Nisam bot, ne prodajem se za sendvic, ja se hranim u ovim skupim restoranima, i to samo dostave, mrsko mi hodati.
Ja se prodajem za dobar poslovni poduhvat kao drug Senad.
Moderator: anex
Nisam bot, ne prodajem se za sendvic, ja se hranim u ovim skupim restoranima, i to samo dostave, mrsko mi hodati.
Ma da, ono sto ponavljamo stalno, presao je covjek sve granice, spustio se na nivo ulice.bogoljub wrote: ↑30/05/2021 15:14 Podržavam slobodno novinarstvo samo onda kada novinari za ono što pričaju imaju nekakve dokaze.
Poslije gostovanja KURJAKA ASIMA i takvog BLAMa
Pošteno bi bilo da se Senad izvini gledateljstvu. Ali jok, on je izabrao drugi put.
Takav jedan novinar koji sebe smatra sultanom novinarstva, poštenja dovodi sebe u situaciju da mu kolege novinari napišu sljedeće:
" Upravni odbor BH novinara, dodaje se, želi skrenuti pažnju Face TV i svim drugim medijima na potrebu poštivanja novinarske etike i profesionalnih standarda, posebno na principe tačnog, poštenog, pristojnog i balansiranog izvještavanja o vodećim ljudima bilo koje stranke, uključujući i SDA."
Otaj raddeogest wrote: ↑30/05/2021 13:47A zna li iko gdje su pare od registracija vozila i putarine? Rijec je o milijardama eura. Pa po kuci 2 auta imas danas. A gdje su kamioni, autobusi. I onda nisu u stanju bili napravit 10km puta prema Neumu, sto ti je jedini izlaz na more.suspect_zero wrote: ↑30/05/2021 13:42Nećeš to nikada moći objasniti ovim na državnoj sisi, ono što realni sektor zaradi ovi bez ikakvog srama spiskajuuglavnomja wrote: ↑30/05/2021 13:37 odakle pare drzavi?????????
uzima ti 50% plate, i jos porezi, pdv, akcize,
cuj pare su drzavne, kao da je drzava izdvojena krava koju ovi muzu ... perpetuum mobile muznja, neiscrpna ... ne moras je ni hraniti ni pojiti![]()
Nama tacno treba sve oduzeti, daj strancima nek fino sebi pripoje i naprave kako bog zapovijeda.

Nije u pitanju isti tip programa pa se ne može porediti njegova emisija sa zadrugama, farmama i sl. otpadom.
muha_sa wrote: ↑30/05/2021 16:02 Zar je i ovo moguce![]()
https://avaz.ba/vijesti/bih/655261/gnus ... il-mozdani
Čestitam. Uspio si?!?
Jednom učinjeno vrjednije je od stoput viđenoga, a jednom viđeno vrjednije od stoput prepričanog.
Sve OK. On svoj stav nije uspio dokazati kao istinit ali je naporan toliko da je poceo da pravi montaze i da psuje uzivo ko najveci seljacina ne bi li sta dokazao, vidim i udruzenje novinara ga kritikuje zbog nastupa, ocigledno da nisam jedini koji to vidi.Blizanac wrote: ↑30/05/2021 16:03Nije u pitanju isti tip programa pa se ne može porediti njegova emisija sa zadrugama, farmama i sl. otpadom.
A ako on svoj stav uspije nametnuti i dokazati nepobitno kao istinit, onda ne vidim u čemu je problem...Ti to opet možeš negirati i odbacivati ali opet je do tebe...
Hvala, drago mi da sam pomogao.blecak wrote: ↑30/05/2021 16:15Čestitam. Uspio si?!?
Od 56 komentara (kad sam počeo ovo da čitam, a uglavnom nije vrijedno toga - zadnje dvije stranice+ova), čovjek koji hoće da ga se smatra ozbiljnim napiše 14? (25%.)
Jednom učinjeno vrjednije je od stoput viđenoga, a jednom viđeno vrjednije od stoput prepričanog.
Možda nije uspio dokazati tebi, ali nekome sigurno jeste.
jesi ti pravnik po profesiji?Dimu1927 wrote: ↑30/05/2021 13:39formalno pravno govorim, pare su od drzave, budzet je drzavni, nemamo mi gradjani nikakav "udjel" u tomesuspect_zero wrote: ↑30/05/2021 13:32 Aha, i oni isto tako misle....nisu pare od naroda nego od države, mi smo država i zato uzimamo, otimamo, krademo jer je to sve naše![]()
koliko su pare od naroda vidimo na primjeru kad treba platiti lijecenje nekom djetetu![]()
Pa sve OK.Blizanac wrote: ↑30/05/2021 16:39Možda nije uspio dokazati tebi, ali nekome sigurno jeste.
I opet se vraćamo na početak-za sve klevete, uvrede, laži i sl. ima sud. Bračni par Izetbegović nije neko ko je u stanju socijalne potrebe pa da nema para za tužbu ili neko ko ne zna kako se ovakve stvari rješavaju
Isuviše si subjektivan kao vojnik stranke ili pripadnik jedne strane u ovom sukobu.mirsek wrote: ↑30/05/2021 16:50 Pa sve OK.
Ko kaze da ga nisu ili nece tuziti ?
Nismo znali ni kad je Sebija tuzila Gavrankapetanovica pa evo dobila je presudu.
Senad sa svojim uvredama, artikulacijom i gestikulacijom svodi to najnizi licni i ulicni nivo, samo sto se krije ispred kamere.
Na ulici bi mu 90% ljudi zube sasuli za onakve uvrede i ponasanje face to face.
Mislim i kolege novinari ga opominju, nema se tu sta vise reci, svako vidi koliko je sati.
Jesu li subjektivni i iz udruzenje novinara ?Blizanac wrote: ↑30/05/2021 17:00Isuviše si subjektivan kao vojnik stranke ili pripadnik jedne strane u ovom sukobu.mirsek wrote: ↑30/05/2021 16:50 Pa sve OK.
Nismo znali ni kad je Sebija tuzila Gavrankapetanovica pa evo dobila je presudu.
Senad sa svojim uvredama, artikulacijom i gestikulacijom svodi to najnizi licni i ulicni nivo, samo sto se krije ispred kamere.
Mislim i kolege novinari ga opominju, nema se tu sta vise reci, svako vidi koliko je sati.
Vjeruj u što misliš da je istina.
I ne gledaj Senada, očito loše utiče na tebe
dokazao je da ona nema ni jedan papir, osim obicne diplome, da je vjerodostojan, potvrdjen na objektivan nacin, sa indexom, dokumentacijom, pratecim potpisama, izjavama tih ljudi i drugih prisutnih ucesnika ili fotografijamaBlizanac wrote: ↑30/05/2021 16:39Možda nije uspio dokazati tebi, ali nekome sigurno jeste.
I opet se vraćamo na početak-za sve klevete, uvrede, laži i sl. ima sud. Bračni par Izetbegović nije neko ko je u stanju socijalne potrebe pa da nema para za tužbu ili neko ko ne zna kako se ovakve stvari rješavaju
Udruženje je dužno svakog svog člana pozvati na profesionalnost i to se često radi pro forme. Oni ne govore niti sude o istinitosti navoda.mirsek wrote: ↑30/05/2021 17:11Jesu li subjektivni i iz udruzenje novinara ?Blizanac wrote: ↑30/05/2021 17:00Isuviše si subjektivan kao vojnik stranke ili pripadnik jedne strane u ovom sukobu.mirsek wrote: ↑30/05/2021 16:50 Pa sve OK.
Vjeruj u što misliš da je istina.
I ne gledaj Senada, očito loše utiče na tebe
Meni je u stvari drago sto nisam clan SDA,a bio sam u opoziciji dugo godina pa mogu da analiziram odnose iz drugacijeg ugla.
Te suplje o botovima, sendvicarima, placenicima samo znaci da se nema argumenata osim standardnog prozivanja i stavljanja u
kalup jedne navijacke grupe.
Niko mi nije odgovorio zasto su Senad i njegova ekipa montirali i naslov i video da bi slagali da je Sebija rekla nesto sto nije..
Imas li ti neku ideju cemu Senadovo podmetanje ?
Neka ga tuže za klevetu na nekom medjunarodnom sudu--donesu papirologiju, sud presudi u njihovu korist i dobiju milionsku odštetu--u eurimasrce_ruke_lopata wrote: ↑30/05/2021 17:36 Najbolje bi bilo da sultanija i njen minderaš dodju kod dotičnog u emisiju, donesu svu tu papirologiju i razjasne taj pičvajz oko diploma. Možda bi se utvrdilo da je i Baki kakav dr.mr.primarijus...