Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
trocadero

#14401 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

RunnerX wrote: 22/05/2021 14:58

Građani su im poslali jasnu poruku, a vidjelo se po njima da su je shvatili, posebno Dritan kojeg ovih dana napuštaju najvažniji saradnici i osnivači URE. Izgleda da ih je napustio i Balša Brković, tako da će na kraju ostati samo Dritan, Suada, Filip, Božena i četnici sa kojima koaliraju.
Vjerovatno ih je Dritan zvao na kafu i razgovor. :D
I treba da se pročiste ,malo i podmlade.
Popuniti URU ovima iz Bošnjačke stranke foruma mladih i opštinskog podgoričkog odbora što zadnjih dana u popriličnom broju podnose ostavke.
NediM17

#14402 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by NediM17 »

Kad su ono Tuzi dobili registarsku oznaku?
Dobar vatromet sinoc u Podgorici, nazocan bio.
Crnogorci se vozaju sa zastavama, ne vidjeh nigdje ove "srbogorce".
P. S.
Jesu razjebali cestu od Danilovgrada do Podgorice, makadam, prave jos 2 trake.
trocadero

#14403 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Kikibombona wrote: 22/05/2021 14:23 Sta je ovo jbt? :shock: :-D :lol: :lol:

https://youtu.be/31GhNnJz3jk

https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... zdajnicima

Ugledna novinarka javnog servisa RTCG brutalno izvrijedjala Demokrate Alekse Becica, zajedno sa jednim opozicionim liderom. :D

Nazvala ih lukavim cetnicima. :D
Ehh , ehh.... tako je nekad govorila urbana Tamara....

O PODGORICI

Ne volim je. Mrzim je iz dna duše. To je najodvratniji grad na svijetu. Najgori, najružniji i nikada u životu ovu jednu malu seljačku palanku nijesam mogla da progutam, prihvatim i jako sam ponosna što ona nikada nije prihvatila i "svarila" mene. To neprihvatanje, to što me ovaj mali, malograđanski, primitivni provincijski duh nikada nije svario, e to je možda jedina velika satisfakcija agonije mog boravka u Podgorici. Ja nigdje ne izlazim. Idem na posao i vraćam se kući, a kada se desi da izađem, užasno me smara taj nevaspitani, neobrazovani svijet koji nikada nijesam valorizovala onako kako oni sami u svojim zatvorenim krugovima sebe vrijednuju. Duboko ih prezirem. Nemojte me pogrešno shvatiti - to što mrzim Podgoricu ne znači da ne volim Crnu Goru. Naprotiv. Prije šest mjeseci sam kupila divan stan u centru Beograda, ali sam nedavno, nezadovoljna što nisam sve završila kada sam planirala, došla na ideju da ga prodam i kupim novi. Šta mislite gdje? Na Cetinju. To je prava Crne Gora, to je grad koji obožavam. Žao mi je što tamo nisam živjela ovih proteklih sedam, osam godina koje sam provela u ovoj odvratnoj dusegupki.
Emiremir33

#14404 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

trocadero wrote: 22/05/2021 21:55

Ugledna novinarka javnog servisa RTCG brutalno izvrijedjala Demokrate Alekse Becica, zajedno sa jednim opozicionim liderom. :D

Ehh , ehh.... tako je nekad govorila urbana Tamara....

O PODGORICI

Ne volim je. Mrzim je iz dna duše. To je najodvratniji grad na svijetu. Najgori, najružniji i nikada u životu ovu jednu malu seljačku palanku nijesam mogla da progutam, prihvatim i jako sam ponosna što ona nikada nije prihvatila i "svarila" mene. To neprihvatanje, to što me ovaj mali, malograđanski, primitivni provincijski duh nikada nije svario, e to je možda jedina velika satisfakcija agonije mog boravka u Podgorici. Ja nigdje ne izlazim. Idem na posao i vraćam se kući, a kada se desi da izađem, užasno me smara taj nevaspitani, neobrazovani svijet koji nikada nijesam valorizovala onako kako oni sami u svojim zatvorenim krugovima sebe vrijednuju. Duboko ih prezirem. Nemojte me pogrešno shvatiti - to što mrzim Podgoricu ne znači da ne volim Crnu Goru. Naprotiv. Prije šest mjeseci sam kupila divan stan u centru Beograda, ali sam nedavno, nezadovoljna što nisam sve završila kada sam planirala, došla na ideju da ga prodam i kupim novi. Šta mislite gdje? Na Cetinju. To je prava Crne Gora, to je grad koji obožavam. Žao mi je što tamo nisam živjela ovih proteklih sedam, osam godina koje sam provela u ovoj odvratnoj dusegupki.
Al Beograd je Beograd
RunnerX

#14405 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Evo koliko su bolesni,

Image

Image
trocadero

#14406 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Kad ispucaš sve Careviće i ne znaš čime bi više udario a ti se pouzdaj u poslednju liniju odbrane, zuvijek sigurnu.
INFORMEROM ih Runi...INFORMEROM !
:D
Nacionalniid_BOSANCI

#14407 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Nacionalniid_BOSANCI »

trocadero wrote: 21/05/2021 23:46
Nacionalniid_BOSANCI wrote: 21/05/2021 23:39

Crnogorci, Sretan vam dan Drzavnosti i Nezavisnosti Crne Gore :thumbup: :bih:
Nek je srećan!
Za Dan državnosti ćemo pričekati do 13.jula.
:wink:
Hvala na ispravci, ali cestitao sam Crnogorcima unaprijed :D :thumbup: :bih:
Duka Dizel II

#14408 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

RunnerX wrote: 22/05/2021 16:07 Ovako to oni rade, inače radi se o spomeniku Jeleni Savojskoj

Image
Jelena Savojska, kraljica fašističke Italije koja je okupirala Crnu Goru i mnoge druge teritorije.
Duka Dizel II

#14409 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

RunnerX wrote: 22/05/2021 14:58

A pazi, hrabrost koju pokazuju novinari i uredništvo RTCG je nevjerovatna i može služiti za primjer svima. Znaju da ginu, ali su odlučili da izginu junački.
I ti bi herojski branio astronomske honorare.

Dotilčna Tamara Nikčević nije uopšte radnik RTCG-a, nego bukvalno jednom nedeljom prodaje svoju emisiju nacionalnoj televiziji za 1500 eura.

Pa ko ne bi junački izginuo? :D

Pogledati samo te face i poslušati taj očajni i smoreni razgovor, gde su dotični sagovornici svesni da se svemu bliži kraj. I ne mogu sakriti jad svoj.
Blek Stena

#14410 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

RunnerX wrote: 23/05/2021 00:37 Evo koliko su bolesni,

Image

Image
Jel Srbi? Reci, bas me zanima.
SamoVasGledam

#14411 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by SamoVasGledam »

A njen sagovornik Miodrag Živković, bivši liberal kojeg je Slavko Perović najurio iz stranke jer je bio upetljan u neke mutne radnje u Kotoru.
RunnerX

#14412 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Blek Stena wrote: 23/05/2021 10:51
Naravno da ne.

Ja se uvijek obraćam bolesnim huškačkim fašističkim mozgovima, a svi znamo koji su. Svako kome zasmeta ili se nađe uvrijeđenim, pripada toj bulumenti.
Duka Dizel II

#14413 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

SamoVasGledam wrote: 23/05/2021 10:51 A njen sagovornik Miodrag Živković, bivši liberal kojeg je Slavko Perović najurio iz stranke jer je bio upetljan u neke mutne radnje u Kotoru.
Miodrag Miko Živković, poznat i kao "kotorski tvor".
:lol:
"Sjetimo se izdajničke braće Steva i Đura Vučinića, sjetimo se izdajnika Dragana Banićevića iz Prčanja, sjetimo se kotorskih tvorova Živkovića i Samardžića..."

https://slavkoperovic.wordpress.com/201 ... 04-2011-g/

Takve i slične tvorove, Tamara Nikčević vrti u krug u svojoj emisiji i to gradjanima Crne Gore masno naplaćuje svake nedelje.

I onda dodje runner ovde i kaže "kako se samo junački odupiru"... :lol:
RunnerX

#14414 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

A ne, nego ću doći da branim četničku i fašističku ideologiju.
RunnerX

#14415 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Veselo u uri
Na sjednici Glavnog odbora URA, održanoj prošle sedmice, na poslanice Boženu Jelušić i Suadu Zoronjić predsjednik GP URA Dritan Abazović i poslanik Miloš Konatar vršili su pritisak poručujući im da i ubuduće u parlamentu moraju da glasaju po partijskoj direktivi. One su na toj sjednici, kako saznaje CdM, odgovorile lideru Abazoviću da će od sada glasati da po sopstvenoj savjesti i principima na kojima je URA osnovana, a ne po partijskim direktivama, kako se to od njih zahtijeva.

Prema saznanjima CdM-a Jelušić je na sjednici Glavnog odbora, održanoj prošle sedmice, naglasila da je slobodna u vršenju svoje funkcije, te da će ubuduće glasati po sopstvenoj savjesti, ali i po principima na kojima je URA formirana. U tome joj se pridružila i poslanica Zoronjić.

Kako CdM saznaje Jelušić i Zoronjić su kazale da su postupile po partijskoj direktivi, kada se glasalo o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, ali da ubuduće to više neće raditi.

Jelušić je jasno i glasno poručila da će glasati prema vrijednostima i principima na osnovu kojih je GP URA osnovan.

Abazović, joj je po saznanjima CdM-a, saopštio da je to po zakonu, ali da očekuje partijsku disciplinu od članov, pa i od njih dvije.

Međutim, Jelušić i Zoronjić te riječi lidera partije nisu dotakle i ostale su nepokolebljive do kraja – glasaće u parlamentu onako kako misle da treba.
Blek Stena

#14416 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

RunnerX wrote: 23/05/2021 11:23
Blek Stena wrote: 23/05/2021 10:51
Naravno da ne.

Ja se uvijek obraćam bolesnim huškačkim fašističkim mozgovima, a svi znamo koji su. Svako kome zasmeta ili se nađe uvrijeđenim, pripada toj bulumenti.
Vadis se sad zbog bana. Ne smeta mi da bilo cije tabloidne novine nazivas bolesnim jer one sve to jesu. Ja za razliku od tebe iste ne citam, pa ni taj Informer, koji tebi besmisleno sluzi samo kao potvrda stavova koje zastupas na ovoj temi.
RunnerX

#14417 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Blek Stena wrote: 23/05/2021 13:18 Vadis se sad zbog bana. Ne smeta mi da bilo cije tabloidne novine nazivas bolesnim jer one sve to jesu. Ja za razliku od tebe iste ne citam, pa ni taj Informer, koji tebi besmisleno sluzi samo kao potvrda stavova koje zastupas na ovoj temi.
Da, baš se vadim zbog bana. :lol: To što mi namećeš da kažem da su Srbi bolesni je jeftin pokušaj, isto kao što politički vrh kojem se klanjaš pokušava da nametne narativ da neko misli da su genocidni i slično.

To tabloidno smeće se štampa u 100.000 primjeraka, pod apsolutnom je kontrolom SNS i Aleksandra Vučića i u dobrom dijelu kreira mišljenje javnog mnijenja, slično kao Pink, Studio B i ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Problem je u tome što fašisti uglavnom dijele mišljenje sa Informerom i sličnim otpadom, a ima ih mnogo. Problem je u tome što se komentari na društvenim mrežama, forumima, portalima... apsolutno poklapaju sa ovim što piše Informer, i da, oni koji ih pišu su bolesni, oni koji veličaju fašiste su bolesni, oni koji imaju namjeru da 'posrbljavaju' su bolesni, oni koji huškaju su bolesni, itd... savršeno dobro ti znaš na koga ja mislim.
RunnerX

#14418 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Jedan od osnivača ure, koju je ovih dana napustio,

Image
kiligonzales

#14419 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by kiligonzales »

RunnerX wrote: 23/05/2021 16:33
Blek Stena wrote: 23/05/2021 13:18 Vadis se sad zbog bana. Ne smeta mi da bilo cije tabloidne novine nazivas bolesnim jer one sve to jesu. Ja za razliku od tebe iste ne citam, pa ni taj Informer, koji tebi besmisleno sluzi samo kao potvrda stavova koje zastupas na ovoj temi.
Da, baš se vadim zbog bana. :lol: To što mi namećeš da kažem da su Srbi bolesni je jeftin pokušaj, isto kao što politički vrh kojem se klanjaš pokušava da nametne narativ da neko misli da su genocidni i slično.

To tabloidno smeće se štampa u 100.000 primjeraka, pod apsolutnom je kontrolom SNS i Aleksandra Vučića i u dobrom dijelu kreira mišljenje javnog mnijenja, slično kao Pink, Studio B i ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Problem je u tome što fašisti uglavnom dijele mišljenje sa Informerom i sličnim otpadom, a ima ih mnogo. Problem je u tome što se komentari na društvenim mrežama, forumima, portalima... apsolutno poklapaju sa ovim što piše Informer, i da, oni koji ih pišu su bolesni, oni koji veličaju fašiste su bolesni, oni koji imaju namjeru da 'posrbljavaju' su bolesni, oni koji huškaju su bolesni, itd... savršeno dobro ti znaš na koga ja mislim.
100 put ponovljena laz postace necijom istinom :D
Duka Dizel II

#14420 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Velika šteta po URA.
Mnogo glasova im je doneo Šerbo.
Kikibombona

#14421 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Crnogorski udvarac :D :lol: :lol:

Image
sandzokan

#14422 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sandzokan »

Mirsada i Milan, spojilo ih antičetništvo haha
Capljina74

#14423 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

Je li bilo šta?
Kikibombona

#14424 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Clanovi Bosnjacke stranke masovno prelaze u stranku Dritana Abazovica, narocito u Podgorici :roll:

https://www.novosti.rs/crna-gora/vesti/ ... ku-stranku
Kikibombona

#14425 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Pepeljak, Lukač i Međedović napustili Bošnjačku stranku
Predsjednik Foruma mladih Bošnjačke stranke BS Podgorica Emir Pepeljak i njegov zamjenik Denis Lukač, zajedno sa članstvom, podnijeli su ostavke na sve funkcije i napuštaju BS.

Osim njih, stranku napušta i predsjednica Foruma žena BS Podgorica Indira Međedović, zajedno sa članicama koje dijele isto mišljenje, a kako su navele, one ne vide sebe u nedomokratskom stranačkom ambijentu gdje je iznošenje drugačijeg stava i mišljenja nepoželjno.

- Ovom prilikom, javnim saopštenjem, želimo da iskažemo nezadovoljstvo i neslaganje sa aktuelnom politikom BS. Retrogradna i prevaziđena politika, bazirana na ostvarivanju ličnih interesa vrha BS i profitiranju na račun svog naroda, potenciranjem podjela u društvu, ne može imati podršku mladih ljudi. Svoju budućnost vidimo u Crnoj Gori, a ne u inostranstvu, gdje nas ovakva politika gura i vodi, na šta smo godinama upozoravali - navodi se u zajedničkom saopštenju Pepeljak, Lukač i Međedović.

Kako su objasnili, ovaj čin je rezultat nerazumijevanja i neuvažavanja senzibiliteta ženske populacije, nemanje sluha za potencijal koji imaju mladi i žene i nedavanje dovoljno prostora za njihovu afirmacij.

- Spremni smo da svoj doprinos u reformi i demokratizaciji društva, damo podrškom progresivnim i naprednim snagama, sa jasnom vizijom Crne Gore kao modernog društva sa jednakim šansama za sve njene građane - zaključeno je u saopštenju Pepeljak, Lukač i Međedović.
https://www.pobjeda.me/clanak/pepeljak- ... ku-stranku
Post Reply