SDP

Hank Paldum

#66576 Re: SDP

Post by Hank Paldum »

skafiskafsnjak wrote: 05/04/2021 18:00 Povrh svega, Jevrejka. Da Sarajevo.bas bude multi :bih:
Nastavi brojati krvna zrnca. Zamisli da neko napiše da gradonačelnica mora biti Bošnjakinja u većinski bošnjačkom Sarajevu, odmah bi se ovdje digla (sa pravom) frka.

Kada čitam komentare poslednjih mjesec dana rekao bi čovjek Sarajevo pakao na zemlji, najveća rupa u Evropi, ljudi umiru, firme propadaju, strašna SDA vrši teror a nekome je važno je li multi-kulti Sarajevo

I onda se čudimo srpskom mentalitetu "Srbuj makar slamu jeo" :lol:
Last edited by Hank Paldum on 06/04/2021 10:03, edited 1 time in total.
putokaz1

#66577 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Ja sam mislio Bošnjakinja Benjamina Karić kad ono Jevrejka Bendžamina Londrc 8)
skafiskafsnjak

#66578 Re: SDP

Post by skafiskafsnjak »

Hank Paldum wrote: 06/04/2021 09:35
skafiskafsnjak wrote: 05/04/2021 18:00 Povrh svega, Jevrejka. Da Sarajevo.bas bude multi :bih:
Nastavi brojati krvna zrnca. Zamisli da neko napiše da gradonačelnica mora biti Bošnjakinja u većinski bošnjačkom Sarajevu, odmah bi se ovdje digla (sa pravom) frka.

Kada čitam komentare poslednjih mjesec dana rekao bi čovjek Sarajevo pakao na zemlji, najveća rupa u Evropi, ljudi umiru, firme propadaju, strašna SDA vrši teror a nekome je važno je li multi-kulti Sarajevo

Sta bola pokusavas reci? :lol: sta je problem u mom komentaru?
Svako je bolji od ovog budale Skake...koje je lapsuse glupan imao...da ne vjerujes :roll: al svakako je nebitan lik,.marioneta Baketa...kao i onaj tupan Dzaferovic

"Dotakeli" ste dno sa njima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by skafiskafsnjak on 06/04/2021 10:56, edited 3 times in total.
tovarish

#66579 Re: SDP

Post by tovarish »

denole wrote: 06/04/2021 10:07 Krivična prijava protiv Forte, Vranića, funkcionera Naše stranke, SDP-a, SDA…

https://klix.ba/krivicna-prijava-prot ... sdp-a-sda/
Trebao si napisati od strane Mirnesa Ajanovića, pa da se odmah vidi koji je cirkus u pitanju.
invincible1921

#66580 Re: SDP

Post by invincible1921 »

Tvrtko II Kotromanić wrote: 05/04/2021 17:18
Gerro wrote: 05/04/2021 17:10 Inace, ova Benjamina uredno polagala ispite na bubice, to znam provjereno. Potvrdilo mi je vise ljudi. Zalosno je kako se uvijek ovakva vrsta studenata probije. Hebem ti drzavu.

Poznajem je onako iz vidjenja, strasno dosadna osoba prije svega. Kako god ne moze biri gora od Skake, valjda.
lažeš paša :)
Vala i da je na bubicu nije mogla svaki, ko studira ili je studirao na Unsi zna da nije lako ni prepisat :D Uostalom nije neki student prosjecni sa 6.5 ocjenom

Dobar prijedlog SDP za divno cudo
putokaz1

#66581 Re: SDP

Post by putokaz1 »

invincible1921 wrote: 06/04/2021 11:05 ko studira ili je studirao na Unsi zna da nije lako ni prepisat
Kod nekih profesora na UNSA je najlakše proći ispit prepisivajući
Ja sam anoniman kao i oni Anestesteziolozi
invincible1921

#66582 Re: SDP

Post by invincible1921 »

putokaz1 wrote: 06/04/2021 11:15
invincible1921 wrote: 06/04/2021 11:05 ko studira ili je studirao na Unsi zna da nije lako ni prepisat
Kod nekih profesora na UNSA je najlakše proći ispit prepisivajući
Ja sam anoniman kao i oni Anestesteziolozi
Jes al imas nekih kod kojih da mi daju knjigu laptop skripte i kazu koristi sta hoces slobodno..ne bi se smio zaklet da cu polozit :D
putokaz1

#66583 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Jes al imas nekih kod kojih da mi daju knjigu laptop skripte i kazu koristi sta hoces slobodno..ne bi se smio zaklet da cu polozit :D
[/quote]

Zavisi od profesora i studenta,da nasi politicari studiraju oni bi kod svakog prepisali
drug_profi

#66584 Re: SDP

Post by drug_profi »

Postave se pitanja koja mozes razumjeti tek ako si ucio. Nema sanse da ces skontati odgovor trazeci po knjizi ili skripti.
Hank Paldum

#66585 Re: SDP

Post by Hank Paldum »

skafiskafsnjak wrote: 06/04/2021 10:41

Svako je bolji od ovog budale Skake...koje je lapsuse glupan imao...da ne vjerujes :roll: al svakako je nebitan lik,.marioneta Baketa...kao i onaj tupan Dzaferovic

Tvoj komentar nije zvučao tako kako ga ti objašnjavaš.
FGR: Multi-kulti pa makar slamu jeo :lol:
skafiskafsnjak

#66586 Re: SDP

Post by skafiskafsnjak »

Hank Paldum wrote: 06/04/2021 11:44

Aj odvadi malo... Ti znas sta ja mislim?
Tvom zelenom mozgu zvuci tako kako zvuci, nisam ti ja kriv.
Hank Paldum

#66587 Re: SDP

Post by Hank Paldum »

skafiskafsnjak wrote: 06/04/2021 10:41 "Dotakeli" ste dno sa njima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
skafiskafsnjak wrote: 05/04/2021 22:40
elk wrote: 05/04/2021 22:36 Dotakeli :? Vec se zaboravilo maternjeg, nakon par godina tek. Ili vjerovatnije, da si sda gramatikom i otisao. Dakle, bosanski jezik nisi nikad ni znao kako treba.
Ev ja crkoh od smijeha kad sam procitao. Ma to ti je glasacko tijelo SDA.... To asfalta nije vidjelo dok se nisu uclanili u stranku.... Doduse, neki su dosli u Sarajevo...a nekima se napravilo malo puta do.sela :lol:

Nesto ovako

Ukucajte na Google "dotakeli ste" ili dotakeli smo dno" pa ćete vidjeti koliko se ta riječ koristi i da je ispravna.
Željko Toprek - Travarijev testament
To da spavam i sa ženama mu je ostalo nejasno, ali mi se nije krilo, vidjelo se na licu, podočnjaci su dotakeli žicu po kojoj hodam ja, hoda i on...
Znam da vam ego ne dopušta da priznate grešku pa i ne očekujem da ćete to priznati. Meni je ovo dovoljno a vi ćete po običaju ignorisati to, bujrum, nastavite. Vaše jedino oružje koje je ostalo su GIFovi i YouTube videa.
Hank Paldum

#66588 Re: SDP

Post by Hank Paldum »

skafiskafsnjak wrote: 06/04/2021 11:47

Evo još jednom. Dok (sudeći po vašim komentarima) ljudi masovno umiru od Corone, lopovska SDA vlada, raspad sistema, džehenem na zemlji, ljudi odlaze, firme propadaju i najgora smo rupa u Evropi ti od dragosti pišeš ovo i tebi je ovo važno u ovom momentu
skafiskafsnjak

#66589 Re: SDP

Post by skafiskafsnjak »

Hank Paldum wrote: 06/04/2021 11:56
skafiskafsnjak wrote: 06/04/2021 10:41 "Dotakeli" ste dno sa njima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elk wrote: 05/04/2021 22:36 Dotakeli :? Vec se zaboravilo maternjeg, nakon par godina tek. Ili vjerovatnije, da si sda gramatikom i otisao. Dakle, bosanski jezik nisi nikad ni znao kako treba.
Ev ja crkoh od smijeha kad sam procitao. Ma to ti je glasacko tijelo SDA.... To asfalta nije vidjelo dok se nisu uclanili u stranku.... Doduse, neki su dosli u Sarajevo...a nekima se napravilo malo puta do.sela :lol:

Nesto ovako

Ukucajte na Google "dotakeli ste" ili dotakeli smo dno" pa ćete vidjeti koliko se ta riječ koristi i da je ispravna.
To da spavam i sa ženama mu je ostalo nejasno, ali mi se nije krilo, vidjelo se na licu, podočnjaci su dotakeli žicu po kojoj hodam ja, hoda i on...
Znam da vam ego ne dopušta da priznate grešku pa i ne očekujem da ćete to priznati. Meni je ovo dovoljno a vi ćete po običaju ignorisati to, bujrum, nastavite. Vaše jedino oružje koje je ostalo su GIFovi i YouTube videa.
Haahahahah procitaj pravopis, a ne google :lol:
Posto si SDA bot, pretpostavljam da pricas bosanskim jezikom. Na bosanskom je ispravno "dotakli".

Eto... Najveci domet vam je google
skafiskafsnjak

#66590 Re: SDP

Post by skafiskafsnjak »

Hank Paldum wrote: 06/04/2021 12:00

Evo još jednom. Dok (sudeći po vašim komentarima) ljudi masovno umiru od Corone, lopovska SDA vlada, raspad sistema, džehenem na zemlji, ljudi odlaze, firme propadaju i najgora smo rupa u Evropi ti od dragosti pišeš ovo i tebi je ovo važno u ovom momentu
Pa sta sad... Ako je korona tu i haos, ne smijemo ni o cemu dr pricati?

Sarajevo je multi grad uvijek bio i bice. Koliko god to vama zelenim smetalo. :thumbup:
Hank Paldum

#66591 Re: SDP

Post by Hank Paldum »

skafiskafsnjak wrote: 06/04/2021 12:01
Hank Paldum wrote: 06/04/2021 11:56

Nesto ovako

Haahahahah procitaj pravopis, a ne google :lol:
Posto si SDA bot, pretpostavljam da pricas bosanskim jezikom. Na bosanskom je ispravno "dotakli".

Eto... Najveci domet vam je google
Zadnja ti je rečenica tipična za nekog ko je shvatio da je poražen u diskusiji ali hoće ispasti mangup iako mu rečenica nema smisla.
Na forumu, na internetu je jedino šta možeš sagovorniku ponuditi je dokaz kojeg si našao pomoću Google, drugačije ne može a ja sam ti ponudio sta ćeš ukucati na Google da dobiješ masu članaka.
Ali šta očekivati od FGRovaca koji još jednom potvrđuju da ih je vrijeme pregazilo?
(Kao onaj FGR forumaš koji je prije sedmicu napisao da je nedopustivo da jedna politicarka, neko na njenoj funkciji, ima Instagram profil jer misli da je to za starlete i sponzoruše a profil imaju Bill Gates, Elin Musk a imao ga je i Stephen Hawking :lol: ).
Danas se koristi Google da saznas kako pružiti prvu pomoć, kako se zvao prvi američki predsjednik, kako se prave tajlandski specijaliteti i da dokažes nekome na forumu, kao ja tebi, da nije u pravu.
" Najveći vam je domet Google" :lol: Idi sa ostalim FGRovcima u 1988. godinu, jer tu pripadate mentalno, i kukajte kako je Sarajevo nekada bilo.
To bi bilo od mene što se tiče nevažne teme poput dotakeli.
skafiskafsnjak

#66592 Re: SDP

Post by skafiskafsnjak »

Hank Paldum wrote: 06/04/2021 12:21 Zadnja ti je rečenica tipična za nekog ko je shvatio da je poražen u diskusiji ali hoće ispasti mangup iako mu rečenica nema smisla.
Na forumu, na internetu je jedino šta možeš sagovorniku ponuditi je dokaz kojeg si našao pomoću Google,
drugačije ne može a ja sam ti ponudio sta ćeš ukucati na Google da dobiješ masu članaka.
Ali šta očekivati od FGRovaca koji još jednom potvrđuju da ih je vrijeme pregazilo?
(Kao onaj FGR forumaš koji je prije sedmicu napisao da je nedopustivo da jedna politicarka, neko na njenoj funkciji, ima Instagram profil jer misli da je to za starlete i sponzoruše a profil imaju Bill Gates, Elin Musk a imao ga je i Stephen Hawking :lol: ).
Danas se koristi Google da saznas kako pružiti prvu pomoć, kako se zvao prvi američki predsjednik, kako se prave tajlandski specijaliteti i da dokažes nekome na forumu, kao ja tebi, da nije u pravu.
" Najveći vam je domet Google" :lol: Idi sa ostalim FGRovcima u 1988. godinu, jer tu pripadate mentalno, i kukajte kako je Sarajevo nekada bilo.
To bi bilo od mene što se tiče nevažne teme poput dotakeli.
Klasika SDA. Sta mu odgovara, to cita... Sta ne, ne cita. Evo ti opet... VAMA TREBA NACRTATI SVE. Nepismeni bot zeleni meni govori da sam porazen u diskusiji...porazen sa google :lol: a ja njemu pravopis bosanskog jezika. Ako nisi znao, pravopis i rjecnik su relevantniji od googla. Botino.
E sad si bas dno "dotakeo" 🤣🤣

Image
MarlboroGold

#66593 Re: SDP

Post by MarlboroGold »

FGR... sta ste onda vi?

Fina ruralna raja
Fina seljacka raja
Fina brdzanska raja
Fina zelena raja

???

😁
skafiskafsnjak

#66594 Re: SDP

Post by skafiskafsnjak »

MarlboroGold wrote: 06/04/2021 12:49 FGR... sta ste onda vi?

Fina ruralna raja
Fina seljacka raja
Fina brdzanska raja
Fina zelena raja

???

😁
Rekao bih ti sta su.... Al ne bih da popijem ban :lol:
Al to dvoje zadnje je blizu :lol:

Pazi ti tog mozga... Na guglu trazi opravdanje za svoju nepismenost :lol:
Hakiz

#66595 Re: SDP

Post by Hakiz »

skafiskafsnjak wrote: 06/04/2021 12:02

Sarajevo je multi grad uvijek bio i bice. Koliko god to vama zelenim smetalo. :thumbup:
A vala, ako išta može zamijeniti Bogićevića, to je da Jevrej(ka) bude gradonačelnik. Jedino šta sutra to može nadmašiti je da slijedeći gradonačelnik bude Rom(kinja).
Hank Paldum

#66596 Re: SDP

Post by Hank Paldum »

[yt][/yt]

Naravno, tipična reakcija FGRovca. Do sutra, dok ne pokažu svoju dvoličnost sa izjavama "Dok država propada vama je važno biti Bošnjooook". Ko vas ne zna.

Ako ćemo već pričati kome ko smeta. Ko je god od Nebošnjaka sarađivao sa SDA direktno ili indirektno bili to Ivo Komšić, Željko Komšić, Čedomir Jovanović, Miro Lazović, Mario Nenadić, Stjepan Kljuić i ostali, kraj svih slaganja ili neslaganja, takve ljude nisu ni više ni manje poštovali nego kao sve ostale građane. Bez tepanja, ponižavanja sa nadimcima poput Bogy kao da su balavci koji se šalju po cigare, nacionalnost se pominje samo kad se mora.

Vi sa druge strane kojima su puna usta građanstva, "nije važno ko si, važno ja da si čovjek i sposoban" skačete od dragosti i naglašavate na sva zvona ko je koje nacionalnosti. Izgleda samo kada su Bošnjaci u pitanju to bi za po vašem trebala biti tabu tema.
Ovu predivnu gospođu koja je sposobna, pametna i vrsta gradonačelnice sa kojom se može svaki grad ponositi, umjesto da nabrajaš zašto je dobro što je ova žena kandidat ti si nju sveo samo na to da je Jevrejka i tu za vas FGRovce sva priča počinje i završava

Kao što Srdana Mandića nikada niste tretirali kao ravnopravnog građanina Sarajeva, načelnika nego je većinom bila priča "Kada Banjaluka i Široki vide da smo izabrali Srđana, Srbina onda će i kod njih krenuti promjena" i to je glavni razlog bio za izbor.

Samo je jedno gore od nacionalizma gdje nekome dajes do znanja da ga ne podnosiš jer je drugačije nacionalnosti a to je da mu daješ osjećaj kao da je specijalna atrakcija, kao mečka da igra a ne tretiraš ga kao ravnopravnog uz sve pohvale i kritike nego mu daješ do znanja da je drugačije kroz pretjerano tepanje i ponašanje kao da je osoba sa specijalnim potrebama.
skafiskafsnjak

#66597 Re: SDP

Post by skafiskafsnjak »

Hank Paldum wrote: 06/04/2021 13:06 [yt][/yt]

Naravno, tipična reakcija FGRovca. Do sutra, dok ne pokažu svoju dvoličnost sa izjavama "Dok država propada vama je važno biti Bošnjooook". Ko vas ne zna.

Ako ćemo već pričati kome ko smeta. Ko je god od Nebošnjaka sarađivao sa SDA direktno ili indirektno bili to Ivo Komšić, Željko Komšić, Čedomir Jovanović, Miro Lazović, Mario Nenadić, Stjepan Kljuić i ostali, kraj svih slaganja ili neslaganja, takve ljude nisu ni više ni manje poštovali nego kao sve ostale građane. Bez tepanja, ponižavanja sa nadimcima poput Bogy kao da su balavci koji se šalju po cigare, nacionalnost se pominje samo kad se mora.

Vi sa druge strane kojima su puna usta građanstva, "nije važno ko si, važno ja da si čovjek i sposoban" skačete od dragosti i naglašavate na sva zvona ko je koje nacionalnosti. Izgleda samo kada su Bošnjaci u pitanju to bi za po vašem trebala biti tabu tema.
Ovu predivnu gospođu koja je sposobna, pametna i vrsta gradonačelnice sa kojom se može svaki grad ponositi, umjesto da nabrajaš zašto je dobro što je ova žena kandidat ti si nju sveo samo na to da je Jevrejka i tu za vas FGRovce sva priča počinje i završava

Kao što Srdana Mandića nikada niste tretirali kao ravnopravnog građanina Sarajeva, načelnika nego je većinom bila priča "Kada Banjaluka i Široki vide da smo izabrali Srđana, Srbina onda će i kod njih krenuti promjena" i to je glavni razlog bio za izbor.

Samo je jedno gore od nacionalizma gdje nekome dajes do znanja da ga ne podnosiš jer je drugačije nacionalnosti a to je da mu daješ osjećaj kao da je specijalna atrakcija, kao mečka da igra a ne tretiraš ga kao ravnopravnog uz sve pohvale i kritike nego mu daješ do znanja da je drugačije kroz pretjerano tepanje i ponašanje kao da je osoba sa specijalnim potrebama.
Pa sve njene vrline su napisane i to se zna , zasto da se ponavljamo? Rekao sam ono sto nije napisano. Ali ti si klasicni sda bot pa prevrces pricu na svoju stranu.

Al haj, nista ne mijenja cinjenicu da si nepismen i da ti je google rjesenje za sve.

Dotakeli.... Svasta u Sarajevo doslo :roll:
MarlboroGold

#66598 Re: SDP

Post by MarlboroGold »

Ima i nesto gore. Izuzetno podanicki mentalitet kojeg masa ljudi iskazuje prema familiji Izetbegovic kao da su sultan i sultanija, a od Alije se takodjer poceo praviti isti onaj kult licnosti kojeg su mnogi Bosnjaci pljuvali po pitanju Tita.
skafiskafsnjak

#66599 Re: SDP

Post by skafiskafsnjak »

MarlboroGold wrote: 06/04/2021 14:46 Ima i nesto gore. Izuzetno podanicki mentalitet kojeg masa ljudi iskazuje prema familiji Izetbegovic kao da su sultan i sultanija, a od Alije se takodjer poceo praviti isti onaj kult licnosti kojeg su mnogi Bosnjaci pljuvali po pitanju Tita.
Sultanija i heroina :lol:
Hank Paldum

#66600 Re: SDP

Post by Hank Paldum »

MarlboroGold wrote: 06/04/2021 14:46 Ima i nesto gore. Izuzetno podanicki mentalitet kojeg masa ljudi iskazuje prema familiji Izetbegovic kao da su sultan i sultanija, a od Alije se takodjer poceo praviti isti onaj kult licnosti kojeg su mnogi Bosnjaci pljuvali po pitanju Tita.
A ima i onaj podanički mentalitet aplaudiranja himni Srbije u Tuzli
Post Reply