yasaq wrote: ↑09/07/2021 19:09
Analiticarr wrote: ↑09/07/2021 16:37
Sve sto napisem u vezi naseg kluba je 100% provjerena informacija i dolazi direktno iz kluba. Nikada ne pisem neprovjerene informacije, a kada to i napisem, obavezno naglasim da je neprovjereno. Ovo gore je 100% tacno.
Pozdrav
onda nemas pojma ni za Fedju ni za Dinamo Z. a da imas info znao bi ko je jedan od.investitora ako je drugi, naravno potecionalni.
Ruzno je tako se obracati nepoznatoj i vrlo vjerovatno starijoj osobi od tebe. Nikada nisam imao namjeru da ti napisem ovako nesto, ali evo natjerao si me jer nije prvi put da pises da ja nemam pojma:'' Tebe momce neko filuje poluinformacijama iz nasega (MOGA) kluba i ti to ovdje dijelis sa forumasima. Sve to je OK i lijepo je sto zelis da obradujes nase navijace. ALI... Kao sto sam vec pomenuo-neko ti daje POLUinformacije i zbog toga i sam sebe cesto ispravljas kao sto si to uradio u vezi ove teme o kojoj trenutno raspravljamo. Prvo napises da je zavrseno pa onda sam sebe citiras i kazes da jos nije gotovo, pa se opet ispravljas i pises da je tacno ono sto si prvi put pomenuo itd. Ili kao i u ovom postu u kojem sam te ispravio, sam sebe demantujes i sada pises da postoje DVA (jer sam ja to naveo) investitora i da su naravno potencijalni... Moras paziti na takve greske ako zelis raspravljati sa ljudimam poput mene, a takvih ovdje ima mnogo, iako se ne javljaju nego samo citaju. A sve to ti se desava zato sto si (pretpostavljam) vrlo mlad i nedorecen, to jest ne znas sta pises jer te neko drugi hrani sa nesigurnim informacijama iz nasega kluba a i taj neko je uhljeb koji nema provjerene info nego ti javlja cula-kazala informacije pa ih ti prenosis na forum. Da se razumijemo, sve to je OK, ali nije OK meni pisati da nemam pojma, jer ja sve sto napisem je 100% PROVJERENA INFORMACIJA I ZVANICNI STAV KLUBA''!!!
Nemoj ovo shvatiti kao prepirku ili uvredu, nego samo kao savjet i dobronamjernu kritiku i nastavi radovati nase navijace sa dobrim vijestima jer oni zasluzuju svu radost ovog svijeta. Ja cu te opet ispraviti kada osjetim potrebu za tim kao sto sam osjetio sada, jer radi se o vrlo krupnim stvarima a koje su jos uvijek nezvanicne.
Samo nije lijepo MENI napisati da nemam pojma o desavanjima u MOME klubu jer sve vazno sto se desi, meni kao i nekolicini nas, prvima dodje obavijest o tome.