Bio na listiGeneral War wrote: ↑27/03/2021 21:53 Pa nije Bogicevic cini mi se clan nase stranke, bio je on Reformista...tj SDP kasnije...i puf, nema coJka.
Združene Liste 1996
SDP-UBSD-REPUBLIKANCI-HSS-MBO
Bio na listiGeneral War wrote: ↑27/03/2021 21:53 Pa nije Bogicevic cini mi se clan nase stranke, bio je on Reformista...tj SDP kasnije...i puf, nema coJka.
znaci politika je samo guranje svojih koristi. narod ko hebe? jesi se i ti isao vakcinisati u Srbiju? pa pizda mu materina valjda ima dovoljno narodnog novca da i pretekne, a da i narodu bude zeru bolje. postoji li politicar dovoljno nahranjen da i narodu proslijedi obrok?mirsek wrote: ↑27/03/2021 02:03Pa bio je u GV i u proslom sazivu, znaci da ipak ima neku stalnu podrsku glasaca. Covjek gleda svoju guzicu, pragmaticno i haman otvoreno, pliva kako zna, a moras biti malo i supak i snalazljiv da bi opstao bez velikih ledja medju raznim politickim ajkulama.last mohicans wrote: ↑27/03/2021 01:49Od toga pola kupljeno, na princip Dodika i Bossa. Sad da su izbori,ni pola ne bi dobio. S obzirom da su vecina glasača ovce, vjerovatno ovo sve i zaborave do narednih izbora.
Cak mi je malo i simpatican jer nema stalnu stranku da ga gura, sam se probija i snalazi.
Doduse, znam ga i licno od prije dok je loptu ganjao, prije politicke karijere i uvijek mu kad ga sretnem cestitam sto ne da da drugi iskoristavaju za svoje licne interese nego on njih koristi za svoje.
Neki od nekadasnjih celebritya i zastitnih lica Sarajeva: Brega, Davorin, Kemo, Mirza, Hase, Osim, itd. Svima smo im mane nalazili i nismo im priznavali status zvijezda iako oni to nikad nisu ni trazili..
ne pitaj se de odi poljubi čmakiru prsten na ruci pa u halkuGeneral War wrote: ↑27/03/2021 21:30Jel to ono: nije se bojio Milosevica i JNA? Interesantno da se takav covjek boji Skake, Izetbegovica i jalijasa u halci...ja bih se zapitao.
ja sam ovo pitanje vec prije postavio. ako je neko birao svog predstavnika, onda je red da vidi i da li ovaj radi u okvirima interesa tog istog glasaca ili mu je neki drugi blizi. za tajno glasanje bi trebalo da postoje zaista specificne pozicije, sto ova zasigurno nije.invincible1921 wrote: ↑27/03/2021 02:22 Evo sad jedno banalno pitanje...koji je razlog tajnog glasanja ? Ima li neko logicno objasnjenje
jest imali bi još 4 godine krađe nepotizma naštimanih tendera i ostalih prljavština, sreća našainvincible1921 wrote: ↑27/03/2021 21:32 Ma mislim da se mi ne lazemo Bogic bi se mogo samo naslikavat kao gradonalcnik i to je to..kaki tenderi i gluposti. To sto je skaka valjo seme je bilo preko SDA i ibre a ne jer je gradonacelnik...
Nemojte sad u nebuloze, i ja sma ga bogica bio naravno i velika je sramota sta je SDA uradila, medjutim mimo simbolike mi nista ne bi imali od njega
Znam nego sam usporedio djelovanjaGeneral War wrote: ↑27/03/2021 21:53Pa nije Bogicevic cini mi se clan nase stranke, bio je on Reformista...tj SDP kasnije...i puf, nema coJka.invincible1921 wrote: ↑27/03/2021 21:46Kao prvo ovaj emojiGeneral War wrote: ↑27/03/2021 21:43
...tako je, a sto on nije lider? Cini mi se da je i on bio u nekim strankama?
Dugo on ceka zicer, cini mi se.sam slucajno stavio hahah
![]()
Pa dalo bi se diskutovati, sindrom od kojeg nasa stranka boluje...vladali bi u svedskoj rado al nece u blato BH politke
Nije ti on Baketov...He1972 wrote: ↑27/03/2021 22:01ne pitaj se de odi poljubi čmakiru prsten na ruci pa u halkuGeneral War wrote: ↑27/03/2021 21:30Jel to ono: nije se bojio Milosevica i JNA? Interesantno da se takav covjek boji Skake, Izetbegovica i jalijasa u halci...ja bih se zapitao.![]()
aljin?. što mu dodje isti qrtzHakiz wrote: ↑27/03/2021 22:05Nije ti on Baketov...He1972 wrote: ↑27/03/2021 22:01ne pitaj se de odi poljubi čmakiru prsten na ruci pa u halkuGeneral War wrote: ↑27/03/2021 21:30
Jel to ono: nije se bojio Milosevica i JNA? Interesantno da se takav covjek boji Skake, Izetbegovica i jalijasa u halci...ja bih se zapitao.![]()
tajno glasanje na izborima je da biraci ne bi bili, kao nasitniji pijuni, prisiljeni da glasaju ovako ili onako. ako 2000 ljudi izabere predstavnika i on tajno glasa kako je to dobra stvar? kako tih 2k ljudi mogu znati da on zaista zastupa njihove interese? mozes li dati razumno objasnjenje zasto je tajno glasanje dobro u reprezentativnoj demokratiji?Haris.ba wrote: ↑27/03/2021 07:35Narod. Politicari u nasem slucaju su vjerna preslika naroda.
Nemaju nikoga. Bice likova ko Srdjan koji se sami kandiduju. Iznenadjenje moguce, ali ko sa kredibilitetom se sada moze pojaviti?
Isto ko sto ti na izborima tajno glasas. U principu dobra stvar. Ali, mi bi i ciglu razvalili.invincible1921 wrote: ↑27/03/2021 02:22 Evo sad jedno banalno pitanje...koji je razlog tajnog glasanja ? Ima li neko logicno objasnjenje
Evo lijepo napisano za slucaj u Mostaru.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zasto-j ... /210208125
Od kandidature sam odustao teška srca, prvenstveno imajući u vidu vašu javno izraženu, masovnu podršku. Ali, vjerujte mi da se ništa dobro ne bi moglo očekivati ni u daljoj saradnji sa takvim Gradskim vijećem, u kojem sjede i neki vijećnici skloni glasačkoj trgovini
ma ima dalje, ali nadolelaik1981 wrote: ↑27/03/2021 21:58Neki od nekadasnjih celebritya i zastitnih lica Sarajeva: Brega, Davorin, Kemo, Mirza, Hase, Osim, itd. Svima smo im mane nalazili i nismo im priznavali status zvijezda iako oni to nikad nisu ni trazili..
Danas Zahiragic, Skaka, Dino, Pedja... i kunemo se u njih..
Propali smo ko kauc i nema nazad.
Civilizacijski sunovrat..
He1972 wrote: ↑27/03/2021 22:01ne pitaj se de odi poljubi čmakiru prsten na ruci pa u halkuGeneral War wrote: ↑27/03/2021 21:30Jel to ono: nije se bojio Milosevica i JNA? Interesantno da se takav covjek boji Skake, Izetbegovica i jalijasa u halci...ja bih se zapitao.![]()
Maraschino wrote: ↑27/03/2021 22:09 Meni Bogic djeluje ovako, tamo neke 1991.god. postigao je fantastican go i omogucio nam opstanak u ligi ravnopravnih. Poslije toga samo je sjedio na klupi i kritikovao aktuelne igrace. Sada pri kraju sezone ukazala mu se prilika da zaigra i opet dokaze svoj kvalitet ali on zbog tih igraca odbija uci u igru.
Koliko god zamjerao tim igracima trebao je zbog publike uci u igru i zavrsiti dostojanstveno svoju zivotnu utakmicu. Sada opet moze samo dobacivati sa klupe.
Sta je preostalo, penzija.![]()
Ma jok, nisi me skontao. Nema veze.
...i sta mi imamo od toga?uglavnomja wrote: ↑27/03/2021 22:11Maraschino wrote: ↑27/03/2021 22:09 Meni Bogic djeluje ovako, tamo neke 1991.god. postigao je fantastican go i omogucio nam opstanak u ligi ravnopravnih. Poslije toga samo je sjedio na klupi i kritikovao aktuelne igrace. Sada pri kraju sezone ukazala mu se prilika da zaigra i opet dokaze svoj kvalitet ali on zbog tih igraca odbija uci u igru.
Koliko god zamjerao tim igracima trebao je zbog publike uci u igru i zavrsiti dostojanstveno svoju zivotnu utakmicu. Sada opet moze samo dobacivati sa klupe.
ko igra za raju, a zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku
jedino dostajnstvo u zadnjih 30 godina politike je ovo njegovo ne
neka te sa pizdoustim ja ću oprobat sreću kod kuće, vidim bogić ne paše pa reko bake je bolja opcija po tebi pa ti raspali za begiš, ja kod gencidaša ne tražim sreću .... bog ti pomogi zapamti trebat će ti u begišuGeneral War wrote: ↑27/03/2021 22:09He1972 wrote: ↑27/03/2021 22:01ne pitaj se de odi poljubi čmakiru prsten na ruci pa u halkuGeneral War wrote: ↑27/03/2021 21:30
Jel to ono: nije se bojio Milosevica i JNA? Interesantno da se takav covjek boji Skake, Izetbegovica i jalijasa u halci...ja bih se zapitao.![]()
![]()
Haj ti za Begis na pelcovanje, cmakir se izborio za to.
uglavnomja wrote: ↑27/03/2021 22:11Maraschino wrote: ↑27/03/2021 22:09 Meni Bogic djeluje ovako, tamo neke 1991.god. postigao je fantastican go i omogucio nam opstanak u ligi ravnopravnih. Poslije toga samo je sjedio na klupi i kritikovao aktuelne igrace. Sada pri kraju sezone ukazala mu se prilika da zaigra i opet dokaze svoj kvalitet ali on zbog tih igraca odbija uci u igru.
ko igra za raju, a zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku
![]()
![]()
jedino dostajnstvo u zadnjih 30 godina politike je ovo njegovo ne
i, velis, ti si uspio i cijelu cetverogodisnju zavrsiti? jako lijepo. glasas u Sa kantonu ili negdje drugo?Hank Paldum wrote: ↑27/03/2021 10:55Kako sada svi glume da im nije stalo do Bogićevića nego samo da Skaka ne bude gradonačelnik a čitav grad bio pun plakata podrške Bogićeviću. Doveli ste čovjeka iz mirovine i zaboravili ga za dan samo da bi glumili da je poraz ustvari pobjeda. Veoma ružno.
skontao sam ja tebe prosto proširena rečenica, nego njegovu priču ne kontam, ne valja mu što je Bogić odhebao klošare sve skupa kao i prije 30 godina.....
To se dešava kada forsiraju nazor čovjeka samo zbog imena koji je poznat po nečemu prije 30 godina i onda očekuju isti elan, snagu i energiju i u 2021.General War wrote: ↑27/03/2021 21:30Jel to ono: nije se bojio Milosevica i JNA? Interesantno da se takav covjek boji Skake, Izetbegovica i jalijasa u halci...ja bih se zapitao.
jok očekujemo isto od čmakira kad se gowno otelilo prije 60 i kusur godinaHank Paldum wrote: ↑27/03/2021 22:18To se dešava kada forsiraju nazor čovjeka samo zbog imena koji je poznat po nečemu prije 30 godina i onda očekuju isti elan, snagu i energiju i u 2021.General War wrote: ↑27/03/2021 21:30Jel to ono: nije se bojio Milosevica i JNA? Interesantno da se takav covjek boji Skake, Izetbegovica i jalijasa u halci...ja bih se zapitao.