sumirprimus wrote: ↑15/07/2021 08:20 ma njima i godi to vjersko radikaliziranje, laksa kontrola.
nego posto je hrvat u pitanju da li je prigodna muzicka "sude mi" od skore?![]()
![]()
Kad smo kod Škore - ne dirajte mi stolicu, jer ja ću se vratiti
sumirprimus wrote: ↑15/07/2021 08:20 ma njima i godi to vjersko radikaliziranje, laksa kontrola.
nego posto je hrvat u pitanju da li je prigodna muzicka "sude mi" od skore?![]()
![]()
Ljudi su glasali pa se Asim Sarajlic hvalio kako je sa Osmicom koristeći metode iz mafijaskog filma KUM doveo Abdulaha Skaku na celo Sarajeva.emmir1 wrote: ↑15/07/2021 09:46Kikibombona wrote: ↑15/07/2021 09:11
Ako BiH zavisi od predratnog magacinera i klosara, neka se odmah raspadne. Takva drzava ne zasluzuje postojati jednu sekundu.
A svaki put kada se drma fotelja nekom SDA smradu govori se kako je to lose za BiH. 'Ljeb ti jebem, dokle tako!??? Je li dosta vise majku mu?
Manje mi je iritantno gledati magacionera na mjestu direktora OSA
Nego nekog četnika koji radi za interese Srbije.
Lijepo na izbore pa glasat i zaokružit bilo koga da nije SDA.
Pa smijenit magacionere
znaci 10 godina znaju da je to mjesto od najveceg innteresa
Malo previse gledas sadasnji trenutak
Pa onda ti je, valjda, jasno da upravo SDA odradjuje posao preuzimanje OSA-e od strane Beograda?emmir1 wrote: ↑15/07/2021 09:52izvrsni direktor wrote: ↑15/07/2021 09:16
A je li smatras lose po bih imenovanje covjeka sa laznom diplomom na poziciju gdje je diploma potrebna te time ostsvljanje mogucnosti da dodje do njegove smjene?
A je li smatras kao dio rusenja OSA-e i imenovanje covjeka koji nije kvalifikovan za to?
Je li smatras lose po bih imenovanje na vazne funkcije ljudi koji kupuju diplome?
Naravno.
Kupljene hiljade diploma, pola uposlenika na bitnim mjestima kurca pojma nema.
I da, to nam je nametnula SDA.
Stranka koja radi samo za svoj interes i za svoje ljude, da je samo njima dobro.
Tu nema nikakve dileme.
Uništili su, prodali i izdali naš narod.
No evo gledamo 10 tak godina kako se nastoji preuzet OSA i to se iz Beograda rukovodi tom operacijom.
I to je jasno svima koji i površno prate situaciju u regionu.
Ali eto mi odmah krenemo o nekim vrijednostima i kako treba da bude.
Ok, treba.
No daj neka se onda čisti sve, zašto odmah OSA ?
Tako to ide kada se potpuno razbahatis i pocnes u svojoj glavi iskreno zivjeti u uvjerenju da si nedodirljiv…. Tako se prave greske…uglavnomja wrote: ↑15/07/2021 09:59znaci 10 godina znaju da je to mjesto od najveceg innteresa
i stave na njega lika bez osnovnih zakonskih uslova za to mjesto
halo ba ... hebenu diplomu ... bilo kakvu ...
osmica jedini bosnjak koji moze biti direktor ose????????? nemaju covjeka sa bar posteno kupjenim papirom?
kapacitet koji nije u stanju diplomu nabaviti?
kao da bakir sve to nije znao
kao i to da se moze desiti ovo sto se desilo
ne kontam logiku nikako, bakir OPET prodao bosnu, osu, zemlju ... srbima - a kriv sud koji je uhapsio prevaranta i falsifikatora
havazmalakh wrote: ↑15/07/2021 10:10 nije mi jasno kako čovjek koji živi u luksemburgu, radi u luksemburgu (valjda), koji u bosnu i hercegovinu dođe na par dana, jednom ili dva puta godišnje, može do ove mjere ložiti ljude, botovati i pljuvati sve redom. kako on može više voljeti bosnu i hercegovinu od nas koji ovdje živimo, koji ovdje radimo, koji plaćamo porez, koji ovdje glasamo i odgajamo djecu i koji smo jebeno ratovali pune četiri godine.
kako nas do te mjere mogu ponižavati i kako pojedinci uopće mogu nasjesti na te stvari?
Ka'e Salko: protesti nemaju veze sa SDA, dosao sam ovdje kao gradjaninIker C wrote: ↑15/07/2021 10:12 Srce kao Amerika veliko , bilo je divno biti danas na strani pravde i na strani BiH. Kad su se Fikro i Salko pojavili osjetio sam se kao da je 92. godina, samo sam cekao komandu. Osmica je siguran dok ga Fikro i Salko brane, ovo danas je bila opomena, sljedeci put ce nas biti 100 hiljada.
I ko je kriv sto bosnjaci nemaju nekog skolovanog mudrog i pametnog stratega da se izbori sa beogradom i zagrebom pa i briselom......ustvari da nije brisela davno bi ovo bilo rasparcano.....emmir1 wrote: ↑15/07/2021 09:52izvrsni direktor wrote: ↑15/07/2021 09:16
A je li smatras lose po bih imenovanje covjeka sa laznom diplomom na poziciju gdje je diploma potrebna te time ostsvljanje mogucnosti da dodje do njegove smjene?
A je li smatras kao dio rusenja OSA-e i imenovanje covjeka koji nije kvalifikovan za to?
Je li smatras lose po bih imenovanje na vazne funkcije ljudi koji kupuju diplome?
Naravno.
Kupljene hiljade diploma, pola uposlenika na bitnim mjestima kurca pojma nema.
I da, to nam je nametnula SDA.
Stranka koja radi samo za svoj interes i za svoje ljude, da je samo njima dobro.
Tu nema nikakve dileme.
Uništili su, prodali i izdali naš narod.
No evo gledamo 10 tak godina kako se nastoji preuzet OSA i to se iz Beograda rukovodi tom operacijom.
I to je jasno svima koji i površno prate situaciju u regionu.
Ali eto mi odmah krenemo o nekim vrijednostima i kako treba da bude.
Ok, treba.
No daj neka se onda čisti sve, zašto odmah OSA ?
Znas ti onaj vic:"Saraj malo..." ?malakh wrote: ↑15/07/2021 10:10 nije mi jasno kako čovjek koji živi u luksemburgu, radi u luksemburgu (valjda), koji u bosnu i hercegovinu dođe na par dana, jednom ili dva puta godišnje, može do ove mjere ložiti ljude, botovati i pljuvati sve redom. kako on može više voljeti bosnu i hercegovinu od nas koji ovdje živimo, koji ovdje radimo, koji plaćamo porez, koji ovdje glasamo i odgajamo djecu i koji smo jebeno ratovali pune četiri godine.
kako nas do te mjere mogu ponižavati i kako pojedinci uopće mogu nasjesti na te stvari?
Juče hapšenje Mehmedagića, danas uništenje države.
Kao gradjanin ili Bosnjak?Kikibombona wrote: ↑15/07/2021 10:15Ka'e Salko: protesti nemaju veze sa SDA, dosao sam ovdje kao gradjaninIker C wrote: ↑15/07/2021 10:12 Srce kao Amerika veliko , bilo je divno biti danas na strani pravde i na strani BiH. Kad su se Fikro i Salko pojavili osjetio sam se kao da je 92. godina, samo sam cekao komandu. Osmica je siguran dok ga Fikro i Salko brane, ovo danas je bila opomena, sljedeci put ce nas biti 100 hiljada.![]()

Ako tako razmišljaš, onda nema nade za BiH. U 50% slučajeva, “Hamilton” nije bio četnik. Jarane, taman da je bio 100% ispravan i dobar, SDA odnosno Izetbegovići opet biraju “svoje”. Ima više razloga zašto je tako, odnosno nije očuvanje vlasti i moći jedini razlog. Jedan od razloga je nametnuo Alija, a može se označiti kao makijavelistički: Cilj opravdava sredstvo. A šta je cilj nije teško dokučiti. Treba samo znati ko je Alija, ko su “Mladi muslimani” koji su osnovali SDA. Bakir se trudi da ostane na putu koji je zacrtao Alija, ali kriminal i korupcija ga vuku na drugu stranu. Tako se sve pomiješalo i u njegovoj glupoj tikvi i u stvarnost. Pomiješali se kriminal. lopovluk, prevare, laganje, vjerski ciljevi itd.