FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
JThomas

#18051 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by JThomas »

ma vjerovatno to oni nisu direktno naručili. ali prave mentalni sklop koji vodi do toga. i predstavljaju taj narativ kao opšte i narodno dobro. bošnjače u pamet, izdajnik nenad.
YouAreMyDestiny

#18052 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by YouAreMyDestiny »

Pa da, čisto i ja sumnjam, da je ovo Sebija naručila. Ali ovaj debil je proizvod sda mentalnog sklopa. Decenijama rade na tome.
bogoljub

#18053 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bogoljub »

dječak sa šibicama wrote: 30/05/2021 18:04 Podrzavam slobodno novinarstvo dok pisu afrimativno o Sebiji.

Takva "sloboda govora" se u Sarajevu vec odavno njeguje. Cim neko napise ili izgovori nesto sto se nekome ne svidja, slijedi odstrel i progon, u ovom slucaju zelje za mozdanim udarom i prijetnje smrcu.

Kakva paradoksalna kasaba, Sebija ubija ljude malinatorima, ali nije ona meta prijetnji vec ovaj sto je osporio njeno poznavanje posla kojim se bavi.
Osporio!
Zajedno s Đokanovićem kreatorom RS-a.je pokušao da ospori. Doveo Kurjaka i navodio ga na tanak led.
Kad je sve objelodanjeno poziva se na slobodu govora.
Sloboda govora uz dokaze- prihvatimo ,
Sloboda govora bez dokaza s očitim insinuacijama i puštanje u uši neprovjerenih informacija i vješto navođenje na neku misao - NE!
Kolege novinari su mu lijepo rekli šta misle. Kada bi on čuo bilo koga ko po zemlji hoda.
blecak

#18054 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by blecak »

mirsek wrote: 30/05/2021 16:27
blecak wrote: 30/05/2021 16:15
mirsek wrote: 30/05/2021 13:03
Demonstriram beskrajne mogucnosti spinovanja.
Čestitam. Uspio si?!?

Od 56 komentara (kad sam počeo ovo da čitam, a uglavnom nije vrijedno toga - zadnje dvije stranice+ova), čovjek koji hoće da ga se smatra ozbiljnim napiše 14? (25%.)
Jednom učinjeno vrjednije je od stoput viđenoga, a jednom viđeno vrjednije od stoput prepričanog.
Hvala, drago mi da sam pomogao.
Da to je forum, diskusija itd..
Ima li komentar o FACE ili Senadu , jel to sve ?
LP
Ovdje ako kome treba pomoći, to si onda ti.
Od 75 zadnjih postova koje si napravio, 66 (88%) su na ovoj temi, 6 na povezanoj Sebija, 1 na NIPu i 2 izvan toga.

Narodskim jezikom, sjaši, možda bi još neko imao šta za reći.

Jedino što se za mojih 30-tak godina iskustva na forumima ne mijenja je to da ljudi koji imaju malo za reći puno ili previše pričaju.

I tako mene onaj što piše:

(malo poduži red uvreda i nebuloznih konstrukcija)
mirsek wrote: 29/05/2021 00:22Znam tonu obicnih ljudi sto mu jebu mater sto onako olajava, huska i zakuhava.
Moguce da je nekom i prekipilo, pa je dosao da psuje i prijeti.
Nek je nas mudonja Senad odmah zaskicao u eter da mu neko prijeti, eto to je taj heroj i faca sto smije dodiku postaviti zastavu u banja luku. Obicna picka samopromotivna.
obzirom da je sto bi on rekal faca neka suti, sto sad cvili na tv-u ?
Ne mozes ciljano, mahalski olajavati, bez konkretnih dokaza presudjivati, vrijedjati u eter, na najgori moguci nacin, i licnost i njegovu porodicu i onda cviliti kad neko hoce da ti jebe mater. To je pravo lice te picke. On fakat konta da ako ima tv da ga to stiti od posljedica njegovog pasjaluka.. :lol:
Vjeruj mi, on je sam sebe svojim ponasanjem spustio na nivo ulice, fakina, klosara i primitivca, neka se sad kupa u tim govnima kako zna i umije.
Znaci, ti i ostali ste ovo sve namjestili da od Senada napravite zrtvu,jel valja ova ?
Nego nadjite se ispred bosmala vi sto ga podrzavate i ovi sto mu zamjeraju njegovo ponasanje pa da vidimo ko ce izvuci deblji kraj, taman da vidimo koliku podrsku ima u narodu.
On ce raditi objektivno i profesionalno :lol: :lol:
Kakav debil, egocentricni, neotesani, Zahiragic je njegov nivo gosta.
Pa da, imam animozitet jer se ponasa kako se ponasa, a ne zato sto on lafo otkriva istinu, ne volim takve novinare i borce za istinu.

u odnosu na Senada, koji ima red, ja sam prvi u mom studiju to rekao, pa red, historijski intervju koji sam ja vodio, pa red, licnog prozivanja, pa red, ja sam faca, samouvjeren, mlad, jebac, do reda agresivnog neuroticnog prozivanja i najgoreg kocijaskog pljuvanja uzivo svakoga koji ga je barem malo kritikovao za nesto.
Pa kazem fino, Senad se svojim rjecnikom, ponasanjem, huskanjem spustio na nivo ulice.
To je kao da neki lik dodje u grad i pocne se kurciti, govoriti da je on najjbolji, najpametniji, da su drugi bagra, lopovi, huskati druge na ove sto im nesto zamjera i zakuhava medju ljudima bez da saceka dokaze, presude i slicno..
Senad se spustio na nivo klosara kao ovaj sa slike.
Neodgovorno huskanje i ogovaranja uz kurcenje, izaziva reakciju ulice, a on je sad nivo ulice.
Apsolutno ne podrzavam napadanje ali takodjer apsolutno razumijem da neko hoce da mu verbalno jebe sve po spisku.
kurcevit i huskator kao Senad koji baljezga, vrijedja, omalovazava, huska i presudjuje bez ijednog dokaza i papira pri tom tepajuci sebi da je bitan, zajeban i samouvjeren.
Koristis ulicno ponasanje, dobices ulicu i testiranje ego tripa na ulicni nacin.
Hoce li patriota Senad ikad poceti pisati npr. o saboru hrvatske zajednice herceg bosne i njihovom djelovanju na razgradni drzave, evo godinama postoje, on nista, ni mukajet...
Nece jer mu ne diraju novcanik i licne interese. To je taj supak.
I dalje tvrdim da je svojim ulicnim ponasanjem otvorio vrata svakoj budali kao ovom sa slike da mu nesto "Kaje iza coska".
Bio to simpatizer SDA usijane glave ili samo neko kome Senad i njegovo ponasanje ide na kurac.
Jest da su umisljena hulja Senad i njegovi lazljivi novinarski poltroni pokusali u montazi namjestiti da tako ispadne da se odnosi na magistarski ali to nije tacno jer ju je novinar pitao za specijalizaciju.
Zasto postenjacina i patriota Senad laze, montira i podmece ?
Zasto ne ceka da se sve razjasni, zasto hoce da presudi prije zavrsetka ispitivanja ?
Jel ti imalo jasnije sa kakvim supkom imas posla ?
Sto Senad supak podmece ?
Covjek je lud, opsjednut Bakirom i Sebijom na bolestan nacin..
Ne provaljuj se, pola ih njegovi gosti i pajdasi, stotinjaj ljudi.
Gdje je podrska od opozicije, jel iko dosao da podrzi "slobodu" laganja, huskanja i vrijedjanja

Senad zvani " Hej a dje sam ja u tom talu, sad cu vam se na kosti naklatiti"
Kako mislis sta hocu ? Jesil ti corav druze ?
Imas montiran video prilog i montiran/lazan naslov, kao iz prakse najgore zute stampe i tabloida iz Srbije, Sebija uopste nije izjavila da nije studirala u Zagrebu kako olos i njegovi poltroni predstavljaju narodu.
Da, olos Senad i njegovi placeni poltroni su upravo to uradili, izvadili iz konteksta i montirali kao lazne izjave i postavili naslov na osnovu te montaze, i pitas me sta ja hocu ?
Da su imalo istinoljubivi kao sto nisu nikad to ne bi radili ali Senad, borba za pravdu i istinoljubivost :lol: :lol:
Nek olos ukine montirane naslove i neka se istinom i pravdom a ne podmetanjem bori za sebe ili za nekog drugog.
Neka sad popusi Avdi Avdicu i fino ga na koljenima zamoli da dodje u emisiju i ponese sve dokaze koje ima i ako ima i koje je pokazao u clanku iz 2017 godine.
Naravno da nije, zato ga i ne podnosim, objavljuje samo ono sto njemu licno odgovara, vrlo pristrasno, sebicno i bezobzirno zamajavajuci javnost radi svojih talova i licnih animoziteta.
Pa ima on solidne goste i informacije pocesto, ali bukvalno sve usere sa svojim licnim ratovima i interesima.
Ma da, ono sto ponavljamo stalno, presao je covjek sve granice, spustio se na nivo ulice.
Jel ono rekao pred kraj FACE-a sinoc Bakiru " Mrs na posao " sa nipodastavajucim tonom i facom :?
Kakav olos i pogan, smije li nekom na ulici tako da se obrati, mimo kamera ?
(i redove samopromocije)
Opsjednut sam Senadovim ponasanjem, Sebija i Bakir su njegova opsesija, a ascare je to radi nekih interesnih trzavica.
Sad je aktuelan, pa mi je malo vise u fokusu.
Za mjesec cu zaboraviti ovu temu.
Al eto pokazao sam kako covjek laze i podmece, sto mu to treba, sto je supak ?
Evo pitam jubilarni 10 put, zasto podmece ?
11 put, sto podmece video montazu ?
Po 12 put, zasto montira i podmece lazne izjave ?
Nisam bot, ne prodajem se za sendvic, ja se hranim u ovim skupim restoranima, i to samo dostave, mrsko mi hodati.
Ja se prodajem za dobar poslovni poduhvat kao drug Senad.
poziva na temu?

Ohani malo, živ bio. Pregorićeš?!?

Tema je FaceTV i njen program, a ne tvoj animozitet prema Senadu.

To je jedna od rijetkih TV kuća koja ulazi u kuće Bosanaca i Hercegovaca kako u domovini, tako i u Dijaspori i izbjeglištvu putem tv ekrana, pa i lično za koje nije Bosna ono što nam danas podvaljuju ovi šibicari.

Pogledati ko nije... reportaže o našim ljudima koje su davno zaboravili i odbacil na Kosovu, Albaniji, Turskoj, SAD, Evropi...

I gdje jedino naravno ima neprijatnosti? U Sarajevu.
Bolje je biti vratar kod gospodina negoli nadstojnik kod nitkova.
Snake Eyes

#18055 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Snake Eyes »

JThomas wrote: 30/05/2021 18:16 ma vjerovatno to oni nisu direktno naručili. ali prave mentalni sklop koji vodi do toga. i predstavljaju taj narativ kao opšte i narodno dobro. bošnjače u pamet, izdajnik nenad.
Ma ja, ako je i naručen od nekog, logičnije je da je naručen od suprotnog tabora jer je efektivno odradio medvjeđu uslugu.
Toliko efektivno da ga sigurno iz SDA tabora mole, ako za Boga znaš, ne brani nas.
Last edited by Snake Eyes on 30/05/2021 18:38, edited 1 time in total.
JThomas

#18056 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by JThomas »

:thumbup: u pamet bošnjače, dušmani se služe i podmetanjima :bih:
mirsek

#18057 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

blecak wrote: 30/05/2021 18:23
mirsek wrote: 30/05/2021 16:27
blecak wrote: 30/05/2021 16:15

Čestitam. Uspio si?!?

Od 56 komentara (kad sam počeo ovo da čitam, a uglavnom nije vrijedno toga - zadnje dvije stranice+ova), čovjek koji hoće da ga se smatra ozbiljnim napiše 14? (25%.)

Hvala, drago mi da sam pomogao.
Da to je forum, diskusija itd..
Ima li komentar o FACE ili Senadu , jel to sve ?
LP
Ovdje ako kome treba pomoći, to si onda ti.
Od 75 zadnjih postova koje si napravio, 66 (88%) su na ovoj temi, 6 na povezanoj Sebija, 1 na NIPu i 2 izvan toga.

Narodskim jezikom, sjaši, možda bi još neko imao šta za reći.

Jedino što se za mojih 30-tak godina iskustva na forumima ne mijenja je to da ljudi koji imaju malo za reći puno ili previše pričaju.

I tako mene onaj što piše:

(malo poduži red uvreda i nebuloznih konstrukcija)
mirsek wrote: 29/05/2021 00:22Znam tonu obicnih ljudi sto mu jebu mater sto onako olajava, huska i zakuhava.
Moguce da je nekom i prekipilo, pa je dosao da psuje i prijeti.
Nek je nas mudonja Senad odmah zaskicao u eter da mu neko prijeti, eto to je taj heroj i faca sto smije dodiku postaviti zastavu u banja luku. Obicna picka samopromotivna.
obzirom da je sto bi on rekal faca neka suti, sto sad cvili na tv-u ?
Ne mozes ciljano, mahalski olajavati, bez konkretnih dokaza presudjivati, vrijedjati u eter, na najgori moguci nacin, i licnost i njegovu porodicu i onda cviliti kad neko hoce da ti jebe mater. To je pravo lice te picke. On fakat konta da ako ima tv da ga to stiti od posljedica njegovog pasjaluka.. :lol:
Vjeruj mi, on je sam sebe svojim ponasanjem spustio na nivo ulice, fakina, klosara i primitivca, neka se sad kupa u tim govnima kako zna i umije.
Znaci, ti i ostali ste ovo sve namjestili da od Senada napravite zrtvu,jel valja ova ?
Nego nadjite se ispred bosmala vi sto ga podrzavate i ovi sto mu zamjeraju njegovo ponasanje pa da vidimo ko ce izvuci deblji kraj, taman da vidimo koliku podrsku ima u narodu.
On ce raditi objektivno i profesionalno :lol: :lol:
Kakav debil, egocentricni, neotesani, Zahiragic je njegov nivo gosta.
Pa da, imam animozitet jer se ponasa kako se ponasa, a ne zato sto on lafo otkriva istinu, ne volim takve novinare i borce za istinu.

u odnosu na Senada, koji ima red, ja sam prvi u mom studiju to rekao, pa red, historijski intervju koji sam ja vodio, pa red, licnog prozivanja, pa red, ja sam faca, samouvjeren, mlad, jebac, do reda agresivnog neuroticnog prozivanja i najgoreg kocijaskog pljuvanja uzivo svakoga koji ga je barem malo kritikovao za nesto.
Pa kazem fino, Senad se svojim rjecnikom, ponasanjem, huskanjem spustio na nivo ulice.
To je kao da neki lik dodje u grad i pocne se kurciti, govoriti da je on najjbolji, najpametniji, da su drugi bagra, lopovi, huskati druge na ove sto im nesto zamjera i zakuhava medju ljudima bez da saceka dokaze, presude i slicno..
Senad se spustio na nivo klosara kao ovaj sa slike.
Neodgovorno huskanje i ogovaranja uz kurcenje, izaziva reakciju ulice, a on je sad nivo ulice.
Apsolutno ne podrzavam napadanje ali takodjer apsolutno razumijem da neko hoce da mu verbalno jebe sve po spisku.
kurcevit i huskator kao Senad koji baljezga, vrijedja, omalovazava, huska i presudjuje bez ijednog dokaza i papira pri tom tepajuci sebi da je bitan, zajeban i samouvjeren.
Koristis ulicno ponasanje, dobices ulicu i testiranje ego tripa na ulicni nacin.
Hoce li patriota Senad ikad poceti pisati npr. o saboru hrvatske zajednice herceg bosne i njihovom djelovanju na razgradni drzave, evo godinama postoje, on nista, ni mukajet...
Nece jer mu ne diraju novcanik i licne interese. To je taj supak.
I dalje tvrdim da je svojim ulicnim ponasanjem otvorio vrata svakoj budali kao ovom sa slike da mu nesto "Kaje iza coska".
Bio to simpatizer SDA usijane glave ili samo neko kome Senad i njegovo ponasanje ide na kurac.
Jest da su umisljena hulja Senad i njegovi lazljivi novinarski poltroni pokusali u montazi namjestiti da tako ispadne da se odnosi na magistarski ali to nije tacno jer ju je novinar pitao za specijalizaciju.
Zasto postenjacina i patriota Senad laze, montira i podmece ?
Zasto ne ceka da se sve razjasni, zasto hoce da presudi prije zavrsetka ispitivanja ?
Jel ti imalo jasnije sa kakvim supkom imas posla ?
Sto Senad supak podmece ?
Covjek je lud, opsjednut Bakirom i Sebijom na bolestan nacin..
Ne provaljuj se, pola ih njegovi gosti i pajdasi, stotinjaj ljudi.
Gdje je podrska od opozicije, jel iko dosao da podrzi "slobodu" laganja, huskanja i vrijedjanja

Senad zvani " Hej a dje sam ja u tom talu, sad cu vam se na kosti naklatiti"
Kako mislis sta hocu ? Jesil ti corav druze ?
Imas montiran video prilog i montiran/lazan naslov, kao iz prakse najgore zute stampe i tabloida iz Srbije, Sebija uopste nije izjavila da nije studirala u Zagrebu kako olos i njegovi poltroni predstavljaju narodu.
Da, olos Senad i njegovi placeni poltroni su upravo to uradili, izvadili iz konteksta i montirali kao lazne izjave i postavili naslov na osnovu te montaze, i pitas me sta ja hocu ?
Da su imalo istinoljubivi kao sto nisu nikad to ne bi radili ali Senad, borba za pravdu i istinoljubivost :lol: :lol:
Nek olos ukine montirane naslove i neka se istinom i pravdom a ne podmetanjem bori za sebe ili za nekog drugog.
Neka sad popusi Avdi Avdicu i fino ga na koljenima zamoli da dodje u emisiju i ponese sve dokaze koje ima i ako ima i koje je pokazao u clanku iz 2017 godine.
Naravno da nije, zato ga i ne podnosim, objavljuje samo ono sto njemu licno odgovara, vrlo pristrasno, sebicno i bezobzirno zamajavajuci javnost radi svojih talova i licnih animoziteta.
Pa ima on solidne goste i informacije pocesto, ali bukvalno sve usere sa svojim licnim ratovima i interesima.
Ma da, ono sto ponavljamo stalno, presao je covjek sve granice, spustio se na nivo ulice.
Jel ono rekao pred kraj FACE-a sinoc Bakiru " Mrs na posao " sa nipodastavajucim tonom i facom :?
Kakav olos i pogan, smije li nekom na ulici tako da se obrati, mimo kamera ?
(i redove samopromocije)
Opsjednut sam Senadovim ponasanjem, Sebija i Bakir su njegova opsesija, a ascare je to radi nekih interesnih trzavica.
Sad je aktuelan, pa mi je malo vise u fokusu.
Za mjesec cu zaboraviti ovu temu.
Al eto pokazao sam kako covjek laze i podmece, sto mu to treba, sto je supak ?
Evo pitam jubilarni 10 put, zasto podmece ?
11 put, sto podmece video montazu ?
Po 12 put, zasto montira i podmece lazne izjave ?
Nisam bot, ne prodajem se za sendvic, ja se hranim u ovim skupim restoranima, i to samo dostave, mrsko mi hodati.
Ja se prodajem za dobar poslovni poduhvat kao drug Senad.
poziva na temu?

Ohani malo, živ bio. Pregorićeš?!?

Tema je FaceTV i njen program, a ne tvoj animozitet prema Senadu.

To je jedna od rijetkih TV kuća koja ulazi u kuće Bosanaca i Hercegovaca kako u domovini, tako i u Dijaspori i izbjeglištvu putem tv ekrana, pa i lično za koje nije Bosna ono što nam danas podvaljuju ovi šibicari.

Pogledati ko nije... reportaže o našim ljudima koje su davno zaboravili i odbacil na Kosovu, Albaniji, Turskoj, SAD, Evropi...

I gdje jedino naravno ima neprijatnosti? U Sarajevu.
Bolje je biti vratar kod gospodina negoli nadstojnik kod nitkova.
Hvala ti sto mi vodis statistiku. Imas li sta reci na temu ili glumis sekretaricu ?
Snake Eyes

#18058 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Snake Eyes »

@JThomas Nije da nedostaje takvih profila likova koji su u stanju ovakve stvari uraditi misleći da nekome rade uslugu, ali ni scenario podmetanja nije nemoguć. U zadnje vrijeme iza svake informacije stoji neko sakriveno objašnjenje, odavno su ljudi otišli u smjeru da je bitno kako nešto izgleda/zvuči nego kakvo to nešto zaista jeste.
JThomas

#18059 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by JThomas »

:thumbup: zato i kažem - u pamet :bih:
spinel_

#18060 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spinel_ »

mirsek wrote: 30/05/2021 18:43
Hvala ti sto mi vodis statistiku. Imas li sta reci na temu ili glumis sekretaricu ?
U pravu je covjek.
Brzon pretragom tvoj prvi upis na ovoj temi bio je prosli mjesec 21.04. ( od tada ne silazis s teme ) iako si i ti a i ova tema punu deceniju na forumu.
Dakle, ocigledno imas privatni motiv zbog neceg ili nekog a sto se nedavno desilo.
vatrogasac

#18061 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vatrogasac »

Idemo sada sve jednu po jednu diplomu. Ma nema šanse samo za ljekare, a tek ostale.

(FOTO) PROCURILI RAZGOVORI: PROFESORI NAMJEŠTALI ISPITE STUDENTIMA MEDICINSKOG FAKULTETA U TUZLI
vatrogasac

#18062 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vatrogasac »

Snake Eyes wrote: 30/05/2021 18:14 Zar nema SDA neki sofisticiraniji i efektivniji metod da zagorča život bilo kome pa i Senadu osim ovog krembila što krade obuću?!
Nekako mi ih je teško povezati, iako bi nam odgovaralo da je tako.
Ne pravi se sačekuša pred 50 svjedoka.
Radi se o izuzetno drskom lopovluku, jer je osumnjičeni koristio vrijeme namaza te je od vjernika krao patike i cipele. Tako je jednom uhvaćen na djelu kada su ga džematlije pratile i zatekle kako uzima tuđu obuću. Tada mu je lopovski pohod prisjeo.

hillbill

#18063 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hillbill »

JThomas wrote: 30/05/2021 18:57 :thumbup: zato i kažem - u pamet :bih:
u ku.ac.......treba zastiti covjeka, jer inace ce zavladati mrak....diktatura jedne familije...nje valjda demokratija spala na dva slova
Humljanin

#18064 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Humljanin »

Dimu1927 wrote: 30/05/2021 14:41
Humljanin wrote: 30/05/2021 13:42

E ova je jaka. Čuj nisu pare od naroda nego od države :lol:
ako ti mislis da ti imas nekog udjela u tim para, de otidji na blagajnu ili gdje vec podigni jednu stoju, nek ti odbiju "od onog tvog dijela", pa javi i meni gdje da odem i meni treba

procitaj fino sta pisem, formalno-pravno...
Ako ti kao dijasporac ne puniš državni budžet, ne znači da mi ostali koji živimo, radimo, privređujemo, kupujemo, itd ne punimo državnu kasu.

Državi pare ne rastu na grani niti padaju sa nebesa. Pune se porezima i različitim nametima, kao i vanjskim zaduživanjem koje će (gle čuda) opet vraćati građani.

Država nije neka nadkategorija neovisna od ljudi država je ljudska tvorevina.

Gledaj ti to kako hoćeš, i formalno i pravno i filozofski i metafizički, ali bubnuo si glupost. Država nema pare. Državne pare su pare od građana.
1Dante1

#18065 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by 1Dante1 »

vatrogasac wrote: 30/05/2021 20:49 Idemo sada sve jednu po jednu diplomu. Ma nema šanse samo za ljekare, a tek ostale.

(FOTO) PROCURILI RAZGOVORI: PROFESORI NAMJEŠTALI ISPITE STUDENTIMA MEDICINSKOG FAKULTETA U TUZLI
Ne znam kako ovo prolazi ispod radara, niko ni mukajet.
Hank Paldum

#18066 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Hank Paldum »

Kako simbolično što Senad plače ispred skupa, najpoznatiji novinar koji je vodio bitku protiv SDA pa jedino šta je ostalo je plakanje, poruka za manje ribe koliku tek oni šansu imaju.
Svi znamo kako je Bakir Hadžiomerović, drugi Che Guevara novinarstva završio, ismijavaju ga FGRovci lično a Senad je na dobrom putu,
osobe poput Bogićevića i Kurjaka su izgubile sav kredibilitet, niko ih više ne šiša ni za šta :lol:
profesorica Sebija postaje poslije ovoga nedodirljiva,
bivši SDAovci koji će nakon 2022 ili u koaliciju ili dizati ruku kada zatreba postaju opoziicja, alternativa SDAu i ljevica,
SDP pravi SDA relevantnom u rs-u,
gradnonačelnica Sarajeva nastavlja ponosno tamo gdje je Skaka stao i šokira FGRovce,
Četvorka postaje Trojka,
sramota u Mostaru sa Boškom,
izbori u Travniku su dokaz da van FGR ćaršijice niko ne vidi u Trojci spasioca.

Ja mislim da su toga FGRovci sami svjesni pa su i sami digli ruke od svega pa se od sada komentari sastoje samo od vrijeđanja, sarkastičnih komentara, ismijavanja i standardnih komentara tipa bot, sendvićar, majoneza, centrala, bagro, pobjegulje, skladištar, Hans jer znaju da je voz prošao (repliciranje mom komentaru će to samo potvrditi).

Treba još samo sačekati da još prođu i ovi izbori, tada će definitivno biti potvrda onoga šta su izbori u Travniku već pokazali.
deogest

#18067 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by deogest »

1Dante1 wrote: 30/05/2021 22:21
vatrogasac wrote: 30/05/2021 20:49 Idemo sada sve jednu po jednu diplomu. Ma nema šanse samo za ljekare, a tek ostale.

Ne znam kako ovo prolazi ispod radara, niko ni mukajet.
Sve ide preko vađajne. Carstva se rusila.
ultima_palabra

#18068 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Hank Paldum wrote: 30/05/2021 23:27 Kako simbolično što Senad plače ispred skupa, najpoznatiji novinar koji je vodio bitku protiv SDA pa jedino šta je ostalo je plakanje, poruka za manje ribe koliku tek oni šansu imaju.
Svi znamo kako je Bakir Hadžiomerović, drugi Che Guevara novinarstva završio, ismijavaju ga FGRovci lično a Senad je na dobrom putu,
osobe poput Bogićevića i Kurjaka su izgubile sav kredibilitet, niko ih više ne šiša ni za šta :lol:
bivši SDAovci koji će nakon 2022 ili u koaliciju ili dizati ruku kada zatreba postaju opoziicja, alternativa SDAu i ljevica,
gradnonačelnica Sarajeva nastavlja ponosno tamo gdje je Skaka stao i šokira FGRovce,
Četvorka postaje Trojka,

Ja mislim da su toga FGRovci sami svjesni pa su i sami digli ruke od svega pa se od sada komentari sastoje samo od vrijeđanja, sarkastičnih komentara, ismijavanja i standardnih komentara tipa bot, sendvićar, majoneza, centrala, bagro, pobjegulje, skladištar, Hans jer znaju da je voz prošao (repliciranje mom komentaru će to samo potvrditi).

Treba još samo sačekati da još prođu i ovi izbori, tada će definitivno biti potvrda onoga šta su izbori u Travniku već pokazali.
Da mi je tvoj mozak na par dana da se malo odmorim.
Tempo
ZeModerator

#18069 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

Hank Paldum wrote: 30/05/2021 23:27 Kako simbolično što Senad plače ispred skupa, najpoznatiji novinar koji je vodio bitku protiv SDA pa jedino šta je ostalo je plakanje, poruka za manje ribe koliku tek oni šansu imaju.
Četvorka postaje Trojka,

jel radite sa paletarima ili sa viljuskarima?
last mohicans

#18070 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by last mohicans »

Ali ovaj Faruk Drina je bolesnik najveci, gori od ovoga sto je dosao pred FACE. Ovakve bljuvotine da sroči lik koji se obogatio na primatu i eksluzivnom pravu da glavninu događaja,koncerata i vičnijih eventa organizira i ubire keš preko tuđih leđa, a da ne govorimo kako je sa ženom optužen za malverzacije u aferi zadruga i onda se ONO nađe da govori Senad poludio. Fuj, Alija i Zuco šta ste izasrali.

https://avaz.ba/vijesti/bih/655261/gnus ... il-mozdani
hamza_sa

#18071 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hamza_sa »

Ne vodi ti statistiku, nego ti je nabrojao postove sa ove teme gdje uporno iskazujes svoju patolosku mrznju prema nekome, a u ovom slucaju je to Senad H., i sto je najgore ne posustajes niti jednog momenta.

U normalnom svijetu kada normalni ljude govore o bilo kome, to rade sa postovanjem pa cak i onda kada se ne slazu sa njim licno i njegovim poslom. Narocito ne upotrebljavaju ogavne epitete kako bi ga sto vise ocrnili i ponizili u javnom govoru, a pritom iznoseci samo svoje subjektivno misljenje o doticnom, sto ti konstantno radis i to ti je nabrojano.

Usput, u takvoj vrsti komunikacije ne zaboravljas spomenuti sebe kao nesto iznad ostalih, pisuci izmedju ostalog kako jedes u skupocjenim restoranima itd., pokusavajuci nam reci da si ti ipak klasa iznad i da kao takav imas rezervisano pravo da bez odgovora i primjedbi drugih forumasa, pises na ovom forumu.

Na tvoju zalost, moram te razocarati i reci ti da sam provjerio da ovaj forum nije tvoje vlasnistvo, tako da ces biti primoran trpiti odgovore drugih forumasa.
hamza_sa

#18072 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hamza_sa »

last mohicans wrote: 30/05/2021 23:48 Ali ovaj Faruk Drina je bolesnik najveci, gori od ovoga sto je dosao pred FACE. Ovakve bljuvotine da sroči lik koji se obogatio na primatu i eksluzivnom pravu da glavninu događaja,koncerata i vičnijih eventa organizira i ubire keš preko tuđih leđa, a da ne govorimo kako je sa ženom optužen za malverzacije u aferi zadruga i onda se ONO nađe da govori Senad poludio. Fuj, Alija i Zuco šta ste izasrali.

https://avaz.ba/vijesti/bih/655261/gnus ... il-mozdani
U boldiranom ti lezi odgovor na pitanje zasto se tako ponasa.
mirsek

#18073 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

hamza_sa wrote: 31/05/2021 00:30
Ne vodi ti statistiku, nego ti je nabrojao postove sa ove teme gdje uporno iskazujes svoju patolosku mrznju prema nekome, a u ovom slucaju je to Senad H., i sto je najgore ne posustajes niti jednog momenta.

U normalnom svijetu kada normalni ljude govore o bilo kome, to rade sa postovanjem pa cak i onda kada se ne slazu sa njim licno i njegovim poslom. Narocito ne upotrebljavaju ogavne epitete kako bi ga sto vise ocrnili i ponizili u javnom govoru, a pritom iznoseci samo svoje subjektivno misljenje o doticnom, sto ti konstantno radis i to ti je nabrojano.

Usput, u takvoj vrsti komunikacije ne zaboravljas spomenuti sebe kao nesto iznad ostalih, pisuci izmedju ostalog kako jedes u skupocjenim restoranima itd., pokusavajuci nam reci da si ti ipak klasa iznad i da kao takav imas rezervisano pravo da bez odgovora i primjedbi drugih forumasa, pises na ovom forumu.

Na tvoju zalost, moram te razocarati i reci ti da sam provjerio da ovaj forum nije tvoje vlasnistvo, tako da ces biti primoran trpiti odgovore drugih forumasa.
Da da, kopiram Senadov rjecnik prema drugima, a jos nisam javna licnost koja govori uzivo u eter.
Ja se dakle ponasam prema Senadu nenormalno kao Senad prema drugima ? Odlicno. :thumbup:
Sa visokom klasom si fulio fudbal a i tok diskusije, kad te neko stalno proziva da si placenik sendvicar i prodana dusa za kilu kafe jer ne zna nista drugo da kaze onda nekad prihvatis igru.
Itekako cu trpiti odgovore drugih, kao sto ce oni trpiti moje misljenje o Senadu s tim da je nisam tema ove diskusije a Senad i FACE jesu :thumbup:
Hank Paldum

#18074 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Hank Paldum »

Tempo wrote: 30/05/2021 23:39
Četvorka postaje Trojka,

jel radite sa paletarima ili sa viljuskarima?
I sa paletarima i sa viljuškarima, ide staž, ide satnica 8)
Lahko je se tebi zajebavati u vezi SDA na idućim izborima, u Njemačkoj si kao i ja :D samo ovdje prosipaš naivnim šuplju.
Meni je samo važno da si u trenutku očaja priznao da će SDA i nakon idućih izbora biti lideri i to mi je važnije nego svađati se sa trolom koji je sam u Njemačkoj a glumi da se svađa sa "pobjeguljama"
Tempo wrote: 24/05/2021 00:18
RunnerX wrote: 23/05/2021 23:39 Otkad znam za sebe, otkad sam progovorio, prohodao... SDA mi kroji sudbinu, 30 godina vladavine. Aktivno ih pratim od Tihića pa na ovamo, i nikad, ali nikad, nisu bili na ovako niskim granama.

Dotakli su dno ideološki, politički, programski, kadrovski, pa i još malo niže ispod dna. Dotakli su dno i moralno, ali to je odavno.

Spali su na to da više nemaju niti jednu normalnu osobu koju mogu imenovati na neku funkciju. Mladi ljudi koji obećavaju su ih napustili, ponižava ih ko stigne, ali najopasnije je to što ih ponižavaju politički protivnici, pri tome ne mislim na opoziciju već na one opasnije protivnike - SNSD i HDZ.

Ipak, i kao takvi, pred raspadom - hladno će osvojiti 200 hiljada glasova naredne godine, što ponovo više govori o nama nego o njima.
I pazi apsurda koji iz toga proizilazi: dobice glasove 10% bosnjaka, ili 12-13% bosnjaka sa pravom glasa i ponasace se kao da su izbore dobili plebiscitarnom vecinom, predstavljace se kao stožerna bosnjacka stranka, a njihov sef ce se predstavljati kao lider, kako mrzim tu nametnutu avazovu estetiku, bosnjackog naroda. Kod takozvanog hdz-a je isto. Imaju podršku hrvata ne vecu od dvadesetak posto.
Debelo krme ima veci procenat biraca, sto je i normalno kad se iz osjecaja krivice za genicid javi podsvjesno poricanje objektivne stvarnosti.

I tu dobijamo novi saziv vijeca poglavica. Poglavica koji svoja plemena drze u strahu, mrznji i tinjajucem sukobu oko besposlica. I tako.. jebes ga, zatajio nam je instinkt za samodrzanjem.
kakotakonikako

#18075 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kakotakonikako »

Senad Hadzifejzovic, novinar, stavio je licni sukob ispred neovisnog novinarstva. To mu je glavna zamjerka.
Locked