FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Iker C
#17951 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uvazeni predsjednik SDA Bakir Izetbegovic je rat proveo na prvoj liniji, nema ratista u BiH na kojem nije bio.
U seriji " Alija" smo saznali i za detalj koji je uvazeni predsjednik SDA krio a to je da je ranjen u diverzantskoj akciji. Naravno da nikada nije trazio invalidninu jer smatra da bi to uradio svaki Bosnjak na njegovom mjestu.
U seriji " Alija" smo saznali i za detalj koji je uvazeni predsjednik SDA krio a to je da je ranjen u diverzantskoj akciji. Naravno da nikada nije trazio invalidninu jer smatra da bi to uradio svaki Bosnjak na njegovom mjestu.
- bogoljub
#17952 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jok nije.Melisa84 wrote: ↑30/05/2021 12:04 Da li se ikada, iko, pozabavio ratnom ulogom Bakira Izetbegovića?
Da li je taj lik doista bio u ratu u Sarajevu i da li ima kakva slika iz 92-95?
Ja nikada nisam čula za njega, do neke 2000-te.
Meni nesto smrdi da je i on mnogo vremena proveo sa svojom hanumom u Turskoj ili negdje drugo?
Vjesto su Izetbegovići krili svoj najbliže, dok su ljudi ginuli za njihove ideale..
Senad doveo akademika Abdulaha Sidrana u studio.
Akademik mu u sred njegovog studia kaže da svako onaj ko kaže da je Bakir bio negdje sakriven u ratu, očito laže. I onda ispriča svoj ratni događaje gdje je sa Bakirom u autu stojadinu i Alijom išao do Dobrinje, a na njih je pucano sa srpskih položaja i barem desetak puta pogode auto.
Senad je samo prešutio i nije nastavio komentarisati dalje kao onomad nekad kada mu je bio ĐOKANOVIĆ kreator RSa bio u studio i natanane raspravljali o Srbiji '"zlotvorici"
Živjela sloboda govora!
- hidr4
#17953 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Slažem se da je korijen društvenog zla puno dublji od porodice Čaušesku, ali je jako važno napraviti pozitivan primjer. Pokazati onima koji imaju iste/slične namjere da će ih kad-tad pravda stići. Kakva god mi država bili, jako je važno da od ovoga sada napravimo primjer. Da čak i porodica koja ima toliko naslijeđe i poštovanje, može doći do svoga kraja. Ako Bog da, to ćemo i dočekati, još samo malo.cyprus wrote: ↑30/05/2021 11:13Mene generalno nervira sljedeće - o Aliji i njegovom naslijeđu se čak i najljući protivnici SDA (uključujući Senada) suzdržavaju iznijeti bilo kakve kritike u javnom prostoru... Ako se ko i usudi, to budu dobro probrane riječi, kao koraci po minskom polju... Dakle, isti oni koji udaraju drvlje i kamenje po Bakiru, od njegovog oca su napravili svetu kravu... A realno, Bakiru i Sebiji se pripisuje i što jest i što nije...uglavnomja wrote: ↑30/05/2021 10:40dobrim dijelom snaga sda lezi u prezimenu i bajkama o dobrom dedicyprus wrote: ↑30/05/2021 10:26
Znam jarane, ali ispade svi problemi sa ovim društvom i SDA se svode na Bakira i Sebiju![]()
Ko biva, SDA ima zdrave temelje, članstvo, glasače, naslijeđe i ideologiju, samo eto jebiga Bakir zastranio, tj. skrenuo sa pravog puta pod uticajem hanume mu, i sve će bit bolje kad ih uspiju maknut
![]()
![]()
![]()
kad se uklone causeskui - od sda ce malo sta ostati
Naravno, ja se slažem da Bakir nema ni 20% političkog kapaciteta svog oca, ali treba reći i da je Alija, umjesto što ga se glorificira, bio potpuno nedorastao zadatku koji mu je povjeren... Naravno, stoji i ovo - Sebija da ima grama obraza, ne bi joj ni palo na um da se dohvaća direktorske pozicije dok joj je muž najmoćnija ličnost u državi, a pogotovo da ustrajava u toj ludosti kad je evidentno da je bar 60% javnosti ne može smisliti, i da to sve skupa baca naše ionako propalo zdravstvo u još veću dubiozu...
Ali brate mili - kada bi bračni par predstavljao korijen svog društvenog zla u ovoj zemlji, sjajna bi ovo zemlja bilaBojim se da je upiranje u njih i samo njih, itekako znak političkog sljepila, što Senadovog, što svih onih što udaraju u te bubnjeve u zadnje vrijeme... Blato u koje smo mi zaglibili je mnogo dublje od toga... A Senadovo egomanijačko "novinarstvo" je samo jedan element tog istog blata...
(Naravno, idealno bi bilo kada bi čitava SDA odgovarala pred zakonom za svoja zlodjela, međutim to je ipak malo far-fetched, ali dovoljan će njima udarac biti i poraz na izborima
Osnovni problem sa SDA i zašto je, recimo, ja toliko mrzim, jeste to što narod (mene) već 30 godina prave budalom. Apsolutno nije važno na koji način SDA vodi politiku, ne pratim korak po korak, međutim, osnovni problem je taj što ne želim da gledam Novalića, Prevljaka, Sebiju, Efendića, Ajnadžića, Koldžu, Sarajlića na vlasti a nemaju tri daske u glavi.
Jednostavno, SDA je stranka u kojoj nema inteligencije, nema znanja, nema obrazovanja i ne želim da mi takvi neobrazovani seljaci kroje sudbinu !
Ja prvi ne bi imao problem sa SDA, samo da znaju pronaći pametnog, mladog čovjeka i stavit ga na poziciju, brate da ga je i lijepo vidjeti i lijepo slušati. A ne da mi dovede onu svinju Zahiragića, prvo je debeo, drugo je ružan, ali hajde to na stranu, međutim, stvarno je glup.
- spinel_
#17954 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ona slika s Dinom je ispred BBI centra.
Slika ispred prostorija NiP-a nista ne govori. Taj lik je vec prije prijetio Konakovicu, tako da mozemo stvari okrenuti u smjeru da je otisao ispred NiP-a da prijeti Konakovicu.
A slika s Bakirom je starija.

Last edited by spinel_ on 30/05/2021 12:16, edited 1 time in total.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#17955 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gdje ces na zahiragu,....eto ikera sad... 
- hidr4
#17956 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma iskreno, kada ga čovjek sretne na ulici, dao bih mu marku, tačno izgleda kao blaži oblik retardacije. Ne volim javno pričate ružne stvari o takvim ljudima, niže intelektualne moći, ali kada on može javno da se pravi pametan, onda valjda i ja smijem ovo.
- Login77777
#17957 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zivkovici su ratovali na strani Srbije u ratu. Kao sto danas i politiku vode u koristi Srbije.Melisa84 wrote: ↑30/05/2021 12:04 Da li se ikada, iko, pozabavio ratnom ulogom Bakira Izetbegovića?
Meni nesto smrdi da je i on mnogo vremena proveo sa svojom hanumom u Turskoj ili negdje drugo?
Vjesto su Izetbegovići krili svoj najbliže, dok su ljudi ginuli za njihove ideale..
- mirsek
#17958 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ok, trazio sam dokaze, sad su tu, hvala.
Ovako cu uvijek traziti dokaze, tako bi svi trebali da rade.
Nego sto Senad montira video snimke gdje namjesta da Sebija kaze da nije studirala u Zagrebu, zasto olos podmece, zar nisu dovoljni silni dokazi,ima li ih ?
Covjek je postao ocigledni, neuvijeni lazov, olos sa dna kaca.
Senad je prebacio na Bakira da je zbog izjave da je snishodljiv Bakir kriv za ovo sto mu se desava.
A Senadova vrijedjanja licnosti i porodice, hajka, huskanje, optuzivanje bez konkretnih dokaza, montiranje laznih izjava i videa, sta je to, novinarska sloboda i demokratija ?
Eno tuzi Osmicu, ciji je poltron, potrcko i lajavac Avdo Avdic, po Senadu.
Avdo Avdic koj je prije 4 godine pisao clanak o Sebijinom skolovanju, gdje je bio tada placenicka hulja Senad da ga pozove u goste i mjesecima insistira da se to rijesi ? Sto je tada sutio ?
Zato sto je tada pokusavao da se ugradi, dok narod sastavlja kraj sa krajem, ova hulja zloupotrebljava svoj medij da se uvali u tal, dok se bogati preko ledja crkavice radnika koji se redovnim tuzbama bore za svoja zasluzena prava, ovaj kupuje kafice i gradi kuce.
Borba elite za dio kolaca u kojoj sebicno i bezosjecajno uvaljuju narod kao topovsko meso.
Last edited by mirsek on 30/05/2021 12:32, edited 3 times in total.
-
belfy
#17959 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sa takvim rjecnikom jos manje. vokabular koji koristis u kuci ne moras i u javnom prostoru, jer se onda dobija odredjena slika... nadati se da si u manjini...Van Halen wrote: ↑29/05/2021 20:05Hajde , najvise bih volio da me demantuju ove Facebook i Twitter politicke velicine koji realno za ovo vrijeme nista se bolji nisu pokazali. Ali hajmo to ostavit na stranu ne znam stvsrno kako se nekome moze svidjati to sto on pravi od sebe. Da mu nije Sebije ne bi imo temu za Dnevnik. Previse samohvalisanja a kod Vucica je bio mala maca. De ne seri matere ti
-
sencobih
#17960 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nismo se borili za njihove ideale kako kažeš, nego da nam dođe četnik na vrata da nas pokolje ili odvede u konc logor.Melisa84 wrote: ↑30/05/2021 12:04 Da li se ikada, iko, pozabavio ratnom ulogom Bakira Izetbegovića?
- uglavnomja
#17961 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
bogoljub wrote: ↑30/05/2021 12:12Jok nije.Melisa84 wrote: ↑30/05/2021 12:04 Da li se ikada, iko, pozabavio ratnom ulogom Bakira Izetbegovića?
Senad doveo akademika Abdulaha Sidrana u studio.
Akademik mu u sred njegovog studia kaže da svako onaj ko kaže da je Bakir bio negdje sakriven u ratu, očito laže. I onda ispriča svoj ratni događaje gdje je sa Bakirom u autu stojadinu i Alijom išao do Dobrinje, a na njih je pucano sa srpskih položaja i barem desetak puta pogode auto.
Senad je samo prešutio i nije nastavio komentarisati dalje kao onomad nekad kada mu je bio ĐOKANOVIĆ kreator RSa bio u studio i natanane raspravljali o Srbiji '"zlotvorici"
Živjela sloboda govora!
aaahahahahahaha
i jos jednom ahahahahaha
au, jebote
alija i bakir u stojadinu idu na dobrinju
mora da je sidran bio pod gasom
ili je ono drugo
niko nije znao da alija ima sina osim uzeg kruga saradnika i rodbine, to se cuvalo kao tajna, sin vojni obveznik, u trezoru cuci, ni radnu obavezu nije imao, da ne bi ponekad morao izaci na ulicu
eee cuj, u stojadinu, njih trojica
aaa majko moja, stomak me zabolio od smijeha
10 metaka u stojadina, a stojainu nista
zar je i stojadin isao na trafo ulje
- hidr4
#17962 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koga više boli briga jel' bio u ratu i nije. Rat gotov ima 30 godina.sencobih wrote: ↑30/05/2021 12:26Nismo se borili za njihove ideale kako kažeš, nego da nam dođe četnik na vrata da nas pokolje ili odvede u konc logor.Melisa84 wrote: ↑30/05/2021 12:04 Da li se ikada, iko, pozabavio ratnom ulogom Bakira Izetbegovića?
Bio je na vlasti, pokazao je da ne zna, sad više neće biti aBd i to je to.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#17963 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sencobih wrote: ↑30/05/2021 12:26Nismo se borili za njihove ideale kako kažeš, nego da nam dođe četnik na vrata da nas pokolje ili odvede u konc logor.Melisa84 wrote: ↑30/05/2021 12:04 Da li se ikada, iko, pozabavio ratnom ulogom Bakira Izetbegovića?
- mirsek
#17964 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako je slika sa Bakirom starija onda je Hajdarevic trenutno blizi NIP-u nego Bakiru, bar po slikama...spinel_ wrote: ↑30/05/2021 12:15Ona slika s Dinom je ispred BBI centra.
Slika ispred prostorija NiP-a nista ne govori. Taj lik je vec prije prijetio Konakovicu, tako da mozemo stvari okrenuti u smjeru da je otisao ispred NiP-a da prijeti Konakovicu.
A slika s Bakirom je starija.
![]()
- musicman80
#17965 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mirsek wrote: ↑30/05/2021 09:57musicman80 wrote: ↑30/05/2021 09:49 Koliko kritika na racun Senada. Onda mora da covjek radi nesto dobro. Kod nas koga puno kritikuju, taj je dobar.![]()
Gandi, Nelson Mendela, Senad Face...nastavi niz.
I Dodika puno kritikuju, hvala Dodice.
Greska. U RS-u Dodika ne kritikuju puno.
Last edited by musicman80 on 30/05/2021 12:38, edited 1 time in total.
- musicman80
#17966 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
musicman80 wrote: ↑30/05/2021 12:37mirsek wrote: ↑30/05/2021 09:57musicman80 wrote: ↑30/05/2021 09:49 Koliko kritika na racun Senada. Onda mora da covjek radi nesto dobro. Kod nas koga puno kritikuju, taj je dobar.![]()
Gandi, Nelson Mendela, Senad Face...nastavi niz.
I Dodika puno kritikuju, hvala Dodice.
Greeks. U RS-u Dodika ne kritikuju puno.
- Leverage
#17967 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Možda je preko noći revidirao vlastitu političku agendu nakon priliva jedne zdenke, dva koluta salame i soka mutavca.
- vatrogasac
#17968 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Govorim da mu nedostaje Kesićevo odsustvo emocija u emisijama. Pola mjeseca ništa zanimljivo u njegovim Dnevnicima zbog njegove opsesivne mržnje prema Sebiji. Sinoć malo Inzko, a ovo ostalo sabire iz Zagreba, Amerike, RS-a...ko god je negdje nekada popio kafu sa njom šta je čuo od nje da bi je diskreditovao. Možda je i do mene što meni niko ne treba da otvara oči kada se govori o ljudima oko mene i za koga trebam glasati, a za koga ne trebam. Ako Senad misli da je jedini koji se opekao od strane vlasti neka pročita bar Mešinog Derviša. I mene vlast dobro podkačila kada je bila koalicija SDA-SDP i radovao sam se svakoj njihovoj eventualnoj propasti, ali bezuspješno jer se stalno predsvlače i mijenjaju dresova i iz vlasti pred kraj mandata prelaze u opoziciju i iz opozicije opet u vlast samo pod drugim skraćenicama ili kao nezavisni u neprirodnim koalicijama (PDA i NS na TK npr.).
I što se tiče ovog Hajdarevića ovo je neuobičajen slučaj da se ovako pravi naručena sačekuša. Bar je u Srajevu drugačija praksa.
-
carobnjak_N
#17969 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vidiš da lik nije dobar, neki prijenosi , prijeti kome stigne. Treba mu samo recept za xanax i prevoz do Jagomira.
Nakupiti jedan bus tih pukotina po intrenetu i istresti pred psihijatriju.
Nakupiti jedan bus tih pukotina po intrenetu i istresti pred psihijatriju.
- seoBIH
#17970 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hahahahaba daj čovječe, de malo koristi glavu. Ovo sto si napisao je jedna ogromna budalaština. Da je obrnuto, rekao bi da je starija slika dokaz kome naginje dugoročno.
Botovi su igrali i skretali s teme na osnovu fotografije. Sada kada je i bake tu, moraju se vaditi, ne mogu vise biti agresivni. Sramota sta dopistate sebi. Od normalnog čovjeka, pravite od sebe invalida.
Last edited by seoBIH on 30/05/2021 12:51, edited 1 time in total.
-
Dimu1927
#17971 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jel ista pricao o liku koji ga je "napao" ko je sta je jel se istrazilo ? jel mozda spomenuo sliku sa konakovicem ?
zamisli da je lik clan sda, bilo bi na sva zvona 4 cd-a bi se pricalo o tome... ovako suti ko *urva... i gdje mu je to nepristrasno novinarstvo, lik samo prica i montira sta je njemu u interesu
eh da je drug tito ziv kako bi ovaj senad tucao kamen na golom otoku
zamisli da je lik clan sda, bilo bi na sva zvona 4 cd-a bi se pricalo o tome... ovako suti ko *urva... i gdje mu je to nepristrasno novinarstvo, lik samo prica i montira sta je njemu u interesu
- seoBIH
#17972 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tucani bi bili I vi, botovi. Skretanje s teme s fotografijom nije uspjelo. Sta imate novo u botovskoj kuhinji?
- Login77777
#17973 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jedan Tito bi rijesio sdO.Dimu1927 wrote: ↑30/05/2021 12:50 jel ista pricao o liku koji ga je "napao" ko je sta je jel se istrazilo ? jel mozda spomenuo sliku sa konakovicem ?
-
Dimu1927
#17974 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
koliko nenad placa svoje botove ?
znam da je lik duzan i bogu i narodu, da ne placa radnike i da samo volontere iskoristava godinama da bi ih ko fol napravio novinarima
kako ne bi hahaha i covica i dodika... dodo bi vjerovatno najbolje tucao jer je onako mrcina od covjeka
- seoBIH
#17975 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zamisli, ne mora nas plaćati
to je uspjeh, kada ga branimo svojom glavom, a ne salamom.