Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Locked
A_A_AKCIJA

#5401 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by A_A_AKCIJA »

Black swan wrote: 02/06/2021 13:20 Pojam normalna drzava = s komsicem na hrvatskom.mjestu bez entiteta i kantona? Pretpostavljam

Aluminij vidim i dalje rana...a sto je sa rudnicima :mrgreen: gras?

Dragan pljackas a sto je causevic :mrgreen: tisina neka oko ovog drzavotvornog pljackasa koji voli bih
Komšić je 100% po zakonu. Možda nije pravedno, ali ni Dayton nije, pa se mora poštovati.

Rudnici, o njima kada zaglave. Kao i EP HZHB, kojoj propadoše dugovanja Aluminija. GRAS je kantonalna firma i problem. Gledaj i uživaj kako ćemo ga riješiti.

Dragan je Čauševićev šef u kriminalu. Šta misliš kako je nestao iz slučaja Pandora?

Neće se ništa promijeniti dok ti prvi ne skontaš, da se nađete u brodolomu, Čović bi od sto slučajeva Čauševiću pružio ruku sto puta, makar ti bio ogrnuti šaharom i makar pjevao Thompsona dok se gušiš.

Nema ti napretka dok ne skontaš da sam ti ja manja prijetnja od Čovića.
Blizanac

#5402 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Blizanac »

jazzer wrote: 02/06/2021 13:41 I treba im ga dati :) .
i to u punoj veličini
:D
Novak20

#5403 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

p206 wrote: 02/06/2021 12:55
Novak20 wrote: 02/06/2021 10:53 Trenutno najviše turista imamo iz Pakistana, Afganistana, Maroka, Tunisa. Nešto manje iz Sirije, Irana, Turske....

Obzirom da se i kvantitetom može postići dobar turistički obrt, najbolje bi bilo jednostrano ukinuti vize za sve navedene državljane i države.
bilo kako bilo, bolje da se na vrijeme počnete prilagođavati,manje će boljeti.. jer kako CIA kaže broj ljudi u tim zemljama će se uduplati za 30 godina. A oni negdje moraju doći, pa tako i kod nas..
:-)

A ti si već prilagođen ?
p206

#5404 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by p206 »

Novak20 wrote: 02/06/2021 14:22
Novak20 wrote: 02/06/2021 10:53 Trenutno najviše turista imamo iz Pakistana, Afganistana, Maroka, Tunisa. Nešto manje iz Sirije, Irana, Turske....

Obzirom da se i kvantitetom može postići dobar turistički obrt, najbolje bi bilo jednostrano ukinuti vize za sve navedene državljane i države.
bilo kako bilo, bolje da se na vrijeme počnete prilagođavati,manje će boljeti.. jer kako CIA kaže broj ljudi u tim zemljama će se uduplati za 30 godina. A oni negdje moraju doći, pa tako i kod nas..

A ti si već prilagođen ?
naravno, nisam zadojen ko ti
živim cijeli život sa katolicima i pravoslavcima, čujem zvono sa crkve svaki dan, pa mi ni muslimani iz Pakistana ne smetaju
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5405 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Truba »

"Moraju" doci :mrgreen:
Novak20

#5406 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

p206 wrote: 02/06/2021 14:50

A ti si već prilagođen ?
živim cijeli život sa katolicima i pravoslavcima, čujem zvono sa crkve svaki dan, pa mi ni muslimani iz Pakistana ne smetaju

Čuj zadojen ?? Što misliš, da živim na Marsu ili u Širokom pa mi imputiraš tvoje mišljenje ?

Gdje sam to ja napisao da mi smetaju muslimani iz Pakistana ili bilo koji drugi ?

Smetaju mi glupani, podlaci i hinje bilo koje vjere i nacije.
spreca

#5407 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by spreca »

Blizanac wrote: 02/06/2021 13:39 Eno ga hns-ovci traže treće entitet, ali samo na teritoriji FBiH, rs ne diraju...
Treba im ga dati :D
Moze,sve do jajca :mrgreen:
eltroxin

#5408 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by eltroxin »

Novak20 wrote: 02/06/2021 15:07

A ti si već prilagođen ?

Čuj zadojen ?? Što misliš, da živim na Marsu ili u Širokom pa mi imputiraš tvoje mišljenje ?

Gdje sam to ja napisao da mi smetaju muslimani iz Pakistana ili bilo koji drugi ?

Smetaju mi glupani, podlaci i hinje bilo koje vjere i nacije.
Napisa lik koji se predstavlja kao jevrej kome su HDZ interesi najvazniji. Toliko o hinjama i podlacima. :lol:
spreca

#5409 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by spreca »

Blizanac wrote: 02/06/2021 13:49
i to u punoj veličini
Moze,sve do jajca , ali dalje ni milimetra vise :mrgreen:
spreca

#5410 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by spreca »

...
Last edited by spreca on 02/06/2021 15:17, edited 1 time in total.
spreca

#5411 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by spreca »

Blizanac wrote: 02/06/2021 13:49
i to u punoj veličini
ali dalje od jajca ni milimetar :mrgreen:
Humljanin

#5412 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Humljanin »

Škobo Habu wrote: 02/06/2021 13:27
Humljanin wrote: 02/06/2021 11:28 Imam osjećaj da bi ovako nekako bilo i da devedesetih Hrvati nisu pustili "humanitarce" iz arapskih zrmalja da dođu pomoći Aliji.

A poslje je isla priča kako je "krivousti uvalio Arape naivnom dedi Aliji".

Sad da Hrvati ispune Biserinu želju i dopuste ukidanje viza Arapima, kada bi poslje toga BiH snosila EU sankcije išla bi priča da su to lukave ustaše i uzpovci podvalili naivnim Bošnjacima arape da bi ih udaljili od zapada.

Igre bez granica.
Čuj, pustili?

TWRA imala urede u Beču i Zagrebu. Kompletna koordinacija za BiH išla preko tih ureda.
Tko je sjedio u tim uredima?
Mehmed ili Hans i Mate?
Humljanin

#5413 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Humljanin »

A ti si već prilagođen ?
A živiš li sa Hrvatima?
p206

#5414 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by p206 »

Humljanin wrote: 02/06/2021 15:25

A ti si već prilagođen ?
A živiš li sa Hrvatima?
živim, nisam od onih koji podlo Hrvate zovu katolicima,jer ko sam ja da određujem šta je ko
i volio bih da ih je više u mom gradu a ne kao svih nas u Njemačkoj
mislim da je to bogatstvo jedne države, jer da nije tako Amerika ili Švajcarska ne bi bili to što jesu,ljudi su se uvijek udruzivali, trgovali da bi im bilo bolje
Truba

#5415 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Truba »

Propascu operacije neretva 93 morate shvatiti da cete nas trpjeti jos 200tinjak godina
Ali zbog tendencije da svaka ptica svomr jaatu leti...
Uskoro necetw imati susjede druge nacije
Jbg tako je
Bossona

#5416 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Bossona »

A_A_AKCIJA wrote: 02/06/2021 12:59
Black swan wrote: 02/06/2021 10:35 Da smo drzava svak bi imao vizu ko nama trazi vizu
To je stvar ponosa integriteta i principa

Isto mislim i za putovnicu
Investiraj u proširenje memorije.

Ne možeš kukati na državu, a na drugoj strani likovati kad je neko ruši blokadama. Ne možeš u požaru spaliti samo onaj dio kuće gdje ti živi onaj što te nervira... Država je sistem i ne možeš birati elemenate kao sa švedskog stola.

Tako je kako je i biće još gore, dok ne shvatiš da u ovoj državi +60% stanovnika želi da to bude normalna zemlja, a jednocifren procenat misli da može silom i ucjenama postići nešto.

I pri tome ne mislim da Hrvate, Bošnjake... Nego na HDZ, SNSD i SDA koji gule stanovnike na pričama starim 30 godina. Čitava ujdurma je oko Čovićevog očajničkog pokušaja da preko IZ obezbijedi vječnu vladavinu HDZ-A južno od Mostara.

U međuvremenu je Aluminij umro, a bošnjačka ruka ga je mogla spasiti. Ovo ljeto će Međugorje biti prazno, jer se opet bodu sa rogatim, a Međugorje bukvalno živi od turizma. Bujrum, ako je to cijena nekog ponosa, igranja dominacije, samo naprijed.
Sve se dešava bez upotrebe teške artiljerije u obliku udara na kladionice, EP HZHB i silne distributerske firme koje žive od ostatka države.

Polako ali sigurno će i njima iz guzice u glavu.
SDA, je na putu u istoriju, a HDZ se koprca. Njih ćemo ugasiti u sljedećem poglavlju ozdravljenja ove države.
Narod u Hercegovini samo treba ostaviti da na svojim patnjama nauče ko je kriv. Dok su cvjetale ruže i dok su muzli dvije države, izgradili su nerealnu sliku o sebi i drugima.

Zna se kako završe sukobi sa stranom koja je višestruko jača i brojnija, a pogotovo ako snaga jednih ovisi od ovih drugih protiv kojih se bore.
:thumbup:
mO k3

#5417 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by mO k3 »

Black swan wrote: 02/06/2021 10:35 Da smo drzava svak bi imao vizu ko nama trazi vizu

Ne možeš kukati na državu, a na drugoj strani likovati kad je neko ruši blokadama. Ne možeš u požaru spaliti samo onaj dio kuće gdje ti živi onaj što te nervira... Država je sistem i ne možeš birati elemenate kao sa švedskog stola.

Tako je kako je i biće još gore, dok ne shvatiš da u ovoj državi +60% stanovnika želi da to bude normalna zemlja, a jednocifren procenat misli da može silom i ucjenama postići nešto.

I pri tome ne mislim da Hrvate, Bošnjake... Nego na HDZ, SNSD i SDA koji gule stanovnike na pričama starim 30 godina. Čitava ujdurma je oko Čovićevog očajničkog pokušaja da preko IZ obezbijedi vječnu vladavinu HDZ-A južno od Mostara.

U međuvremenu je Aluminij umro, a bošnjačka ruka ga je mogla spasiti. Ovo ljeto će Međugorje biti prazno, jer se opet bodu sa rogatim, a Međugorje bukvalno živi od turizma. Bujrum, ako je to cijena nekog ponosa, igranja dominacije, samo naprijed.
Sve se dešava bez upotrebe teške artiljerije u obliku udara na kladionice, EP HZHB i silne distributerske firme koje žive od ostatka države.

SDA, je na putu u istoriju, a HDZ se koprca. Njih ćemo ugasiti u sljedećem poglavlju ozdravljenja ove države.
Narod u Hercegovini samo treba ostaviti da na svojim patnjama nauče ko je kriv. Dok su cvjetale ruže i dok su muzli dvije države, izgradili su nerealnu sliku o sebi i drugima.

Zna se kako završe sukobi sa stranom koja je višestruko jača i brojnija, a pogotovo ako snaga jednih ovisi od ovih drugih protiv kojih se bore.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Milenkov buraz

#5418 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Milenkov buraz »

Black swan wrote: 02/06/2021 13:20 Pojam normalna drzava = s komsicem na hrvatskom.mjestu bez entiteta i kantona? Pretpostavljam

Dragan pljackas a sto je causevic :mrgreen: tisina neka oko ovog drzavotvornog pljackasa koji voli bih
Po uzori na bolji dio BiH, entitet RS, tako Dragan veli. Šta tu ima loše? Još hvalite RS prema tome zašto da ne, eto slažemo se barem u nečemu. :mrgreen:
Bossona

#5419 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Bossona »

Ma jok samo ćiriličar, Komšić nije legitimni Hrvat jer je bio pripadnik ARBIH,braio Sarajevo i RBiH i još oženio Sabinu i nije u HDZ-u.

Kakva graDŽanska i unitarna, treba povećati broj vlada i legalizovati etnosegregaciju i aparthejd po pravilima legitimnih europskih UZP-ovaca tamo gdje legitimni vladaju kao u Stocu i edukuju nove europejce poput profesora dilera Mire Šutala :mrgreen:
Petrus+

#5420 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Petrus+ »

mO k3 wrote: 02/06/2021 19:28

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nema li Hrvata višestruko više od druge strane :roll:
Truba

#5421 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Truba »

Puno vec arapa ne znam sta zeli gospodja s 10 kuca

Imaju i dzinovske tojote s arapskim registracijama
Kako li njih prevezu...ili plate registracije
Vidjao sam 3 q7 parkirana u grand centru arapskih registracija kako godinama stoje
mO k3

#5422 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by mO k3 »

Black swan wrote: 02/06/2021 20:59 Puno vec arapa ne znam sta zeli gospodja s 10 kuca

Vidjao sam 3 q7 parkirana u grand centru arapskih registracija kako godinama stoje
Arapi koji imaju para neće vise godina da voze jedno te isto auto, oni mjenjaju auta .... ponovo si poceo da lažeš
moa

#5423 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by moa »

Black swan wrote: 02/06/2021 20:59 Puno vec arapa ne znam sta zeli gospodja s 10 kuca

t

Jest i jos se cuje ezan i tako godinama. Haahah hdz radi sve da uspori ekonomski razvoj drzave, da olaksa raji da dobiju neki kesh... nisu ni ovi nasi cvjecke ali njima se sudi i treba da se sudi i nadam se normalnoj drzavi i uredjenju kao distrikt brcko.
snake81

#5424 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by snake81 »

Čim ti dite iz Bosne i I Hercegovine učiš od malena da je njemu važnija Hrvatska od rodne grude nema tu hajra...još ugroženi.Mrš.
Truba

#5425 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Truba »

Spin i suplja
Locked