Treba li onda isto Harisa Plehu i Rasima Smajića tretirati kao Srbe?KatarinaKosaca wrote: ↑09/04/2021 13:49Nije napad ako se kaže, a to jesam ja rekla da papir sve trpi i da općenito političari moraju imati dokaz napisanog u cv. Bilo koje stranke, bilo koje funkcije. Ne znači ako nije Skaka ili Osmica da je tačno sve u cv. Za brojanje krvnih zrnaca se slažem da je degutantno, ali tek sam ovdje vidjela da se nekad jeste drugačije izjasnila. Onda kao i ostali koji mjenjaju nacionalnost po potrebi. Mada, što se mene tiče, sa njenom izjavom da je ostali, tako je treba tretirati.joint union wrote: ↑09/04/2021 13:46Pa ovo sto se govori i cime se na nju napada je vala za povracanje.KatarinaKosaca wrote: ↑09/04/2021 13:42
Kao prvo pionir botova internet djelovanja je SDP. Naravno, sad imaju i sve ostale stranke. Ako je gradonačelnica izabrana jednoglasno, dakle uz ruke SDa po čemu i zog čega SDA šalje botove? Ili je zabranjeno išta reći na trojkine kandidate? Samo kolektivno divljenje.![]()
Je li i koje je vjere i nacije, prodaje li diplome u Travniku, babo uhapsen, prepisivala...
Ima razlog zašto je se o njima govorilo o Srbima na sarkastičan način a npr. kod Bogićevića i pokojnog Divjaka nije.
Djevojka je isto uradila samo sto je ljepša, ima kvalifikacije, žensko je i od toga bi mogao grad imati koristi pa joj se prašta ali kao Bošnjakinja ne bi imala šanse da postane gradonačelnica, bar u ovom mandatu.
Ovo je ustvari skandal i diskriminacija da se jedna pametna i uspješna Bošnjakinja mora izjasniti kao Ostali da bi bila gradonačelnica u sopstvenom gradu.