Nije. Ni 5% onoga što se prosipa po onom fašističkom brlogu. Samo neko sa zlom namjerom može tako nešto tvrditi.Humljanin wrote: ↑03/07/2021 13:06Ako nisi primjetio, na ovom forumu se isto tako prebrojava Hrvate i kalkulira gdje ih je i koliko ostalo i kada će nestati. Nisu rijetke ni ratne kalkulacije...ljevoruki wrote: ↑03/07/2021 12:35 DŽorDŽ je napisao/la:
Treba bar 3-4 godine da se vidi određeni trend. Mislim da za HNŽ nema brige u ovom desetljeću. Puno toga će ovisiti i o tome što će biti s muslimanima kad se otvore granice.
Ako krene njihov stampedo, onda je cijeli HNŽ naš. Ako zadrže ovu razinu, postoje dvije opcije:
Prva je ako jako padnemo u SBŽu, zamijena stanovništva, SBŽ Hrvati u Mostar, Stolac i Jablanicu, a muslimani idu u SBŽ + Konjic, oni koji ne prihvaćaju Hrvatsku i cijela HNŽ postaje naša osim Konjica.
Ako se baš jako održe u HNŽ-u, a mi potpuno krahiramo u SBŽ-u, onda je realno samo pola našeg HNŽ-a. i sve ostalo prema zapadu bez SBŽ-a.
Teško mi je ovo napisati zbog Hrvata SBŽ-a, ali ako se ne poprave demografski, teško ćemo pred međunarodnom komisijom moći pravdati traženje SBŽ-a.
Već sam jednom napisao, kad je bila međunarodna komisija nakon Drugog svjetskog rata u Parizu i odlučivalo se kome ide Istra, prevagnulo je bilo to što su Hrvati bili uvjerljiva većina u Istri, a Talijani manjina. Znači, na kraju je demografija bila mjerodavna.
Ovo sve gore što sam napisao je pod pretpostavkom da se neće dogoditi rat u što vjerujem 99%. Ako pak muslimani izazovu rat, onda smo u izrazitoj prednosti jer onda i druge stvari dolaze do izražaja.
Koliko je kod koga poginulih, izbjeglih, bilanca osvojenog i izgubljenog terena, tko je poražen, tko pobijeđen.
To su sad špekulacije u koje za sad ne bih ulazio.
Sa HB foruma. Fasizam i mrznja koja se ne moze docarati.![]()
Ne vidim kako se netko može čuditi tome gore a biti potpuno ravnodušan sa onim što se piše po ovom forumu. Ista kovanica samo druga strana.
Taj "HB" forum je izbor čiste, ama baš stopostotne mržnje. I to ne prema Srbima, nego gotovo isključivo prema Bošnjacima, ili "Muslimaniji", "M/muslimanima", "Mujama" i tkd. Ljudi tamo na svaki način "slave" Srebrenicu, pričaju o ratu kao da boluju od PTSP-a i omalažavaju žrtve na svakom koraku.
Nikad ja ovdje nisam čitao o nekakvim razmjenama stanovništva, novim "Srebrenicama" ili sličnome. Jeste, ima i ovdje previše mržnje, pa je sigurno neki korisnik to i ovdje napisao (u to sam 100% siguran), ali se na toj stranici sve diskusije vode o tome. U normalnoj državi ta stranica bi se trebala blokirati, u najmanju ruku.
Nadam se da me administrator za ovo neće banovati, ali sam stvarno trebao ovo rasčistiti. Mantra "svi smo isti" ne vrijedi vazda.