Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post Reply
zrakomlat

#601 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by zrakomlat »

sumirprimus wrote: 15/07/2021 08:20 ma njima i godi to vjersko radikaliziranje, laksa kontrola.
nego posto je hrvat u pitanju da li je prigodna muzicka "sude mi" od skore? :chmoljava: :pisnuo:
:lol:

Kad smo kod Škore - ne dirajte mi stolicu, jer ja ću se vratiti :D
Kikibombona

#602 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Kikibombona »

emmir1 wrote: 15/07/2021 09:46
Kikibombona wrote: 15/07/2021 09:11

Ako BiH zavisi od predratnog magacinera i klosara, neka se odmah raspadne. Takva drzava ne zasluzuje postojati jednu sekundu.

A svaki put kada se drma fotelja nekom SDA smradu govori se kako je to lose za BiH. 'Ljeb ti jebem, dokle tako!??? Je li dosta vise majku mu?

Manje mi je iritantno gledati magacionera na mjestu direktora OSA

Nego nekog četnika koji radi za interese Srbije.

Lijepo na izbore pa glasat i zaokružit bilo koga da nije SDA.

Pa smijenit magacionere
Ljudi su glasali pa se Asim Sarajlic hvalio kako je sa Osmicom koristeći metode iz mafijaskog filma KUM doveo Abdulaha Skaku na celo Sarajeva.

Pogledaj od 07.50

https://youtu.be/r0wnCmkH3kg

Dabogda se drzava sutra raspala u milion komada ako od ovih ovisimo.
shbc

#603 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by shbc »

emmir1 wrote: 15/07/2021 09:54
mk ultra wrote: 15/07/2021 09:50 :lol:

Jel ti shvatas da su oni nazor utrpali magacionera pod VSS, kršeći zakon države u koju se kunu

Samo neka nastave ovako... razjebat ce i malo sto je ostalo da se Bošnjaci pitaju.

Opet ti kazem
Stojimo ja i hamilton, i on odabere mene da vozim f1. To je SDA.

Da.

A Hamilton je sada ovaj četnik koji treba da dodje?

Jesi siguran da je to bolja opcija?
Hamilton je bio Bosnjak koji je bio kvalifikovan da vozi. Niko vama iz SDA nije kriv osim vas samih. Vi ste ti koji unistavate drzavu. Bez vas Srbi i Hrvati ne bi mogli nista.
uglavnomja

#604 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by uglavnomja »

emmir1 wrote: 15/07/2021 09:52

No evo gledamo 10 tak godina kako se nastoji preuzet OSA i to se iz Beograda rukovodi tom operacijom.
znaci 10 godina znaju da je to mjesto od najveceg innteresa

i stave na njega lika bez osnovnih zakonskih uslova za to mjesto
halo ba ... hebenu diplomu ... bilo kakvu ...

osmica jedini bosnjak koji moze biti direktor ose????????? nemaju covjeka sa bar posteno kupjenim papirom?
kapacitet koji nije u stanju diplomu nabaviti?

kao da bakir sve to nije znao
kao i to da se moze desiti ovo sto se desilo

ne kontam logiku nikako, bakir OPET prodao bosnu, osu, zemlju ... srbima - a kriv sud koji je uhapsio prevaranta i falsifikatora
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#605 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by mk ultra »

Jel ti shvatas da su oni nazor utrpali magacionera pod VSS, kršeći zakon države u koju se kunu

Samo neka nastave ovako... razjebat ce i malo sto je ostalo da se Bošnjaci pitaju.

Opet ti kazem

Da.

Malo previse gledas sadasnji trenutak

Bilo je i Hamilton musliman
Pa su odabrali magacionera

I kad dođu i razjebu jer magacioner naravno ne moze voziti F1, samo čine uslugu onome ko hoće da kupi kompletan Mercedes tim.

Dakle, jedini krivac i namještač voleja tim protivnicima koje ti spominješ je isključivo SDA.
kB27

#606 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by kB27 »

Kakve glave na protestima jebote. I da ne znam kojim povodom su se okupili, izasao bih iz tramvaja da se nadjem medju njima i nastavio pjeske.
salik79

#607 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by salik79 »

izvrsni direktor wrote: 15/07/2021 09:16

A je li smatras lose po bih imenovanje covjeka sa laznom diplomom na poziciju gdje je diploma potrebna te time ostsvljanje mogucnosti da dodje do njegove smjene?

A je li smatras kao dio rusenja OSA-e i imenovanje covjeka koji nije kvalifikovan za to?

Je li smatras lose po bih imenovanje na vazne funkcije ljudi koji kupuju diplome?

Naravno.

Kupljene hiljade diploma, pola uposlenika na bitnim mjestima kurca pojma nema.

I da, to nam je nametnula SDA.
Stranka koja radi samo za svoj interes i za svoje ljude, da je samo njima dobro.

Tu nema nikakve dileme.
Uništili su, prodali i izdali naš narod.

No evo gledamo 10 tak godina kako se nastoji preuzet OSA i to se iz Beograda rukovodi tom operacijom.

I to je jasno svima koji i površno prate situaciju u regionu.

Ali eto mi odmah krenemo o nekim vrijednostima i kako treba da bude.

Ok, treba.
No daj neka se onda čisti sve, zašto odmah OSA ?
Pa onda ti je, valjda, jasno da upravo SDA odradjuje posao preuzimanje OSA-e od strane Beograda?
klixoris

#608 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by klixoris »

uglavnomja wrote: 15/07/2021 09:59

znaci 10 godina znaju da je to mjesto od najveceg innteresa

i stave na njega lika bez osnovnih zakonskih uslova za to mjesto
halo ba ... hebenu diplomu ... bilo kakvu ...

osmica jedini bosnjak koji moze biti direktor ose????????? nemaju covjeka sa bar posteno kupjenim papirom?
kapacitet koji nije u stanju diplomu nabaviti?

kao da bakir sve to nije znao
kao i to da se moze desiti ovo sto se desilo

ne kontam logiku nikako, bakir OPET prodao bosnu, osu, zemlju ... srbima - a kriv sud koji je uhapsio prevaranta i falsifikatora
Tako to ide kada se potpuno razbahatis i pocnes u svojoj glavi iskreno zivjeti u uvjerenju da si nedodirljiv…. Tako se prave greske…
Na isti nacin padaju i npr serijske ubice - u pocetku se trude da prikriju tragove, a kasnije se oslobode, prestanu voditi racuna i bivaju uhvaceni….
made_in_sarajevo

#609 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by made_in_sarajevo »

ali kako su to skontali dobro. hapsis bilo koga iz sda je udar na bosnjake i rusi se drzava. hapsis hdz udar na hrvate, majorizacija. hapsis dodika napad na srbe, bosnjaci hoce islamsku drzavu.

eh pa sad ovako, jebo vam bosnjak, hrvat, srbin sve redom do 15 koljena. prekrsio si zakon i to ne jednom i ne slucajno, nego vise puta i to namjerno, osmica da si 100x osmica ides u zatvor govno jedno ljudsko. cuvaj mjesto svojim jaranima govnima jer ce i oni kad tad doci.

ukrali milijarde ne diraj ih jer je napad na bosnjake. ubije covjeka ne diraj ga napad na bosnjake. osramoti drzavu na svakom koraku i opet ne diraj ga napad na bosnjake.

pozdravlja vas moj spolni organ oo vi veliki bosnjaci, najveci vjernici i najveci branitelji drzave, ali samo za svoju guzicu i interes

i jos nesto, kao sto mk ultra fino objasni i da dodam samo zaboli me tuki ko ce doci na mjesto OSA. ustvari kako odjednom da OSA ide srbima, kad su to braca sve bratski podijelila. granicna policija HDZ, sipa SNSD, OSA sda, FUP direktor HDZ, ministar SDA, vojska mjesano SDA-HDZ, direkcija SDA. zadnjih 25 godina se ovako dijele bratski i sad odjednom kmeeee doci ce nam dodik. pa debili mrtvi retardirani ne mora znaci da smo svi retardirani ko vi. ko je dao vijece ministara i kompletnu drzavnu vlast u ruke tom istom cetniku kojeg sad prozivate
Porodice Foht

#610 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Porodice Foht »

Fakat smo nevjerovatan narod. Eno ih po Fb digli dreku ''drzavni udar'', ''idemo na proteste podrske Osmici'' a skoro niko da kaze pa cekajte, optuzbe Tuzilastva BiH su vrlo ozbiljne, covjek pod stare dane lafo poceo studirati i to zavrsavao ekspresno na vise fakulteta, obogatio se brzo. Jedan mi ej u lice rekao, ''hajde ba neka, pa nas je covjek''! :zid:
Prpa.ba

#611 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Prpa.ba »

Kad ide zahtijev da se OSA raspusti i da se nadleznost vrati na federalni nivo? :mrgreen:
seoBIH

#612 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by seoBIH »

ma spinuje bagra
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#613 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by malakh »

nije mi jasno kako čovjek koji živi u luksemburgu, radi u luksemburgu (valjda), koji u bosnu i hercegovinu dođe na par dana, jednom ili dva puta godišnje, može do ove mjere ložiti ljude, botovati i pljuvati sve redom. kako on može više voljeti bosnu i hercegovinu od nas koji ovdje živimo, koji ovdje radimo, koji plaćamo porez, koji ovdje glasamo i odgajamo djecu i koji smo jebeno ratovali pune četiri godine.

kako nas do te mjere mogu ponižavati i kako pojedinci uopće mogu nasjesti na te stvari?
Iker C

#614 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Iker C »

Srce kao Amerika veliko , bilo je divno biti danas na strani pravde i na strani BiH. Kad su se Fikro i Salko pojavili osjetio sam se kao da je 92. godina, samo sam cekao komandu. Osmica je siguran dok ga Fikro i Salko brane, ovo danas je bila opomena, sljedeci put ce nas biti 100 hiljada.
uglavnomja

#615 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by uglavnomja »

malakh wrote: 15/07/2021 10:10 nije mi jasno kako čovjek koji živi u luksemburgu, radi u luksemburgu (valjda), koji u bosnu i hercegovinu dođe na par dana, jednom ili dva puta godišnje, može do ove mjere ložiti ljude, botovati i pljuvati sve redom. kako on može više voljeti bosnu i hercegovinu od nas koji ovdje živimo, koji ovdje radimo, koji plaćamo porez, koji ovdje glasamo i odgajamo djecu i koji smo jebeno ratovali pune četiri godine.

kako nas do te mjere mogu ponižavati i kako pojedinci uopće mogu nasjesti na te stvari?
havaz

Radikalni SDA-ov internet -jurišnik Jasmin Mulahusić rodom iz Zavidovića, a živi i krije se u Luksemburgu pozvao je još jučer na društvenim mrežama „ahbabe“ da protestiraju ispred Tužilaštva BiH zbog hapšenja Osmana Mehmedagića Osmice.

Radi se o osobi protiv koje Tužilaštvo BiH vodi istragu zbog krivičnog djela širenje nacionalne, vjerske i rasne netrpeljivosti. On mjesecima ne smije doći u BiH jer je izdat nalog za njegovo hapšenje. Poznat je po kreiranju fotomontaža i videa u kojima diskreditira novinare i sve političare koji ne odgovaraju - SDA. Otvoreno staje na stranu direktora OSA-e u otvorio je na desetine lažnih profila u kojima otvoreno prijeti novinarima i političarima koji ne odgovaraju SDA.
dembele

#616 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by dembele »

Odziv na proteste samo takav. Izašlo i staro i mlado, kao nekada na koncertima Lepe Brene
Kikibombona

#617 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Kikibombona »

Iker C wrote: 15/07/2021 10:12 Srce kao Amerika veliko , bilo je divno biti danas na strani pravde i na strani BiH. Kad su se Fikro i Salko pojavili osjetio sam se kao da je 92. godina, samo sam cekao komandu. Osmica je siguran dok ga Fikro i Salko brane, ovo danas je bila opomena, sljedeci put ce nas biti 100 hiljada.
Ka'e Salko: protesti nemaju veze sa SDA, dosao sam ovdje kao gradjanin 8-)
mali_balon

#618 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by mali_balon »

izvrsni direktor wrote: 15/07/2021 09:16

A je li smatras lose po bih imenovanje covjeka sa laznom diplomom na poziciju gdje je diploma potrebna te time ostsvljanje mogucnosti da dodje do njegove smjene?

A je li smatras kao dio rusenja OSA-e i imenovanje covjeka koji nije kvalifikovan za to?

Je li smatras lose po bih imenovanje na vazne funkcije ljudi koji kupuju diplome?

Naravno.

Kupljene hiljade diploma, pola uposlenika na bitnim mjestima kurca pojma nema.

I da, to nam je nametnula SDA.
Stranka koja radi samo za svoj interes i za svoje ljude, da je samo njima dobro.

Tu nema nikakve dileme.
Uništili su, prodali i izdali naš narod.

I to je jasno svima koji i površno prate situaciju u regionu.

Ali eto mi odmah krenemo o nekim vrijednostima i kako treba da bude.

Ok, treba.
No daj neka se onda čisti sve, zašto odmah OSA ?
I ko je kriv sto bosnjaci nemaju nekog skolovanog mudrog i pametnog stratega da se izbori sa beogradom i zagrebom pa i briselom......ustvari da nije brisela davno bi ovo bilo rasparcano.....
Bitniji je KS od ruki u domu naroda, bitniji KCUS od federacije itd......bira se sda koja unistava bosnu vec 30g zarad sitnopijacarskih intersea i tako trasira put zagrebu i beogradu.....danima bi mogli pisati o sda izadji......
jazzer

#619 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by jazzer »

I Mirza Hajric protestvuje. Njega mogu razumjeti, stranka mu je dala sve sto ima u zivotu, mora i on nesto za stranku.
Gandalf

#620 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by Gandalf »

Interesantno je kako u moru diplomiranih pravnika, kriminalista, ekonomista, magistara svega i svačega, naravno na birou, esdea postavlja seljaka sa jedva završenom osnovnom školom, na mjesto direktora OBAVJEŠTAJNE SLUŽBE!!!

Ni manje, ni više, već državne obavještajne službe. Može li mi neki esdea bot svojim riječima, ako je uopšte sposoban samostalno pisati i govoriti, objasniti kako nije bio napad na Bošnjake, kada su postavili nepismenog seljačinu na izuzetno važnu poziciju. Razumio bih da stranačkog poltrona uvale negdje u državnu službu, međutim oni lika totalno nekompetentnog postavljaju za direktora obavještajne službe.

Doduše i medicinsku sestru su postavili za direktorku profesorku, sve može u esdea, samo trebaš biti poltron i seljak.
drndalo

#621 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by drndalo »

malakh wrote: 15/07/2021 10:10 nije mi jasno kako čovjek koji živi u luksemburgu, radi u luksemburgu (valjda), koji u bosnu i hercegovinu dođe na par dana, jednom ili dva puta godišnje, može do ove mjere ložiti ljude, botovati i pljuvati sve redom. kako on može više voljeti bosnu i hercegovinu od nas koji ovdje živimo, koji ovdje radimo, koji plaćamo porez, koji ovdje glasamo i odgajamo djecu i koji smo jebeno ratovali pune četiri godine.

Znas ti onaj vic:"Saraj malo..." ?
tranquil

#622 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by tranquil »

_BataZiv_0809 wrote: 14/07/2021 19:08 Image

:lol: :lol:
Juče hapšenje Mehmedagića, danas uništenje države.

Dakle, uništenje države mubarek olsun svima koji se tako osjećaju.

Hoće li je uništiti na protestima, ili su planirali afterparty?
drndalo

#623 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by drndalo »

Kikibombona wrote: 15/07/2021 10:15
Iker C wrote: 15/07/2021 10:12 Srce kao Amerika veliko , bilo je divno biti danas na strani pravde i na strani BiH. Kad su se Fikro i Salko pojavili osjetio sam se kao da je 92. godina, samo sam cekao komandu. Osmica je siguran dok ga Fikro i Salko brane, ovo danas je bila opomena, sljedeci put ce nas biti 100 hiljada.
Ka'e Salko: protesti nemaju veze sa SDA, dosao sam ovdje kao gradjanin 8-)
Kao gradjanin ili Bosnjak?
jazzer

#624 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by jazzer »

Image

Da Bog da se raspala ako njeno postojanje ovisi o kriminalcu Mehmedagicu.
User987

#625 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!

Post by User987 »

Opet ti kazem

Da.

Ako tako razmišljaš, onda nema nade za BiH. U 50% slučajeva, “Hamilton” nije bio četnik. Jarane, taman da je bio 100% ispravan i dobar, SDA odnosno Izetbegovići opet biraju “svoje”. Ima više razloga zašto je tako, odnosno nije očuvanje vlasti i moći jedini razlog. Jedan od razloga je nametnuo Alija, a može se označiti kao makijavelistički: Cilj opravdava sredstvo. A šta je cilj nije teško dokučiti. Treba samo znati ko je Alija, ko su “Mladi muslimani” koji su osnovali SDA. Bakir se trudi da ostane na putu koji je zacrtao Alija, ali kriminal i korupcija ga vuku na drugu stranu. Tako se sve pomiješalo i u njegovoj glupoj tikvi i u stvarnost. Pomiješali se kriminal. lopovluk, prevare, laganje, vjerski ciljevi itd.
Post Reply