Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#3851 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Niko ne spominje Tuzlu City, a svi imaju i utakmicu protiv njih 
- armin071
#3852 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
E tu je nas punac zajebao
- ZonFon
#3853 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jedino gdje ocekujem od komsija da nam se sklone je kad budemo Titovom prolazili i slavili titulu 
-
Plunkett
#3854 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ako zeljeznicar ovo pametno odradi protiv Borca, mogla bi biti licenca a i plate za bar jedan mjesec.
Joj u subotu dvoboj debila.
Mislim da će ovaj derbi biti repriza onih iz sredine 2000ih s tim da će biti jedan šut prema golu koji će ući, nakon 34 odbice, i to za pobjedu zeljeznicara. A onda će idioti iz uprave opet sudije kriviti za poraz
A prije dva mjeseca bio duel za prvaka maltene.
Joj u subotu dvoboj debila.
Mislim da će ovaj derbi biti repriza onih iz sredine 2000ih s tim da će biti jedan šut prema golu koji će ući, nakon 34 odbice, i to za pobjedu zeljeznicara. A onda će idioti iz uprave opet sudije kriviti za poraz
A prije dva mjeseca bio duel za prvaka maltene.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#3855 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
umjesto da pare ganjalu oni mitove sklapaju
klub pred gasenjem njima mi bitniji
- GandalfSivi
#3856 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sliskovic: Rekao sam im pred utakmicu – finansijski motiv nas nikad ne može motivirati kao sportski.
8:24
8:24
- Billy The Pljuc
#3857 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kao "neutralcu" od ove četiri ekipe sa vrha meni bi iskreno najdraže bilo vidjeti Velež kao prvaka.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/velez ... /210426046
Sretno Rođeni!
https://www.klix.ba/sport/nogomet/velez ... /210426046
Sretno Rođeni!
- Grean
#3858 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Saopstenje iz VelezaU Vrapčićima ogorčeni Velež: Tri boda su osvojena, ali gorčina ostaje
''S ovakvim ljudima mi ne možemo nigdje, rigao je vatru predsjednik Hasić koji je i ranije znao istaći kako će boriti protiv svih nepravilnosti u domaćem nogometu, ali je ovaj put bio poprilično oštar. -
''Nogometni bezličnici u liku suca Njegomirovića uništili su sve ono što je trebalo biti lijepo na stadionu Rođeni – jedan festival nogometa. Nažalost, to nije prvi put, ovo nam se desilo puno puta ove sezone. Ovim putem pozivam ljude iz nogometa, koji misle i slažu se sa Veležom, da skupimo snage i suprostavimo se otvorenom pokušaju rušenja legitimiteta ovog natjecanja'', izjavio je Šemsudin Hasić za Sportsport.ba.
REFEREE DECISIONS TO THE DETRIMENT OF FK SARAJEVO, MEETING WITH THE REST OF THE CLUB REPRESENTATIVES
At the beginning of next week, FK Sarajevo will send an official invitation for a meeting to the representatives of all Premier League clubs in order to find a solution to the irregularities we encounter in each round, which directly violates the integrity of the competition.
The decisions of the chief arbitrator Frane Jelić and the assistants Senad Ibrišimbegović, Amel Novalic, and Elvis Mujic directly affected the final outcome of the match.
A total of 9 cards were distributed in the match, 7 of which were for the Maroon side, due to such, FKS will welcome the city derby next week without two first-team players.
In the 28th minute of the match, a hard tackle occurred in the penalty area on our player, Mirko Oremus, but the referee Jelić did not show for a penalty, and only seven minutes later on the other side he awarded a penalty. In this situation, a duel occurred between Djokanović (FK Sarajevo) and Juranovic (Zrinjski), the main referee first signaled a free kick for FK Sarajevo, and after the dissatisfaction of the home players, he changed his decision, and a penalty was awarded for Zrinjski.
During the match, we witnessed a series of illogical situations such as wrongly awarded cards, and tendentious interruptions of the game in order to stop the counterattack of FK Sarajevo.
https://fksarajevo.ba/vijesti/referee-d ... tives/6041
Sad i FKS poziva na okupljanje klubova kojima je dosta ove lakrdije. Ne znam sto ova nasa vijest na engleskom ali hajde ...
- Logovan
-
palermo
#3860 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
https://pravdabl.com/dudicevo-gospodstvo/
Ovi iz banjaluke pukli....
Joj kako ce u petak da gori....
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3861 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Forza Velez.....ja navijam za vaspalermo wrote: ↑26/04/2021 13:12 https://pravdabl.com/dudicevo-gospodstvo/
-
Bazinga1234
#3862 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Super je ovo, nadao sam se nečemu ovakvom.palermo wrote: ↑26/04/2021 13:12 https://pravdabl.com/dudicevo-gospodstvo/
-
megaman4
#3863 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Druže sve dok Sarajevo, Željo i Velež ne preuzmu Savez u svoje ruke sa ostalim probosanskim klubovima bit će ovako. Vico je tu samo da uništi ono što se godinama stvaralo.hrasno38 wrote: ↑26/04/2021 13:16Forza Velez.....ja navijam za vaspalermo wrote: ↑26/04/2021 13:12 https://pravdabl.com/dudicevo-gospodstvo/
Borac je već sada stekao veliki broj neprijatelja. Ne treba im ovo ofirno guranje.
Ne daj Bože da padne mrtva glava, šta onda?
- animus
#3864 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ako mi ne pobijedimo u derbiju a Velež uzme Borac ja navijam da Velež bude prvak. Vec su zaslužili po prikazanom ali moraju to ovjeriti u subotu.
- ultima_palabra
#3865 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa sve balije su odusevljeno docekale Vicu i sagele mu se, uz izuzetak Azmira... sta je sad problem?
- Leopard_SA
#3866 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Krupa na Vrbasu - Mladost Doboj Kakanj X
Olimpik Sarajevo - Tuzla City 2
Radnik Bijeljina - Sloboda 2
Sarajevo - Željezničar Sarajevo 1
Široki Brijeg - Zrinjski Mostar 1
Velež Mostar - Borac Banja Luka 1
Olimpik Sarajevo - Tuzla City 2
Radnik Bijeljina - Sloboda 2
Sarajevo - Željezničar Sarajevo 1
Široki Brijeg - Zrinjski Mostar 1
Velež Mostar - Borac Banja Luka 1
- animus
#3867 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nakon onog kriminalca Begića i Vico dodje ko dobra promjena. Problem nastaje sada sa sudjenjem i nepostojanjem sudijske komisije. Mislim da se pritiskom klubova ovo moze rijesiti.ultima_palabra wrote: ↑26/04/2021 14:48 Pa sve balije su odusevljeno docekale Vicu i sagele mu se, uz izuzetak Azmira... sta je sad problem?
Ako ga natjeraju da se ne mijesa u sudjenje sve ce biti za 10.
Novi tereni i uvođenje VARa bi bilo za svaku pohvalu. A i ovaj Petev nije los kako su ga predstavljali.
Samo sudjenje ostaje goruci problem.
- ultima_palabra
#3868 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa pritiscite, nek je sa srecom
Ako Sabrina i Bordo prijatelji naguraju na deset saopstenja ove sezone, mislim da ce se posramiti i odustati.

- animus
#3869 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nema veze. Bar smo pokušali. Ostat ce zabilježeno.
A mislim da ce se i decko iz Londona odazvati sastanku tako da izgleda imamo i vasu podrsku.
A mislim da ce se i decko iz Londona odazvati sastanku tako da izgleda imamo i vasu podrsku.
-
il dottore
#3870 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kazu da mu je Amar s delegacijom cokio glavic da je pukloultima_palabra wrote: ↑26/04/2021 14:48 Pa sve balije su odusevljeno docekale Vicu i sagele mu se, uz izuzetak Azmira... sta je sad problem?
- animus
#3871 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Samo jucerasnja utakmica kad se Borcu sudi sumnjivi penal po ko zna koji put i u poluvremenu im najboljeg igraca pred sudijom i delegatom udari Vranjes i prodje bez sankcije je dovoljna da sve gori. Meni je iskreno bilo zao igraca Širokog koji su juce odigrali odlicno i nisu to zaslužili.
- hrasno38
#3872 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Znas sta ja bi se lozio na tu pricu oko preuzimanja saveza, patriotiizma itd itd da na celu kolone sad ne stoji FK Corona kojoj je Vice i te kako bio dobar proslu sezonu. Ako cemo posteno i argumentacijama Borac je pomnozio sa nulom Sarajevo na Kosevu bez i jedne sekunde pomoci sudija. Dakle ta prica o sudijama Sarajeva kojem je pomogao sudija protiv Krupe i Zelje mene bas previse ne tangira. Ako je neko ostecen i to vidljivo iz aviona to je onda u ovoj sezoni Zeljo sto je izmedju ostalog i jedan od razloga ali ne krucijalni sto se nalazi tu gdje se nalazi. Jucer je za Borac bio cist penal i cista pobjeda Borca ma koliko se to nekome ne svidjalo...i nas su dobili 4:3 bez zamjerki......Nije Vico kriv sto je Sarajevo sa +10 doslo na 0 niti sto je Zeljo na 7 poziciji i ponavljam ako bi neko trebao da pjeni na sudije onda je to Zeljo.megaman4 wrote: ↑26/04/2021 14:15Druže sve dok Sarajevo, Željo i Velež ne preuzmu Savez u svoje ruke sa ostalim probosanskim klubovima bit će ovako. Vico je tu samo da uništi ono što se godinama stvaralo.hrasno38 wrote: ↑26/04/2021 13:16Forza Velez.....ja navijam za vaspalermo wrote: ↑26/04/2021 13:12 https://pravdabl.com/dudicevo-gospodstvo/
Borac je već sada stekao veliki broj neprijatelja. Ne treba im ovo ofirno guranje.
- hrasno38
#3873 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ono nije sumnjiv penal ni sekunde i potpuno je zasluzena pobjeda Borca kao i protiv vas. E sad sto se Borcu trazi dlaka u jajetu to je druga prica. Ne zaboravit da ste najmanje dvije utakmice i vi hajrovali od sudija, Krupa i Zeljo.animus wrote: ↑26/04/2021 15:50 Samo jucerasnja utakmica kad se Borcu sudi sumnjivi penal po ko zna koji put i u poluvremenu im najboljeg igraca pred sudijom i delegatom udari Vranjes i prodje bez sankcije je dovoljna da sve gori. Meni je iskreno bilo zao igraca Širokog koji su juce odigrali odlicno i nisu to zaslužili.
-
Awakened
#3874 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
E cuj FK Corona...ti mora da si rekorder po broju banovanja na forumu. A o kulturi komunikacije da ne pricamo.hrasno38 wrote: ↑26/04/2021 15:51Znas sta ja bi se lozio na tu pricu oko preuzimanja saveza, patriotiizma itd itd da na celu kolone sad ne stoji FK Corona kojoj je Vice i te kako bio dobar proslu sezonu. Ako cemo posteno i argumentacijama Borac je pomnozio sa nulom Sarajevo na Kosevu bez i jedne sekunde pomoci sudija. Dakle ta prica o sudijama Sarajeva kojem je pomogao sudija protiv Krupe i Zelje mene bas previse ne tangira. Ako je neko ostecen i to vidljivo iz aviona to je onda u ovoj sezoni Zeljo sto je izmedju ostalog i jedan od razloga ali ne krucijalni sto se nalazi tu gdje se nalazi. Jucer je za Borac bio cist penal i cista pobjeda Borca ma koliko se to nekome ne svidjalo...i nas su dobili 4:3 bez zamjerki......Nije Vico kriv sto je Sarajevo sa +10 doslo na 0 niti sto je Zeljo na 7 poziciji i ponavljam ako bi neko trebao da pjeni na sudije onda je to Zeljo.megaman4 wrote: ↑26/04/2021 14:15Druže sve dok Sarajevo, Željo i Velež ne preuzmu Savez u svoje ruke sa ostalim probosanskim klubovima bit će ovako. Vico je tu samo da uništi ono što se godinama stvaralo.
Last edited by Awakened on 26/04/2021 16:04, edited 1 time in total.
-
Awakened
#3875 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Awakened wrote: ↑26/04/2021 16:03E cuj FK Corona...ti mora da si rekorder po broju banovanja na forumu. A o kulturi komunikacije da ne pricamo.hrasno38 wrote: ↑26/04/2021 15:51Znas sta ja bi se lozio na tu pricu oko preuzimanja saveza, patriotiizma itd itd da na celu kolone sad ne stoji FK Corona kojoj je Vice i te kako bio dobar proslu sezonu. Ako cemo posteno i argumentacijama Borac je pomnozio sa nulom Sarajevo na Kosevu bez i jedne sekunde pomoci sudija. Dakle ta prica o sudijama Sarajeva kojem je pomogao sudija protiv Krupe i Zelje mene bas previse ne tangira. Ako je neko ostecen i to vidljivo iz aviona to je onda u ovoj sezoni Zeljo sto je izmedju ostalog i jedan od razloga ali ne krucijalni sto se nalazi tu gdje se nalazi. Jucer je za Borac bio cist penal i cista pobjeda Borca ma koliko se to nekome ne svidjalo...i nas su dobili 4:3 bez zamjerki......Nije Vico kriv sto je Sarajevo sa +10 doslo na 0 niti sto je Zeljo na 7 poziciji i ponavljam ako bi neko trebao da pjeni na sudije onda je to Zeljo.megaman4 wrote: ↑26/04/2021 14:15
Druže sve dok Sarajevo, Željo i Velež ne preuzmu Savez u svoje ruke sa ostalim probosanskim klubovima bit će ovako. Vico je tu samo da uništi ono što se godinama stvaralo.