Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
- spreca
-
zrakomlat
#5502 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Na zasjedanje je pozvano više od 600 izaslanika koji dolaze iz 12 stranaka, pri čemu je uvjet učestvovanja da se osoba deklarira kao izabrani hrvatski politički predstavnik, što se potvrđuje popunjenom posebnom pristupnicom.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5503 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
bice tu svega... dze treba popunit formular...
Na zasjedanje je pozvano više od 600 izaslanika koji dolaze iz 12 stranaka, pri čemu je uvjet učestvovanja da se osoba deklarira kao izabrani hrvatski politički predstavnik, što se potvrđuje popunjenom posebnom pristupnicom.
- BrziGonzales
#5504 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Ne mogu, pa ne mogu da nađem neki naučni rad uvažene profesorice Sebije. Nisi mi ni od kakve pomoći. A polagao sam velike nade u tebe. Jeste li i te radove proglasili državnom tajnom, kao diplomu 008? Pravo ste zajebani. Jedino sam našao onu Baketovu srednjoškolsku svjedodžbu.pici wrote: ↑04/06/2021 11:39naravno... imas na sveucilistu u stolnom rvackom gradu... nekad ono u glOvi i na glOvi nije kompaktibilno sa spermatozoidnim genskim kodom...BrziGonzales wrote: ↑04/06/2021 11:32Priznati stručnjak koji objavljuje naučne radove
https://www.researchgate.net/scientific ... c-39820622
Nego, satrah se ali ne mogu da pronađem radove vaše uvažene prof.dr.prc Seke na ovom internetu. Možeš li mi pomoći?

Vidi se matrica. Sve je to vrhunski školovani kadar na prestižnim srednjim školama. Ja bih se pravo zabrinuo da me takvi vode u svijetlu budućnost i kroje mi sudbinu. Bio bih isfrustiran, baš kao što si i ti sada.
Mene, kad treba, liječe stvarni doktori, hvala na pitanju.
- pici
#5505 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
dobro je pa su doktori u ercegovini priznati... drago mi je da vas ima itKo lijeciti... imate vise doktora neg puČanstva a to je jako dobro, sad potpisat pristupnicu i da se popuni bijeli brijeg...BrziGonzales wrote: ↑04/06/2021 11:59Ne mogu, pa ne mogu da nađem neki naučni rad uvažene profesorice Sebije. Nisi mi ni od kakve pomoći. A polagao sam velike nade u tebe. Jeste li i te radove proglasili državnom tajnom, kao diplomu 008? Pravo ste zajebani. Jedino sam našao onu Baketovu srednjoškolsku svjedodžbu.pici wrote: ↑04/06/2021 11:39naravno... imas na sveucilistu u stolnom rvackom gradu... nekad ono u glOvi i na glOvi nije kompaktibilno sa spermatozoidnim genskim kodom...BrziGonzales wrote: ↑04/06/2021 11:32
Priznati stručnjak koji objavljuje naučne radove
https://www.researchgate.net/scientific ... c-39820622
Nego, satrah se ali ne mogu da pronađem radove vaše uvažene prof.dr.prc Seke na ovom internetu. Možeš li mi pomoći?
Vidi se matrica. Sve je to vrhunski školovani kadar na prestižnim srednjim školama. Ja bih se pravo zabrinuo da me takvi vode u svijetlu budućnost i kroje mi sudbinu. Bio bih isfrustiran, baš kao što si i ti sada.
- BrziGonzales
#5506 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Suosjećam sa tvojom boli i frustracijom u životu. Bake ti je suđen dovijeka jer džaba ova graja dvadesetak forumaša kada će ga nana iz Nemile opet zaokružiti svaki put kada su izbori. Moj Pici, crno ti se piše. Nema lijeka apoteka.pici wrote: ↑04/06/2021 12:07dobro je pa su doktori u ercegovini priznati... drago mi je da vas ima itKo lijeciti... imate vise doktora neg puČanstva a to je jako dobro, sad potpisat pristupnicu i da se popuni bijeli brijeg...BrziGonzales wrote: ↑04/06/2021 11:59Ne mogu, pa ne mogu da nađem neki naučni rad uvažene profesorice Sebije. Nisi mi ni od kakve pomoći. A polagao sam velike nade u tebe. Jeste li i te radove proglasili državnom tajnom, kao diplomu 008? Pravo ste zajebani. Jedino sam našao onu Baketovu srednjoškolsku svjedodžbu.
Nego, odoh se sad jednom za tebe bućnuti u more.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#5507 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Ta dvojka u gimnaziji je jača od cetvorke u nekoj tehničkoj školi
.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5508 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Prije je po generaciji bio 1 odlikas
U moje doba 50% razreda je prolazilo odlicnim
A danas kazu 75%
Sve petice ba
Prijasnje ocjene su mnogo realnije
A danas kazu 75%
Sve petice ba
- seln
#5509 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Hajde, pa se vrati da te malo majoriziramo.BrziGonzales wrote: ↑04/06/2021 12:17Suosjećam sa tvojom boli i frustracijom u životu. Bake ti je suđen dovijeka jer džaba ova graja dvadesetak forumaša kada će ga nana iz Nemile opet zaokružiti svaki put kada su izbori. Moj Pici, crno ti se piše. Nema lijeka apoteka.pici wrote: ↑04/06/2021 12:07dobro je pa su doktori u ercegovini priznati... drago mi je da vas ima itKo lijeciti... imate vise doktora neg puČanstva a to je jako dobro, sad potpisat pristupnicu i da se popuni bijeli brijeg...BrziGonzales wrote: ↑04/06/2021 11:59
Ne mogu, pa ne mogu da nađem neki naučni rad uvažene profesorice Sebije. Nisi mi ni od kakve pomoći. A polagao sam velike nade u tebe. Jeste li i te radove proglasili državnom tajnom, kao diplomu 008? Pravo ste zajebani. Jedino sam našao onu Baketovu srednjoškolsku svjedodžbu.
Kompleksasu!
- Truba
#5510 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Ljubljeni vodja najavljuje 1 marku televiziji hb od racuna za struju
Kolko je ovo legalno? I moguce
- pici
#5511 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
BrziGonzales wrote: ↑04/06/2021 12:17Suosjećam sa tvojom boli i frustracijom u životu. Bake ti je suđen dovijeka jer džaba ova graja dvadesetak forumaša kada će ga nana iz Nemile opet zaokružiti svaki put kada su izbori. Moj Pici, crno ti se piše. Nema lijeka apoteka.pici wrote: ↑04/06/2021 12:07dobro je pa su doktori u ercegovini priznati... drago mi je da vas ima itKo lijeciti... imate vise doktora neg puČanstva a to je jako dobro, sad potpisat pristupnicu i da se popuni bijeli brijeg...BrziGonzales wrote: ↑04/06/2021 11:59
Ne mogu, pa ne mogu da nađem neki naučni rad uvažene profesorice Sebije. Nisi mi ni od kakve pomoći. A polagao sam velike nade u tebe. Jeste li i te radove proglasili državnom tajnom, kao diplomu 008? Pravo ste zajebani. Jedino sam našao onu Baketovu srednjoškolsku svjedodžbu.

naravno, brčkaj se brčkaj... mozda cipola izvuces iz lijepog plavog jadrana... sta kaje stožernik...
ja vam se divim kad neTko se okrece ko suncokret... valja ga pratit... ocel usvojit da se izdvaja za ercegbosansku tv 1 km...Ovo što mi danas ovdje govorimo, kazao je Čović, ide u pravcu jednakopravnosti svih, očuvanja BiH i to evropske BiH.
"Siguran sam da su reforme koje stoje ispred nas jako bitne. Evropska BiH najviše treba hrvatskom narodu, čak mi se čini i jedino Hrvatima. Bez obzira na našu malobrojnost, mi nudimo ruku da pravimo BiH. No, ne može se razgovarati o cjelovitosti BiH, konstitutivnosti i legitimnosti političkog predstavljanja. To nisu platforme za razgovor. Ali jasno, mi hoćemo predvoditi reformske procese"
- Login77777
#5512 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Moze se uplatiti ta jedna KM i preko irske elektroprivrede?
- Truba
#5513 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Ja cu svojih sedam prebaciti njima na 1 marku
Taman da ustedim 6
To je puno na godianjem nivou
Taman da ustedim 6
To je puno na godianjem nivou
- BrziGonzales
#5514 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Tanka dvojka u Petoj Gimnaziji, zvanoj kaubojska? Da je bar išao u Prvu... Pa na kladionici je bila kvota 1.05 da je išao na popravni svako ljeto bar iz jednog predmeta. Ali, neka. Bar je utvrdio gradivo. Jer 3 mjeseca dopunskog školovanja svake godine, nije malo. Pa žena mu je poslije upisa i 17 dana predavanja već imala položen ispit.
Ipak, najveći uspjeh mu je da je uspio Hrvatima ogaditi ovu jadnu BiH.
-
DonieBrasco
#5515 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Kakve su ovo zelje i pozdravi i tzv. HNS-u ?
Izborni, ustav, treci entite, sve moze ali kako kaze HDZ i Covic ?
Izborni, ustav, treci entite, sve moze ali kako kaze HDZ i Covic ?
-
Bobi
- Forum administrator
#5516 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Sad je lakše prepisat i naučit a i nastavnici se ne trude, ne smišljaju ništa novo, sva se pitanja ponavljaju iz godine u godinu.Black swan wrote: ↑04/06/2021 12:23 Prije je po generaciji bio 1 odlikas
A danas kazu 75%
Sve petice ba
-
vrhgora
#5517 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Ako je “samodoprinos” svojedobno bio legalan - odlukom partije radnici se odrekli novca da izgrade gradski stadion na ukradenom privatnoj zemlji a od starog igrališta “društvenim” novcem napravili stanove drugovima koji su kasnije prešli u vlasništvo dodjeljenim ravnopravnijim među ravnopravnim, gdje je vršena pretvorba/kriminal/legalizacija/krađa/uzurpacija (po volji) a ćaća nikada nije htio na njega kročiti jer su njemu (Dinamovac pravi) maznuli njegov mukom stečeni novac - što onda ne bi dobrovoljan prilog bio legalan. Ne ćeš, prekriži, isto kao za običnu tv pretplatu.Black swan wrote: ↑04/06/2021 13:11 Ljubljeni vodja najavljuje 1 marku televiziji hb od racuna za struju
Uostalom, pitam jer ne znam, kako se finacirali stadioni Koševo, Grbavica, pod Tušnjom itd i tko je nekada dobio stanove kao netko danas poslovne prostore na njima?
-
Bossona
#5518 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Samo izdajnička politika Bakira i SDA poput Alijine je jedina nada da se ispune snovi Bobanovog nasljednika Čovića i njegovih HDZ/UZP ovaca.
Čović: Neodgovorna politika bošnjačkog naroda će dovesti do trećeg entiteta
Potpuno se zalažem za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu u kojoj će tri konstitutivna naroda biti do kraja jednakopravna i u kojoj će hrvatski narod predstavljati legitimni predstavnici Hrvata, a sve ostalo su stvari za pregovore, poručio je po završetku zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH u Mostaru predsjednik te organizacije Dragan Čović.
https://faktor.ba/vijest/covic-neodgovo ... ETQ3E2ifBY
- Login77777
#5519 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Bresic objasnio.
"Prelazak granice, raspolaganje imovinom, nepostojeće investicije iz Hrvatske i infrastruktura koja bi trebala olakšati život, sramotno 30-godišnje iskorištavanja Buškog jezera na štetu Livna i Tomislavgrada samo su neki od problema koji se sistemski ne rješavaju. Rješavaju se problemi kada je to potrebno stranci za glas. Mazanje očiju i ušiju Hrvatima, a ustvari površno pranje savjesti koje slušamo s obje strane HDZ-a te medijsko pumpanje nepostojećih papira, beskrajno ponavljanje mantri o neravnopravnosti, čime sami sebe stavljamo u neravnopravnu poziciju, iako smo legitimni predstavnici u svim institucijama u BiH", ističe Brešić.
"Prelazak granice, raspolaganje imovinom, nepostojeće investicije iz Hrvatske i infrastruktura koja bi trebala olakšati život, sramotno 30-godišnje iskorištavanja Buškog jezera na štetu Livna i Tomislavgrada samo su neki od problema koji se sistemski ne rješavaju. Rješavaju se problemi kada je to potrebno stranci za glas. Mazanje očiju i ušiju Hrvatima, a ustvari površno pranje savjesti koje slušamo s obje strane HDZ-a te medijsko pumpanje nepostojećih papira, beskrajno ponavljanje mantri o neravnopravnosti, čime sami sebe stavljamo u neravnopravnu poziciju, iako smo legitimni predstavnici u svim institucijama u BiH", ističe Brešić.
-
belfy
#5520 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
ko o cemu - hercegovac o kladionici... ne prenosi licni zivot na forum. neumjesno je.BrziGonzales wrote: ↑04/06/2021 14:21Tanka dvojka u Petoj Gimnaziji, zvanoj kaubojska? Da je bar išao u Prvu... Pa na kladionici je bila kvota 1.05 da je išao na popravni svako ljeto bar iz jednog predmeta. Ali, neka. Bar je utvrdio gradivo. Jer 3 mjeseca dopunskog školovanja svake godine, nije malo. Pa žena mu je poslije upisa i 17 dana predavanja već imala položen ispit.
Ipak, najveći uspjeh mu je da je uspio Hrvatima ogaditi ovu jadnu BiH.
-
belfy
#5521 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
prepisati i nauciti je oduvijek bilo isto tesko/lagano. a pitanja moraju biti ista jer je 1+1 jos uvijek isto, 3x5 je isto, celije na isti nacin vrse diobu, pocetak svjetskih ratova je isti, kontinenti su na istim pozicijama, a na fizickom jos uvijek svi vole loptu...Bobi wrote: ↑04/06/2021 16:19Sad je lakše prepisat i naučit a i nastavnici se ne trude, ne smišljaju ništa novo, sva se pitanja ponavljaju iz godine u godinu.Black swan wrote: ↑04/06/2021 12:23 Prije je po generaciji bio 1 odlikas
A danas kazu 75%
Sve petice ba
-
DonieBrasco
#5522 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
A kao ne trebaju sankicje za HDZ ? Tamo nema korupcije, kriminala ?Među glavnim lobistima za sanskcije pojedinim SDA-ovcima je Hrvatska, ali i pojedinci iz Bosne i Hercegovine. Navodno je suštinski cilj Hrvatske bio napraviti protiska na vrh SDA kako bi pristali na Izborni zakon.
Pazi ti koja oni sredstava koriste da se namete izbori zakon po mjeri jednog naroda tj, jedne stranke i covjeka tj. Covica.
-
Bossona
#5523 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Čovićeva HDZovsko saborska dreka isključivo zbog Komšića koji je po njima Bošnjak jer nije certificirani HDZ Hrvat kao nekadašnji jugoćiriličar.
HNS usvojio Rezoluciju: BiH je naša domovina
"Fenomen drugog bošnjačkog člana Predsjedništva"
Imajući u vidu dvadesetogodišnji proces dekonstituiranja Hrvata te najave da će se „fenomen drugog bošnjačkog člana Predsjedništva“ proširiti i na ostale razine i tijela vlasti, svjesni smo kako bi održavanje Općih izbora 2022. godine po postojećem izbornom zakonodavstvu bilo pogubno kako za BiH, tako i za konstitutivnost hrvatskog naroda te njegov nacionalni i politički subjektivitet. https://www.face.ba/vijesti/bih/hns-usv ... KszU0rNgB0
HRS i 'Čapljina u srcu' napustili Hrvatski narodni sabor BiH
Objavljeno: 04.06.2021.
Hrvatska republikanska stranka i Čapljinska neovisna stranka - Čapljina u srcu, koje imaju ukupno 21 zastupnika, napustile su Hrvatski narodni sabor.
Predsjednik Hrvatske republikanske stranke (HRS) Slaven Raguž kazao je kako su na današnjem, 9. zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH odbijene sve tri točke dnevnog reda koje je ta stranka predložila.
- Rečeno je da će se o tome raspravljati u izvješću i rezoluciji, no to se nije učinilo. Predložili smo izmjene teksta Rezolucije koje predsjedavajući uopće nije dao na glasovanje. Prema tome, što mi imamo tu raditi? Mogli su ovo zasjedanje organizirati u stranačkim prostorijama, a ne u ovoj "konzervi" bez klime, i informaciju putem e-maila samo proslijediti dalje - kazao je Raguž.
Po njegovim riječima, zastupnici HRS-a nisu podržali tekst Rezolucije, koja je usvojena na izvještajnom saboru HNS-a, jer se radi o sterilnom dokumentu koji se usvaja svake dvije godine reda radi.
- Protivimo se iz razloga što smo prije ove rezolucije periodično svake dvije godine imali apsolutno iste dokumente, isto sterilno napisane, a koje su ostale manje vrijedne od mrtvog slova na papiru, što sam iznio i za govornicom. Osobno imam dva problema s ovom rezolucijom, prvi je što je napisana, opet naglašavam, sterilno, ljudi od nas očekuju konkretan odgovor, a mi dajemo neke površne strateške stvari - navodi Raguž.
Drugi problem je, kako je kazao, ono što nije napisano u Rezoluciji.
- Tu mislim na ispit savjesti, odnosno što je napravljeno u posljednjih osam godina neprekidnog mandata hrvatskih legitimnih predstavnika u tijelima vlasti. Odgovor je - apsolutno ništa. Stvar koju smo ovdje pokušali napraviti je da u krovnu političku instituciju Hrvata u BiH unesemo dozu demokratizacije, ali očigledno to jednostavno nije moguće. HNS je postao institucija jedne stranke koja za cilj ima ukinuti bilo kakvu drugačiju misao i drugačiju političku praksu u BiH i koja za isključivi cilj ima osobne i stranačke interese, a ne interese naroda - istaknuo je Raguž.
Predsjednik Čapljinske neovisne stranke - Čapljina u srcu Mirko Vasilj kazao je kako se HNS ne bavi pravim temama te da ne vidi smisao daljnjeg sudjelovanja u radu te organizacije.
- Danas nismo dobili priliku raspravljati o klijentelizmu, korupciji i nepotizmu vladajućih struktura unutar hrvatskog korpusa. Nama je osnovno naše nečinjenje unutar navedenog korpusa, a to uopće nisu teme i točke dnevnog reda niti je bilo prigode o njima raspravljati. Prava borba za hrvatske nacionalne interese počinje ako mi prvo revidiramo sami sebe, a u okviru ovakvog HNS-a očito nemamo pravu prigodu, iskreno nam je žao, ali ne vidimo se dalje tu - kazao je Vasilj https://federalna.ba/hrs-i-capljina-u-s ... VQRLSpnkIE
- Truba
-
Bobi
- Forum administrator
#5525 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Koliko ima okeana sad a koliko prije 30 godinabelfy wrote: ↑04/06/2021 18:03prepisati i nauciti je oduvijek bilo isto tesko/lagano. a pitanja moraju biti ista jer je 1+1 jos uvijek isto, 3x5 je isto, celije na isti nacin vrse diobu, pocetak svjetskih ratova je isti, kontinenti su na istim pozicijama, a na fizickom jos uvijek svi vole loptu...Bobi wrote: ↑04/06/2021 16:19Sad je lakše prepisat i naučit a i nastavnici se ne trude, ne smišljaju ništa novo, sva se pitanja ponavljaju iz godine u godinu.Black swan wrote: ↑04/06/2021 12:23 Prije je po generaciji bio 1 odlikas
A danas kazu 75%
Sve petice ba
Koja dva dijela tijela imaju u riječi slovo đ