Nista onda drugi put vratiti istom mjerom. Kad se udje u tunel nalupas igraca koji ti smeta i kasnije sve demantujes. Samo istom mjerom.
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- animus
#3951 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
- Charuga
- Globalni moderator
#3952 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa Štilić je 70% kartona dobio radi prigovora. Prošle sezone prije derbija na AFH imao dva žuta kartona (prigovori) i dobije treći na derbiju, opet prigovor, i to pred utakmicu sa Veležom na Grbavici. A Štila je te sezone bio pola ekipe.
-
88Sioux
#3953 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Awww, devojčad Široki Brijeg.Očekujući kako će isti reagirati i adekvatno sankcionirati divljačko ponašanje kapetana domaćih, igrači Širokog Brijega izašli su na travnjak odigrati drugo poluvrijeme. Nažalost, jedina normalna reakcija je izostala i spomenuti je igrač bez ikakve sankcije zaigrao u nastavku, a onda i svojim drugim pogotkom u samoj završnici donio pobjedu svojoj momčadi.
- Charuga
- Globalni moderator
#3954 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma neće oni njima ostati dužni, ako je to istina. I trebaju Stojanu vratiti, ako je to uradio.
Jebe se meni za Stojana, neka ga slome na sljedećoj u Širokom, nego što se digla hajka, a niko ne zna pravu istinu. Dokaze pa na sud, vrlo jednostavno. Ali do tada je to samo priča jedne strane.
Nebitno, eto ih neka se kolju, nemam ništa od njih.
- animus
#3955 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ako imaju muda doci ce i predstavnici Širokog na sastanak kao i predstavnici Radnika. Dobro bi bilo da bude sto vise klubova iz svih dijelova BiH. Odmah pokrenuti aktivnosti na formiranju udruženja.
- Logovan
#3956 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma nema bas omalovazavanje.sumirprimus wrote: ↑26/04/2021 21:55 Joj nisi ni procito.et vidis.
Koje je to omalovazavanje. Sagovornika kao nebitno. Ccc
- animus
#3957 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Tiče se to svih nas jer ako prodje nekaznjeno ponovit ce se i drugima. Sta je slijedece sto ce se desiti. Mozda zaustave autobus prije utakmice i zaprijete pištoljem.Charuga wrote: ↑26/04/2021 22:20Ma neće oni njima ostati dužni, ako je to istina. I trebaju Stojanu vratiti, ako je to uradio.
Jebe se meni za Stojana, neka ga slome na sljedećoj u Širokom, nego što se digla hajka, a niko ne zna pravu istinu. Dokaze pa na sud, vrlo jednostavno. Ali do tada je to samo priča jedne strane.
Nebitno, eto ih neka se kolju, nemam ništa od njih.
Unistit ce ligu a vjerujem da je nekima to i cilj.
- Charuga
- Globalni moderator
#3958 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Šta misliš, konkretno, šta može taj sastanak promjeniti? Pod uslovom da dođu svi, a sumnjam da će doći Borac i Zrinjski, pa i Radnik, a možda i Krupa. Široki bi mogao, jer su oni kontra Zrinjskog.
- animus
#3959 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ricken je to maloprije napisao
organizaciji udruženja premijerligaša, koje će se osim tim pitanjem baviti i cjelokupnim odnosom sa savezom, distribuciji novca od tv prava, alokaciji UEFA sredstava pogotovo za infrastrukturu, uticaju porezne politike i drugim
Ako udruženje zaživi klubovi ce imati nacin da se bore za svoja prava. Ovako je sve na strani Saveza.
- ultima_palabra
#3960 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Neka se zavrsi sezona, pa razgovarati o tome. Ko zurio vrat slomio.
- animus
#3961 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa nece to tako brzo ici. Ako do ljeta usvoje Statut i registruju udruženje bit ce dobro. Ja bi volio da Borac ne bude dio tog udruženja jer bi ga samo sabotirao.
-
DahZmaja
#3962 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma to oko, samo se izmaknuti.sumirprimus wrote: ↑26/04/2021 21:31 Samo se izmaknut i promatrat situaciju.i jedni i drugi ste obilato koristili ovaj isti sistem i niste kukali kad ste titule uzimali na isti nacin na koji sad borac pokusava, da se ne lazemo.
Nek pucaju zastavice, kakve veze..
Pa kad budu titula i evropa uvjek izmaknuti od vas, opet će ostati da se žalite na sudijiske nepravde.
Vala ako ćeš biti iskren u zadnjih 10 godina više je bilo sudijiskih grešaka na štetu FKS nego u korist .
Nemoj reći da si zaboravio period prije Tana i Nama, gotovo da nije bilo kola da nas neko nije zajebao za nešto, hem gladni i žedni...
Ja ću biti iskren i reći da ste vi gotovo uvijek bili oštećeni a vala najviše iz razloga "Slobodi ne treba, zakini ih, jebat ih.Ionako se bore za ništa"
- Charuga
- Globalni moderator
#3963 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Apsolutno. Kada dođe pauza organizovati prvi sastanak, pa onda plan, pa dalje.ultima_palabra wrote: ↑26/04/2021 22:42 Neka se zavrsi sezona, pa razgovarati o tome. Ko zurio vrat slomio.
Sad pola lige u borbi za opstanak, pola u borbi za Evropu, ili titulu, samo Željo ne može ni gore ni dole. Ali mi imamo drugih problema, gorih od rezultatskih. Treba prvo posložiti ljude u klubu, pa onda odrediti ko će na sastanke.
-
DahZmaja
#3964 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Upravo tako. Jednaki aršini i objektivno suđenje uz dobre terene mogu dovesti do povećanja kvalitete.plain vanilla wrote: ↑26/04/2021 18:23 Onog dana kada u javnost istupi klub i kaze da je protivnicki tim ostecen sudjenjem ili, gluho bilo, tokom utakmice prizna da nije penal/ofsajd, nesto, e tad ce doci bolji dani u fudbalu.
Dokle god se suti dok pogresne sudijske odluke idu u prilog, a kmeci kad je suprotno, nema tu napretka.
Sve ostalo je utopija i žalost .
Evropske utakmice su dokaz toga.
-
DahZmaja
#3965 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Vi k'o bambućaCharuga wrote: ↑26/04/2021 22:55Apsolutno. Kada dođe pauza organizovati prvi sastanak, pa onda plan, pa dalje.ultima_palabra wrote: ↑26/04/2021 22:42 Neka se zavrsi sezona, pa razgovarati o tome. Ko zurio vrat slomio.
Sad pola lige u borbi za opstanak, pola u borbi za Evropu, ili titulu, samo Željo ne može ni gore ni dole. Ali mi imamo drugih problema, gorih od rezultatskih. Treba prvo posložiti ljude u klubu, pa onda odrediti ko će na sastanke.
- Analiticarr
#3966 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Najveci problem naseg naroda je taj sto nikada ne vidimo i ne priznajemo svoje greske a tudje vidimo i tamo gdje ih ni nema. Uvjek se radi ista, provjerena, stvar; Izmislis neki drugi, najcecse nepostojeci, problem i neprijatelja, ospes paljbu po njemu i 99% onih kojih se problem tice ce ti povjerovati i slijepo ce te slijediti. To je neki neobjasnjiv fenomen i ujedno i razlog zbog kojeg imamo najkomplikovaniju i najnerazvijeniju drzavu u Evropi. Isto je to u svim sferama zivota, pocevsi od politike, skole, posla, sporta i svega ostaloga.
Znaju to dobro ovi nasi neradnici koji su nam skoro pa unistili klub, i naravno da to sada primjenjuju u praksi jer im je zagustilo. Rasturili su nam prvo akademiju pa onda i prvi tim jer su namjerno radili pogresno kako bi stekli imovinsku korist, i sada kada smo u 8 kola postigli svega 4 ili 5 golova i osvojili samo 8 bodova (i to uz sudijsku pomoc protiv Krupe i Zelje, ali tada se nismo bunili i pisali saopstenja, ni pozivali na udruzivanje) e sada smo se sjetili da eto kao sudije nas ne vole. Oni su krivi sto smo mi rasturili sve sto je valjalo.
Svaki klub koji se odazove ovom nasem pozivu, je ili slijep ili kako bi to nas narod rekao ''ima oraha u dzepu''.
Ja se nadam da ce nas vecinski vlasnik poslusati nas ostale i pokrenuti tuzbe. Ako se to akobogda desi, neko ce sigurno robijati.
Znaju to dobro ovi nasi neradnici koji su nam skoro pa unistili klub, i naravno da to sada primjenjuju u praksi jer im je zagustilo. Rasturili su nam prvo akademiju pa onda i prvi tim jer su namjerno radili pogresno kako bi stekli imovinsku korist, i sada kada smo u 8 kola postigli svega 4 ili 5 golova i osvojili samo 8 bodova (i to uz sudijsku pomoc protiv Krupe i Zelje, ali tada se nismo bunili i pisali saopstenja, ni pozivali na udruzivanje) e sada smo se sjetili da eto kao sudije nas ne vole. Oni su krivi sto smo mi rasturili sve sto je valjalo.
Svaki klub koji se odazove ovom nasem pozivu, je ili slijep ili kako bi to nas narod rekao ''ima oraha u dzepu''.
Ja se nadam da ce nas vecinski vlasnik poslusati nas ostale i pokrenuti tuzbe. Ako se to akobogda desi, neko ce sigurno robijati.
-
Crvena Tifoza
#3967 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nas fudbal nece ici naprijed sve dok nam ne dodju strane sudije na par sezona.
Tesko ce bilo kakve organizacije klubova iskorjeniti bezobrazluk pojedinih sudija.
Sve dok sudije iz Bos. Gradiske sa stalnom adresom u BL budu sudili domace utakmice Borca, ili sudije iz Listice domace utakmice Zrinjskog, nema nam naprijed.
Tesko ce bilo kakve organizacije klubova iskorjeniti bezobrazluk pojedinih sudija.
Sve dok sudije iz Bos. Gradiske sa stalnom adresom u BL budu sudili domace utakmice Borca, ili sudije iz Listice domace utakmice Zrinjskog, nema nam naprijed.
-
Awakened
#3968 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kako si naporan covjece, smori nas sve. Ponavljas jednu te istu pricu iz dana u dan. Najgore je sto niko ne tvrdi drugacije, a ti se i dalje sam sa sobom raspravljas. Evo citam od ljetos navijace FKS kako nemamo jakog napadaca uz Ahmetovica, kako negoduju protiv Vinkove taktike, kako su nam pojacanja besmislena, kako nam je finansijska politika promasaj, kako je prodaja najboljeg dvojca bez adekvatnih zamjena uzasan posao. I sad ti izmislio toplu vodu zato sto si jedini zelio da FKS gubi utakmice da bi dokazao tu poentu. Evo i dalje citam kako navijaci FKS tvrde da je ovaj sastanak bacanje prasine u oci od strane uprave i da ne zasluzujemo titulu ovakvi kakvi smo, ali ti se i dalje prepires da im kazes da si ti u pravu i da, cuj sad, ne zasluzujemo titulu.Analiticarr wrote: ↑26/04/2021 23:31 Najveci problem naseg naroda je taj sto nikada ne vidimo i ne priznajemo svoje greske a tudje vidimo i tamo gdje ih ni nema. Uvjek se radi ista, provjerena, stvar; Izmislis neki drugi, najcecse nepostojeci, problem i neprijatelja, ospes paljbu po njemu i 99% onih kojih se problem tice ce ti povjerovati i slijepo ce te slijediti. To je neki neobjasnjiv fenomen i ujedno i razlog zbog kojeg imamo najkomplikovaniju i najnerazvijeniju drzavu u Evropi. Isto je to u svim sferama zivota, pocevsi od politike, skole, posla, sporta i svega ostaloga.
- Analiticarr
#3969 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Hvala ti za tako opsiran komentar ali ja u ovom mome postu ne spominjem nista od toga. Ili me nisi shvatio ili si malo nervozan ili samo (ne)svjesno potvrdjujes ovo sto sam napisao. A to je ovaj dio:Awakened wrote: ↑27/04/2021 00:53Kako si naporan covjece, smori nas sve. Ponavljas jednu te istu pricu iz dana u dan. Najgore je sto niko ne tvrdi drugacije, a ti se i dalje sam sa sobom raspravljas. Evo citam od ljetos navijace FKS kako nemamo jakog napadaca uz Ahmetovica, kako negoduju protiv Vinkove taktike, kako su nam pojacanja besmislena, kako nam je finansijska politika promasaj, kako je prodaja najboljeg dvojca bez adekvatnih zamjena uzasan posao. I sad ti izmislio toplu zato sto si jedini zelio da FKS gubi utakmice da bi dokazao tu poentu. Evo i dalje citam kako navijaci FKS tvrde da je ovaj sastanak bacanje prasine u oci od strane uprave i da ne zasluzujemo titulu ovakvi kakvi smo, ali ti se i dalje prepires da im kazes da si ti u pravu i da, cuj sad, ne zasluzujemo titulu.Analiticarr wrote: ↑26/04/2021 23:31 Najveci problem naseg naroda je taj sto nikada ne vidimo i ne priznajemo svoje greske a tudje vidimo i tamo gdje ih ni nema. Uvjek se radi ista, provjerena, stvar; Izmislis neki drugi, najcecse nepostojeci, problem i neprijatelja, ospes paljbu po njemu i 99% onih kojih se problem tice ce ti povjerovati i slijepo ce te slijediti. To je neki neobjasnjiv fenomen i ujedno i razlog zbog kojeg imamo najkomplikovaniju i najnerazvijeniju drzavu u Evropi. Isto je to u svim sferama zivota, pocevsi od politike, skole, posla, sporta i svega ostaloga.
Jer ovdje na forumu, tacnije na temi FK SARAJEVO, taj izmisljeni neprijatelj sam upravo ja. A tako su me prozvali oni kojima od Sarajeva puno vise znace bivsi (a nekima i sadasnji) uposlenici kluba.Izmislis neki drugi, najcecse nepostojeci, problem i neprijatelja, ospes paljbu po njemu i 99% onih kojih se problem tice ce ti povjerovati i slijepo ce te slijediti. To je neki neobjasnjiv fenomen
A mozda ti samo smeta istina.
Treba se toga paziti prijateljuNajveci problem naseg naroda je taj sto nikada ne vidimo i ne priznajemo svoje greske a tudje vidimo i tamo gdje ih ni nema
-
Awakened
#3970 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Evo priznajem, ja sam gori sto se s tobom uopste upustam u pricu.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
TheTraveler
#3972 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
ultima_palabra wrote: ↑26/04/2021 22:42 Neka se zavrsi sezona, pa razgovarati o tome. Ko zurio vrat slomio.
- Blixen
#3973 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
jak je Olimpik
bas jaka ekipa
jebeni su u gostima
forza Olimpik forza Sampras
bas jaka ekipa
jebeni su u gostima
forza Olimpik forza Sampras
-
splinter
#3974 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Analiticarr wrote: ↑27/04/2021 01:31Hvala ti za tako opsiran komentar ali ja u ovom mome postu ne spominjem nista od toga. Ili me nisi shvatio ili si malo nervozan ili samo (ne)svjesno potvrdjujes ovo sto sam napisao. A to je ovaj dio:Awakened wrote: ↑27/04/2021 00:53Kako si naporan covjece, smori nas sve. Ponavljas jednu te istu pricu iz dana u dan. Najgore je sto niko ne tvrdi drugacije, a ti se i dalje sam sa sobom raspravljas. Evo citam od ljetos navijace FKS kako nemamo jakog napadaca uz Ahmetovica, kako negoduju protiv Vinkove taktike, kako su nam pojacanja besmislena, kako nam je finansijska politika promasaj, kako je prodaja najboljeg dvojca bez adekvatnih zamjena uzasan posao. I sad ti izmislio toplu zato sto si jedini zelio da FKS gubi utakmice da bi dokazao tu poentu. Evo i dalje citam kako navijaci FKS tvrde da je ovaj sastanak bacanje prasine u oci od strane uprave i da ne zasluzujemo titulu ovakvi kakvi smo, ali ti se i dalje prepires da im kazes da si ti u pravu i da, cuj sad, ne zasluzujemo titulu.Analiticarr wrote: ↑26/04/2021 23:31 Najveci problem naseg naroda je taj sto nikada ne vidimo i ne priznajemo svoje greske a tudje vidimo i tamo gdje ih ni nema. Uvjek se radi ista, provjerena, stvar; Izmislis neki drugi, najcecse nepostojeci, problem i neprijatelja, ospes paljbu po njemu i 99% onih kojih se problem tice ce ti povjerovati i slijepo ce te slijediti. To je neki neobjasnjiv fenomen i ujedno i razlog zbog kojeg imamo najkomplikovaniju i najnerazvijeniju drzavu u Evropi. Isto je to u svim sferama zivota, pocevsi od politike, skole, posla, sporta i svega ostaloga.
Ja se nadam da ce nas vecinski vlasnik poslusati nas ostale i pokrenuti tuzbe. Ako se to akobogda desi, neko ce sigurno robijati.Jer ovdje na forumu, tacnije na temi FK SARAJEVO, taj izmisljeni neprijatelj sam upravo ja. A tako su me prozvali oni kojima od Sarajeva puno vise znace bivsi (a nekima i sadasnji) uposlenici kluba.Izmislis neki drugi, najcecse nepostojeci, problem i neprijatelja, ospes paljbu po njemu i 99% onih kojih se problem tice ce ti povjerovati i slijepo ce te slijediti. To je neki neobjasnjiv fenomen
A mozda ti samo smeta istina.
Treba se toga paziti prijateljuNajveci problem naseg naroda je taj sto nikada ne vidimo i ne priznajemo svoje greske a tudje vidimo i tamo gdje ih ni nema![]()
Uvijek si bio na izvoru informacija. Samo naprijed.
- Analiticarr
#3975 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nevjerovatno koliki izljev ljubomore i mrznje na jednom mjestu.
Mladi ste momci i djevojke, usmjerite tu energiju u nesto pozitivno. Kada vidite nekog uspjesnog i iskrenog nemojte ljubomorisati i mrziti nego pokusajte biti bolji od njega ili nje. Ne mozete citav zivot provoditi pored racunara i na forumu i cekati da vam neko da za kafu ili moliti za ulaznicu (kao npr ovaj traveler sto je molio) nego morate biti aktivni, raditi i boriti se da vama i svima oko vas bude bolje.
A sto se tice moga Sarajeva i PL, kamo puste srece da smo jos prije pauze ostali bez prvog mjesta na tabeli. Sada bi sigurno imali duplo bolju ekipu i igru i najmanje 10 bodova vise od drugoplasirane ekipe.
U subotu je derbi, ocekujem losu utakmicu nadam se fer i korektnoj igri i akobogda pobjedu moga Sarajeva.
Mladi ste momci i djevojke, usmjerite tu energiju u nesto pozitivno. Kada vidite nekog uspjesnog i iskrenog nemojte ljubomorisati i mrziti nego pokusajte biti bolji od njega ili nje. Ne mozete citav zivot provoditi pored racunara i na forumu i cekati da vam neko da za kafu ili moliti za ulaznicu (kao npr ovaj traveler sto je molio) nego morate biti aktivni, raditi i boriti se da vama i svima oko vas bude bolje.
A sto se tice moga Sarajeva i PL, kamo puste srece da smo jos prije pauze ostali bez prvog mjesta na tabeli. Sada bi sigurno imali duplo bolju ekipu i igru i najmanje 10 bodova vise od drugoplasirane ekipe.
U subotu je derbi, ocekujem losu utakmicu nadam se fer i korektnoj igri i akobogda pobjedu moga Sarajeva.