FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
foxlife

#18851 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by foxlife »

Blacknwhite wrote: 11/07/2021 19:32
Bloo wrote: 11/07/2021 18:50
S obzirom da si otkazao druzenje, mogao si barem ucestvovati na Marsu miru ili otici u Srebrenicu.
Samo kazem.
Ovako si proveo dan njuskajuci po tudim FB/Insta profilima i ispiruci usta tudim zivotom. Ali ako ti mislis da su pobijeni u Srebrenici to zasluzili, da ti njuskas i prozivas gdje je ko bio na ovaj dan, onda aferim.
S obzirom da imas puno vremena na bacanje, ako moze i izvjestaj o svim "videnijim" ljudima i javnim licnostima na danasnji dan, a moze i za jucerasnji.
Kad se vec trudis "poklopiti" nekog ko je dobronamjerno rekao da nesto nije primjereno i da se treba obratiti paznja, onda se slobodno javi privatno da ti kazem moj razlog neodlaska na Mars mira, te ujedno i razlog spomenutog okupljanja. Ali eto, ako ja nisam u mogucnosti otici ove godine na Mars mira, nemam prava reci da nam mladost ide u sunovrat. Barem Srebrenicu posjetim, za razliku od djece koju danas odgajamo.

Ja se i dalje sjecam koliko se paznje posvecivalo tome kad sam ja bio mlad i koliko se prekoravala omladina kojoj je lijeno postovati neke stvari, ali danas su eto svi ugrozeni i tesko je prezivjeti dan bez dernecenja, pa se jos i silovito brani to sve. Bi covjek pomislio da ukazujem na vaznost gej parade koliko me napadaju, a ne na obiljezavanje sjecanja na zrtve genocida koji bi nam mnogi voljeli prirediti ponovo (izvinjavam se sto ovo dvoje uopste moram staviti u istu recenicu). Meni je apsurdno da se o ovoj temi ovoliko raspravlja. Mi sami sebe ne znamo postovati, a ocekujemo da nas drugi postuju. Kamo srece da mozemo sebi priustiti da se opustimo i ovakve stvari barem malo potisnemo, ali dok god zivimo gdje zivimo, sa ovakvim komsijama sa kakvim koegzistiramo (cast izuzecima), vaznost ove teme nam se sama namece. Da vi samo znate koliko je njima drago tamo po njihovim forumima sto mi gazamo nekad sami po sebi. Mozda se nama taj dogadjaj cini daleko, ali oni prizeljkuju da se ponovi, i to ne mali broj njih. Uostalom, vrlo rado odstupam sa ovog foruma i pozivam administraciju da mi izbrisu profil, jer ne mogu da vjerujem da sa svojim narodom u srcu svoje zemlje moram o ovoj temi da naglabam ovoliko. Nek nam je Bog svima na pomoci.

A sto se tice Face-a, da se vratimo malo na glavnu temu, podrska Senadu povodom svih skorih desavanja. Nadam se da ce znati da se izbori sa ovim sljamom sto mu se natovario.
jedino sta moze biti neprimjereno od pojedinca je da je danas gradom kruzio sa upaljenom nekom muzikom
to je jedino sto nije promjereno ostalo da li sam ja otisao na muzicki festival da li se kupam na moru na vikendici u kuci stanu pustam muziku koja se ne ori naseljem je moja stvar i nema mi ko govoriti da li ja to mogu ne mogu smijem ne smijem je li to primjereno ili ne itd
Dimu1927

#18852 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dimu1927 »

a koliko je danas ljudi bilo u srbiji na vakcinaciji ? sta i njih treba sad osudjivati ? :shock:

sta ima veze gdje je neka novinarka u svoje slobodno vrijeme, bar ne govori u javnom programu na radnom mjestu "tzv armija bih" kao na nekim drugim televizijama i jos ostane na tom poslu
noviclan

#18853 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by noviclan »

Dimu1927 wrote: 12/07/2021 01:26 a koliko je danas ljudi bilo u srbiji na vakcinaciji ? sta i njih treba sad osudjivati ? :shock:

sta ima veze gdje je neka novinarka u svoje slobodno vrijeme, bar ne govori u javnom programu na radnom mjestu "tzv armija bih" kao na nekim drugim televizijama i jos ostane na tom poslu
Trebali su staviti kameru na granicni prijelaz i no comment balijice
Dozer

#18854 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dozer »

Mnogi ovdje, ocito, ne razumiju i nikako da shvate - za sve to, ali bukvalno sve o cemu pricamo, najveci krivac je iskljucivo SDA.

Eto, ko ne vjeruje, neka pokusa naci neku temu, bilo sta u drustvu, i bez ikakvih problema cu dokazati da je SDA kriva za sunovrat toga.
deogest

#18855 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by deogest »

noviclan wrote: 12/07/2021 07:19
Dimu1927 wrote: 12/07/2021 01:26 a koliko je danas ljudi bilo u srbiji na vakcinaciji ? sta i njih treba sad osudjivati ? :shock:

Trebali su staviti kameru na granicni prijelaz i no comment balijice
Dok se god budemo bavili ovako nebitnim temama od kojih je proslo skoro 30 godina, nama bolje nece bit, a politicari ce upravu tu situaciju koristiti da bi se odrzali na vlasti i zavadjali ljude, dok svi mlate parizer i pastetu a oni pojedu 500 eura na dan, i to ne svog novca.
Dozer

#18856 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dozer »

:thumbup:
iceman ze

#18857 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by iceman ze »

haj ba mala i zivi od lajkovanja, barem duhovna hrana, a kad splasne k.. u za usi, e onda ide xxx uradak i opet cete 20 stranica samo o njoj :lol:
SuperSy

#18858 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SuperSy »

BiH
Last edited by SuperSy on 12/07/2021 23:55, edited 3 times in total.
thekupus

#18859 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by thekupus »

SuperSy wrote: 12/07/2021 21:59 Stvarno je sramota da Berina Muhovic i njen momak Mirza Mašić koji inače muslimane naziva "majmunima" zabavlja na Egzitu na 11 juli kada je Dan žalosti u BiH zbog genocida nad Bošnjacima.
Nisu oni dobri u glavi.
U ozbiljnim firmama se zbog ovoga ili sličnih stvari dobiva otkaz a poslao sam upit face tv da vidim njihovo očitavanje o postupcima svojih novinara.
Mirza Mašić naziva muslimane majmunima? O čemu ti? Ljudi će biti gdje žele. Nisu uvrijedili žrtve time što su bili na Exitu. Najmanje 5 000 mladih iz Bosne je bilo tamo isti dan. Ja sam znam barem 10 ljudi. Da ne brojim koliko je ljudi na moru trenutno. Btw, super bi bilo da postaviš svoju sliku iz Srebrenice od jučer, čisto da znamo da nisi i sam bio na exitu.
SuperSy

#18860 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by SuperSy »

BiH
Last edited by SuperSy on 12/07/2021 23:55, edited 2 times in total.
Blacknwhite

#18861 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Kakve veze imaju partneri uposlenika Face-a, koji se ni na koji nacin ne ticu firme o kojoj se pise ovdje? Ljubazno te molim da sam izbrises ili editujes post, jer nije tema za prozivanje nekog ko nije iz javnog zivota, nego tema o Face-u i njihovom kolektivu. Ne zelim da moj osvrt i dobronamjeran komentar budu povod da se ovdje razvlace ljudi punim imenom i prezimenom, koji nemaju dodira sa javnoscu ili ovom televizijom. Mislim da to nije uredu.
thekupus

#18862 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by thekupus »

SuperSy wrote: 12/07/2021 22:26 Nek ide gdje ko hoće ali od svih dana u godini oni odaberu 11 juli to govori o njima, da ih je baš briga za nesreću koja je zadesila Bošnjake.
Ako imaš takve prijatelje kloni ih se jer ne poštuju sebe i nemaju kućni odgoj . Nemam ništa protiv da se ide u Srbiju ili muzičke festivale. Ja sam nedavno dobio Pfizer vakcinu na Beogradskom sajmu i doktori su fakat ljubazni razlika nebo i zemlja spram naših doktora. Međutim, treba imati granicu i pijetet prema žrtvama a Berina Muhovic njen momak nisu imali jer su stavili lične interese spram društvenih. Meni je to zasmetalo i prijavio sam je face tv.
Bukvalno si napravio profil na forumu samo zbog ovoga, što govori da ti zapravo imaš neke neriješene osobne probleme sa njih dvoje. Malo je to tužno, a veoma bolesno :(
deogest

#18863 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by deogest »

Blacknwhite wrote: 21/04/2021 21:24
deogest wrote: 21/04/2021 13:01 Senade plati volonterke sto ti rade. U prvom redu prelijepu Berinu Muhovic. :bih:

Nemoj da onakva riba radi za dz bolan. Lako cemo mi za Vucica.
Ovo garant ona sama sebi pise :lol:
Ma ne pise, nego nije fazon da na IG pise Host @FACE a da radi za dzabalaba. Jesi'l radio ikad dzaba? Znas kako je to tesko. Valjda ustat u 6 ujutru. Berina, ako citas ovo, razumijem te ali si glupa. Nemoj radit za dz. bona.
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#18864 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Impressum »

deogest wrote: 13/07/2021 13:34 Jesi'l radio ikad dzaba?
nikad
bolje grob nego rob :D
suspect_zero

#18865 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

Kada završiš fax ne znaš ništa, treba negdje ispeć zanat...ne znam što je tolika sramota volontirati na pravom mjestu gdje možeš (ako želiš) dosta naučiti.
Apsurdno je očekivati kada dobiješ diplomu da si negdje jedva čekan, plata par hiljada....tek treba da učiš.
Govorim o realnom sektoru, u državnom je to nakaradno svakako.

Ako opet godinama negdje volontiraš onda nije do poslodavca.

Senad je trenutno najbolji novinar u BiH i onda je bolje da učiš od najboljeg.
deogest

#18866 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by deogest »

suspect_zero wrote: 13/07/2021 13:45 Kada završiš fax ne znaš ništa, treba negdje ispeć zanat...ne znam što je tolika sramota volontirati na pravom mjestu gdje možeš (ako želiš) dosta naučiti.
Apsurdno je očekivati kada dobiješ diplomu da si negdje jedva čekan, plata par hiljada....tek treba da učiš.

Tebi nakon godina i godina fakulteta, visoke strucne spreme normalno volontirati? Pa zato nam i jest ovakva drzava i zato citave porodice odlucuju da je napuste.

Ali ljudi s takvim nacinom razmisljanja i zasluzuju da rade za dzaba, ja vam nikad plate ne bi dao. :thumbup:
suspect_zero

#18867 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

Ok, čim dobiješ diplomu odmah sve znaš....to što nemaš prakse dana, što neko mora gubiti vrijeme i živce da te nauči nije bitno....evo ti dvije milje odma' :thumbup:
Blacknwhite

#18868 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Mislim da je, s obzirom na drzavu u kojoj zivimo, omladini zlatno i to sto imaju priliku usavrsavati se ikako prije stecene diplome. Ko je jos placen uz to, pa makar i minimalno, na konju je. Izmedju ostalog, ne znamo ni da li je istina da mu ljudi rade za dzaba. Ali sam cuo da je Nedima Sladica Senad pravo pazio i navodno fino placao. Ne bih rekao da Senad iskoristava tek tako.
toska

#18869 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by toska »

Kao njegov ne-gledaoc (negdje ranije sam objasnio zašto, ukratko, osjećam se poniženim njegovim načinom obraćanja publici tj. meni) moram primjetiti jedno, dosta ranije primjećeno i potvđeno u mojim društvenim kontaktima, zapažanje:

njegova popularnost je daleko veća među ženskom dijelu populacije.
to bi mogla biti i laskava titula, a za razloge treba pitati žene, ja mogu samo pretpostaviti zašto npr. njegovo samopuzdanje (neko će reći narcizam), šarm, uspjeh...
foxlife

#18870 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by foxlife »

deogest wrote: 13/07/2021 13:49
suspect_zero wrote: 13/07/2021 13:45 Kada završiš fax ne znaš ništa, treba negdje ispeć zanat...ne znam što je tolika sramota volontirati na pravom mjestu gdje možeš (ako želiš) dosta naučiti.

Tebi nakon godina i godina fakulteta, visoke strucne spreme normalno volontirati? Pa zato nam i jest ovakva drzava i zato citave porodice odlucuju da je napuste.

Ali ljudi s takvim nacinom razmisljanja i zasluzuju da rade za dzaba, ja vam nikad plate ne bi dao. :thumbup:
Zavrsiti medicinu biti neki inzinjer ili sl i zavrsiti politicke nauke novinarstvo su nebo i zemlja
Normalno da ovaj drugi mora volontirati za razliku od prvog
deogest

#18871 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by deogest »

suspect_zero wrote: 13/07/2021 13:54 Ok, čim dobiješ diplomu odmah sve znaš....to što nemaš prakse dana, što neko mora gubiti vrijeme i živce da te nauči nije bitno....evo ti dvije milje odma' :thumbup:
Naravno da ne, ima period obuke koji je isto tako PLACEN, ne citava plata, ali dio da. Pa ko u drzavnoj sluzbi radi za dz i volontira? U Njemackoj? Nemoj da se zajebavas!
mirsek

#18872 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

toska wrote: 13/07/2021 15:18 Kao njegov ne-gledaoc (negdje ranije sam objasnio zašto, ukratko, osjećam se poniženim njegovim načinom obraćanja publici tj. meni) moram primjetiti jedno, dosta ranije primjećeno i potvđeno u mojim društvenim kontaktima, zapažanje:

njegova popularnost je daleko veća među ženskom dijelu populacije.
to bi mogla biti i laskava titula, a za razloge treba pitati žene, ja mogu samo pretpostaviti zašto npr. njegovo samopuzdanje (neko će reći narcizam), šarm, uspjeh...
Zavisi kod kojih zena... U mojoj okolini vecinu zena on nervira i ide im na zivce svojim ponasanjem, huskanjem, prekidanjem sugovornika, artikulacijama i gestikulacijama.
Kako ga je fino otresla ona doktorica iz Srbije kad joj poceo komplimente dijeliti i hvaliti izgled umjesto titulu i znanje.
sumirprimus

#18873 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

kakav tajming za uzet godisnji :lol:
suspect_zero

#18874 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

deogest wrote: 14/07/2021 11:31
suspect_zero wrote: 13/07/2021 13:54 Ok, čim dobiješ diplomu odmah sve znaš....to što nemaš prakse dana, što neko mora gubiti vrijeme i živce da te nauči nije bitno....evo ti dvije milje odma' :thumbup:
Naravno da ne, ima period obuke koji je isto tako PLACEN, ne citava plata, ali dio da. Pa ko u drzavnoj sluzbi radi za dz i volontira? U Njemackoj? Nemoj da se zajebavas!

Bježi ba neozbiljan si :oops:

Post prije sam ti napisala da je državna firma baška....tu čeka mjesto podobne sa friškom diplomom, nebitno koji fax.

Dok studiraš ili tek završiš žurnalistiku male su ti šanse da ćeš negdje to svoje zanimanje dobro unovčiti....ne mislim da kod Senada volontira dr.medicine, neko sa mašinstva, ETF-a....većinom su to društveni fakulteti, FPN, Filozofija, Pravo, Pedagogija.....složit ćeš se da takvi i nisu konkurentni u realnom sektoru dok negdje dobro ne nauče, jer ovi fakulteti pružaju samo teoretsko znanje koje nekada nema dodirnih tački sa praktičnim.

Zbog ovog sam rekla da nije i ne treba biti sramota negdje jedan period raditi džaba, ako ćeš taj period zaista iskoristiti da naučiš što više.

Nemoj me pogrešno shvatiti, nisam za izrabljivanje nekoga, svako za svoj rad treba biti plaćen :) ...ali isto tako mi je malo muka od ovih što su tek podigli diplomu a već sebi zacrtali platu ispod koje ujutro neće ustat iz kreveta.
suspect_zero

#18875 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

sumirprimus wrote: 14/07/2021 12:37 kakav tajming za uzet godisnji :lol:
Sad hoću da kažem :D

Vraćaj se Senade gori nam Država, što od sunca što od hapšenja :oops:
Locked