FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Riddle
#17076 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta ovo Mirza radi? Koji kurac?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#17077 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hoce li neko reći Mirzi Tanoviću, da nema talenta za glumu, politiku...fakat, odron živi...
Uništi i onako loš face tv....
Uništi i onako loš face tv....
-
Henry David Thoreau
#17078 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pita Timotija: jeste li vi autor non papera? Čovjek odgovara apsolutno ne.
U idućem razgovoru (sa Mate Granićem) kaže: prethodni gost Timoti Les je gotovo priznao da je autor non papera.
Kakav neandretalac.
U idućem razgovoru (sa Mate Granićem) kaže: prethodni gost Timoti Les je gotovo priznao da je autor non papera.
Kakav neandretalac.
-
Ambula
#17079 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hahahhahahaha, aj kako je par puta Efendić blenuo u budalu kad se Senči naloži pa se pogubi u pitanju. Baš bila neugodna pauza par puta po 10 sekundi Efendić čeka da ovaj nastavi pitanje a blento Senad bleno ko tele. Njegov poznati ishaviješteni pogled.
Kako je iritantan, ne mogu da vjerujem. Pametan je Bake što neće da dođe, ne bi mu ni ja došao mogao bi ga samo pljunuti.
Kako je iritantan, ne mogu da vjerujem. Pametan je Bake što neće da dođe, ne bi mu ni ja došao mogao bi ga samo pljunuti.
-
Juliuscezar
#17080 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
O tome da je Centralni dnevnik uticajan i da je Senad prema tome bitna govori to da je SDA namjenski poslala botove na ovu temu da pišu po istom obrascu
-
YouAreMyDestiny
#17081 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gdje god pišu sda botovi, odmah znaš da je to nešto ispravno i dobro.
- Altsa
#17082 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I ja sam to primjetio. Gestikulira, pravi face kao da nije sav svoj a i intervjui su mu sve negledljiviji. Sustizu ga godine a i sa glavom izgleda bas nije sve udure.RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 08:51Ma iskreno u zadnjih par godina imam osjećaj kao da je malo šenuo,sjećam se FTF-a i CD-a prije nekih 10-15 godina drastična razlika,totalno veća profesionalnost,nije bilo onih loših komičarskih fazona koje prosipa gostima.
- RockstarNorth
#17083 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bio je duži komentar samo kontam ispast ću sda bot zbog antikomunizma,uglavnom njegovo ponašanje sa Vučićem i ono debilno nacionalističko šukanje i to više puta i za vrijeme i prije intervjua uz onaj piskutavi cinični smjeh,ne znam jesi li vidio kad su se popeli na kulu BG pa kad je Aca pokazao u smjeru Ade Ciganlije on mu kao šuknu "Jesul ono sve držali Izetbegovići dok su u Srbiji bili." Onda ratnohuškačka retorika.Taj famozni odlazak u kuću cvijeća salutiranje titu itd.Djelovao mi je isto Izet Fazlinović kad je otišao titu na grob pa pod stare dane još luđa komunjara postao.Sve u svemu razočarao me ponašanjem u Beogradu.Ono ispalo je bukvalno da samo mi Bošnjaci još nismo raskrstili sa periodom 92-95,partizanima,komunistima i Titom.Džaba ubi nas ba*ijski mentalitet.Altsa wrote: ↑01/05/2021 22:11I ja sam to primjetio. Gestikulira, pravi face kao da nije sav svoj a i intervjui su mu sve negledljiviji. Sustizu ga godine a i sa glavom izgleda bas nije sve udure.RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 08:51Ma iskreno u zadnjih par godina imam osjećaj kao da je malo šenuo,sjećam se FTF-a i CD-a prije nekih 10-15 godina drastična razlika,totalno veća profesionalnost,nije bilo onih loših komičarskih fazona koje prosipa gostima.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#17084 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja sam prekinuo gledat kad rece onom strancu kako ima ko ce braniti BiH i nece dozvoliti ocepljenje ni hrvatima ni srbima... ima da ratuju, bosnjaci tj bosanci tj qurci palci... ko ce bolan ratovat za vase guzice... ovi tastatura bojovnici, bOkirovi i smuČkovi savjetnici, tenderlije minder, mafijaska sdO su privjescima... ko ce uzet pusku... jel mislis ja il moj sin... mi cemo uzet pasos i kartu za dijasporu... idite se vise u qurac sa ratom... srbi ce ratovat za dodika il vucica... hrvati za covica i hdz, veliku srbiju i hrvatsku... veliki bosnjakistan... ma id se u qurac i ti i gosti i jebo vas non paper tariguz... idioti... dze vakcine
-
dzumandzic1
#17085 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ukucajte "face tv timothy less". Izadju dva intervjua. Jedan pise "ako bude prekrajanja granica, bice rata" a u ovom danas kaze "nece biti rata ako dodje do prekrajanja granice". Toliko o tom "strucnjaku"
-
Ambula
#17086 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne mogu se isto oteti utisku da su mu neke supstance usporile vijuge. 
- karanana
#17087 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Otprilike je timmy rekao onako kako jeste kad je u pitanju sadasnje stanje s razgranicenjima, svidjalo se to nama ili ne.
Cak sta vise, mislim da je uboo bas neke stvari kad je u pitanju povezanost rjesenja kosova i srpske kao i generacijski cilj srbije za koji oni sada strpljivo rade i malo po malo grickaju i priblizavaju se cilju.
Nisam nikad gledo ovog timmija ali ja ne vidim da je on placenik ili nesto tako. Samo gleda iz ugla koji se nama ne svidja pa mi mislimo da je placenik i lobista.
Cak sta vise, mislim da je uboo bas neke stvari kad je u pitanju povezanost rjesenja kosova i srpske kao i generacijski cilj srbije za koji oni sada strpljivo rade i malo po malo grickaju i priblizavaju se cilju.
Nisam nikad gledo ovog timmija ali ja ne vidim da je on placenik ili nesto tako. Samo gleda iz ugla koji se nama ne svidja pa mi mislimo da je placenik i lobista.
- problemnatravunu
#17088 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Upravo tako, Mate piči skulirano
- vee-jay
#17089 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Brutalno radikalno sa svih strana.
Rat bez pucanja - ubija psihu, nadu, svijetlo, iskru, ideje.
Sta ste "vi" Bosnjaci sa svojom SDA od Bosne napravili.
Rat bez pucanja - ubija psihu, nadu, svijetlo, iskru, ideje.
Sta ste "vi" Bosnjaci sa svojom SDA od Bosne napravili.
- RunnerX
#17090 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno, znaju oni da je Senad najvažnija karika u gubitku vlasti u Sarajevu. Trend je takav da je Senad sve veći i veći, a oni sve manji i manji.bhnapoleon1 wrote: ↑01/05/2021 21:27 O tome da je Centralni dnevnik uticajan i da je Senad prema tome bitna govori to da je SDA namjenski poslala botove na ovu temu da pišu po istom obrascu
Sve ću mu oprostiti, svaki gaf, populizam, ma sve, kad vidim kako ih je o jadu zabavio, a ništa mu ne mogu.
- Altsa
#17091 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Canak je najbolje rekao za ovog Lessa. Da je bivsi zvanicnik. A kada si bivsi sa jednog posla onda imas drugi posao za koji te neko placa. Ocito je da je dobro placen od strane srba da siri ovakvu pricu.dzumandzic1 wrote: ↑01/05/2021 22:48 Ukucajte "face tv timothy less". Izadju dva intervjua. Jedan pise "ako bude prekrajanja granica, bice rata" a u ovom danas kaze "nece biti rata ako dodje do prekrajanja granice". Toliko o tom "strucnjaku"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- mirsek
#17093 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Rijetko narod sam moze da radi najbolje za sebe. Uglavnom trebaju lideri koji ce ga voditi.
Sta su opozicioni lideri uradili da uvjere Bosnjake i pro bosanske gradjane da su drugaciji, sustinski drugaciji od SDA tako da mogu tu SDA pobijediti na izborima ? SDA pobjedjuje ne zato sto imaju 200.000-300.000 svojih glasaca nego zato sto ima mnogo vise gradjana koji nikako ne izlaze na izbore jer vide ista ili slicna govna na plakatima kod opozicije.
Jedino sto bi stranci ovdje trebali uraditi to je procesljati i kontrolisati sudstvo par godina dok se drzava i vladavina prava ne ojacaju. Sve ostalo je u rukama gradjana i opozicionih stranaka. Pa trudite se i radite. Izbori su svake 2 godine.
- mirsek
#17094 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
O jadu zabaviti i konacno ukloniti sa vlasti, dvije potpuno razlicite stvari. Klasicno spavanje na lovorikama opozicije je bilo kad pobijede SDA, da ce lavina sama krenuti, narod im slijepo davati podrsku i da ce SDA samo klepnuti usima, a ovi ce se zajebavati, uzivati na budzetu i pozicijama za sebe, rodbinu, svalerke. I onda ih SDA satare na narednim izborima a opozicija kmeci kako narod ni ne zasluzuje bolju vlast.RunnerX wrote: ↑02/05/2021 10:55Naravno, znaju oni da je Senad najvažnija karika u gubitku vlasti u Sarajevu. Trend je takav da je Senad sve veći i veći, a oni sve manji i manji.bhnapoleon1 wrote: ↑01/05/2021 21:27 O tome da je Centralni dnevnik uticajan i da je Senad prema tome bitna govori to da je SDA namjenski poslala botove na ovu temu da pišu po istom obrascu
Sve ću mu oprostiti, svaki gaf, populizam, ma sve, kad vidim kako ih je o jadu zabavio, a ništa mu ne mogu.
Senad sve veci a plate radnicima i dalje 800 KM, nema logike...
Oprostit ces mu tepanje negatorima genocida i majoriziranim UZP-ovcima samo da prica protiv SDA ? Vjerovatno bi oprostio i kad bi trojka usla u koaliciju sa takvim strankama samo da skinu SDA, mozda i sa SNSD-om i HDZ-om ?
90% poznatih politicara iz svih stranaka, novinara, analiticara, cak i obicnih prestavnika radnika, sindikalista koji se vrte po TV i "bore za narod i bolje sutra" imaju neposteno i netransparentno, nepotisticki, zaposlenog clana uze porodice na budzet ili u drzavnoj firmi, uzmite bilo koga i provjerite. I takvi trebaju da se bore za vladavinu prava, protiv nepotizma i korupcije ? Nama treba vanjski reset, revolucija da se stvari dovedu u red, ili da se rodi takva politicka opcija koja nema isprljane ruke a toliko voli BIH da je spremna da potrosi svoje vrijeme i zivot u gradnji ove drzave i borbi protiv brojnih vajskih i unutrasnjih neprijatelja.
Last edited by mirsek on 02/05/2021 11:43, edited 1 time in total.
- RunnerX
#17095 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tvoje 24/7 obitavanje na ovoj temi, jasno dokazuje sve što sam napisao u postu iznad.
N E M O Ć
N E M O Ć
- mirsek
#17096 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tako je mudrace, al ja imam svojih 2 tisucice eura a ti veliku zelju da i tebe nego iz opozicije ugura na dobru poziciju.
Nego, zasto vjerovati Senadu da ga je briga za narodom a nije ga briga za vlastitim radnicima ?
Ili su radnici nebitni u velikoj prici, mora se neko i zrtvovati za vise ciljeve ?
- RunnerX
- mirsek
#17098 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobro, radim nesto privatno i mimo budzeta u toku radnog vremena ali to je na crno. Od tih poslova kad se svi rastalimo meni ostane dodatnih 500-1000 KM tako da su mi ukupna primanja oko 4500-5000 KM.
- muha_sa
#17099 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne bih ništa komentirAo da nije ovo napisanomirsek wrote: ↑02/05/2021 11:47Tako je mudrace, al ja imam svojih 2 tisucice eura a ti veliku zelju da i tebe nego iz opozicije ugura na dobru poziciju.![]()
Nego, zasto vjerovati Senadu da ga je briga za narodom a nije ga briga za vlastitim radnicima ?
Ili su radnici nebitni u velikoj prici, mora se neko i zrtvovati za vise ciljeve ?
-
Škobo Habu
#17100 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koja hrpa gluposti.
Senad i njegova Face Tv je sasvim sporedna po tom pitanju, on je samo preusmjerio vlastito djelovanje u pravcu iz kojeg mu se otvaraju sasvim nove mogućnosti.
Ako se Trojka oslanja na Senada, onda su špekulanti na isti način kao i on. Bolje im je da se drže dalje od njega.