što će se uvijati, nakon Efendićeva bijega počeće ih pljuvati i gađati žvakama i gerijatrija s Alpašina, propali su ko ŽETON
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Toffee karamela
#16951 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Last edited by Toffee karamela on 25/04/2021 14:49, edited 1 time in total.
-
sandzokan
#16952 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cuj, dogovorio Senci sa Vucicem izgradnju tehnoloskih centara po Bosni. Hoce li ih na Senadovoj babovini pravit?
Drago mi je da gazi sda bandite, ali covjek je tezak egoist.
Drago mi je da gazi sda bandite, ali covjek je tezak egoist.
-
kiligonzales
#16953 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mislim da ne vrijedi.spreca wrote: ↑25/04/2021 14:23
Sto je covjek gluplji tim je vise i umisljen,zato nemoj da te Bake chudi,teski su to kompleksi,kad mislis da zbog tebe drugi postoje i da bez tebe nebi bilo ni njih(na Baketa mislim)a sto se tice baketa ja bi mu osharafio jednu shljagu pa makar mi ohrana halalosum ruku slomila![]()
To samo treba skloniti pedatno sa politicke scene, olovkom, to je njima najbolji samar. Svaka vlast je do sada propustila priliku jedne druge kazniti za nemar, sto govori da i vlast i opozicija po neodgovornosti nisu daleko jedno od drugog. Paradigma politickog djelovanja i razmisljanja se upotpunosti treba mjenjati. Niko ni za sta godinama ne odgovara, a moze sve da obeca i slaze. O razmjerama nepravde prema gradjanima ove zemlje ne moze se ispricati. Kad naredna vlast koja dodje, u oba entiteta izglasati zakon da nijedna osoba nema pravo biti duze od 8 godina na bilo kojoj politickoj funkciji. Unutar stranke da nek ti stranka daje platu, na drzavnim jaslama ne i sve bi sto je do sad trajalo toliko padalo u vodu. Nebi imali vjecite parlamentarce i funkcionere koji nista ne rade. Naravno usaglasiti strategiju razvoja drzave, pa makar i na ovakvim temeljima i udri, ko odstupi od nje, ne realizuje projekte u datom roku ili zabusava, opaliti po dzepu, a ko zloupotrebi u zatvor.
Dokazi se u tih 4-8 godina da si sposoban, kako god uradio nesto ili propustio, haj zdravo s vlasti, bez penzije i benefita nekadasnjeg politickog zivota. Za 8x 60.000KM godisnje minimalno, nemas vala prava na izgovor. Mnogi u BiH zive od 6.000KM godisnje. Tacnije prezivljavaju.
- muha_sa
- muha_sa
- spreca
#16956 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tesko je sa njima,ove tri pljackaske stranke na vlasti,imali su sve u svojim rukama,CIK,sudstvo,tuzilastvo itd sad im se pomalo neke stvari izmicu i nadam se da ce 22 na izbrima biti dosta jasnijekiligonzales wrote: ↑25/04/2021 14:51Mislim da ne vrijedi.spreca wrote: ↑25/04/2021 14:23
Sto je covjek gluplji tim je vise i umisljen,zato nemoj da te Bake chudi,teski su to kompleksi,kad mislis da zbog tebe drugi postoje i da bez tebe nebi bilo ni njih(na Baketa mislim)a sto se tice baketa ja bi mu osharafio jednu shljagu pa makar mi ohrana halalosum ruku slomila![]()
To samo treba skloniti pedatno sa politicke scene, olovkom, to je njima najbolji samar. Svaka vlast je do sada propustila priliku jedne druge kazniti za nemar, sto govori da i vlast i opozicija po neodgovornosti nisu daleko jedno od drugog. Paradigma politickog djelovanja i razmisljanja se upotpunosti treba mjenjati. Niko ni za sta godinama ne odgovara, a moze sve da obeca i slaze. O razmjerama nepravde prema gradjanima ove zemlje ne moze se ispricati. Kad naredna vlast koja dodje, u oba entiteta izglasati zakon da nijedna osoba nema pravo biti duze od 8 godina na bilo kojoj politickoj funkciji. Unutar stranke da nek ti stranka daje platu, na drzavnim jaslama ne i sve bi sto je do sad trajalo toliko padalo u vodu. Nebi imali vjecite parlamentarce i funkcionere koji nista ne rade. Naravno usaglasiti strategiju razvoja drzave, pa makar i na ovakvim temeljima i udri, ko odstupi od nje, ne realizuje projekte u datom roku ili zabusava, opaliti po dzepu, a ko zloupotrebi u zatvor.
Dokazi se u tih 4-8 godina da si sposoban, kako god uradio nesto ili propustio, haj zdravo s vlasti, bez penzije i benefita nekadasnjeg politickog zivota. Za 8x 60.000KM godisnje minimalno, nemas vala prava na izgovor. Mnogi u BiH zive od 6.000KM godisnje. Tacnije prezivljavaju.
- Ajatolah_
#16957 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa neka dođe direktorica Kliničkog centra na intervju i neka odgovori na nagomilana pitanja javnosti koja finansira ustanovu kojom rukovodi. Ljutiti se što se prezentuje slika iz jednog ugla, a ti se sam odbijaš očitovati, nema smisla.mirsek wrote: ↑25/04/2021 12:10Generalno ta vijest bi bila bezveze ali u ovom trenutku on forsira samo jednu istinu, i to nametljivo, primitivno, ofirno i sujetno. Svaki razgovor sa nekim forsira pricu SDA, Bakir, Sebija mada oni nemaju nikakve veze sa temom.Ajatolah_ wrote: ↑25/04/2021 12:05Šta treba biti sadržaj intervjua, da je dobijao svaki dan tri dobra obroka na vrijeme, da su tehničari bili ljubazni? Medicinsko osoblje treba prema svakom pacijentu dati maksimum da mu se pomogne koliko je moguće. Ne znam razumiješ li da i ako je procenat pacijenata koji dobiju prikladnu uslugu 95%, to je premalo, i ovih 5% su ti koji su vrijedni pažnje.mirsek wrote: ↑25/04/2021 11:37
Ne normalan nego su se ljudi vrhunski trudili oko covjeka, sto je dijametralna suprotnost od slike kako se KCUS predstavlja, samo zbog toga ta prica ima tezinu i treba je cuti, ne treba je svjesno gusiti. Cemu, zasto to raditi, to je onda propaganda za jednu tj. kontra jedne strane ?
Mislim eto i sam razmisli kako bi glasio taj zaključak, ta nova informacija koju bi gledaoci dobili takvim intervjuom. "Postoji jedan čovjek koji je ležao u bolnici, dobio zdravstvenu uslugu i izašao živ"?
-
Sigma90
#16958 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To sam mu isto rekao gore ali ostade bez odgovora. Zna i on da provaljuje se.Ajatolah_ wrote: ↑25/04/2021 15:49Pa neka dođe direktorica Kliničkog centra na intervju i neka odgovori na nagomilana pitanja javnosti koja finansira ustanovu kojom rukovodi. Ljutiti se što se prezentuje slika iz jednog ugla, a ti se sam odbijaš očitovati, nema smisla.mirsek wrote: ↑25/04/2021 12:10Generalno ta vijest bi bila bezveze ali u ovom trenutku on forsira samo jednu istinu, i to nametljivo, primitivno, ofirno i sujetno. Svaki razgovor sa nekim forsira pricu SDA, Bakir, Sebija mada oni nemaju nikakve veze sa temom.Ajatolah_ wrote: ↑25/04/2021 12:05
Šta treba biti sadržaj intervjua, da je dobijao svaki dan tri dobra obroka na vrijeme, da su tehničari bili ljubazni? Medicinsko osoblje treba prema svakom pacijentu dati maksimum da mu se pomogne koliko je moguće. Ne znam razumiješ li da i ako je procenat pacijenata koji dobiju prikladnu uslugu 95%, to je premalo, i ovih 5% su ti koji su vrijedni pažnje.
Mislim eto i sam razmisli kako bi glasio taj zaključak, ta nova informacija koju bi gledaoci dobili takvim intervjuom. "Postoji jedan čovjek koji je ležao u bolnici, dobio zdravstvenu uslugu i izašao živ"?
- mirsek
#16959 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa nece da mu dodju. Neka se pomiri sa tim i ide dalje. Evo sad nece ni pismene demante od SDA da objavljuje. Ali hoce da mu dodju u emisiju, da on ima samoreklamu i gledanost zbog njih, da pravi ekskuzive i showove. Od ovog obicnog gradjanina koji hoce da iznese drugu stranu price nema nista od toga a plus mu sujeta ne da.Ajatolah_ wrote: ↑25/04/2021 15:49Pa neka dođe direktorica Kliničkog centra na intervju i neka odgovori na nagomilana pitanja javnosti koja finansira ustanovu kojom rukovodi. Ljutiti se što se prezentuje slika iz jednog ugla, a ti se sam odbijaš očitovati, nema smisla.mirsek wrote: ↑25/04/2021 12:10Generalno ta vijest bi bila bezveze ali u ovom trenutku on forsira samo jednu istinu, i to nametljivo, primitivno, ofirno i sujetno. Svaki razgovor sa nekim forsira pricu SDA, Bakir, Sebija mada oni nemaju nikakve veze sa temom.Ajatolah_ wrote: ↑25/04/2021 12:05
Šta treba biti sadržaj intervjua, da je dobijao svaki dan tri dobra obroka na vrijeme, da su tehničari bili ljubazni? Medicinsko osoblje treba prema svakom pacijentu dati maksimum da mu se pomogne koliko je moguće. Ne znam razumiješ li da i ako je procenat pacijenata koji dobiju prikladnu uslugu 95%, to je premalo, i ovih 5% su ti koji su vrijedni pažnje.
Ne znam koliko su pravno sa osnovom u mogucnosti softic i zvizdic da ga tuze za klevetu pa ce doci pameti kad mu par hiljada KM izbiju iz novcanika. Ako su u mogucnosti a ne tuze ga onda haman priznaju njegovu pricu.
Last edited by mirsek on 25/04/2021 16:22, edited 2 times in total.
- mirsek
#16960 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisi ostao bez odgovora.Sigma90 wrote: ↑25/04/2021 16:08To sam mu isto rekao gore ali ostade bez odgovora. Zna i on da provaljuje se.![]()
- Ajatolah_
#16961 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa ako se on može pomiriti da ovi neće da mu dođu, nek se i oni onda pomire da će u tom slučaju na vjerovatno najgledanijoj TV emisiji u državi za izbor gostiju jedino preostati ljudi iz opozicije, a to znači da im se sadržaj izrečenog vjerovatno često neće baš svidjeti.mirsek wrote: ↑25/04/2021 16:14Pa nece da mu dodju. Neka se pomiri sa tim i ide dalje. Evo sad nece ni pismene demante od SDA da objavljuje. Ali hoce da mu dodju u emisiju, da on ima samoreklamu i gledanost zbog njih, da pravi ekskuzive i showove. Od ovog obicnog gradjanina koji hoce da iznese drugu stranu price nema nista od toga a plus mu sujeta ne da.
Ne znam koliko su pravno sa osnovom u mogucnosti softic i zvizdic da ga tuze za klevetu pa ce doci pameti kad mu par hiljada KM izbiju iz novcanika. Ako su u mogucnosti a ne tuze ga onda haman priznaju njegovu pricu.
Osim toga, to su dobrim dijelom ljudi koji obavljaju javne funkcije i nije normalno da ne polažu račune, ne Senadu nego javnosti. Pod tim ne računam Šefikovo i Bakirovo gostovanje na iftarskom programu na Hayatu.
- Dvokasetas
#16962 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ljigavac bio i ostao.Sigma90 wrote: ↑25/04/2021 13:49Drzi se ti svog zelenog Hayata.![]()
Dvokasetas wrote: ↑25/11/2020 11:40Slazem se, evo i program povodom dana drzavnosti uzivo.Van Halen wrote: ↑23/11/2020 18:07 U zadnje vrijeme Hayat je postao jedna od najboljih televizija sa odlicnim kolaznim i drugim spostvenim programom. Zimska kuhinja,Moja zemlja i Nedjeljno popodne su odlicne emisije koje promovisu domace. Nisam ih ni ja gotivio ali moram priznati da su dosta napredovali,trude se.
-
Iker C
#16963 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uvazeni predsjednik SDA Izetbegovic je nekoliko svjetlosnih godina ispred Senada Hadzifejzovica pa ne zeli da gubi vrijeme na gostovanja u dnevniku Face tv. Izetbegovic ima precih poslova da brani BiH od dusmana i organizuje sistem odbrane u slucaju napada.
A u svrhu dnevno politickih previranja uvazeni predsjednik Izetbegovic na Face tv salje mlade snage koje su vec sad superiornije u odnosu na Senada, naravno rijec je o uvazenom zastupniku Zahiragicu i uvazenom magistru ekonomskih nauka Skaki.
A u svrhu dnevno politickih previranja uvazeni predsjednik Izetbegovic na Face tv salje mlade snage koje su vec sad superiornije u odnosu na Senada, naravno rijec je o uvazenom zastupniku Zahiragicu i uvazenom magistru ekonomskih nauka Skaki.
- mirsek
#16964 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Salu na stranu, Zahiragic je njega verbalno lijepo nosio.Iker C wrote: ↑25/04/2021 17:03 Uvazeni predsjednik SDA Izetbegovic je nekoliko svjetlosnih godina ispred Senada Hadzifejzovica pa ne zeli da gubi vrijeme na gostovanja u dnevniku Face tv. Izetbegovic ima precih poslova da brani BiH od dusmana i organizuje sistem odbrane u slucaju napada.
Vidi se da sa njim samo treba jednako, mahalski i pogubi se za sekundu.
- mirsek
#16965 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa polazu racune ali na drugim televizijama, ali kod njega nece, niti moraju. Sujeta na sujetu, ego na ego, hinjavost na hinjavost, taman su stvoreni jedni za druge.Ajatolah_ wrote: ↑25/04/2021 16:55Pa ako se on može pomiriti da ovi neće da mu dođu, nek se i oni onda pomire da će u tom slučaju na vjerovatno najgledanijoj TV emisiji u državi za izbor gostiju jedino preostati ljudi iz opozicije, a to znači da im se sadržaj izrečenog vjerovatno često neće baš svidjeti.mirsek wrote: ↑25/04/2021 16:14Pa nece da mu dodju. Neka se pomiri sa tim i ide dalje. Evo sad nece ni pismene demante od SDA da objavljuje. Ali hoce da mu dodju u emisiju, da on ima samoreklamu i gledanost zbog njih, da pravi ekskuzive i showove. Od ovog obicnog gradjanina koji hoce da iznese drugu stranu price nema nista od toga a plus mu sujeta ne da.
Osim toga, to su dobrim dijelom ljudi koji obavljaju javne funkcije i nije normalno da ne polažu račune, ne Senadu nego javnosti. Pod tim ne računam Šefikovo i Bakirovo gostovanje na iftarskom programu na Hayatu.
-
Sigma90
#16966 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Polazu tamo gdje znaju da nema neugodni pitanja. J.ebe ih samo to da je Face gledaniji od vlastitog Hayata.mirsek wrote: ↑25/04/2021 17:26Pa polazu racune ali na drugim televizijama, ali kod njega nece, niti moraju. Sujeta na sujetu, ego na ego, hinjavost na hinjavost, taman su stvoreni jedni za druge.Ajatolah_ wrote: ↑25/04/2021 16:55Pa ako se on može pomiriti da ovi neće da mu dođu, nek se i oni onda pomire da će u tom slučaju na vjerovatno najgledanijoj TV emisiji u državi za izbor gostiju jedino preostati ljudi iz opozicije, a to znači da im se sadržaj izrečenog vjerovatno često neće baš svidjeti.mirsek wrote: ↑25/04/2021 16:14
Pa nece da mu dodju. Neka se pomiri sa tim i ide dalje. Evo sad nece ni pismene demante od SDA da objavljuje. Ali hoce da mu dodju u emisiju, da on ima samoreklamu i gledanost zbog njih, da pravi ekskuzive i showove. Od ovog obicnog gradjanina koji hoce da iznese drugu stranu price nema nista od toga a plus mu sujeta ne da.
- spreca
#16967 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I Dodig polaze racune na RTRS,to ti isto dodje kao i Bakir i SDA na svojim Tv kucamamirsek wrote: ↑25/04/2021 17:26Pa polazu racune ali na drugim televizijama, ali kod njega nece, niti moraju. Sujeta na sujetu, ego na ego, hinjavost na hinjavost, taman su stvoreni jedni za druge.Ajatolah_ wrote: ↑25/04/2021 16:55Pa ako se on može pomiriti da ovi neće da mu dođu, nek se i oni onda pomire da će u tom slučaju na vjerovatno najgledanijoj TV emisiji u državi za izbor gostiju jedino preostati ljudi iz opozicije, a to znači da im se sadržaj izrečenog vjerovatno često neće baš svidjeti.mirsek wrote: ↑25/04/2021 16:14
Pa nece da mu dodju. Neka se pomiri sa tim i ide dalje. Evo sad nece ni pismene demante od SDA da objavljuje. Ali hoce da mu dodju u emisiju, da on ima samoreklamu i gledanost zbog njih, da pravi ekskuzive i showove. Od ovog obicnog gradjanina koji hoce da iznese drugu stranu price nema nista od toga a plus mu sujeta ne da.
- spreca
- spinel_
#16969 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Joj ba mirsek kome ba oni polazu racune?
Dodju na Hayat i unaprijed im izdiktiraju pitanja sta ce biti
Voditeljice Hayata se uvlace u supak Bakiru.
Pusti tu pricu. Nismo naivni.
I dobro im je rekao sinoc:
Ako nemate oraha dodjite u emisiju i recite to uzivo. Opovrgnite to. Ali naravno da nece niti smiju. Lakse poslati nepismeni "demanti" nego se pravdati javnosti tj lagati.
Dodju na Hayat i unaprijed im izdiktiraju pitanja sta ce biti
Voditeljice Hayata se uvlace u supak Bakiru.
Pusti tu pricu. Nismo naivni.
I dobro im je rekao sinoc:
...decenijama državu branite saopćenjima i papirima, decenijama! I palite vatru decenijama, papirima i saopćenjima. Dođite ovdje i recite to uživo -
Ako nemate oraha dodjite u emisiju i recite to uzivo. Opovrgnite to. Ali naravno da nece niti smiju. Lakse poslati nepismeni "demanti" nego se pravdati javnosti tj lagati.
-
nekome
-
sandzokan
#16971 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bolan, pa čak su i Amerikanci kritikovali Sebiju za nestransparentnost i davanje izjava samo za odabrane medije.mirsek wrote: ↑25/04/2021 16:14
- muha_sa
#16972 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste li vi slušali Mahmutcehajica
Preslušajte--kome nešto nije bilo jasno ce mu se sve kaže.
Preslušajte--kome nešto nije bilo jasno ce mu se sve kaže.
- vatrogasac
-
sandzokan
#16974 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Glavno što je Rusmir rekao jeste da Alija i ekipa su radili na kreiranju islamske republike Bosne i da Alija nije toliko zaslužan za organiziranje otpora kao što s pričali sda-ovci. Htio je reći i šta bi se moglo uraditi u slučaju novog rata i tada ga onaj blento prekide i vrati ga na priču o Isusu i Muhamedu.
-
sumirprimus