Ne znam kakve su političke kvalitete tog električara, vjerovatno loše, ali za taj potez u vezi Zelića od mene ima big lajk. Prije nekih 2-3 sedmice Zelić je, na sjednici vijeća takođe, krenuo u fizički sukob s nekim likom koji je spomenuo neke hrvatske zločine u Bugojnu. Ugrožen nema šta.meridiyan wrote: ↑09/04/2021 21:30 Danas su dva samostalna vijećnika Đemal Bilanović i Semedin Omerinović Selmača pristupili Narodu i Pravdi Bugojno te će u Općinskom vijeću participirati kao vijećnici pomenute stranke.
Predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković im je na današnjem sastanku u Travniku poželio srdačnu dobrodošlicu.
Električara Semedina smo vec upoznali kada je neki dan na sjednici Općinskog vijeća Bugojno poselamio predsjednika Vijeća Miroslava Zelića i porucio mu kako ne razumije jezik kojim Zelić govori i kako mu je potreban prevodilac i da ide u Hrvatsku i prica tamo hrvatski jezik.
A nedavno su u Mostaru dva vijećnika HDZ tražili prijevod nečega na hrvatski jezik, da je nešto napisano nerazumljivom jeziku (bosanski) i da su u hnŽ službeni jezici hrvatski srpski i bošnjački.
Vijećnik SDA im je mlitavo odgovorio nešto kao pogledajte u ustav, tamo piše bosanski a ne bošnjački. I ovome se se slabo pisalo.
Umjesto ko taj električar da mu je fino rekao županije i hrvatski su ti preko granice. Mora se nekad i tako igrati, a ne voditi uvijek onim, neka, mi nismo ko i oni.