Depopulacija stanovništva, počev od razvijenih zemaljavet wrote: ↑18/07/2021 04:26 Preveden video materijal na temu štetnog dejstva vakcina (grafen-oksida) na - djecu:
…ili, ukratko rečeno, samo oni roditelji koji su žestoko razvedeni od realnosti (uglavnom, uz pomoć ‘mejnstrim’ medija), dozvoliće patokratiji/”autoritetima” da im cijepe djecu. Na žalost, već sada je veliki broj djece postalo žrtvom ove - ogromne obmane čiji je cilj depopulacija čovječanstva, ne - svojom krivicom, nego, krivicom svojih - zombificiranih roditelja.
..
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- GAU8
#9326 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
-
caros
#9327 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Genetski superioran šampion iz Irana. Ovo je ona sorta ljudi od koje uživo svi bježe glavom bez obzira. Nažalost, internet im je zato dao platformu da šire svoje bljuvotine bez ikakvih posljedica
- spinel_
#9328 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ja znam osobu bezi ijedne plombe u zubima. Nikad karijesa. Sta cemo sad?jeza u ledja wrote: ↑18/07/2021 05:35Ako se nadjete, mozda ti isprica i pricu kako su u ratu prodavali bunde i jeli meso. Jebiga ima se moze se.belfy wrote: ↑18/07/2021 05:12
pa, uzeo sam u obzir okolnosti gdje je sasvim u redu magistrirati poslije redovnog roka, jer smo nakon WW2 imali jako los procenat zena koje su uopste osnovnu skolu zavrsile... kada se saberu godine skolovanja ispada da je dio radila tokom WW2, a vjerovatno i dedo...
no, jesi jos uvijek u De? da organizujemo druzenje preko dana ili vikenda. ako si za posalji PP.
Lik je zdrav ko drijen, jednu samo plombu ima, nikad nije isao kod doktora, jer zaboga, ipak je sportista. Iz ljecnicke je porodice, 40+ kuka u guzici, ali rak preventivno lijeci zdravim zivotom i strucnim savjetima penzionisanih radiologa. Jest da se ko student zabrinuo za melanomu.
Ima i dobro pamcenje, sjeca se razgovora sa nenom od prije 15+ godina o vrlo specificnim stvarima tipa duzina trajanja klinickih istrazivanja lijekova.
Ah da, da ne zaboravim, lik je platinum korisnik Raiffeisen banke, ovako nesto. Moze podici desetine hiljada maraka jos koliko sutra, bez kamate, ista. Ima dokaz, pokazao mi sliku pozivnice na gala veceru za VIP musterije banke. Drzi istu u pretincu auta kao memorabiliju.
Bio je i vojnik, ucesnik u ratu, isao na sistematski pregled za vojsku. Sportista. Vjernik. Patriota. Ekonomski strucnjak. Iz ugledne porodice. Nema plombi…
Iz nekog razloga sve ovo znamo o njemu…jer je on tokom svoje forumske karijere nalazio za shodnim da sve ovo podijeli s nama.
- salik79
#9329 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Sto se tice gimnazije da, tokom rata. Fakultete su oboje upisali nakon rata. Dedo je cak godinu i kusur bio i pripadnik KNOJ-a, nakon cega je otisao studirati u Zagreb, gdje su se i upoznali.belfy wrote: ↑18/07/2021 05:12pa, uzeo sam u obzir okolnosti gdje je sasvim u redu magistrirati poslije redovnog roka, jer smo nakon WW2 imali jako los procenat zena koje su uopste osnovnu skolu zavrsile... kada se saberu godine skolovanja ispada da je dio radila tokom WW2, a vjerovatno i dedo...
no, jesi jos uvijek u De? da organizujemo druzenje preko dana ili vikenda. ako si za posalji PP.
U DE nisam od konca 2004, osim poslovno ili "turisticki", tako da tesko mozemo sta organizirati...
- salik79
#9330 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Drug jez, po svom obicaju, karikira po volji i zelji... Sve sto pisem mogu vrlo lahko potkrijepiti dokazima, moze i na pp.belfy wrote: ↑18/07/2021 05:45pazi jednu stvar drug jez. moja zivotna prica, da sam je ikada napisao na forumu ubijedjen sam da vecina ne bi vjerovala, a ostali se sprdali. ja, doduse, nisam nikada pominjao porodicu niti korjene. on u svojim opisima mozda malo pretjeruje, ali ja bih to zaista volio licno provjeriti. ako je istina, onda to moze biti jedno dobro i kvalitetno druzenje, a sta bi iko imao protiv necega takvog? ja volim upoznavati nove ljude i siriti krug poznanstva, kao i vidike. to covjeka moze samo osnaziti, napraviti boljim i suzbiti predrasude.jeza u ledja wrote: ↑18/07/2021 05:35
Ako se nadjete, mozda ti isprica i pricu kako su u ratu prodavali bunde i jeli meso. Jebiga ima se moze se.
Lik je zdrav ko drijen, jednu samo plombu ima, nikad nije isao kod doktora, jer zaboga, ipak je sportista. Iz ljecnicke je porodice, 40+ kuka u guzici, ali rak lijeci zdravim zivotom i strucnim savjetima penzionisanih radiologa. Jest da se ko student zabrinuo za melanomu.
Ima i dobro pamcenje, sjeca se razgovora sa nenom od prije 15+ godina o vrlo specificnim stvarima tipa duzina trajanja klinickih istrazivanja lijekova.
Ah da, da ne zaboravim, lik je platinum korisnik Raiffeisen banke, ovako nesto. Moze podici desetine hiljada maraka jos koliko sutra, bez kamate, ista. Ima dokaz, pokazao mi sliku pozivnice na gala veceru za VIP musterije banke. Drzi istu u pretincu auta kao memorabiliju.
Bio je i vojnik, ucesnik u ratu, isao na sistematski pregled za vojsku. Sportista. Vjernik. Patriota. Ekonomski strucnjak. Iz ugledne porodice. Nema plombi…
Iz nekog razloga sve ovo znamo o njemu…jer je on tokom svoje forumske karijere nalazio za shodnim da sve ovo podijeli s nama.
ne znam da li si vidio video koji sam vec na nekoj temi postavljao o tome. ponovit cu ga i ovdje:
- salik79
-
°u°
#9332 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Bi li mi vjerovao da je moja žena operisala maligni melanom level V 1999. i evo je još živa i zdrava? Mladež veličine većeg zrna graha (dubine 1 cm) je prokrvario i počeo kvasit. Jedva sam je natjerao da ide ljekaru, i to mjesec od početka. Operacija je bila hitna, dokrorica je taman otišla na godišnji koji ga je radi toga prekinula.GandalfSivi wrote: ↑18/07/2021 02:41
Ja ba, samo mazati. Tako sam se i ja zajebavao dok mi ne ustanovise melanom drugi level. Vise sam sretan nego tezak sto sam zavrsio kod najbolje svjetske strucnjakinje, izvuce me zena bez daljnih problema. Ali onaj momenat kada ti ubrizgavaju radioaktivnu substancu da vide prema kojoj limfnoj zlijezdi ide necu zaboraviti.
Ne budi glup da navlacis raju na ovu pricu, sad ozbiljno...
Dijagnozu je radila poznanica, direktorica patološke klinike. Potvrđena je na drugoj klinici za tumore. Nikakvo liječenje nije dolazilo u obzir. Nije bilo ni mazanja isl. Samo bukvalno pomozi Bože. Nakon operacije je bilo da vodim ženu učiteljicu u školu da zadnji put vidi svoje đake.
Kada sam 7/8 godina nakon operacije vodio mater dermatologu, onoj doktorici koja mi je operisala ženu, kada ju je vidjela izgrlila je i izljubila.
I danas se ponekom doktoru kada pročita dijagnozu omakne "Uuu, jebote. Svaka čast".
Onkolog koji ju je prvih mjeseci kontrolisao na svaku mrlju meni je govorila, evo ga, počeo je.
A zadnja kontrola je bila ima godina, ni ne sjećam se.
-
adsubzero
#9333 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nije valjda da ti stvarno gledas gluposti koje ovaj lik postavibelfy wrote: ↑18/07/2021 04:30bukvalno niko u postavljenim videima ne pominje grafen-oksid.vet wrote: ↑18/07/2021 04:26 Preveden video materijal na temu štetnog dejstva vakcina (grafen-oksida) na - djecu:
…ili, ukratko rečeno, samo oni roditelji koji su žestoko razvedeni od realnosti (uglavnom, uz pomoć ‘mejnstrim’ medija), dozvoliće patokratiji/”autoritetima” da im cijepe djecu. Na žalost, već sada je veliki broj djece postalo žrtvom ove - ogromne obmane čiji je cilj depopulacija čovječanstva, ne - svojom krivicom, nego, krivicom svojih - zombificiranih roditelja.
..
- zubi
-
Ali_G
#9335 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Koji je uopste level V? Gdje su bile metastaze?
- vet
#9336 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Možda bi ispravnije bilo – zemalja gdje dominiraju bijelci?! Vrlo lako da bi tzv. “deagel prognoza do 2025.g.” (u odnosu na 2017.g), stara već nekoliko godina (u međuvremenu uklonjena s orginalnog vebsajta), mogla biti ispravna?!GAU8 wrote: ↑18/07/2021 06:38Depopulacija stanovništva, počev od razvijenih zemaljavet wrote: ↑18/07/2021 04:26 Preveden video materijal na temu štetnog dejstva vakcina (grafen-oksida) na - djecu:
..![]()

Video sa izlistanim svim stranicama “prognoze”, gdje se vidi koliko koja zemlja gubi populacije do 2025: LINK
(Naravno, još uvijek ostaje da se vidi to, da li se ovdje radi o zavjeri ili o teoriji zavjere?!)
...
- saint_mirad
#9338 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ima smisla. on je čovek sa reputacijom i ne mogu ga tek tako otpisati kao teoretičara zavere.
- ultima_palabra
#9340 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Evo iz desno orijentiranog medija:
https://www.google.com/amp/s/www.wsj.co ... 1626528110
-
Baba Jefimija
#9341 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Što je zatucanija vukojebina to je otpor protiv cijepljenja veći. Postoje te tehnološki visoko razvijene države gdje će se bez velikih problema doći do procijepljenosti od 70 posto. Npr. Izrael, SAD, Italija, Njemačka itd. Tamo narod vjeruje znanosti. Postoje i balkanske vukojebine tipa Bosna, Hrvatska, Srbija gdje automehaničari, frizeri i dimnjačari objašnjavaju kemijski sastav cjepiva i objašnjavaju kako to ustvari nije to. Retardi neopjevani. Svako ko ima mogućnost da se cijepi, a to ne učini teški je idiotultima_palabra wrote: ↑18/07/2021 16:12 Evo iz desno orijentiranog medija:
- GandalfSivi
#9342 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Postoji desno i onda postoje Trumpvi majmuni. Ovi drugi sigurno ne citaju wsj...ultima_palabra wrote: ↑18/07/2021 16:12 Evo iz desno orijentiranog medija:
- jeza u ledja
#9343 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Uopste ne sumnjam da imas tonski zapis svojih razgovora sa nenom o klinickim fazama ispitivanja lijekova ili razgovor sa dedom iz 90-ih o svojim problemima. Pretpostavljam da imas i dokaz o svim svojim neodlascima kod doktora.
Je li vidis da iko drugi ovdje prica o svojoj porodici koliko ti? Sudeci po tvojim upisima mislim da neces razumjeti zasto je to tako.
Posto sam do sad nisi skonto mora ti neko to i reci - nije poenta u tome cim su se bavili clanovi tvoje porodice (ili nisu), poenta je u tome da tvoja porodica nije zasluzila da ti o njima nesto dokazujes anonimusima na forumu, pogotovo ne da ih svako malo vadis za jeftino i bemisleno poentiranje.
O ostalim isjeccima iz salikovog zivota da ne govorimo. Ni tu nisi skonto poentu.
Toliko od mene na tu temu.
- drag_gost
#9344 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
I na Kosovu ste pobedili.saint_mirad wrote: ↑18/07/2021 14:11 ima smisla. on je čovek sa reputacijom i ne mogu ga tek tako otpisati kao teoretičara zavere.
Joj jedva cekam 5G da ovakvi pobjegnu u pecinu, ugase internet i vrate se tucanju kamena.
-
BiBi911
#9345 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
drag_gost wrote: ↑19/07/2021 10:16I na Kosovu ste pobedili.saint_mirad wrote: ↑18/07/2021 14:11 ima smisla. on je čovek sa reputacijom i ne mogu ga tek tako otpisati kao teoretičara zavere.
Joj jedva cekam 5G da ovakvi pobjegnu u pecinu, ugase internet i vrate se tucanju kamena.
5G je stara tehnologija, od iduce godine pocinje testiranje za 6G
(T com je vec na par mjesta 6G antene postavio ovo nije u Bosni)
- drag_gost
#9346 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- GandalfSivi
- saint_mirad
#9348 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
bele trake deluju adekvatno za ovaj zadatak
Šef Zeleno liberalne stranke Švajcarske, Jirg Grosen, zatražio je da nevakcinisano zdravstveno osoblje mora da bude "obilježeno".
U Švajcarskoj su, posljednjih dana, sve učestaliji zahtjevi političara i zdravstvenih eksperata za obilježavanje nevakcinisanih lica. Najprije bi trebalo, kako traže, da budu obilježeni njegovatelji za stare, ljekari, zaposleni u klinikama, ali i vaspitači u obdaništima.
-
BiBi911
#9349 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Bijele trake ste vi dijelili.saint_mirad wrote: ↑19/07/2021 16:59 bele trake deluju adekvatno za ovaj zadatakŠef Zeleno liberalne stranke Švajcarske, Jirg Grosen, zatražio je da nevakcinisano zdravstveno osoblje mora da bude "obilježeno".
U Švajcarskoj su, posljednjih dana, sve učestaliji zahtjevi političara i zdravstvenih eksperata za obilježavanje nevakcinisanih lica. Najprije bi trebalo, kako traže, da budu obilježeni njegovatelji za stare, ljekari, zaposleni u klinikama, ali i vaspitači u obdaništima.
A ovo sa virusom, ne kontam te medicinske radnike, toliko vremena sprcaju u to skolovanje I onda ne vjeruje Tom istom skolovanju a zive of toga I prodaju to sto su naucili svaki dan
-
tindbe
#9350 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Fakat znam zalazit u razne dubine interneta, al nikad nisam nabasao na sajt koji se zove slaveplanet.net čiji je sadržajvet wrote: ↑18/07/2021 11:57
Možda bi ispravnije bilo – zemalja gdje dominiraju bijelci?! Vrlo lako da bi tzv. “deagel prognoza do 2025.g.” (u odnosu na 2017.g), stara već nekoliko godina (u međuvremenu uklonjena s orginalnog vebsajta), mogla biti ispravna?!
Video sa izlistanim svim stranicama “prognoze”, gdje se vidi koliko koja zemlja gubi populacije do 2025: LINK
(Naravno, još uvijek ostaje da se vidi to, da li se ovdje radi o zavjeri ili o teoriji zavjere?!)
...