Desavanja u Crnoj Gori
- RunnerX
- Kikibombona
#13427 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nece odbiti. DF je do sada progutao brdo zaba krastaca i jedna dodatna ne znaci nista.
DF je u Niksicu vidio svoju realnu snagu.
Ako se DPS vrati jebat ce im majku kroz majku, mogu lagano vozila paliti za Srbiju.
...
Poruka Borisa Bogdanovića DF-u (sefa kluba Demokrata)
Ista botovska jeftina mreza politickih blizanaca vise puta je satanizovala Bečića i Demokrate, ali nikada se nije izvinila kada su im optuzbe pale u vodu. Prisjetimo se.
1. Becic i Demokrate u prethodnih sedam godina vise puta optuzivani da ce izdati. Desilo se suprotno. Upravo zahvaljujuci nastanku Demokrata oslobodjena je Budva, Kotor, Herceg Novi, Berane, Niksic, Andrijevica.... a i Crna Gora nakon 30 godina. Muk placenika.
2. Becic i Demokrate usli u Odbor za izbornu reformu. Proglaseni izdajnicima. Becic izasao iz Odbora zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Muk placenika.
3. Becic i Demokrate u julu odbile zajednicku opozicionu listu tvrdeci da samo tri liste ruse DPS. Proglaseni izdajnicima. Opozicija u tri kolone pobijedila na parlamentarnim izborima i ostvarila istorijski rezultat. Muk placenika.
4. Becic i Demokrate obecale nakon izbora da ce se donijeti novi Zakon o slobodi vjeroispovijesti i da ce se ispraviti nepravda. Dvadeset osmog decembra kada je krenula opstrukcija opozicije, ali i jos po nekih, tvrdilo se da Becic nece smjeti da ispuni obecanje. Becic maestralnim, hrabrim i odlucnim vodjenjem sjednice dovedo do usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Muk placenika.
5. Mogao bih ovako nabrajati do sjutra. Sustina je da mudra, iskrena, cista gradjanska politika razbija politiku ekstremizma i podanistava sa dva pola nase politicke scene i razbija njihove koncepte. Nervozni su. Opravdano. Zloupotrebljavati i manipulisati crnogorske gradjane necete nikada vise.
6. I ono najvaznije. Vladu rusiti necete. Niti vi, niti strani placenici. Vlada je bila i ostace crnogorska. Vlada je bila i ostace stabilna.
- Kikibombona
#13428 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Desit ce se sljedece:kiligonzales wrote: ↑05/04/2021 21:44Taj se sam nece povuci. Bice da ce daleko veci izazov biti za ovu vladu koliko ce im odana biti URA? Ukoliko se odluce ici u konfrotaciju sa EU jer je EU stav o Srebrenici jedinstven jasno ce biti kuda ova vlada skrece u narucje.
Svakako je prosrpska, ali to je manjim problemom nego biti proruska.![]()
Bice da ce Ura ici na matematiku, ono lapo lapo ili ce se naci neko suzdran iz Beciceve stranke, dok ce DPS podrzati smjenu i Leposavic ode u neki drugi kabinet.
DPS i ekipa + URA ce glasati za smjenu Leposavica
DF ce biti protiv
Demokrate suzdržane
...
Leposavic ce dobiti nogu i preci u DF, oni ce ga poslije negdje uhljebiti.
Neko od manjinskih naroda, vjerovatno Bosnjak, ce biti izabran za novog ministra. DF ce dobiti neka vazna javna preduzeca zauzvrat. Vec su dobili Elektroprivredu, najjacu CG kompaniju.
-
88Sioux
#13429 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ti si naaći pomni pratilac Crnogoraca i prognozer ovde, svaka ćast!
-
Hemsworth30
- Sanjarko
#13431 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Jos ce joj/im puknut sankcije ko Rusiji/Rusima. 
-
Loki2k9
- Kikibombona
#13433 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Krivokapic napisao otvoreno pismo gradjanima koji ga ovih dana proglasise za izdajnika srpskog roda
Krivokapić poslao otvoreno pismo: Nisam izdajnik
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1838544
Krivokapić poslao otvoreno pismo: Nisam izdajnik
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1838544
-
dragan53
#13434 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Evo Krivokapić se obratio narodu... Ja koliko kontam on ovde izmedju redova ne priznaje genocid neko kaze da je tzo taktički potez ii poziva Srbe da to razumiju
https://avaz.com/premijer-se-obrati ... egos-kaze/
-
Loki2k9
#13435 Re: Desavanja u Crnoj Gori
U svakom slucaju unesen je nemir izmedju njih i pokunjeno je povukao onaj potez. A to sta licno misli, koga boli racku.dragan53 wrote: ↑06/04/2021 19:51 Evo Krivokapić se obratio narodu... Ja koliko kontam on ovde izmedju redova ne priznaje genocid neko kaze da je tzo taktički potez ii poziva Srbe da to razumiju![]()
- RunnerX
#13436 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Zoronjić: Glasaću za smjenu Leposavića
Glasaću za smjenu ministra Vladimira Leposavića, poručila je u odgovoru na pitanje portala politicki.ba Suada Zoronjić, poslanica koalicije "Crno na bijelo" u Skupštini Crne Gore.
Premijer Zdravko Krivokapić inicirao je razrješenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava jer je negirao genocid u Srebrenici i dovodio u pitanje temelje Tribunala u Hagu.
"Moj glas će uvijek biti usmjeren protiv svih negatora genocida u Srebrenici", kategorična je Zoronjić.
Na direktno pitanje, da li to znači da će glasati za smjenu, kratko je odgovorila: "Da!".
- visuljak
#13437 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kakva civilizacija bre, to samo silu razumije.
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1838622
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1838622
- visuljak
#13438 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ljudi im fino kazu ako hocete u drustvo naprednih i uredjenih morate postovati neke postulate a ako niste spremni na sve to, ostanite gdje jeste(a u stvari tu im je i mjesto).
-
golman
#13439 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Sta ti je moc medija
U Budvi mirno, sunce danas, basce rade, narod seta pored mora
Za iduci vikend najavljuju do 20 stepeni i vedro
Ima dosta ljudi, koji nemaju ni pojma da se uopste raspravlja o smjeni ministra.
Dajte ljudi ne lupajte gluposti, politicari moraju da skrenu paznju na sebe ,u svakoj drzavi je tako.
Imam osjecaja da ovdje ima pojedinaca koji bi rado zeljeli rat i nerede u Crnoj Gori.
U Budvi mirno, sunce danas, basce rade, narod seta pored mora
Ima dosta ljudi, koji nemaju ni pojma da se uopste raspravlja o smjeni ministra.
Dajte ljudi ne lupajte gluposti, politicari moraju da skrenu paznju na sebe ,u svakoj drzavi je tako.
Imam osjecaja da ovdje ima pojedinaca koji bi rado zeljeli rat i nerede u Crnoj Gori.
- LBVIEW
#13440 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Spin, po obicaju.golman wrote: ↑06/04/2021 22:27 Sta ti je moc medija![]()
![]()
U Budvi mirno, sunce danas, basce rade, narod seta pored mora![]()
A ja imam osjecaj da vas nekolicina na temi misli isto sto i ovaj smrad od ministra, samo ne smije reci.
-
zilog
#13441 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Mandic je zakljucio i rekao sta Srbi misle o tome sta je Leposavic rekao, a ja ne primjetih da se iko od ovih, sto vise na temi i naprdjuju kako je potrebno napraviti rekonstrukciju vlade (sa DF-om), oglasio, usprotivio i rekao da to nije u redu i da se to ne odnosi na sve Srbe. Valjda misle da ih se to ne tice. I ne tice, kada bih sarao okolo po drugim temama i nasumicno prozivao, ali su tu prisutni cijelo vrijeme i nije bas da su izvan toka desavanja.LBVIEW wrote: ↑07/04/2021 08:20Spin, po obicaju.golman wrote: ↑06/04/2021 22:27 Sta ti je moc medija![]()
![]()
A ja imam osjecaj da vas nekolicina na temi misli isto sto i ovaj smrad od ministra, samo ne smije reci.
Kada ih pitas specificno, onda kao ne podrzavaju ono sto DF prica, ali ih to ne sprijecava da podrzavaju DF.
Kao da je neko zvanicno pricao da ne podrzava sta Nacisti rade, ali da podrzava NSDAP...
- LBVIEW
#13442 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ma supljiranje, cuj ti samo ovog gore: "politicari moraju da skrenu paznju na sebe ,u svakoj drzavi je tako", a "vrli" ministrar negira sudske presude i igra se historijskog revizionizma.zilog wrote: ↑07/04/2021 08:40Mandic je zakljucio i rekao sta Srbi misle o tome sta je Leposavic rekao, a ja ne primjetih da se iko od ovih, sto vise na temi i naprdjuju kako je potrebno napraviti rekonstrukciju vlade (sa DF-om), oglasio, usprotivio i rekao da to nije u redu i da se to ne odnosi na sve Srbe. Valjda misle da ih se to ne tice. I ne tice, kada bih sarao okolo po drugim temama i nasumicno prozivao, ali su tu prisutni cijelo vrijeme i nije bas da su izvan toka desavanja.LBVIEW wrote: ↑07/04/2021 08:20Spin, po obicaju.golman wrote: ↑06/04/2021 22:27 Sta ti je moc medija![]()
![]()
Kada ih pitas specificno, onda kao ne podrzavaju ono sto DF prica, ali ih to ne sprijecava da podrzavaju DF.
Kao da je neko zvanicno pricao da ne podrzava sta Nacisti rade, ali da podrzava NSDAP...
I kad im se, s pravom, natrlja nos zbog anticivilizacijskog ponasanja doticnog ministra, isti forumas optuzuje: "imam osjecaja da ovdje ima pojedinaca koji bi rado zeljeli rat i nerede u Crnoj Gori".
- spreca
#13443 Re: Desavanja u Crnoj Gori
ja mislim da tih pojedinaca ima najvise u CG ,kako bi na taj nacin od CG napravili neku novu srpsku drzavugolman wrote: ↑06/04/2021 22:27 Sta ti je moc medija![]()
![]()
-
Hemsworth30
#13444 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Rat i nerede izazivaju trobojkaši na ulicama Crne Gore. Rijetko bolestan i zaostao narod. Kao da je i sad 1992.golman wrote: ↑06/04/2021 22:27 Sta ti je moc medija![]()
![]()
- visuljak
#13445 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Tesko je priznati djelo u kome si ucestvovao. 
-
putokaz1
#13446 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Zamisli Zbog BIH Ministar se smijenio u Drugoj Državi
-
zilog
#13447 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Zamisli da neki nas politicar pocne poricati haske presude za Ruandu (kaze da ce priznati genocid kada se to nedvosmisleno utvrdi) i smijene ga pod pritiskom MZ.
Hoce li se reci da je smijenjen zbog Ruande, ili zato sto je bilmez poricao presude medjunarodnog suda?
Ili da drugi pocne opravdavati ISIL?
Hoce li se reci da ga smjenjuju zbog Iraka?
- visuljak
- RunnerX
#13449 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Počeli su čačkati po Zakonu o državljanstvu.
Sad bi već moglo biti većih pizdarija.
Sad bi već moglo biti većih pizdarija.
-
trocadero
#13450 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Radosni, sad si ga najebao!