Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Et aBd do kraja Ramazana neces misliti na nju...kad zavrsi ramazan, ne pusi vise
I ja Sam nazalost pusac al nikad mi nije bio problem ni cigara ni hrana ponekad ozednim I to je to.... I ja imam nijet poslije Ramazana baciti dosta vise
Et aBd do kraja Ramazana neces misliti na nju...kad zavrsi ramazan, ne pusi vise
I ja Sam nazalost pusac al nikad mi nije bio problem ni cigara ni hrana ponekad ozednim I to je to.... I ja imam nijet poslije Ramazana baciti dosta vise
Blago tebi pa imaš nijet ...
Ja imala isti nijet al prije ramazana. Sve mislila aBd kad Ramazan dođe prestat cu, prije toga malo smanjila, ko fol pripremala se ... i Evo, ništa od toga, 2 na sehuru i šest poslje iftara, tako svaki dan ...
nefsun wrote: ↑23/04/2021 21:30
Eh tako kod mene supruznik, svaki Ramazan baca duhan, ako ne uspije tad, eh od nove godine, i evo prodje od tada 20 Bajrama ista besjeda
Potpuno ista situVacija samo sto ja šutim i ne najavljujem ništa već mislim kako ću ih iznenaditi kad vide da sam prestala
Eh tako kod mene supruznik, svaki Ramazan baca duhan, ako ne uspije tad, eh od nove godine, i evo prodje od tada 20 Bajrama ista besjeda
Potpuno ista situVacija samo sto ja šutim i ne najavljujem ništa već mislim kako ću ih iznenaditi kad vide da sam prestala
Jedan dan je dosao sa idejom da mu sakrijem duhan, i kao ako mu bas prigusti da kazem gdje je.
Ne moram ni reci da je za dva sata prigustilo.
Jednostavno to bacis i zavrsis, nesto ne mislim da to moze ici postepeno.
Haha dobar je
Ne znam, moja je sestra počela 20 dana, svaki dan po jednu manje i tako došla do 0, prebacila se 2-3 mjeseca na onu elektronsku i onda fino prestala i nju.
Nek je Bog dragi na pomoći .
Bacite duhan, pocnite shishu pusit
Imam 3 elektronske sto sam ko bića nekad pokušavala ( svaki Ramazan ima 3-4 god ) jedino da opet to pokušam.
Čak sam jednom 4 mjeseca pušila samo Iqos i bila ubijedjena da je ok ... i bez veze, zapalih opet pravu.
i ja sam pusac, ali stvarno ne pada tesko, kako je covjek u tom nekom posebnom psihickom mode-u, stvarno nije belaj izdrzati, haman i ne pomislim na cigaru
a cejf je stvarno nakon namaza i iftara, uz kafu onu prvu cigaru iscejfiti
nesto kontam, nema sanse da bih ovako lahko bez cigare citave dane izdurao da nije ramazan
E u mene mi supruznik tako, nista pomoc oko postavljanja sofre prvo se kahva sprema, da malo odstoji, dok se on hurmom omrsi, srkne supu, a vidis dusha mu je vec na balkonu na seciji zapalila
A meni kao suplja, super ti je zeno sve, ne sekiraj to cemo mi jesti na sehuru
Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑23/04/2021 21:45
i ja sam pusac, ali stvarno ne pada tesko, kako je covjek u tom nekom posebnom psihickom mode-u, stvarno nije belaj izdrzati, haman i ne pomislim na cigaru
a cejf je stvarno nakon namaza i iftara, uz kafu onu prvu cigaru iscejfiti
nesto kontam, nema sanse da bih ovako lahko bez cigare citave dane izdurao da nije ramazan
Ne pada ni meni na pamet čitav dan, ma ni na kraj pameti.
Al ne sehuru pozurim da namirim dvije, rijetko ostanem na jednoj, potrudim se
Prije sam hurma, supa, cigara pa nastavak iftara a ove godine neću tako već lijepo iftarim, raspremim sto i onda jednu pa ubrzo i drugu , klanjam aksam i onda polako , još 3-4 do spavanja.