Cuj, na osnovu kojih dokaza?! Halo, oruzje za masovno unistenje dovoljno za sebe govori. Trajne posljedice za sve, i duzne i neduzne, i ukljucene i neukljucene, i (tek) rodjene i nerodjene...Gusar-from-Riga wrote: ↑11/05/2021 09:13Ja ja, upravo na osnovu kojih dokaza iz serijeta su donijeli fetvu. Ili to kod sija moze tek onako, mula prvo pa tek Kuran i sunnet? Jos govoris da promjene fetvu napravili bi je brzo, znaci ima trenutaka kad nije haram.. a sad jeste.salik79 wrote: ↑11/05/2021 08:41Ono, klasicno, vehabitski "na osnovu kojih dokaza"Gusar-from-Riga wrote: ↑11/05/2021 04:24 Dobar im fazon.. Sto ne napravite, sto ne spasite muslimane..? Haram ne smijemo.. Samo da mi je znati na osnovu kojih dakaza iz serijeta su donijeli tu fetvu.![]()
![]()
Sto ne pitas "na osnovu kojih dokaza iz serijata" nisu uzvracali onolike godine na bio-hemijske napade iz Iraka (od kojih i dan danas imaju posljedice)![]()
A nikad vece lajanje
hint.. Trebao neki mladji hodza da mjenja starijeg za dzumu. I kaze, ma hodza ne znam kako cu malo mi nezgodno, prvi mi je put, sta cu vaziti. On njemu "Ma kad se popenjes na minber i pogledas dole, sve su to glavice kupusa"
Da, ima. Bas kao i, recimo, laganje.