English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

AmiĐa_Idriz

#43601 Re: English Premier League

Post by AmiĐa_Idriz »

Armstrong :thumbup:
skafiskafsnjak

#43602 Re: English Premier League

Post by skafiskafsnjak »

perscitus wrote: 14/08/2021 06:10 Junajtedovci, ima li nervoze? Glasnije malo, niti vas vidim niti vas čujem? Neki muk, neka tišina?

Image
Kako je?
Herr Flick

#43603 Re: English Premier League

Post by Herr Flick »

Aubameyang i Lacazette izgleda da idu iz Arsenala
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#43604 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Pljuvaci Pogbe ima li vas?
ZyzzSar

#43605 Re: English Premier League

Post by ZyzzSar »

Lukaku: 'One day I will play here, you will see.'
90minut

#43606 Re: English Premier League

Post by 90minut »

Tacno sam znao kad je bruno pljeskao prije pocetka utakmice da ce ih silovati
AmiĐa_Idriz

#43607 Re: English Premier League

Post by AmiĐa_Idriz »

Mogao bi Chalobah pokvariti Koundeu transfer, šta mislite Plavci? :mrgreen:
ZyzzSar

#43608 Re: English Premier League

Post by ZyzzSar »

AmiĐa_Idriz wrote: 14/08/2021 17:52 Mogao bi Chalobah pokvariti Koundeu transfer, šta mislite Plavci? :mrgreen:
ako ostanu pri cijeni od 60mil necemo ga dovest sigurno
jedino ako spuste ispod 50mil eura
ali opet zavisi i za koliko i da li cemo zoumu negdje da prodamo
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#43609 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Werner bolji od Jote :lol:
Logovan

#43610 Re: English Premier League

Post by Logovan »

Mohamed Salah becomes the first player in Premier League history to score on five consecutive opening weekends
perscitus

#43611 Re: English Premier League

Post by perscitus »

LSD wrote: 14/08/2021 14:56 Natrpa ih United ko kurave, evo i petarda puce :izet:
Ovdje je par neznalica nahajpalo Leeds kao neku zajebanu ekipu, a zapravo sredina tabele im je plafon.
Jesam li ja tebi pričao kada je Bielsa sa Newelsom doživio debakl od pet ili šest na prema nula protiv San Lorenza? Navijači ko navijači, onakvi izbezumljeni, razjareni i ogorčeni opkolili su kuću gospodina Marsela Bielse. U kući kćerka, u kući žena. Zamisli! Bielsa uzima bombu, prst na okidaču, otvara vrata: Bastardo... vamos a matar! Muk, jecaji, bježanje. Nedugo nakon toga, San Lorenzo biva ponižen i unižen, a Newels osvaja prvenstvo. Iznad Rosaria soko kliče, Newells carajo, Newells carajo. Stadion su nazvali po Bielsi. Sad se ti sigurno pitaš što ja ovo sve tebi pričam. Učim te vrlini, učim te strpljenju, nemoj da ti Bielsa mora gurati bombe u usta na kraju sezone, nemoj da moram sa sačuvam ovaj tvoj post, da te podsjetim kakva si govna srao o sredini tabele. LSD, ko boga te molim nemoj. Nemoj me tjerati da budem nešto što nisam.
kanguru

#43612 Re: English Premier League

Post by kanguru »

perscitus wrote: 15/08/2021 01:09
LSD wrote: 14/08/2021 14:56 Natrpa ih United ko kurave, evo i petarda puce :izet:
Ovdje je par neznalica nahajpalo Leeds kao neku zajebanu ekipu, a zapravo sredina tabele im je plafon.
Jesam li ja tebi pričao kada je Bielsa sa Newelsom doživio debakl od pet ili šest na prema nula protiv San Lorenza? Navijači ko navijači, onakvi izbezumljeni, razjareni i ogorčeni opkolili su kuću gospodina Marsela Bielse. U kući kćerka, u kući žena. Zamisli! Bielsa uzima bombu, prst na okidaču, otvara vrata: Bastardo... vamos a matar! Muk, jecaji, bježanje. Nedugo nakon toga, San Lorenzo biva ponižen i unižen, a Newels osvaja prvenstvo. Iznad Rosaria soko kliče, Newells carajo, Newells carajo. Stadion su nazvali po Bielsi. Sad se ti sigurno pitaš što ja ovo sve tebi pričam. Učim te vrlini, učim te strpljenju, nemoj da ti Bielsa mora gurati bombe u usta na kraju sezone, nemoj da moram sa sačuvam ovaj tvoj post, da te podsjetim kakva si govna srao o sredini tabele. LSD, ko boga te molim nemoj. Nemoj me tjerati da budem nešto što nisam.
Lijepo odspavaj i vrati se u realnost. Ovo je karina od ekipe i nikakav Bielsa ih neće izvući iz mediokriteta. A da se ne lažemo, i sam Bielsa je, da prostiš, mediokritet.
perscitus

#43613 Re: English Premier League

Post by perscitus »

kanguru wrote: 15/08/2021 01:28

Lijepo odspavaj i vrati se u realnost. Ovo je karina od ekipe i nikakav Bielsa ih neće izvući iz mediokriteta. A da se ne lažemo, i sam Bielsa je, da prostiš, mediokritet.
Čuj ovoga. Mi mediokritet!? Mi mediokritet koji napadamo sa Bamfordom i Kochom, mi koji smo uputili najviše šuteva prošle sezone od svih klubova iz cijele Premier Lige!? Mi mediokritet sa Raphinom i Rodrigom, a vi niste koji igrate na kontre sa Brunom i Pogbom. Vi ste jedini klub bogat novcem i imenima iz prve četvorke koji igra na kontre. Zato nikada ništa nećete osvojiti, jer samo 4 kluba napadaju, a ostali se brane. Pičetine, pizdurine i ništarije. Šta ćeš protiv Bunleya, šta ćeš protiv Norwicha, šta protiv Ville? I uvijek Leeds, uvijek Bielsa, uvijek ću preferirati ultimativni trkačkopucačkošuterski Bielsin rizični fudal u odnosu na Oleovu patetičnu i kenjkavu siguricu. I šta ja tebi imam pričati o fudbalu kada si očigledno zaokupljen kičem, neukusom i šundom. Daj samo da sljašti, daj instagrame, fufice, zvijezdice, ma sa kurca skini mi se dečko pogodit ću te greškom. :fazlija:
Riddle

#43614 Re: English Premier League

Post by Riddle »

:lol:
kanguru

#43615 Re: English Premier League

Post by kanguru »

Smiri se, dosadio si ovdje sa nebuloznim monolozima. Bielsa je napravio revoluciju po divljim južnoameričkim ligama, ali u Evropi nije napravio ništa. Čak mogu reći i da se osramotio po raznoraznim Bilbaoima, Marseilleima i avanturi u Laziju koja je trajala puna 24 sata :lol: . Hvala mu za fudbalsku revoluciju, ali ne pravi hajp tamo gdje ga više nema.
GandalfSivi

#43616 Re: English Premier League

Post by GandalfSivi »

Gerro wrote: 14/08/2021 16:55 Pljuvaci Pogbe ima li vas?
Pljuvaci Brune, ima li vas?
Riddle

#43617 Re: English Premier League

Post by Riddle »

Svi znamo sta je Pogba. Kad tim dobro igra, on izgleda kao najbolji igrac na svijetu, nema sta ne moze uraditi. Ali nekad u decembru kad nakon dvije teske tekme mora otici nekom Burnleyu u goste, bas mu se i ne igra. Kad treba potegnuti u teskoj utakmici protiv Liverpoola, rukom pokazuje da mu se ne dodaje lopta. I tako dalje... On je duplo talentovaniji od Brune, ali je Bruno duplo bolji igrac.
ultima_palabra

#43618 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Riddle wrote: 15/08/2021 02:43 Svi znamo sta je Pogba. Kad tim dobro igra, on izgleda kao najbolji igrac na svijetu, nema sta ne moze uraditi. Ali nekad u decembru kad nakon dvije teske tekme mora otici nekom Burnleyu u goste, bas mu se i ne igra. Kad treba potegnuti u teskoj utakmici protiv Liverpoola, rukom pokazuje da mu se ne dodaje lopta. I tako dalje... On je duplo talentovaniji od Brune, ali je Bruno duplo bolji igrac.
Na najvisem nivou fudbala (LP, Euro/SP) ne postoje ni jedan ni drugi.
kanguru

#43619 Re: English Premier League

Post by kanguru »

perscitus wrote: 15/08/2021 02:14
kanguru wrote: 15/08/2021 01:28

Čuj ovoga. Mi mediokritet!? Mi mediokritet koji napadamo sa Bamfordom i Kochom, mi koji smo uputili najviše šuteva prošle sezone od svih klubova iz cijele Premier Lige!? Mi mediokritet sa Raphinom i Rodrigom, a vi niste koji igrate na kontre sa Brunom i Pogbom. Vi ste jedini klub bogat novcem i imenima iz prve četvorke koji igra na kontre. Zato nikada ništa nećete osvojiti, jer samo 4 kluba napadaju, a ostali se brane. Pičetine, pizdurine i ništarije. Šta ćeš protiv Bunleya, šta ćeš protiv Norwicha, šta protiv Ville? I uvijek Leeds, uvijek Bielsa, uvijek ću preferirati ultimativni trkačkopucačkošuterski Bielsin rizični fudal u odnosu na Oleovu patetičnu i kenjkavu siguricu. I šta ja tebi imam pričati o fudbalu kada si očigledno zaokupljen kičem, neukusom i šundom. Daj samo da sljašti, daj instagrame, fufice, zvijezdice, ma sa kurca skini mi se dečko pogodit ću te greškom. :fazlija:
Nemaš ti meni šta pričati o fudbalu kada sam i sam navijao za Leeds kad je igrao polufinale Lige prvaka prije 20 godina. Smith, Viduka, Kewell, Keane i mladi Ferdinand, to je bila strašna ekipa. A sjećam se i Uniteda sa Cantonom, Markom Hughesom i Paulom Inceom kad su počinjali veliki niz sa Fergusonom. Samo sam rekao da je hype oko Bielse trenutno bespotreban i nema potrebe za provokacijama prema fanovima drugih klubova. Mene je inače Bielsa oduševio kao selektor reprezentacija, prvo Argentine pa onda Čilea, i mislim da je to njegov habitus.
diablobih

#43620 Re: English Premier League

Post by diablobih »

AmiĐa_Idriz wrote: 14/08/2021 17:52 Mogao bi Chalobah pokvariti Koundeu transfer, šta mislite Plavci? :mrgreen:
Ne, ne smeta Kounde, jer ode Zouma. Chalobah je tu, odlican je, ali ima jos igraca koji zasluzuju sansu. Thiago ce odigrati 10 meceva, Rudiger, Christensen i Kounde ce biti glavni, a Chalobah i vjerovatno Ampadu ili neko takav zamjene.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#43621 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Pogba je drugi najbolji veznjak svih vremena iza Gerrarda i ne mogu da vjerujem da ga ljudi i dalje pljuju

Bruno je obicni stats merchant i prosjek od igraca
diablobih

#43622 Re: English Premier League

Post by diablobih »

Gerro wrote: 15/08/2021 03:23 Pogba je drugi najbolji veznjak svih vremena iza Gerrarda i ne mogu da vjerujem da ga ljudi i dalje pljuju

Bruno je obicni stats merchant i prosjek od igraca
Pogba je igracina kada on zeli da bude :D
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#43623 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Ma uvijek je, samo ljudi to ne uvidjaju. Ovakva prosjecna ekipa Uniteda ga ne zasluzuje.

Welcome to Lpool bro !!!!!
kanguru

#43624 Re: English Premier League

Post by kanguru »

Danas je bio igračina kako bi potpisao novi ugovor. Nadam se da opet neće oboliti od kurcobolje kao prethodnih sezona kada su gubili bodove od Palacea, Burnleyja, Watforda i Norwicha u ključnom periodu decembar-februar.
LSD

#43625 Re: English Premier League

Post by LSD »

Ne znam zašto si se sam prepoznao u postu, iako te nigdje nisam ni pomenuo ni citirao :mrgreen:

Bastardi, kćerka, opokoljena kuća, jecaji, gov.na, bombe u ustima itd :-)

Odmori malo brate, preozbiljno doživljavaš ovaj forum :gunjastajl:
Last edited by LSD on 15/08/2021 03:40, edited 1 time in total.
Post Reply