Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa zena gdjes' ti? izasla iz karantene?
nisam ti ni vidjela ovo preko kompa.
odoh tabiriti recept. imam event jedan u cetvrtak iduci, obecah slatko pa sad kontam sta bih mogla.
a moram kupiti kalup za tortu jer u zadnjem nosenju torte ostao kalup kod domacina i halali Huso materi...
odoh tabiriti recept. imam event jedan u cetvrtak iduci, obecah slatko pa sad kontam sta bih mogla.
a moram kupiti kalup za tortu jer u zadnjem nosenju torte ostao kalup kod domacina i halali Huso materi...
Tu sam, sve pod kontrolom, karantena prosla ima mjesec.
Kod tebe?
Ovo ti je sad za ove vrucine dusu dalo. Ja je pravila sinu za rodjendan, ni pomisliti ne mogu na teske filove, cokoladu, preslatko
Kod tebe?
Ovo ti je sad za ove vrucine dusu dalo. Ja je pravila sinu za rodjendan, ni pomisliti ne mogu na teske filove, cokoladu, preslatko
ja kontam ovo modificirati <3
dakle umjesto ovog tijesta mozda - keks+puter+secer u prahu+dzem od limuna (ne znam samo kako ce se ponasati pri pecenju)
umjesto voce + preljev za tortu - maline+gustin+secer u prahu skuhan
a nema ovdje naseg mirelama moracu uzeti creme fraiche ... a to mi je sve onda malo rizicno.
Kod tebe?
ja kontam ovo modificirati <3
dakle umjesto ovog tijesta mozda - keks+puter+secer u prahu+dzem od limuna (ne znam samo kako ce se ponasati pri pecenju)
umjesto voce + preljev za tortu - maline+gustin+secer u prahu skuhan
a nema ovdje naseg mirelama moracu uzeti creme fraiche ... a to mi je sve onda malo rizicno.
cekam @Sanabija sa njegovim receptom
a i ostali mogu licitirati
Onda napravis cheesecake bez pecenja i Bog te veselio
komsinica_s_drugog wrote: ↑24/06/2021 14:48
A vidi mirelam
I ja sve moram kontati jel mirelam ili mileram, zbog naseg mireta i meggleove mu kantice na avatatu
mileram je. typo
mileram mi je bolna tacka u tudjini....
sad kad dodjem ima da onog dukatovog zelenog od 30% kantu uzmem i sve kasikom pojedem.
i tako barem heftu da me zelja mine.