Blek Stena wrote: ↑23/05/2021 13:18
Vadis se sad zbog bana. Ne smeta mi da bilo cije tabloidne novine nazivas bolesnim jer one sve to jesu. Ja za razliku od tebe iste ne citam, pa ni taj Informer, koji tebi besmisleno sluzi samo kao potvrda stavova koje zastupas na ovoj temi.
Da, baš se vadim zbog bana.

To što mi namećeš da kažem da su Srbi bolesni je jeftin pokušaj, isto kao što politički vrh kojem se klanjaš pokušava da nametne narativ da neko misli da su genocidni i slično.
To tabloidno smeće se štampa u 100.000 primjeraka, pod apsolutnom je kontrolom SNS i Aleksandra Vučića i u dobrom dijelu kreira mišljenje javnog mnijenja, slično kao Pink, Studio B i ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom.
Problem je u tome što fašisti uglavnom dijele mišljenje sa Informerom i sličnim otpadom, a ima ih mnogo. Problem je u tome što se komentari na društvenim mrežama, forumima, portalima... apsolutno poklapaju sa ovim što piše Informer, i da, oni koji ih pišu su bolesni, oni koji veličaju fašiste su bolesni, oni koji imaju namjeru da 'posrbljavaju' su bolesni, oni koji huškaju su bolesni, itd... savršeno dobro ti znaš na koga ja mislim.