potrebnu informaciju, stojimo Vam na raspolaganju - jedan od razloga kreiranja ovog foruma je i želja za stalnim poboljšanjem odnosa prema korisnicima kroz poboljšanje rada naših službi. Budite slobodni da nam se javite u inbox, rado ćemo izvršiti sve potrebne provjere za Vas i odgovoriti na Vaše upite.
Osobe koje se nalaze iza nicka "Telemach" su nebrojeno puta pomogle korisnicima na forumu, bila to tehnicka podrska, ili neka informacija vezana za ugovore, tako da nema nikakve potrebe da se raspravlja o tome za sta forum sluzi, a kamoli da se nekome govori da ne pise, da "ne glumi podrsku ovdje" i slicne stvari.
Nikad ja nisam rekao da "@Telemach" nikome nije pomogao, naprotiv, samo to i radi koliko sam primijetio.Benq wrote: ↑20/08/2021 13:37Osobe koje se nalaze iza nicka "Telemach" su nebrojeno puta pomogle korisnicima na forumu, bila to tehnicka podrska, ili neka informacija vezana za ugovore, tako da nema nikakve potrebe da se raspravlja o tome za sta forum sluzi, a kamoli da se nekome govori da ne pise, da "ne glumi podrsku ovdje" i slicne stvari.
Na ovoj, kao i na drugim temama operatera, postoje ljudi koji pomazu jedni drugima kad je neki tehnicki problem u pitanju. Neko ce zvati na telefon, neko ce poslati e-mail, a neko ce se obratiti ovdje na forumu javno ili putem privatne poruke ako ima nekih problema sa uslugama, kome se to ne svidja, njegov problem