SDP

Bascarsija1

#66501 Re: SDP

Post by Bascarsija1 »

cyprus wrote: 28/03/2021 23:51 Čovjek bi rekao da je kompletan ravnogorski pokret završio u partizanima, ili da su samo četnici prelazili u partizane :D :oops:
Pa eto 50 godina kasnije se pokazalo koliko je preslo.
Hank Paldum

#66502 Re: SDP

Post by Hank Paldum »

joint union wrote: 28/03/2021 22:42
Hank Paldum wrote: 28/03/2021 22:06
joint union wrote: 28/03/2021 15:36 Sto se upali, oba mu profila :)
Dakle, zelja vas dvojice, ili, vjerovatnije, jednog poduplanog, glasi:

SDA da osvoji sve, da se građanske stranke ugase, jer nam ne trebaju. Takva SDA ne može ništa u PC ili u dijelu FBiH koji asocira na HB. Dakle, vasa želja i ono sto branite je "svako gazda u svom toru". Mislim da bi i vašim RSS mozgovima trebalo biti jasno sta želite i sta branite, podjelu BiH na tri dijela. Želite i branite sve ono protiv čega smo se borili 92-95. I onda se tobože bunite kad vas neko stavlja u isti kos sa HDZ i SDS (sada snsd). Isto pakovanje.
Ne, ako ikada dođe do toga da se Srbi iz rs-a i Hrvati i tzv. hb okrenu gradanskoj državi i budu pro-BiH to neće biti zbog stranke koja je vezana za rat i bošnjačku stranu i čiji je predsjednik bio Alija Izetbegović pa nakon toga sin mu nego jedino zbog stranaka poput SDP čija je to dužnost. Nije pitanje sta ja želim niti šta SDA želi nego kako je ta stranka prihvaćena u Banjaluci i Širokom.
Vi to veoma dobro znate, samo se pravite naivni da opravdate nepotrebno postojanje stranke poput SDPa.

A do sad sam bio SDA bot, dezerter, vehabija pa neka bude i da imam dva profila, sve vam je oprošteno ako ćete tako nastavljati pokazivati svu svoju nemoć
Pa sve si rekao Hance, u prvoj rečenici, sad samo polako pročitaj i ponovi par puta. Dakle, slažemo se da, ako želimo slobodnu i nezavisnu državu BiH, moramo SDA poslati na smetljiste historije :thumbup:
Ovim si zaslužio da me prestaneš persirati.
Naravno da je ovo gore samo jos jedna (pozitivna) posljedica gašenja SDA, no ne i uzrok, SDA se treba ugasiti jer je postala korumpirani, lopovski, kriminalcima prebogat i na sve spreman kartel, kojem radi vlastitog opstanka nije strano prodati neprijatelju sve, pa i svoj narod i državu. Bravo Hance, nadolazis insallah.
Ne razumiješ. Ne radi se šta SDA misli nego šta Srbi i Hrvati misle o toj stranci. SDA nikada nisu bili protiv drugih naroda ni prije rata ni za vrijeme rata ni nakon rata, dokaz su onaj famozni plakat prije rata sa SDS i HDZ, u ratu crkve što su ostale čitave i nakon rata gdje su rado radili sa Željkom Komšićem, Mirom Lazovićem, Mariom Nenadićem i ostalom gospodom za dobrobit države. SDA je pro-BiH ali se radi o tome da većona Srba i Hrvata stranku smatra islamsko-radikalnom Alijinom strankom i zato je samo logično da je SDP po svojoj definiciji prihvatljiva stranka ako se ikada dođe do građanske i vi to dobro znate, samo tražite izgovor za svoj nerad.

Dok ne zaboravim, nisi ti zaslužio da te persiram već sa Vi mislim na množinu, vas FGRovce.
Bascarsija1

#66503 Re: SDP

Post by Bascarsija1 »

drug_profi wrote: 28/03/2021 23:32 Lijpo ti rekoh, ariveDREČI enemigo....
Bascarsija1, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Nema problema. Ja su na tvoje postove odgovarati :).

Meni je vaznije da ostali ljudi svate koja ste gamad bili.
drndalo

#66504 Re: SDP

Post by drndalo »

Bascarsija1 wrote: 28/03/2021 23:53
drndalo wrote: 28/03/2021 23:29 Izvini, opet bulaznis gluposti... Smanji heroin u drozi!

S obzirom da su iz SDA pored istalih, uspjesno skinuli SDP s vlasti 1990, kako to da nisu spremili Bosnjake na odbranu od svih zala...?

Mislim ocito su bili sve sposobniji od sposobnijeg... Pa reko’ sta bi da su ih mrske komuLJare trebale braniti, umjesto da se sami brane...?
To je bolan bilo civlno stanovnistvo sto su cetnici pobili. Civili netreba da se brane. Civile po svakom cestitom civilizacijskom pravilu niko netreba da dira. Desetine hiljada ljudi poklano. I te iste vojovode ste primili u svoje redove. I sad vi pricate o zajednistvu, jednakosti naroda i narodnosti, narednih 50 godina dok se ti cetnici nisu ponovo pokrenuli da zavrse zapoceto.

I na vrh toga posto se Bosnjaci nisu mogli izjasnjavati kao Bosnjaci poslije WWII te su zrtve brojene kao Srbi. Nepravda na nepravdu. Ali Bosnjacki zivoti nisu vazni strategijski.

Po tebi i oni u Srebrenici su trebali da se sami brane.
Kakve to veze ima sa SDPom i prozivanjem da nisu branili Bosnjake?
Osim_13

#66505 Re: SDP

Post by Osim_13 »

Ma de bolan trola frajer, šta vam je.
drndalo

#66506 Re: SDP

Post by drndalo »

Pa trolanje je zabranjeno, posebno glupo trolanje. Koliko se sjecam isti je vec imao makar 1-2 ban-a barem mjesec dana...

Mislim ima(o) je SDP raznih sranja, ali nisu vezali zastave sa “antiKomuLJarskom” bracom... Pokusaj argumenta, primao je neko cetnike u partizane. I onda 45 godina kasnije ti primljeni su klali... Jastaradi, ljudi sa sve 70-80 godina isli okolo po selima i ubijali... A oni koji su pravili zlocine i imali 20-30-40 god. jisu bili ni u lijevom jajetu tada...

Ima li barem 2 casa biologije pohadjana u zivotu... Mislim i ono malo argumenata koje bi mogao dokazivati usere prevelikim pokusajima uvezivanja, a ni sam ne zna jel pos’o il’ dos’o...
Bascarsija1

#66507 Re: SDP

Post by Bascarsija1 »

drndalo wrote: 29/03/2021 00:38 Pa trolanje je zabranjeno, posebno glupo trolanje. Koliko se sjecam isti je vec imao makar 1-2 ban-a barem mjesec dana...

Mislim ima(o) je SDP raznih sranja, ali nisu vezali zastave sa “antiKomuLJarskom” bracom... Pokusaj argumenta, primao je neko cetnike u partizane. I onda 45 godina kasnije ti primljeni su klali... Jastaradi, ljudi sa sve 70-80 godina isli okolo po selima i ubijali... A oni koji su pravili zlocine i imali 20-30-40 god. jisu bili ni u lijevom jajetu tada...

Ima li barem 2 casa biologije pohadjana u zivotu... Mislim i ono malo argumenata koje bi mogao dokazivati usere prevelikim pokusajima uvezivanja, a ni sam ne zna jel pos’o il’ dos’o...
E to sto se u SFRJ nije smijelo pricati ne pika se sada. Nema vise "Ko drukcije kaze Klevece i Laze" pjesmica.
Ideologija tih cetnika je ostala i njihova dijeca su nas klala. Dok Bosnjaci I dan danas se ubujaju da izaberu Srbina za Predsjednika Grada.

I tacno je ... neistomisljenici ovdije dobijaju banove.
cyprus

#66508 Re: SDP

Post by cyprus »

Smijelo
Dijeca
Predsjednik Grada :mrgreen:
Ovdije

I nešto se raspravljaj sa njim :D
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#66509 Re: SDP

Post by Gerro »

Treba ovaj Bascarsija na poduku trollanja kod majstora nekog. Eh, da bar imamo takvog jednog na forumu.
drndalo

#66510 Re: SDP

Post by drndalo »

Bascarsija1 wrote: 29/03/2021 01:02
drndalo wrote: 29/03/2021 00:38 Pa trolanje je zabranjeno, posebno glupo trolanje. Koliko se sjecam isti je vec imao makar 1-2 ban-a barem mjesec dana...

E to sto se u SFRJ nije smijelo pricati ne pika se sada. Nema vise "Ko drukcije kaze Klevece i Laze" pjesmica.
Ideologija tih cetnika je ostala i njihova dijeca su nas klala. Dok Bosnjaci I dan danas se ubujaju da izaberu Srbina za Predsjednika Grada.

I tacno je ... neistomisljenici ovdije dobijaju banove.
Uuuu, i ti si zrtva svekolike tisucljetne ugrozbe...?

Image
Osim_13

#66511 Re: SDP

Post by Osim_13 »

Ja mislim da iza ovog nicka stoji Abdulah Skaka.
last mohicans

#66512 Re: SDP

Post by last mohicans »

cyprus wrote: 29/03/2021 01:11 Smijelo
Dijeca
Predsjednik Grada :mrgreen:
Ovdije

I nešto se raspravljaj sa njim :D
:thumbup: :thumbup:
joint union

#66513 Re: SDP

Post by joint union »

Hank Paldum wrote: 28/03/2021 23:55
Hank Paldum wrote: 28/03/2021 22:06
Ne, ako ikada dođe do toga da se Srbi iz rs-a i Hrvati i tzv. hb okrenu gradanskoj državi i budu pro-BiH to neće biti zbog stranke koja je vezana za rat i bošnjačku stranu i čiji je predsjednik bio Alija Izetbegović pa nakon toga sin mu nego jedino zbog stranaka poput SDP čija je to dužnost. Nije pitanje sta ja želim niti šta SDA želi nego kako je ta stranka prihvaćena u Banjaluci i Širokom.
Vi to veoma dobro znate, samo se pravite naivni da opravdate nepotrebno postojanje stranke poput SDPa.

A do sad sam bio SDA bot, dezerter, vehabija pa neka bude i da imam dva profila, sve vam je oprošteno ako ćete tako nastavljati pokazivati svu svoju nemoć
Pa sve si rekao Hance, u prvoj rečenici, sad samo polako pročitaj i ponovi par puta. Dakle, slažemo se da, ako želimo slobodnu i nezavisnu državu BiH, moramo SDA poslati na smetljiste historije :thumbup:
Naravno da je ovo gore samo jos jedna (pozitivna) posljedica gašenja SDA, no ne i uzrok, SDA se treba ugasiti jer je postala korumpirani, lopovski, kriminalcima prebogat i na sve spreman kartel, kojem radi vlastitog opstanka nije strano prodati neprijatelju sve, pa i svoj narod i državu. Bravo Hance, nadolazis insallah.
Ne razumiješ. Ne radi se šta SDA misli nego šta Srbi i Hrvati misle o toj stranci. SDA nikada nisu bili protiv drugih naroda ni prije rata ni za vrijeme rata ni nakon rata, dokaz su onaj famozni plakat prije rata sa SDS i HDZ, u ratu crkve što su ostale čitave i nakon rata gdje su rado radili sa Željkom Komšićem, Mirom Lazovićem, Mariom Nenadićem i ostalom gospodom za dobrobit države. SDA je pro-BiH ali se radi o tome da većona Srba i Hrvata stranku smatra islamsko-radikalnom Alijinom strankom i zato je samo logično da je SDP po svojoj definiciji prihvatljiva stranka ako se ikada dođe do građanske i vi to dobro znate, samo tražite izgovor za svoj nerad.

Dok ne zaboravim, nisi ti zaslužio da te persiram već sa Vi mislim na množinu, vas FGRovce.
Nas FGR-ovce? I sad bi se ja kao trebao uvrijediti, na sta, na fina ili na gradska ili raja? Tebe neka od ovih rijeci vrijedja?
A ja mislio ti kulturan, persiras, ne znam odakle mi ideja da to mislim za RSS-ovce, naivan FGR-ovac, sta's.

Kako je SDA pro-BiH ako ne moze, prema tvojim rijecima, prismrditi u PC (osim naravno vjecitog Salkica)?
Zasto je prece bilo klepati pare za povratak u vlastiti dzep i siriti glasacko tijelo nego provodjenje anexa 7 DMS?
Da li je taj plakat dokaz da onda i SDS i HDZ "nikada nisu bili protiv drugih naroda"?
Nikad mi ne odgovori na pitanje u kojoj bi se firmi zaposlio, Bosnjaka koji je dalje od tvoje kuce, i daje manju platu ili kod Srbina koji ti je blizi i daje vecu platu? Samo bez "ima jos opcija" i ostalih ubleha, imas ove dvije opcije, pucaj radnice za dobrobit drzave.
Hank Paldum

#66514 Re: SDP

Post by Hank Paldum »

joint union wrote: 29/03/2021 09:39

Nas FGR-ovce? I sad bi se ja kao trebao uvrijediti, na sta, na fina ili na gradska ili raja? Tebe neka od ovih rijeci vrijedja?
A ja mislio ti kulturan, persiras, ne znam odakle mi ideja da to mislim za RSS-ovce, naivan FGR-ovac, sta's.

Kako je SDA pro-BiH ako ne moze, prema tvojim rijecima, prismrditi u PC (osim naravno vjecitog Salkica)?
Zasto je prece bilo klepati pare za povratak u vlastiti dzep i siriti glasacko tijelo nego provodjenje anexa 7 DMS?
Da li je taj plakat dokaz da onda i SDS i HDZ "nikada nisu bili protiv drugih naroda"?
Nikad mi ne odgovori na pitanje u kojoj bi se firmi zaposlio, Bosnjaka koji je dalje od tvoje kuce, i daje manju platu ili kod Srbina koji ti je blizi i daje vecu platu? Samo bez "ima jos opcija" i ostalih ubleha, imas ove dvije opcije, pucaj radnice za dobrobit drzave.
To nije uvreda nego samo konstatacija.
Evo ti da si Jovan sa Pala i želiš prihvatiti BiH kao svoju državu i imaš izbor SDA ili SDP, obe izjavljuju da su pro BiH, za koga bi se odlučio? Za stranku koja je multi kulti i slijedi ideale Tita i obilježava godišnjice partizana i antifašista iz vremena Jugoslavije, koja je imala kandidate za člana predsjedništva iz bošnjačkog i hrvatskog naroda a potpredsjednik im Srbin?
Ili bi se odlučio za stranku koja ima 99% Bošnjaka, koja je u kontaktu sa islamskom zajednicom, koja je direktno vezana za ratna dešavanja, koja je imala predsjednika Aliju Izetbegovića lično a kasnije njegovog sina, za koju bi se ti odlučio? Znači tu šuplju možete samo još u vašoj birtiji u vašem 1% FGR mini svijetu prosipati.

A SDA je imala predizborne i u rs-u to je ono kada ignorišete pa kada koristite Selmu Bajrami kao argument onda se sjetite da su bili u Tesliću.
Znači bili su češće u tim mjestima nego SDP i Njihova Stranka iako su znali da kao "Alijina Stranka" nemaju ozbiljnu šansu da ikakav glas osvoje među većinskim stanovništvom.
Raspadom Četvorke je se još jednom pokazalo da ćete i na idućim izborima zasluženo doživjeti krah.
joint union

#66515 Re: SDP

Post by joint union »

Hank Paldum wrote: 29/03/2021 11:53
joint union wrote: 29/03/2021 09:39

To nije uvreda nego samo konstatacija.
Evo ti da si Jovan sa Pala i želiš prihvatiti BiH kao svoju državu i imaš izbor SDA ili SDP, obe izjavljuju da su pro BiH, za koga bi se odlučio? Za stranku koja je multi kulti i slijedi ideale Tita i obilježava godišnjice partizana i antifašista iz vremena Jugoslavije, koja je imala kandidate za člana predsjedništva iz bošnjačkog i hrvatskog naroda a potpredsjednik im Srbin?
Ili bi se odlučio za stranku koja ima 99% Bošnjaka, koja je u kontaktu sa islamskom zajednicom, koja je direktno vezana za ratna dešavanja, koja je imala predsjednika Aliju Izetbegovića lično a kasnije njegovog sina, za koju bi se ti odlučio? Znači tu šuplju možete samo još u vašoj birtiji u vašem 1% FGR mini svijetu prosipati.

A SDA je imala predizborne i u rs-u to je ono kada ignorišete pa kada koristite Selmu Bajrami kao argument onda se sjetite da su bili u Tesliću.
Znači bili su češće u tim mjestima nego SDP i Njihova Stranka iako su znali da kao "Alijina Stranka" nemaju ozbiljnu šansu da ikakav glas osvoje među većinskim stanovništvom.
Raspadom Četvorke je se još jednom pokazalo da ćete i na idućim izborima zasluženo doživjeti krah.
Citav post, a niti jednom nisi napisao FGR? Uh, eno ima, promace mi.
Konstatacija velis, dakle ne prepoznajes se ni u jedoj od te tri rijeci. Pravi RSS.
Jesi napisao ovu drugu boldanu recenicu u postu, svaka cast, ubjedio si me da glas dam SDP-u, cestitke.
Ovo ostalo si navaljao svasta, od Alije a.r. do Selme Bajrami, valjda znas sta pises. Stranka te prati, dosad su imali velike planove sa tobom, poslije ovoga, ne znam bas...
last mohicans

#66516 Re: SDP

Post by last mohicans »

Gerro wrote: 29/03/2021 01:12 Treba ovaj Bascarsija na poduku trollanja kod majstora nekog. Eh, da bar imamo takvog jednog na forumu.
Gotov čaršija, bloo ga trajno odstranila. Jeste se bio raspojasao.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#66517 Re: SDP

Post by Gerro »

last mohicans wrote: 29/03/2021 18:32
Gerro wrote: 29/03/2021 01:12 Treba ovaj Bascarsija na poduku trollanja kod majstora nekog. Eh, da bar imamo takvog jednog na forumu.
Zasluzeno. Losi trollovi ne zasluzuju pisati po svjetski poznatim forumima kakav jeste klix. :bih:
drug_profi

#66518 Re: SDP

Post by drug_profi »

:fazlija:
Dobro je jer je navlacio opasno da mu se mamice naspomenem.
Mada mi izgleda da nije obrisan jer mu profil jos postoji.
Patton44

#66519 Re: SDP

Post by Patton44 »

drug_profi wrote: 29/03/2021 19:45
Bi da nisi p
drug_profi

#66520 Re: SDP

Post by drug_profi »

Patton44 wrote: 29/03/2021 19:53

Bi da nisi p
Ti da nisi jos veća, završio bi tu riječ.
Patton44

#66521 Re: SDP

Post by Patton44 »

drug_profi wrote: 29/03/2021 20:01
Bi da nisi p
Tamam mi nestalo tinte.
Evo dolio.
Previse kulturan
drug_profi

#66522 Re: SDP

Post by drug_profi »

Patton44 wrote: 29/03/2021 20:12
Bi da nisi p
Tamam mi nestalo tinte.
Evo dolio.
Previse kulturan
Znao sam da nemaš muda.
Patton44

#66523 Re: SDP

Post by Patton44 »

:-x
drug_profi wrote: 29/03/2021 20:26
Patton44 wrote: 29/03/2021 20:12

Tamam mi nestalo tinte.
Evo dolio.
Previse kulturan
Znao sam da nemaš muda.
:bije:
Tak bedasto
Razocaran sam.
drug_profi

#66524 Re: SDP

Post by drug_profi »

Patton44 wrote: 29/03/2021 20:42 :-x
drug_profi wrote: 29/03/2021 20:26
Patton44 wrote: 29/03/2021 20:12 Tamam mi nestalo tinte.
Evo dolio.
Previse kulturan
Znao sam da nemaš muda.
:bije:
Tak bedasto
Razocaran sam.
Zato sto si previse Pristojan.
zippoo87

#66525 Re: SDP

Post by zippoo87 »

SDA od postanka nije imala gluplje i jadnije predstavnike (botove) na internetu :D
Pa ovo je presramotno draga SDA...pa kakve nam ovo blecke saljete ovamo ?
Ne prackom na tenka draga SDA :lol: :lol:
Post Reply