FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#17551 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma Senad je Bakirov igrač, provjereno.. 
- spinel_
#17552 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
O cemu ti?KatarinaKosaca wrote: ↑27/05/2021 21:45pa, cijelu temu (prije intervjua sa Kurjakom) ga ne pljuje, nego hrače i kanali FGR. Tema je dokaz, tvoja teza 100% fula. Cio fudbal
Zaista, mislim da nema trositi rijeci na likove na ovoj temi koji pljuju po novinarskoj velicini jer je stao na zulj kriminalcima iz sda..
A usput receno i njima je stao na zulj. Botovi i sendivicari kojima.je idol i moralna vertikala bidon Zahiragic.
- ultima_palabra
#17553 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ono sto ja ne volim kod Senada je konstantna presija i opsesija ratom, kad Dodik nesto izjavi pa on odmah sazove Krug 99 metuzaleme da nam objasne kako cetnici samo sto nisu sisli niz Vraca. Pa onda one debate tipa Kurtcehajic vs Tegeltija... sludjivanje ionako ludog naroda.
I to je bila primarna tema CDa do ove trenutne opsesije bracnim parom. Ok, nanio im je dosta stete i to je dobro, ali nijedna opsesija dugorocno nije dobra.
I to je bila primarna tema CDa do ove trenutne opsesije bracnim parom. Ok, nanio im je dosta stete i to je dobro, ali nijedna opsesija dugorocno nije dobra.
- luckylaka
#17554 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pitanje za bolje poznavaoce lika i djela Senada H.Vidim da mnogima spicitava boravak u trezorima,tunelima,dijaspori i sl.za vrijeme rate pa me interesuje gdje je doticni proveo period 92-95 mislim koji korpus,jedinica i sl.
-
high_volume
#17555 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta ti znači odgovor? Što je danas bitno ko je gdje bio u ratu, koji je okončan prije 25 godina...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
Škobo Habu
#17557 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Radio na TV BiH u najgorim mogućim uvjetima i to je nešto što mu se ne može nikako osporiti.
HadžiFajsov ratni angažman ne može niko osporiti. Bio je vidljiv cijelo vrijeme, za razliku od Bakir-age za kojeg smo čuli da postoji tek nakon Daytona kada je izašao iz ratne anonimnosti i postao bitna čivija po pitanju kantonalne izgradnje.
- Dvokasetas
-
saabsa
#17559 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zato voliš SDA .... Tamo takvih nemamirsek wrote: ↑27/05/2021 19:44Imam, mrzim huskace, umisljene supke/hinje, egocentricne manijake, nametljive samohvalisavce.spinel_ wrote: ↑27/05/2021 18:43Ti imas licni problem sa Senadom. Ocigledno neko tvoj nije dobro prosao na toj televiziji pa si se odlucio svetiti na ovoj temi jer drugog nacina nemas.
Kakva tuzba covjece boziji?
Ako cemo tako gledati onda svako gostovanje nekog politicara na tv bi trebalo da se tuzi voditelj emisije zbog lazi izgovorenih u eteru.
I ko je tu kriv?
Ja ocekujem da se konacno stavi tacka na malina respiratore i da odgovorni za smrt odgovaraju. Tebe to naravno ne zanima jer nisi imao slucajeva u okolini. Tebi je bitnije da nahranis svoj ego koji je mnogo veci nego Senadov.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#17560 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisu svi doprinjeli odbrani Republike Bosne i Hercegovine oružjem.
-
foxlife
#17561 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jbt ne mogu da vjerujem
onda mozemo pitati koji je korpus bio alija izetbegovic
onda mozemo pitati koji je korpus bio alija izetbegovic
- Billy The Pljuc
#17562 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Eh mogao bi se Senad večeras pogledati na "neviđeno" s obzirom na sve što se izdešavalo od prošlog petka. Ako neko ima saznanje gdje se eventualno mogu saznati gosti pliz šerajte, bio bih zahvalan.
- kakotakonikako
#17563 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Na zalost nisu. Bar oni koju su mogli nositi oruzje i biti na prvoj crti bojisnice. Sve ostalo je velika izvlakusa i cuvanje svoga dupeta. Tako mislim za sve koji su mogli a nisu nosili oruzje. Neka ih je sram i stid. ( Naravno i Bakira - posto ce biti vjerovarno replika ).
- dembele
#17564 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne kritikujte Baketa!
Bake želi da nadoknadi propušteno i ako zagusti ponovo da stane na čelo naroda. Memo Haljevac je već u fazi izrade slike "Bakir vodi narod".
Bake želi da nadoknadi propušteno i ako zagusti ponovo da stane na čelo naroda. Memo Haljevac je već u fazi izrade slike "Bakir vodi narod".
- mirsek
#17565 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odakle ti ideja da volim SDA ? Upravo to je taj nedostatak kritickog razmisljanja i samokritike. Ako napadas kriticare SDA ti automatski volis SDA i na njihovoj si strani. Sto je naravno netacno.saabsa wrote: ↑28/05/2021 09:21Zato voliš SDA .... Tamo takvih nemamirsek wrote: ↑27/05/2021 19:44Imam, mrzim huskace, umisljene supke/hinje, egocentricne manijake, nametljive samohvalisavce.spinel_ wrote: ↑27/05/2021 18:43
Ti imas licni problem sa Senadom. Ocigledno neko tvoj nije dobro prosao na toj televiziji pa si se odlucio svetiti na ovoj temi jer drugog nacina nemas.
Kakva tuzba covjece boziji?
Ako cemo tako gledati onda svako gostovanje nekog politicara na tv bi trebalo da se tuzi voditelj emisije zbog lazi izgovorenih u eteru.
I ko je tu kriv?
Ja ocekujem da se konacno stavi tacka na malina respiratore i da odgovorni za smrt odgovaraju. Tebe to naravno ne zanima jer nisi imao slucajeva u okolini. Tebi je bitnije da nahranis svoj ego koji je mnogo veci nego Senadov.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- luckylaka
#17566 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mozes zamisliti gdje sam bio.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#17567 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U Sent Luisuluckylaka wrote: ↑28/05/2021 13:09Mozes zamisliti gdje sam bio.
-
saabsa
#17568 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisu davno bili izbori, bio za SDA direktno ili za njihove satelite isti qrac...
- luckylaka
#17569 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vidis da znas sve ,sto pitas onda.Inace u St.Louis od 2000-e sto naravno nije tema._BataZiv_0809 wrote: ↑28/05/2021 13:21U Sent Luisu
- mirsek
#17570 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Skoro 20 godina glasam, na svim izborima, clan i aktivista SDP-a bio preko 10 godina, imajući iskustva sa obje strane na razne nacine objektivnije vidim i sagledam sta ko radi nego vecina pristrasnih interesnih navijaca na forumu. Ne interesuje me opozicija i pozicija, ne zelim one politicare i stranke sto vecinu vremena spletkare i kritikuju protivnika nego one sto rade i uvijek urade svoj maksimum i sve to bez korupcije, nepotizma, krsenja zakona.
- Hank Paldum
#17571 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako je stao na način kao sa Kurjakom bolje da ne staje jer je to bila neviđena blamaža. Senad bi sam volio da mu danas ne dođe Bakir jer će mu trebati bar sedmica da mu želudac svari i kada bi Bakir mu stvarno došao imao bi ga u šaci da ga provocira čitavo vrijeme "Senade šta ono reče Kurjak za moju suprugu?".spinel_ wrote: ↑28/05/2021 00:41O cemu ti?KatarinaKosaca wrote: ↑27/05/2021 21:45pa, cijelu temu (prije intervjua sa Kurjakom) ga ne pljuje, nego hrače i kanali FGR. Tema je dokaz, tvoja teza 100% fula. Cio fudbal![]()
Zaista, mislim da nema trositi rijeci na likove na ovoj temi koji pljuju po novinarskoj velicini jer je stao na zulj kriminalcima iz sda..
A usput receno i njima je stao na zulj. Botovi i sendivicari kojima.je idol i moralna vertikala bidon Zahiragic.
Neki se varaju a neki namjerno žele tako prikazati da su Senad i njegova emisija neka vrsta Eliot Nessa televizjsle kuće gdje ih proganja i ne da im mira.
Ali je to postalo davno emisija gdje drekavac galami što nije platio račun za struju i moli " pa dođite u studio, evo pozivam vas" a oni ga ignorišu pa su mu gosti onda političari iz genocidnog entiteta jer ga sve više velikih imena iz Federacije bojkotuje, par ljevičara i bivših SDAovaca što nisu više u stranci radi svađe oko fotelja koji ponavljaju "SDA je zla, nacionalizam je loš" i par estradnih umjetnika kojima Senad želi prikazati da je opasan igrač u bitci protiv SDA "Kada vide gledaoci da mi dolaze poznati gosti poput Karleuše mislit će da je moja emisija efikasna kada kritikujem SDA".
Sve je se svelo na: Senad i par gostiju galami, SDA se i ne počeše, par forumaša mu aplaudira i ništa se neće dogoditi i tako do iduće sedmice.
- Industrialyzer
#17572 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pogledaj broj youtube pregleda na Senadov monolog o Bakiru od prosle sedmice. Strasno je gledan CD i to je cinjenica.Hank Paldum wrote: ↑28/05/2021 13:52Ako je stao na način kao sa Kurjakom bolje da ne staje jer je to bila neviđena blamaža. Senad bi sam volio da mu danas ne dođe Bakir jer će mu trebati bar sedmica da mu želudac svari i kada bi Bakir mu stvarno došao imao bi ga u šaci da ga provocira čitavo vrijeme "Senade šta ono reče Kurjak za moju suprugu?".spinel_ wrote: ↑28/05/2021 00:41O cemu ti?KatarinaKosaca wrote: ↑27/05/2021 21:45 pa, cijelu temu (prije intervjua sa Kurjakom) ga ne pljuje, nego hrače i kanali FGR. Tema je dokaz, tvoja teza 100% fula. Cio fudbal![]()
Neki se varaju a neki namjerno žele tako prikazati da su Senad i njegova emisija neka vrsta Eliot Nessa televizjsle kuće gdje ih proganja i ne da im mira.
Ali je to postalo davno emisija gdje drekavac galami što nije platio račun za struju i moli " pa dođite u studio, evo pozivam vas" a oni ga ignorišu pa su mu gosti onda političari iz genocidnog entiteta jer ga sve više velikih imena iz Federacije bojkotuje, par ljevičara i bivših SDAovaca što nisu više u stranci radi svađe oko fotelja koji ponavljaju "SDA je zla, nacionalizam je loš" i par estradnih umjetnika kojima Senad želi prikazati da je opasan igrač u bitci protiv SDA "Kada vide gledaoci da mi dolaze poznati gosti poput Karleuše mislit će da je moja emisija efikasna kada kritikujem SDA".
Sve je se svelo na: Senad i par gostiju galami, SDA se i ne počeše, par forumaša mu aplaudira i ništa se neće dogoditi i tako do iduće sedmice.
- Login77777
#17573 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Daj pusti Hank PaldumM. Hans koji glasa za sdO.Industrialyzer wrote: ↑28/05/2021 13:59Pogledaj broj youtube pregleda na Senadov monolog o Bakiru od prosle sedmice. Strasno je gledan CD i to je cinjenica.Hank Paldum wrote: ↑28/05/2021 13:52Ako je stao na način kao sa Kurjakom bolje da ne staje jer je to bila neviđena blamaža. Senad bi sam volio da mu danas ne dođe Bakir jer će mu trebati bar sedmica da mu želudac svari i kada bi Bakir mu stvarno došao imao bi ga u šaci da ga provocira čitavo vrijeme "Senade šta ono reče Kurjak za moju suprugu?".
-
Tempo
- ZeModerator
#17574 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
gledaju li ga kolege skladistari?Hank Paldum wrote: ↑28/05/2021 13:52Ako je stao na način kao sa Kurjakom bolje da ne staje jer je to bila neviđena blamaža. Senad bi sam volio da mu danas ne dođe Bakir jer će mu trebati bar sedmica da mu želudac svari i kada bi Bakir mu stvarno došao imao bi ga u šaci da ga provocira čitavo vrijeme "Senade šta ono reče Kurjak za moju suprugu?".spinel_ wrote: ↑28/05/2021 00:41O cemu ti?KatarinaKosaca wrote: ↑27/05/2021 21:45 pa, cijelu temu (prije intervjua sa Kurjakom) ga ne pljuje, nego hrače i kanali FGR. Tema je dokaz, tvoja teza 100% fula. Cio fudbal![]()
- Login77777
#17575 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Samo Hayat. PatrijOtski.Tempo wrote: ↑28/05/2021 14:03gledaju li ga kolege skladistari?Hank Paldum wrote: ↑28/05/2021 13:52Ako je stao na način kao sa Kurjakom bolje da ne staje jer je to bila neviđena blamaža. Senad bi sam volio da mu danas ne dođe Bakir jer će mu trebati bar sedmica da mu želudac svari i kada bi Bakir mu stvarno došao imao bi ga u šaci da ga provocira čitavo vrijeme "Senade šta ono reče Kurjak za moju suprugu?".