Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Analiticarr

#2601 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

yasaq wrote: 09/07/2021 12:50
Analiticarr wrote: 08/07/2021 15:49

Jos uvijek nije poznato ko ce biti taj drugi investitor. Gospodin Tan je pronasao investitora koji zeli ulagati ali i direktorica je pronasla nekoga ko je spreman odmah da udje u nas klub (zelio je svih kupiti 90% stranih prava) i nudi vise od Tanovog partnera. Ni prvi ni drugi jos nisu zvanicno izbrani. Ta odluka bi trebala da se donese danas ili sutra. Bilo kako bilo, i jedan i drugi su spremni ulagati u Kosevo gdje bi se gradili svi moguci popratni objekti (hoteli, bazeni, teretane, soping centri itd).

Bez obzira koga izaberu, ispade da je nasa direktorica uradila za klub vise nego sve legende i bivsi igraci zajedno.
veze ti nemaš !!!
Sve sto napisem u vezi naseg kluba je 100% provjerena informacija i dolazi direktno iz kluba. Nikada ne pisem neprovjerene informacije, a kada to i napisem, obavezno naglasim da je neprovjereno. Ovo gore je 100% tacno.

Pozdrav :thumbup:
Piaty

#2602 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Piaty »

Ziljkic ode u Olimpiju za 2 miliona marona.

Bravo nasi konji!

Umjesto da nam baza za regrutaciju bude Sandzak, mi smo bazu nasli u Cukarickom, Backoj i slicno.

Mi bi ga prodali za duplo vise
Karikaturist

#2603 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Karikaturist »

Gori si ti ako vjerujes u to..
yasaq

#2604 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by yasaq »

Analiticarr wrote: 09/07/2021 16:37
yasaq wrote: 09/07/2021 12:50

veze ti nemaš !!!
Sve sto napisem u vezi naseg kluba je 100% provjerena informacija i dolazi direktno iz kluba. Nikada ne pisem neprovjerene informacije, a kada to i napisem, obavezno naglasim da je neprovjereno. Ovo gore je 100% tacno.

onda nemas pojma ni za Fedju ni za Dinamo Z. a da imas info znao bi ko je jedan od.investitora ako je drugi, naravno potecionalni.
Nudge

#2605 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nudge »

Pa on je Fedjin brat, i bruka ga svakim postom ovdje.
tovarish

#2606 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tovarish »

Piaty wrote: 09/07/2021 17:44 Ziljkic ode u Olimpiju za 2 miliona marona.

Bravo nasi konji!

Umjesto da nam baza za regrutaciju bude Sandzak, mi smo bazu nasli u Cukarickom, Backoj i slicno.

Mi bi ga prodali za duplo vise
Ma nema šanse 2 miliona, prije da je pola od toga. Nije Olimpija toliko jaka da plati 2 moliona za igrača koji ima još godinu ugovor. Pa Fanimo je bolji i ima jači background i nema prave ponude.

A što se tiče Sandžaka, bilo je igrača od tamo i nisu se proslavili kod nas poput Melunovića i Tahirovića.

A i generalno nešto nisu iz tih krajeva izlazili ekstra igrači. Ja bih jedino izdvojio Zahovića i Halilagića, a i oni su prijeratna škola.
sencobih

#2607 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Karikaturist wrote: 09/07/2021 17:59 Gori si ti ako vjerujes u to..
Upravo tako, kažu ostvarili ga kao igrača, napravili mu djecu ma bajka
sencobih

#2608 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Ukralo opremu za citanje karata sa Haseta, lopovima nista nije sveto
izbjeglica_iz_besmisla

#2609 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

yasaq wrote: 09/07/2021 14:24 9,99 KM mjesec dana i premijer liga kanal sa Arenama ili 1,99 KM po utakmici pa šta ti se više isplati
Ili 27 KM za 3 mjeseca, vise da se ustedi cackanje svaki mjesec a eto i jeftinije je mrvu. Servis radi bolje od ocekivanog - s obzirom ko ga drzi, jelte :mrgreen:
Grean

#2610 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

sencobih wrote: 09/07/2021 21:57 Ukralo opremu za citanje karata sa Haseta, lopovima nista nije sveto
Bas kontam danas jest nas krenulo , pocetak sezone sa dresovima koji nisu dosli i sad citam za ovo za opremu.

Jos objavise koliko vrijedi da lopovi znaju sta su odradili.

Hajde, vidjet cemo sta ce biti trece pa neka se na tom zavrsi.
Dinostula

#2611 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Grean wrote: 09/07/2021 23:13
sencobih wrote: 09/07/2021 21:57 Ukralo opremu za citanje karata sa Haseta, lopovima nista nije sveto
Bas kontam danas jest nas krenulo , pocetak sezone sa dresovima koji nisu dosli i sad citam za ovo za opremu.

Jos objavise koliko vrijedi da lopovi znaju sta su odradili.

Hajde, vidjet cemo sta ce biti trece pa neka se na tom zavrsi.
Kad se ugradjivalo vrijedilo 400 milja a kad je pokradeno vrijedi 70. :D
last mohicans

#2612 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

To đenaral Ajnadzic poskidao, vokri mu za stadion :lol:
Analiticarr

#2613 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

yasaq wrote: 09/07/2021 19:09
Analiticarr wrote: 09/07/2021 16:37

onda nemas pojma ni za Fedju ni za Dinamo Z. a da imas info znao bi ko je jedan od.investitora ako je drugi, naravno potecionalni.
Ruzno je tako se obracati nepoznatoj i vrlo vjerovatno starijoj osobi od tebe. Nikada nisam imao namjeru da ti napisem ovako nesto, ali evo natjerao si me jer nije prvi put da pises da ja nemam pojma:'' Tebe momce neko filuje poluinformacijama iz nasega (MOGA) kluba i ti to ovdje dijelis sa forumasima. Sve to je OK i lijepo je sto zelis da obradujes nase navijace. ALI... Kao sto sam vec pomenuo-neko ti daje POLUinformacije i zbog toga i sam sebe cesto ispravljas kao sto si to uradio u vezi ove teme o kojoj trenutno raspravljamo. Prvo napises da je zavrseno pa onda sam sebe citiras i kazes da jos nije gotovo, pa se opet ispravljas i pises da je tacno ono sto si prvi put pomenuo itd. Ili kao i u ovom postu u kojem sam te ispravio, sam sebe demantujes i sada pises da postoje DVA (jer sam ja to naveo) investitora i da su naravno potencijalni... Moras paziti na takve greske ako zelis raspravljati sa ljudimam poput mene, a takvih ovdje ima mnogo, iako se ne javljaju nego samo citaju. A sve to ti se desava zato sto si (pretpostavljam) vrlo mlad i nedorecen, to jest ne znas sta pises jer te neko drugi hrani sa nesigurnim informacijama iz nasega kluba a i taj neko je uhljeb koji nema provjerene info nego ti javlja cula-kazala informacije pa ih ti prenosis na forum. Da se razumijemo, sve to je OK, ali nije OK meni pisati da nemam pojma, jer ja sve sto napisem je 100% PROVJERENA INFORMACIJA I ZVANICNI STAV KLUBA''!!!
Nemoj ovo shvatiti kao prepirku ili uvredu, nego samo kao savjet i dobronamjernu kritiku i nastavi radovati nase navijace sa dobrim vijestima jer oni zasluzuju svu radost ovog svijeta. Ja cu te opet ispraviti kada osjetim potrebu za tim kao sto sam osjetio sada, jer radi se o vrlo krupnim stvarima a koje su jos uvijek nezvanicne. :thumbup:
Samo nije lijepo MENI napisati da nemam pojma o desavanjima u MOME klubu jer sve vazno sto se desi, meni kao i nekolicini nas, prvima dodje obavijest o tome. :thumbup:
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#2614 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Impressum »

Najjači su ovi što u svom postu moraju pisati
PROVJERENA INFORMACIJA 😂😂😂😂
Isto pik.ba Audi 97 godište prešao 114.000 km
Logovan

#2615 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ja fakat ne znam šta smo mi Bogu zgriješili da moramo ovog trpiti.
Piaty

#2616 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Piaty »

Mozda ste u pravu i ti i tovarish.

Ali zasto nemate na umu da ima mnooogo igraca koji tako malo vrijede ali placeni su puno?

Fanimo i Ziljkic su najbolji igraci lige i oni vrijede toliko sigurno. Smijesno je da neko kaze da je Zakaric bolji. Nije Zakaric ni u jednoj stavci bolji, ni u jednoj.

Ja sam pazljivo pratio Ziljkica. Pored golova mozete upratiti kako dribla plus pasovi. Npr. protiv Sarajeva bas, covjek daje duge pasove iz mjesta i pas mu ima silinu kao Beckhamov, bez zaleta i bez pripreme nalazi igraca plus sto je lopta ostra i precizna. Istu tu utakmicu onaj nas Pidro ima svo vrijeme svijeta da se namjesti i da cilja igraca ali kako to zavrsi boze ti me sacuvaj.
Ne znam, tada sam vidio da Ziljkic realno puno vrijedi. Tu su on i Fanimo.
Dinostula

#2617 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Piaty wrote: 10/07/2021 12:37

Ali zasto nemate na umu da ima mnooogo igraca koji tako malo vrijede ali placeni su puno?

Fanimo i Ziljkic su najbolji igraci lige i oni vrijede toliko sigurno. Smijesno je da neko kaze da je Zakaric bolji. Nije Zakaric ni u jednoj stavci bolji, ni u jednoj.

Ja sam pazljivo pratio Ziljkica. Pored golova mozete upratiti kako dribla plus pasovi. Npr. protiv Sarajeva bas, covjek daje duge pasove iz mjesta i pas mu ima silinu kao Beckhamov, bez zaleta i bez pripreme nalazi igraca plus sto je lopta ostra i precizna. Istu tu utakmicu onaj nas Pidro ima svo vrijeme svijeta da se namjesti i da cilja igraca ali kako to zavrsi boze ti me sacuvaj.
Drug nemoj zezati Zakaric je po statistici asistencija i golova u prosloj sezoni prekucao Ziljkica i Fanima.Imao je 14 golova 12 asistencija nestu u tom fazonu uglavnom dvocifren broj asistencija i golova.
tovarish

#2618 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tovarish »

Nije stvar koliko ko vrijedi, nego koliko je ko spreman platiti u ovo vrijeme korone, pogotovo Olimpija.

Ziljkić je ekstra igrač po onome što je prikazao u posljednjih godinu dana i sigurno vrijedi tih para, ali teško da bi toliki novac u ovom periodu neko platio za igrača iz BiH.

Evo lani smo za Kovačevića odbili 700 000 eura, a sad ga prodali za manje, unatoč vrhunskoj sezoni koju je imao.

Jedino gdje je pomenuta cifra moguća jeste da sa bonusima dostiže toliko, a da je početna cifra duplo manja.
yasaq

#2619 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by yasaq »

Dinostula wrote: 10/07/2021 13:23

Drug nemoj zezati Zakaric je po statistici asistencija i golova u prosloj sezoni prekucao Ziljkica i Fanima.Imao je 14 golova 12 asistencija nestu u tom fazonu uglavnom dvocifren broj asistencija i golova.
Motor Borca je Zakarić, Ziljkić je trkaća kokoš. Kad zaustaviš Zakarića zaustavio si i Borac. To se moglo i vidjeti prema našoj utakmici protiv Borca kad nismo zaustavili Zakarića
yasaq

#2620 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by yasaq »

Analiticarr wrote: 10/07/2021 06:10
yasaq wrote: 09/07/2021 19:09

Ruzno je tako se obracati nepoznatoj i vrlo vjerovatno starijoj osobi od tebe. Nikada nisam imao namjeru da ti napisem ovako nesto, ali evo natjerao si me jer nije prvi put da pises da ja nemam pojma:'' Tebe momce neko filuje poluinformacijama iz nasega (MOGA) kluba i ti to ovdje dijelis sa forumasima. Sve to je OK i lijepo je sto zelis da obradujes nase navijace. ALI... Kao sto sam vec pomenuo-neko ti daje POLUinformacije i zbog toga i sam sebe cesto ispravljas kao sto si to uradio u vezi ove teme o kojoj trenutno raspravljamo. Prvo napises da je zavrseno pa onda sam sebe citiras i kazes da jos nije gotovo, pa se opet ispravljas i pises da je tacno ono sto si prvi put pomenuo itd. Ili kao i u ovom postu u kojem sam te ispravio, sam sebe demantujes i sada pises da postoje DVA (jer sam ja to naveo) investitora i da su naravno potencijalni... Moras paziti na takve greske ako zelis raspravljati sa ljudimam poput mene, a takvih ovdje ima mnogo, iako se ne javljaju nego samo citaju. A sve to ti se desava zato sto si (pretpostavljam) vrlo mlad i nedorecen, to jest ne znas sta pises jer te neko drugi hrani sa nesigurnim informacijama iz nasega kluba a i taj neko je uhljeb koji nema provjerene info nego ti javlja cula-kazala informacije pa ih ti prenosis na forum. Da se razumijemo, sve to je OK, ali nije OK meni pisati da nemam pojma, jer ja sve sto napisem je 100% PROVJERENA INFORMACIJA I ZVANICNI STAV KLUBA''!!!
Nemoj ovo shvatiti kao prepirku ili uvredu, nego samo kao savjet i dobronamjernu kritiku i nastavi radovati nase navijace sa dobrim vijestima jer oni zasluzuju svu radost ovog svijeta. Ja cu te opet ispraviti kada osjetim potrebu za tim kao sto sam osjetio sada, jer radi se o vrlo krupnim stvarima a koje su jos uvijek nezvanicne. :thumbup:
Samo nije lijepo MENI napisati da nemam pojma o desavanjima u MOME klubu jer sve vazno sto se desi, meni kao i nekolicini nas, prvima dodje obavijest o tome. :thumbup:
Poštovani i uvaženi forumaš Analitičar,

ja se duboko ispričavam što sam nenamjerno izazvao Vama duševnu bol. Žao mi je što sam Vas i uvrijedio. Primam Vaše kritike i neće se više ponoviti.

S punim poštovanjem,

forumaš Yasaq
yasaq

#2621 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by yasaq »

Trač ili ti špekulacija - Tatar u Borcu !?
tovarish

#2622 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tovarish »

yasaq wrote: 10/07/2021 18:40 Trač ili ti špekulacija - Tatar u Borcu !?
E to bi bilo baš šupački sa njegove strane.
ZonFon

#2623 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Zasto supacki, lik nista nije imao sa nama, nije prosao nas OP nije nas navijac. Druga je stvar sto ja nebi volio da zavrsi kod njih jer svi znamo da je dobar igrac.
Analiticarr

#2624 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

yasaq wrote: 10/07/2021 17:54
Analiticarr wrote: 10/07/2021 06:10

Poštovani i uvaženi forumaš Analitičar,

ja se duboko ispričavam što sam nenamjerno izazvao Vama duševnu bol. Žao mi je što sam Vas i uvrijedio. Primam Vaše kritike i neće se više ponoviti.

S punim poštovanjem,

forumaš Yasaq
Lijepo, odmjereno i kulturno napisano. :thumbup:
Svaka ti cast momcino. Ziv i zdrav nam bio 100 godina akobogda :thumbup:
Analiticarr

#2625 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

tovarish wrote: 10/07/2021 18:53
yasaq wrote: 10/07/2021 18:40 Trač ili ti špekulacija - Tatar u Borcu !?
E to bi bilo baš šupački sa njegove strane.
Sta bi tu bilo supacki? Momak je professionalac i ide tamo gdje mu je bolje. Cak smo mnogo novaca zaradili sa njim. Sretno mu gdje god da ode.
Post Reply