FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Altsa

#18826 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Altsa »

luckylaka wrote: 08/07/2021 20:32
Altsa wrote: 08/07/2021 20:18 Koji amaterizam sa emisijom prije tekme Veleža. Otjera Mustafa Hadziabdica iskoci ova u glupaca u dopicnjaku i otjera direktora Veleža. Nevjerojatno.
Je li prenos u hd
Jeste HD.
luckylaka

#18827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Altsa wrote: 08/07/2021 20:34
luckylaka wrote: 08/07/2021 20:32

Je li prenos u hd
Jeste HD.
Nasao sam bolje da nisam
Blacknwhite

#18828 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Novinarka i voditeljica Face TV-a je ovog vikenda bila prezauzeta da bi radila svoj posao jer, zamislite, na ovakav dan i vikend, gospodjica partija po exit-u, i to kod onih koji ovaj dan i slave (cast izuzecima). Razumijem da je to privatni zivot, ali je to privatni zivot osobe koja ga javno dokumentira na drustvenim mrezama i bavi se javnim poslom uz to. Zasto jedan Senad Hadzifejzovic ima najnize kriterije pri zaposljavanju? Je li ovo ta uzorna omladina (kako i nju samu nazvase u jednom clanku) na kojoj ce nam drzava sutra ostati? Meni je ovo povuklo zivac i smatram da nije primjereno generalno, a kamoli za osobu koja se bavi ovim poslom. Nazalost, svakako je odavno novinarska profesija srozana na dno.

Ne mislim i ne zelim gospodjici nista lose ovim komentarom, samo da obrati paznju na neke stvari, ako misli graditi ozbiljnu karijeru. :)
made_in_sarajevo

#18829 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by made_in_sarajevo »

Odakle ljudima pravo da su danas na moru, na vikendici, na jezeru, na planini, na putovanju, u turskoj, da se vakcinise u srbiji... Nije ni tebi lako u zivotu.

Face preuzeo od bht signal kao i svi ostali. Da je face htio poslai novinara poslao bi bilo koga, ali ocigledno su smatrali da ne treba ici gurati mikrofone bakiru i ljudima pod nos i da ce bht odraditi sve bitno. Preuzeli i pustili signal i cuj otisla na exit odakle joj pravo :-)
Sociolog

#18830 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sociolog »

Blacknwhite wrote: 11/07/2021 13:12 Novinarka i voditeljica Face TV-a je ovog vikenda bila prezauzeta da bi radila svoj posao jer, zamislite, na ovakav dan i vikend, gospodjica partija po exit-u, i to kod onih koji ovaj dan i slave (cast izuzecima). Razumijem da je to privatni zivot, ali je to privatni zivot osobe koja ga javno dokumentira na drustvenim mrezama i bavi se javnim poslom uz to. Zasto jedan Senad Hadzifejzovic ima najnize kriterije pri zaposljavanju? Je li ovo ta uzorna omladina (kako i nju samu nazvase u jednom clanku) na kojoj ce nam drzava sutra ostati? Meni je ovo povuklo zivac i smatram da nije primjereno generalno, a kamoli za osobu koja se bavi ovim poslom. Nazalost, svakako je odavno novinarska profesija srozana na dno.

Ne mislim i ne zelim gospodjici nista lose ovim komentarom, samo da obrati paznju na neke stvari, ako misli graditi ozbiljnu karijeru. :)
Lana?

Da nije malo stara vise za partijanje s 35+?
Blacknwhite

#18831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Ja se sjecam vremena kada sam ja bio mladji i kad su me ljudi opominjali za glasnu muziku i cak i smijeh tokom ovakvih dana. Sto sam stariji, sve mi je jasnije zasto. Kome je to sve uredu i primjereno, zao mi je, razumijem i da ne moze svako imati empatiju razvijenu. Sto ljudi, sto cudi.

Druga stvar, Face je poslao novinarku u Potocare, i to novinarku istih godina kao i gore spomenuta, cisto informativno.
Last edited by Blacknwhite on 11/07/2021 14:14, edited 1 time in total.
Blacknwhite

#18832 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Sociolog wrote: 11/07/2021 13:22
Lana?

Nije Lana, ali evo moze se i na nju primijeniti.
noviclan

#18833 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by noviclan »

Sociolog wrote: 11/07/2021 13:22
Blacknwhite wrote: 11/07/2021 13:12 Novinarka i voditeljica Face TV-a je ovog vikenda bila prezauzeta da bi radila svoj posao jer, zamislite, na ovakav dan i vikend, gospodjica partija po exit-u, i to kod onih koji ovaj dan i slave (cast izuzecima). Razumijem da je to privatni zivot, ali je to privatni zivot osobe koja ga javno dokumentira na drustvenim mrezama i bavi se javnim poslom uz to. Zasto jedan Senad Hadzifejzovic ima najnize kriterije pri zaposljavanju? Je li ovo ta uzorna omladina (kako i nju samu nazvase u jednom clanku) na kojoj ce nam drzava sutra ostati? Meni je ovo povuklo zivac i smatram da nije primjereno generalno, a kamoli za osobu koja se bavi ovim poslom. Nazalost, svakako je odavno novinarska profesija srozana na dno.

Lana?

Dovro stanisicka guta
foxlife

#18834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by foxlife »

cuj stara za partijanja 35+
jbt kakve ovdje komentare mozes procitati boze sacuvaj
boli tebe briga ko partija i s koliko godina

isto tako ako je uzela godisnji bilo to lana ili bilo koja druga niko joj ne moze odrediti gdje ce provesti taj godisnji pa makar to bio muzicki festival u srbiji tacnije vojvodini
boli me briga sto je tad dan sjecanja na srebrenicu

ja ga ionako prezirem jer osim samih zrtava sve oko srebrenice je lopovluk korupcija licemjerstvo itd
Dozer

#18835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dozer »

Kako si i sam rekao - privatna stvar. Jel' to ovdje postoji neka kolektivna Bosnjacka svijest, neko jednoumlje, pa se svaki pojedinac mora ponasati u skladu s nekakvim politickim normama, a koje diktira SDA?
Ja se prvi ne ponasam po tim "normama", niti cu ikada.

S druge strane, u isti kos trpati nekakvu etnicku pripadnost, profesionalnu karijeru/posao, i privatni zivot nekog pijedinca, najblaze receno je - besmisleno.

A, ako je iko zaista pljunuo zrtvama u lice, kao i njihovim porodicama, to je upravo SDA s Bakirom na celu. Javna laz o reviziji tuzbe, uz prethodni snishodljivi dogovor s Vucicem, kao i sva moguca davanja svega i svacega, kako drzavnog, tako i onoga sto upravo Bosnjaci naprave (lova na razne nacine), Covicu i Dodiku - e, to je pravo pljuvanje na zrtve i rad protiv drzave.

Zato, ako je ikako mpguce, pustite se ovih besmislenih, da ne kazem sta drugo, komentara kojima se kojekakve krivice SDA prebacuju drugima.
Jeftin je to spin, koji svakako ne pije vode.
Altsa

#18836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Altsa »

Ne kontam ti pricu nikako. Kakve veze ima gdje je neko na 11.7.
high_volume

#18837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by high_volume »

Kakav seljakluk. Ovo samo SDA proizvodi :-)
Blacknwhite

#18838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Moze li iko ista reci sa cime vi niste saglasni, a da vam nije SDA kriva :lol: Ja ih prvi prezirem i u zivotu im glasa nisam dao, evo Bog mi je svjedok. Hraknem u ekran kad ko njihov nastupa. Osvrcem se na to koliko smo kolektivno izgubili svijest, koja je donedavno bila prisutna. Ne uce se ove nove generacije nicemu. Meni je neprimjereno, preci su nam ubijani, a danas nam omladina slusa nadri muziku djece ratnih zlocinaca, prate ih po drustvenim mrezama i onda dodje na koncu do toga da zaborave sta se desilo, pa im bude svejedno za obiljazavanje nekog tamo dana kad su nekad tamo poubijali toliki im narod. Ovakvi postupci nisu nista do put do zaborava. Ovo nije samo pitanje ko je gdje, nego sta dopustamo. Ovo dijete je samo jedan od primjera i ogledala novih generacija, a nazalost more ih je takvih. Vi sto se palite pa odmah politiku mijesate, niko nije osporio da je SDA jedan od glavnih krivaca za ovo smece od drzave (na politickom nivou smece), te ne mijesajte babe i zabe. Eto haj'mo sad svi krenuti tim putem boliku*aca kojim se masovno krenulo, pa cemo se cuditi kad nam opet nadolazece generacije prodju kao i prethodne. Vise nista nikome nije sveto.
Bloo
Globalna šefica

#18839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Bloo »

Blacknwhite wrote: 11/07/2021 17:00 Moze li iko ista reci sa cime vi niste saglasni, a da vam nije SDA kriva :lol: Ja ih prvi prezirem i u zivotu im glasa nisam dao, evo Bog mi je svjedok. Hraknem u ekran kad ko njihov nastupa. Osvrcem se na to koliko smo kolektivno izgubili svijest, koja je donedavno bila prisutna. Ne uce se ove nove generacije nicemu. Meni je neprimjereno, preci su nam ubijani, a danas nam omladina slusa nadri muziku djece ratnih zlocinaca, prate ih po drustvenim mrezama i onda dodje na koncu do toga da zaborave sta se desilo, pa im bude svejedno za obiljazavanje nekog tamo dana kad su nekad tamo poubijali toliki im narod. Ovakvi postupci nisu nista do put do zaborava. Ovo nije samo pitanje ko je gdje, nego sta dopustamo. Ovo dijete je samo jedan od primjera i ogledala novih generacija, a nazalost more ih je takvih. Vi sto se palite pa odmah politiku mijesate, niko nije osporio da je SDA jedan od glavnih krivaca za ovo smece od drzave (na politickom nivou smece), te ne mijesajte babe i zabe. Eto haj'mo sad svi krenuti tim putem boliku*aca kojim se masovno krenulo, pa cemo se cuditi kad nam opet nadolazece generacije prodju kao i prethodne. Vise nista nikome nije sveto.
Gdje si ti danas?
karanana

#18840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

vidim berina se na insti prati.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#18841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by izvrsni direktor »

Saznao sam da su se dva kamermana sa bht nasli danas na rostilju.
A proculo se da je jedan sda-ovac na moru.
Sokantno!!
Blacknwhite

#18842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Bloo wrote: 11/07/2021 18:19
Blacknwhite wrote: 11/07/2021 17:00 Moze li iko ista reci sa cime vi niste saglasni, a da vam nije SDA kriva :lol: Ja ih prvi prezirem i u zivotu im glasa nisam dao, evo Bog mi je svjedok. Hraknem u ekran kad ko njihov nastupa. Osvrcem se na to koliko smo kolektivno izgubili svijest, koja je donedavno bila prisutna. Ne uce se ove nove generacije nicemu. Meni je neprimjereno, preci su nam ubijani, a danas nam omladina slusa nadri muziku djece ratnih zlocinaca, prate ih po drustvenim mrezama i onda dodje na koncu do toga da zaborave sta se desilo, pa im bude svejedno za obiljazavanje nekog tamo dana kad su nekad tamo poubijali toliki im narod. Ovakvi postupci nisu nista do put do zaborava. Ovo nije samo pitanje ko je gdje, nego sta dopustamo. Ovo dijete je samo jedan od primjera i ogledala novih generacija, a nazalost more ih je takvih. Vi sto se palite pa odmah politiku mijesate, niko nije osporio da je SDA jedan od glavnih krivaca za ovo smece od drzave (na politickom nivou smece), te ne mijesajte babe i zabe. Eto haj'mo sad svi krenuti tim putem boliku*aca kojim se masovno krenulo, pa cemo se cuditi kad nam opet nadolazece generacije prodju kao i prethodne. Vise nista nikome nije sveto.
Gdje si ti danas?
Bome odgodio planove za planirano okupljanje kad sam vidio datum. Jednoglasno svi mi koji smo to dogovorili. Sto ne znaci da sam neki svetac ili bolji od drugih, nisam se ni spomenuo prvobitno, ali eto kad vec pitas.
Bloo
Globalna šefica

#18843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Bloo »

Blacknwhite wrote: 11/07/2021 18:31
Bloo wrote: 11/07/2021 18:19

Gdje si ti danas?
Bome odgodio planove za planirano okupljanje kad sam vidio datum. Jednoglasno svi mi koji smo to dogovorili. Sto ne znaci da sam neki svetac ili bolji od drugih, nisam se ni spomenuo prvobitno, ali eto kad vec pitas.
Znaci ostao kuci?
Blacknwhite

#18844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Bloo wrote: 11/07/2021 18:34
Blacknwhite wrote: 11/07/2021 18:31

Znaci ostao kuci?
Ostao kuci. Sto ne znaci da moramo svi u kuce da se pozatvaramo, vec da obratimo paznju, barem toliko smo duzni. Ali vidim da niko nece stati i razmisliti, nego svi polete da napadaju i idu u neke krajnosti. Nebitno, sve je do kucnog odgoja, doduse. Ko nije u kuci naucio, normalno da ce se "cirkuzati" s tim.
Bloo
Globalna šefica

#18845 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Bloo »

Blacknwhite wrote: 11/07/2021 18:45

Znaci ostao kuci?
Ostao kuci. Sto ne znaci da moramo svi u kuce da se pozatvaramo, vec da obratimo paznju, barem toliko smo duzni. Ali vidim da niko nece stati i razmisliti, nego svi polete da napadaju i idu u neke krajnosti. Nebitno, sve je do kucnog odgoja, doduse. Ko nije u kuci naucio, normalno da ce se "cirkuzati" s tim.
S obzirom da si otkazao druzenje, mogao si barem ucestvovati na Marsu miru ili otici u Srebrenicu.
Samo kazem.
Ovako si proveo dan njuskajuci po tudim FB/Insta profilima i ispiruci usta tudim zivotom. Ali ako ti mislis da su pobijeni u Srebrenici to zasluzili, da ti njuskas i prozivas gdje je ko bio na ovaj dan, onda aferim.
S obzirom da imas puno vremena na bacanje, ako moze i izvjestaj o svim "videnijim" ljudima i javnim licnostima na danasnji dan, a moze i za jucerasnji.
Dozer

#18846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dozer »

Znaci ostao kuci?
Ja nisam duzan nikome nista, i ni za sta. Oni koji jesu duzni, jer su i pr(e)odali sve te ljude tamo, oni se danas u velikoj vecini brckaju na moru, rostiljaju na vikendicama, locu, i rade sve ono sto rade i inace. To su najveci bolimekurci u drzavi.
Par njih, oni koji moraju radi politickih poena, oni ce se pojaviti tu i tamo, k'o fol pustiti suzu, odrzati neki suplji govor kakav drze vec 25 godina, i to je to. Sutra sve po starom - pljacka, laz, kradja, prevara, podmetanje, itd.. Sve kako vjera nalaze...
Login77777

#18847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Login77777 »

Dozer wrote: 11/07/2021 19:12

Ja nisam duzan nikome nista, i ni za sta. Oni koji jesu duzni, jer su i pr(e)odali sve te ljude tamo, oni se danas u velikoj vecini brckaju na moru, rostiljaju na vikendicama, locu, i rade sve ono sto rade i inace. To su najveci bolimekurci u drzavi.
Par njih, oni koji moraju radi politickih poena, oni ce se pojaviti tu i tamo, k'o fol pustiti suzu, odrzati neki suplji govor kakav drze vec 25 godina, i to je to. Sutra sve po starom - pljacka, laz, kradja, prevara, podmetanje, itd.. Sve kako vjera nalaze...
SDA narod zna…
karanana

#18848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

svakom svoje. radis onako kako ti je volja ali nakon cetvrt vijeka ne mozemo dopustiti ni da zivot stane ni da se sve zaledi, pa makar ni na taj jedan dan. pa evo, rece jedan padobranac na wimbledon temi, kaze hoce li nole odati pocast. haj to nije ni bitno, ali onda padobranac pita za finale eura kasnije, kaze hoce li se tv stanice zatamniti i da li bi trebali gledati ili ne?

inace mi ide na neku stvar bosnjacko/bosansko imponovanje time sto je neko stavio cvijet srebrenice, sto je dosao u potocare, sto je nesto postovao na face ili instu. odmah svrsavanje. od toga ljudi nema nista ni od andjeline ni od bajdenovog govora iz 95, ni od milanovicevog cvijeta na sakou, ni od djukanoviceve posjete potocarima i brajlovicu osim da se zadovolji neko nase misljenje da smo mi centar svijeta i da nekog boli kita za nas. a tako nije.
Blacknwhite

#18849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

Bloo wrote: 11/07/2021 18:50
S obzirom da si otkazao druzenje, mogao si barem ucestvovati na Marsu miru ili otici u Srebrenicu.
Samo kazem.
Ovako si proveo dan njuskajuci po tudim FB/Insta profilima i ispiruci usta tudim zivotom. Ali ako ti mislis da su pobijeni u Srebrenici to zasluzili, da ti njuskas i prozivas gdje je ko bio na ovaj dan, onda aferim.
S obzirom da imas puno vremena na bacanje, ako moze i izvjestaj o svim "videnijim" ljudima i javnim licnostima na danasnji dan, a moze i za jucerasnji.
Kad se vec trudis "poklopiti" nekog ko je dobronamjerno rekao da nesto nije primjereno i da se treba obratiti paznja, onda se slobodno javi privatno da ti kazem moj razlog neodlaska na Mars mira, te ujedno i razlog spomenutog okupljanja. Ali eto, ako ja nisam u mogucnosti otici ove godine na Mars mira, nemam prava reci da nam mladost ide u sunovrat. Barem Srebrenicu posjetim, za razliku od djece koju danas odgajamo.

Ja se i dalje sjecam koliko se paznje posvecivalo tome kad sam ja bio mlad i koliko se prekoravala omladina kojoj je lijeno postovati neke stvari, ali danas su eto svi ugrozeni i tesko je prezivjeti dan bez dernecenja, pa se jos i silovito brani to sve. Bi covjek pomislio da ukazujem na vaznost gej parade koliko me napadaju, a ne na obiljezavanje sjecanja na zrtve genocida koji bi nam mnogi voljeli prirediti ponovo (izvinjavam se sto ovo dvoje uopste moram staviti u istu recenicu). Meni je apsurdno da se o ovoj temi ovoliko raspravlja. Mi sami sebe ne znamo postovati, a ocekujemo da nas drugi postuju. Kamo srece da mozemo sebi priustiti da se opustimo i ovakve stvari barem malo potisnemo, ali dok god zivimo gdje zivimo, sa ovakvim komsijama sa kakvim koegzistiramo (cast izuzecima), vaznost ove teme nam se sama namece. Da vi samo znate koliko je njima drago tamo po njihovim forumima sto mi gazamo nekad sami po sebi. Mozda se nama taj dogadjaj cini daleko, ali oni prizeljkuju da se ponovi, i to ne mali broj njih. Uostalom, vrlo rado odstupam sa ovog foruma i pozivam administraciju da mi izbrisu profil, jer ne mogu da vjerujem da sa svojim narodom u srcu svoje zemlje moram o ovoj temi da naglabam ovoliko. Nek nam je Bog svima na pomoci.

A sto se tice Face-a, da se vratimo malo na glavnu temu, podrska Senadu povodom svih skorih desavanja. Nadam se da ce znati da se izbori sa ovim sljamom sto mu se natovario.
Blacknwhite

#18850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Blacknwhite »

karanana wrote: 11/07/2021 19:17
inace mi ide na neku stvar bosnjacko/bosansko imponovanje time sto je neko stavio cvijet srebrenice, sto je dosao u potocare, sto je nesto postovao na face ili instu. odmah svrsavanje. od toga ljudi nema nista ni od andjeline ni od bajdenovog govora iz 95, ni od milanovicevog cvijeta na sakou, ni od djukanoviceve posjete potocarima i brajlovicu osim da se zadovolji neko nase misljenje da smo mi centar svijeta i da nekog boli kita za nas. a tako nije.
Tu smo saglasni, i ja prezirem lazno moralisanje i prikazivanje samo da se zarade poeni i slicno, ali ovoj temi prilazim sa drugacijeg stanovista. Volio bih da nam se u skole moze jednog skorog dana uvesti izucavanje ove nase moderne historije, pa da nam djeca shvate neke stvari, kad ih roditelji vec ne uce.
Locked