Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Locked
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#5826 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Bobi »

Budimo realni, u Sarajevu je najbolji vozni park na području BiH ali eto smeta nam kad je u nekom drugom dijelu :D.
Novak20

#5827 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

Login77777 wrote: 07/06/2021 15:23 Vi im jedino mozete svojim parama od plate tociti kola. :bih:
Sjećaš li se što su Alija i Bakir vozali prije nego su zajahali vlast ?
Login77777

#5828 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Login77777 »

Novak20 wrote: 07/06/2021 15:25
Login77777 wrote: 07/06/2021 15:23 Vi im jedino mozete svojim parama od plate tociti kola. :bih:
Sjećaš li se što su Alija i Bakir vozali prije nego su zajahali vlast ?
Vjerovatno biciklo.
Novak20

#5829 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

Nego, da se vratimo na temu.

Je li ovo Dragan dade ultimatum Bakiru ? Ili me moje oči varaju ?

https://www.vecernji.ba/vijesti/covic-z ... da-1498592
redsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je da za deset dana istječe rok za postizanje dogovora sa SDA o izmjenama Izbornog zakona BiH te da nakon tog datuma neće biti novih bilateralnih razgovora između predstavnika HDZ-a BiH i SDA. - Mi smo imali obvezu da sjednemo sa SDA i dogovorimo Predsjedništvo i Dom naroda, da bi nakon toga onda svi zajedno razgovarali o paketu svih drugih reformi.

Ja i dalje očekujem da prije 17. lipnja (to je datum kada smo lani potpisali sporazum o Mostaru) postignemo dogovor. Nakon tog datuma neće više biti bilateralnih razgovora s SDA na tu temu. Mi smo razgovor iscrpili i sad trebamo preći na višu razinu da vidimo jesmo li u stanju to učiniti - izjavio je Čović nakon sastanka izaslanstva HDZ-a BiH s izaslanstvom SNSD-a, predvođenog predsjednikom te stranke Miloradom Dodikom.
vaučer

#5830 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by vaučer »

Zar je bitno jeli ultimatum ili ne? On i Bakir se neće dogovoriti da su tri godine zaključani u poljskom wc-u usred Sahare. Dakle sve između sad i kad god dobiju direktivu od zapada da prestanu sa sranjima - je predstava za biračko tijelo, iliti poziranje u manirama autonomnih lidera. U stvarnosti imaju utjecaj na ishod pregovora kao i trogodišnjak na ishod kupovine u supermarketu dok leži na podu i baca tantrum zbog lizala u obliku leptira.
mO k3

#5831 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by mO k3 »

Cirilcar daje godinama ultimatum :) kakav ultimatum kakvi bakrači
Bossona

#5832 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Bossona »

Humljanin wrote: 07/06/2021 09:46
Bossona wrote: 07/06/2021 09:04 Šta drugo reći nego Ustašoidni povampireni UZP-ci predvođeni Čovićem i HDZ neofašistima ! :evil:
PREDSJEDNIK SABNOR-a SEAD ĐULIĆ OTVORENO ZA "SB": "Dragan Čović je jedan od kreatora i propagatora neofašizma u BiH, mi koji živimo u Mostaru, svjedočimo svemu tome…"
Sead Đulić, predsjednik Saveza antifašista i boraca Narodnooslobodilačkog rata (SABNOR) Bosne i Hercegovine, otvoreno je za "Slobodnu Bosnu" govorio o bujanju neofašizma u Bosni i Hercegovini, stanju u kojem se nalaze spomenici antifašističkoj borbi, ali i oštro osudio nacionalističku politiku koja svakodnevno prijeti razgradnji države i unosi razdor među narode u našoj zemlji.
Image

Opšitnije na linku https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/20 ... U.facebook
Nema, svaka čast na ustrajnosti. Upreglo se sve u velikobošnjačkom korupusu, od nene na tržnici do kvaziakademika kako bi prikazali jednu ljudsku, pravnu, moralnu i legitimnu borbu hrvatskog naroda kao nešto užasno loše.

Tako jedan dan imamo prilike čitati da je Čović Jugosloven i komunista, a drugi dan da je glavom i bradom Hitler.
Pa opet sutradan ga se naziva Ćirilo, prekosutra Pavelić.

Istina je da se Cović izjasnjavao kao Jugosloven, bio učlanjen u partiju, navijao za predratni Velež, potpisivao se ćirilicom.

I onda dođe neki olinjali samoprozvani antifašist (a u stvarnosti čisti fašist kojemu su nečija krvna zrna manje vrijedna) Đulić i prosipa ubehu kako je Čović u stvari glavom i bradom Pavelić.

Eto koliko je šizofrena bošnjačka politika uništavanja Bosne i Hercegovine dekonstituiranjem Hrvata.

Nisu u stanju 2 dana zaredom se držati jednog narativa.

Smeta ti istina što je Čović Kamaleon, od Jugokomunističkog ćiriličara do certificiranog ustašoidnog UZP-ovca koji se ponosi ustaškim zlikovcem Francetićem, Budakom i sičnima čijim ulicama ponosno hodaju i u kojima odrastaju nove generacije sljedbenika ustašoidne ideologije. Čović je kao i Dodik samo se prilagođava izbornoj bazi pa su od komunista postali promotori neofašističkih ideologija, da nije tako te ulice bi bile ukinute a kako to uraditi kada su te iste ulice imenovali i glasali protiv ukidanja i priznanja genocida. Čović je nasljednik i sljedbenik Bobana, koji je rekao da granica između velike Srbije i Banovine Hrvatske treba biti Neretva a valjda Bošnjaci da završe u Neretvi. Za razliku NDH devedesetih godina fašisoidina tzv. HZHB je Bošnjacima pored logora namjenila Neretvu kao četrdesetih Srbima.
Humljanin

#5833 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Humljanin »

Bobi wrote: 07/06/2021 15:24 Budimo realni, u Sarajevu je najbolji vozni park na području BiH ali eto smeta nam kad je u nekom drugom dijelu :D.
Ti zaboravio da se nalaziš na forumu.
Čuj budimo realni. :lol:

Ovdje ako te rulja naumi razapeti, dzaba ti argumenti :mrgreen:
Humljanin

#5834 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Humljanin »

Bossona wrote: 07/06/2021 16:14
Smeta ti istina što je Čović Kamaleon, od Jugokomunističkog ćiriličara do certificiranog ustašoidnog UZP-ovca koji se ponosi ustaškim zlikovcem Francetićem, Budakom i sičnima čijim ulicama ponosno hodaju i u kojima odrastaju nove generacije sljedbenika ustašoidne ideologije. Čović je kao i Dodik samo se prilagođava izbornoj bazi pa su od komunista postali promotori neofašističkih ideologija, da nije tako te ulice bi bile ukinute a kako to uraditi kada su te iste ulice imenovali i glasali protiv ukidanja i priznanja genocida. Čović je nasljednik i sljedbenik Bobana, koji je rekao da granica između velike Srbije i Banovine Hrvatske treba biti Neretva a valjda Bošnjaci da završe u Neretvi. Za razliku NDH devedesetih godina fašisoidina tzv. HZHB je Bošnjacima pored logora namjenila Neretvu kao četrdesetih Srbima.

Svaka čast momak.

De mi reci koliko ulica ima u Sarajevu nazvanih po nacistima , a koliko u Mostaru?

Je li ono bješe u Sarajevu više nacističkih ploča nego u Mostaru?

I šta sad?

Hoćeš li sve to što si napisao za Mostar, Hrvate, Hercegovce i Čovića, napisati i za Sarajevo, Bošnjake, Bosance, Izetbegoviće?

:zjev:
Bossona

#5835 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Bossona »

Humljanin wrote: 07/06/2021 16:20

Svaka čast momak.

De mi reci koliko ulica ima u Sarajevu nazvanih po nacistima , a koliko u Mostaru?

I šta sad?

Hoćeš li sve to što si napisao za Mostar, Hrvate, Hercegovce i Čovića, napisati i za Sarajevo, Bošnjake, Bosance, Izetbegoviće?

SDA je velizdajničko smeće koje je slugovalo ustašoidnom HDZ-u a veleizdajnika Aija je SANU podvala Bosni i Bošnjacima, o njima sam pisao na drugm temama i oni su zlo kao i HDZ. https://hamdocamo.wordpress.com/2014/04 ... og-naroda/

Image

Fadil Đozo treći slijeva sa slike i Busuladžić su bile sluge iste ustašoidne NDH i nacističke ideologije kao što je SDA sluga zločinalko UZP ovske Karadžićeve i Bobanove u antiustavnoj podjeli i razbijanju građanske i sekularne RBiH.
Kolinda

#5836 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Kolinda »

Bossona wrote: 07/06/2021 16:34

Svaka čast momak.

I šta sad?

SDA je velizdajničko smeće koje je slugovalo ustašoidnom HDZ-u a veleizdajnika Aija je SANU podvala Bosni i Bošnjacima, o njima sam pisao na drugm temama i oni su zlo kao i HDZ. https://hamdocamo.wordpress.com/2014/04 ... og-naroda/

Image

Fadil Đozo treći slijeva sa slike i Busuladžić su bile sluge iste ustašoidne NDH i nacističke ideologije kao što je SDA sluga zločinalko UZP ovske Karadžićeve i Bobanove u antiustavnoj podjeli i razbijanju građanske i sekularne RBiH.
Evo sad su na vlasti ove "progresivne" snage, što se čeka sa ukidanje naziva ulica i škola u Sarajevu???
Bossona

#5837 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Bossona »

Kolinda wrote: 07/06/2021 16:41

Svaka čast momak.

I šta sad?

Image

Evo sad su na vlasti ove "progresivne" snage, što se čeka sa ukidanje naziva ulica i škola u Sarajevu???
Trebaju se ukinuti svi nazivi škola i ulica svih okupatora BiH kroz historiju kao i neonacističkih ideologa i njihovih sluga, ali i presuđenih ratnih zločinaca iz devedesetih godina, ne samo u Sarajevu već u cijeloj BIH.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5838 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Truba »

Priznajem samo imena nasih svetaca
Vi dajite koja zelite imena
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#5839 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Bobi »

Humljanin wrote: 07/06/2021 16:16
Bobi wrote: 07/06/2021 15:24 Budimo realni, u Sarajevu je najbolji vozni park na području BiH ali eto smeta nam kad je u nekom drugom dijelu :D.

Pa realan sam a i ostali, dodji u Sa da vidiš šta su vozilice :mrgreen: .Meni iz Zenice je ono shock :lol: i onda se upitam koji klinac kuknjava stalno :D.Enp PF Automobil, to sve pitanja sta kupiti ..nista ispod 30k :lol:
SaraFina

#5840 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by SaraFina »

Black swan wrote: 07/06/2021 14:34 Ja mislim da vi brinete da vas bakir ne naguzi a ne da covke dobije sto zeli

Cini mi se da ce bake izaci ko pobjednik ovdje
Jbg imam neki filing da ga dudla probosanska opcija bosnjacka opozicija te sds i pdp :run:
Upravo. Mi ne vjerujemo Bakiru i otvoreno to kažemo. Kriminalna hobotnica ima 250k uhljeba i članova familije, koji joj omogućavaju opstanak. I pobjede. Jer nam je ljevica u rasulu. Ali ti (ako nisi HDZ-ovac) na čemu zasnivaš svoj optimizam? Molim te prosvijetli me. Ljudi nestaju. HDZ će i da prodje izborni, po tvojim željama, krahirati u najdalje trećem izbornom ciklusu i izgubiti opet DN. Jer po ovim ciframa, natalitet-mortalitet, IZ ne znači pobjedu. Samo odgadjanje kraha te nacionalističke stranke. I njenih uhljeba. Žali boze naroda koji su odselili. A ti hoćeš završiti u muzeju fakat.
salik79

#5841 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by salik79 »

Svaka čast momak.

I šta sad?

Image

Jeko FADIL Đozo?! :?

Btw.

Image
SaraFina

#5842 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by SaraFina »

Bobi wrote: 07/06/2021 17:10
Humljanin wrote: 07/06/2021 16:16

Pa realan sam a i ostali, dodji u Sa da vidiš šta su vozilice :mrgreen: .Meni iz Zenice je ono shock :lol: i onda se upitam koji klinac kuknjava stalno :D.Enp PF Automobil, to sve pitanja sta kupiti ..nista ispod 30k :lol:
Sve guzonje treba poslati sa mjesečnom kartom da se voze javnim prijevozom. Tako napredna EU radi. Niko to ne spori. Ni za Sarajevo, ni za BL, ni za Mostar.
Truba

#5843 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Truba »

Kad vidim u cemu se obicni ljudi po gradu voze...
Kakva kola jaro
Manhatan

U bijesna kola se ne razumijem ovo su obicni citrorni mazde renoli itd
Login77777

#5844 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Login77777 »

SaraFina wrote: 07/06/2021 17:16
Black swan wrote: 07/06/2021 14:34 Ja mislim da vi brinete da vas bakir ne naguzi a ne da covke dobije sto zeli

Cini mi se da ce bake izaci ko pobjednik ovdje
Jbg imam neki filing da ga dudla probosanska opcija bosnjacka opozicija te sds i pdp :run:
Upravo. Mi ne vjerujemo Bakiru i otvoreno to kažemo. Kriminalna hobotnica ima 250k uhljeba i članova familije, koji joj omogućavaju opstanak. I pobjede. Jer nam je ljevica u rasulu. Ali ti (ako nisi HDZ-ovac) na čemu zasnivaš svoj optimizam? Molim te prosvijetli me. Ljudi nestaju. HDZ će i da prodje izborni, po tvojim željama, krahirati u najdalje trećem izbornom ciklusu i izgubiti opet DN. Jer po ovim ciframa, natalitet-mortalitet, IZ ne znači pobjedu. Samo odgadjanje kraha te nacionalističke stranke. I njenih uhljeba. Žali boze naroda koji su odselili. A ti hoćeš završiti u muzeju fakat.
Pa bake ide na to da se clanovi predsjednistva sa teritorije FBiH biraju kroz parlament. Ima vjerovatno najvise parlamentaraca iz reda Bosnjaka. Znaci ima sigurnog clana a i HDZ ima sigurnog svog clana. Jer ako narod bude birao moze lako izgubiti clana jer bi se ostali ujedinili i poslali jednog kandidata kontra sda kandidata. Znaci tu sda gubi sigurno jer se ne mogu glasovi razbacivati jer nema vise oni sto glasaju za komsica. A komsic je veliki broj glasova uzimao koji su na kraju falili. Naravno uz oni sto glasaju za ostale bosnjacke kandidate.
Truba

#5845 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Truba »

Ja sam.ocito pred sobom imao pogresan papir
Ovo je sranje
Aprilski paket reloaded :lol:
Kakva karina
Truba

#5846 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Truba »

salik79 wrote: 07/06/2021 17:18

Svaka čast momak.

I šta sad?

Image

Jeko FADIL Đozo?! :?

Btw.

Image
To se kaze nije im nadjeno krivice niti dokazani zlocini
S druge strane pobjednici na istoku su sve redom ubijali
Login77777

#5847 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Login77777 »

Labude bez brige. Pobedu odnose Bake, Mile i Cova. :bih:
Truba

#5848 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Truba »

Joj kakve li ce likove kroz parlament birati
Ivo miro jovic i beriz belkic :mrgreen:
vrhgora

#5849 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by vrhgora »

Bossona wrote: 07/06/2021 09:04 Šta drugo reći nego Ustašoidni povampireni UZP-ci predvođeni Čovićem i HDZ neofašistima ! :evil:
PREDSJEDNIK SABNOR-a SEAD ĐULIĆ OTVORENO ZA "SB": "Dragan Čović je jedan od kreatora i propagatora neofašizma u BiH, mi koji živimo u Mostaru, svjedočimo svemu tome…"
Sead Đulić, predsjednik Saveza antifašista i boraca Narodnooslobodilačkog rata (SABNOR) Bosne i Hercegovine, otvoreno je za "Slobodnu Bosnu" govorio o bujanju neofašizma u Bosni i Hercegovini, stanju u kojem se nalaze spomenici antifašističkoj borbi, ali i oštro osudio nacionalističku politiku koja svakodnevno prijeti razgradnji države i unosi razdor među narode u našoj zemlji.
Image

Opšitnije na linku https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/20 ... U.facebook
”Ja Ustaša OTAC komunista…”
Ima ovdje na forumu dovoljno mostaraca. Koji mogu potvrditi: stari, tata, ćaća a prije rata. možda, ali samo možda, tamo negdje po podveležju babo.

Ali OTAC!!!

Van svete mise i u osobnim dokumentima raznim, OTAC, u Mo nitko nije koristio,

FGR po običaju, a ta FGR koja je šarala nisi uz Mo.
vrhgora

#5850 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by vrhgora »

pici wrote: 07/06/2021 11:28
Image
FGR pod barjakom!!!
Locked