Ajs_Nigrutin wrote: ↑01/07/2021 11:07
Vala baš, jedno od precijenjenijih “dešavanja” u životu.
Kad sam zedan - napijem se.
Kad mi se sexa - sexam se.
Ne vidim nikakvu razliku u "desavanju". Oboje su nam potrebe, tako da....
Jel' mladjarija gleda ove raznorazne US serije i filmove? Tu se sasvim lijepo prikazuje ono sta i kako zaista jeste - svi, i muskarci i zene, samo gledaju jedni druge kao na potencijalni sexualni objekat. To je prvo i osnovno, a ako se sta nadoveze na to u smislu veze, a onda mozda i braka, to je to.
Ali primarno - sve pocinje s fizickom dopadjivoscu (famozna "hemija"), sto, opet primarno, za cilj ima sex.
I ovako je svugdje, i to javno, osim u BiH. Ovdje se samo nesto, kao, vodi racuna o tome (zapravo se ni ne vodi bas toliko), jer ovdje vazi ono "sta ce ljudi reci".
Sta vas ba zaboli sta ce ljudi reci? Jel' zivite radi sebe ili radi "ljudi"? Jel "ljudi" uzivaju umjesto vas ili vi u tom seksu?
Batalite ba te vjerske budalastine i kojekakve besmislene "norme" koje su oni nametnuli kroz vijekove ovdje.
Imam raje koja radi na aerodromu, i ovdje, a i vani. Kazu, kada dodju ove pokrivene iz Saudije i sl., njih pregledaju zene iz obezbjedjenja. Kad se ove skinu, a moraju se skinuti do gaca, ove iz obezbjedjenja ostanu otvorenih usta... To halteri, tetovaze, tange, pirsinzi, nema cega nema.