Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
- Osim_13
#1726 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Srđan predvodi kolonu 
- drag_gost
#1727 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Sta je poenta ove kolone? Pa ne daj Boze da ukinu zadrugu, mrtva glava bi pala...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1728 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
ja komentiram danasnji dan ako ti se vid zamutio od noHanja po svaBskim magacinima... sdO DANAS na pelcovanju u beogradu a FGR-ovci DANAS na demonstracijama podrske Bogicevicu u sarajevu... de.BA manime se s svojim hamalskim komentarima, znam da je tesko u magacinima i ja sam ko mlad preko studenskog servisa radio al bogami sam i ucio pa danas plandujem uz kompjutere...Hank Paldum wrote: ↑27/03/2021 13:02Šta veliš, pOtrijote sdO u Beogradu![]()
Jesu li ovo oni dvolični uslikani u Beogradu što su FGRu prosipali šuplju sa Fadile jebi se i onda ovdje uživaju u blagodatima Fadilove politike?![]()
FGR jučer rekli Beogradu DA pa kada su sve obavili idu na proteste radi nekoga što je Beogradu rekao NE![]()
- pici
- Osim_13
- Hank Paldum
#1731 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
pici wrote: ↑27/03/2021 13:16ja komentiram danasnji dan ako ti se vid zamutio od noHanja po svaBskim magacinima... sdO DANAS na pelcovanju u beogradu a FGR-ovci DANAS na demonstracijama podrske Bogicevicu u sarajevu... de.BA manime se s svojim hamalskim komentarima, znam da je tesko u magacinima i ja sam ko mlad preko studenskog servisa radio al bogami sam i ucio pa danas plandujem uz kompjutere...Hank Paldum wrote: ↑27/03/2021 13:02Šta veliš, pOtrijote sdO u Beogradu![]()
Jesu li ovo oni dvolični uslikani u Beogradu što su FGRu prosipali šuplju sa Fadile jebi se i onda ovdje uživaju u blagodatima Fadilove politike?![]()
FGR jučer rekli Beogradu DA pa kada su sve obavili idu na proteste radi nekoga što je Beogradu rekao NE![]()
![]()
A po fotografijama Dubioze i Ademira Kenovića je dokazano da je tvoja priča da ide samo SDO seljadija apsolutna laž i da je FGR još jednom raskrinkan kao dvoličan jer su gospodi prije samo par dana FGRovci aplaudirali zbog pjesme "Fadile jebi se".
A u magacinu uopšte nije tesko, nije to sjevernokorejski sistem diktatora Tite da dobiješ kilu zbog rada u magacinu,valjda su zato išli iz Jugoslavije u Zapadnu Njemačku a ne obratno.
A prođe i 5 gpdina kod Švabe sad pa sad, već je solidan radni staž, znaš sam po sebi kako vrijeme brzo prolazi, prođe 14 godina na forumu sad pa sad, zar ne?
- pici
#1732 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Hank Paldum wrote: ↑27/03/2021 13:31pici wrote: ↑27/03/2021 13:16ja komentiram danasnji dan ako ti se vid zamutio od noHanja po svaBskim magacinima... sdO DANAS na pelcovanju u beogradu a FGR-ovci DANAS na demonstracijama podrske Bogicevicu u sarajevu... de.BA manime se s svojim hamalskim komentarima, znam da je tesko u magacinima i ja sam ko mlad preko studenskog servisa radio al bogami sam i ucio pa danas plandujem uz kompjutere...Hank Paldum wrote: ↑27/03/2021 13:02
Šta veliš, pOtrijote sdO u Beogradu![]()
![]()
Dobra ti logika, pa normalno da današnjim danom neće ići u Beograd ako su već bili jučer, neće ići dva dana za redom na vakcinaciju. Normalno da komentarišes samo današnji dan jer ti jučerašnji dan ne ide u prilog.
A po fotografijama Dubioze i Ademira Kenovića je dokazano da je tvoja priča da ide samo SDO seljadija apsolutna laž i da je FGR još jednom raskrinkan kao dvoličan jer su gospodi prije samo par dana FGRovci aplaudirali zbog pjesme "Fadile jebi se".
A u magacinu uopšte nije tesko, nije to sjevernokorejski sistem diktatora Tite da dobiješ kilu zbog rada u magacinu,valjda su zato išli iz Jugoslavije u Zapadnu Njemačku a ne obratno.
A prođe i 5 gpdina kod Švabe sad pa sad, već je solidan radni staž, znaš sam po sebi kako vrijeme brzo prolazi, prođe 14 godina na forumu sad pa sad, zar ne?

hajmo sdO seljadijoooo jos malo pa nestalooo... i zahvalnicu piČkoustom obavezno a Bogicevicu mudo od ovce, svakako je po vasHim standardima Vlah...
- apsidejzi
#1733 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Normalno. Tako se politika vodi. SDA to radi savrseno, koliko god se mi ne slagali s tim. Imaju plan A, B, C, D... Jebiga. Oni konstantno traze slabosti protivnika i onda je iskoriste. Znali su da ce se Bogic povuci ako naprave dramu i to je to. Napravi dramu i rijesis problem. Ko je Bogicu kriv sto se naivno drzi svojih principa. Znali su da Majstorovic drzi neke principe i odigrali su na tu kartu. Probali su i sa ostalima. Neki su popustili, neki nisu. Ali to je politicka igra koju oni dobro igraju. Da je Srdjan odbio da se kandidira onda bi trazili opciju F. Ovako su dobili setup koji im odgovara.don vito wrote: ↑27/03/2021 11:24Ali ne bi onda mogli spinovati poput onog govečeta Srdića, "imali ste 17 potpisa a samo 10 važećih glasova, gdje su ostali".Styling wrote: ↑27/03/2021 11:19I da je priznao listice, falio je jedan glas jer je Majstorovic odlucio da bude “suzdrzan”bingov buraz wrote: ↑27/03/2021 11:11
Tačno,možeš nacrtati kurčinu ko vrata sve dok je tehnički korektno popunjen listić se ne smije poništiti.
Klasična zloupotreba predsjedavajućeg.![]()
![]()
![]()
Mada bi zločinački kartel onda izmislio neki novi spin
Vodje cetvorke su trebale do sada znati da SDA nikada ne ide sa jednim planom u utakmicu. Njihov plan se mijenja dinamicki, i nastoje da izvuku sto je moguce vise iz situacije. Pokazi slabost i oni to odmah iskoriste.
SDP i Bogic su ovo mogli odigrati na drugi nacin: umjesto da glume "povrijedjenu mladu", sad prihvatiti kandidaturu i ispalo bi da su bili korak ispred SDA. Preveli ih zedne preko vode. Svima pokazali kako operisu a opet doveli BOgica na celo. To bi bila cista pobjeda. Al jbg. Nasoj ljevici fali pragmatizma. SDA je rizikovala da im se to desi. No bez rizika nema dobitka. Trojka zbog principa izgubi bitku i u Mostaru i u Srebrenici a evo i u Sarajevu. OK, bitka ne znaci izgubljen rat ali ipak... ovo se moglo bolje iskoristiti kad je vec doslo do toga. I Bogic je malo nezreo ispao u svemu. Mogao je biti lafcina koji je jednim potezom sjebao SDA. Sad prihvati kandituru i idemo dalje. Ali ne, on je BOG. Nedodirljiv...
Svidja mi se kako je Irfan sinoc ipak imao spisak sa imenima i kako je SDP ipak poceo raditi na terenu. Jesu ih ovi preveslali ali nije bas da su uspjeli 100%. Ipak je i SDA sinoc dozivila veliku sramotu.
- drag_gost
#1734 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Taj sto si ga citirao je na duplo govno forumu ogadio svima to smece od foruma i dosao ovdje da sere. Lik je ozbiljna dijagnoza.
-
patriot_bih
#1735 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Cijeli protest je glupost! Građani KS su izabrali te političare koji su odbili Bogića.
Više bi imalo smisla da protestvuju za bolje ekonomske mjere, dječiji dodatak, poboljšanje infrastrukture itd.
Kakve veze ima da li je Bogić Bogićević ili Meho Mehić na funkciji. Bitno je da radi kako treba.
Izgeda i građani vole šupljiranje nego konkretno, ali eto bar se vježba demokratija.
Više bi imalo smisla da protestvuju za bolje ekonomske mjere, dječiji dodatak, poboljšanje infrastrukture itd.
Kakve veze ima da li je Bogić Bogićević ili Meho Mehić na funkciji. Bitno je da radi kako treba.
Izgeda i građani vole šupljiranje nego konkretno, ali eto bar se vježba demokratija.
- cLo
#1736 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Jooooj tupavog naroda sestro slatka
Valjda bi trebali rušiti one koji su ga otjerali, umjesto što tjeraju čestita insana da pogazi riječ i ugmiže u šugavi brlog primitivizma, kriminala i korupcije.
Valjda bi trebali rušiti one koji su ga otjerali, umjesto što tjeraju čestita insana da pogazi riječ i ugmiže u šugavi brlog primitivizma, kriminala i korupcije.
-
laik1981
#1737 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
E cuj imaju plan A,B,C,Dapsidejzi wrote: ↑27/03/2021 13:40Normalno. Tako se politika vodi. SDA to radi savrseno, koliko god se mi ne slagali s tim. Imaju plan A, B, C, D... Jebiga. Oni konstantno traze slabosti protivnika i onda je iskoriste.
- uglavnomja
#1738 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
pa nisu ni ti ljudi toliko glupi
osnova za sve ovo je postovanje prema tom bogicu b.
i tako postuju i njegove stavove
ovo je sad preslo u drugu fazu
i nadam se da ce i u trecu itd
"Da me niko ne shvati pogrešno, a to smo se svi složili, ovo više nije samo đir za gospodina Bogićevića. Ovo je đir za ovaj grad, za ljude koji žele ostati ovdje i kojima je pun kofer svih dešavanja i političkog ambijenta u Sarajevu i mislim da ovaj skup to i pokazuje", izjavio je organizator Kenan Musić.
"Da me niko ne shvati pogrešno, a to smo se svi složili, ovo više nije samo đir za gospodina Bogićevića. Ovo je đir za ovaj grad, za ljude koji žele ostati ovdje i kojima je pun kofer svih dešavanja i političkog ambijenta u Sarajevu i mislim da ovaj skup to i pokazuje", izjavio je organizator Kenan Musić.
- Osim_13
#1739 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Nek' se đir i 2022. osjeti.
- gdesi bre
#1740 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
More auta na ulicama glavnog grada ja reko zeni se bakir kad ono podrska Bogicu
-
laik1981
#1741 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Nadam se da ce Bogic ipak poslusati gradjane i prihvatiti funkciju. Em bi popisao kartel i ostale papke, em bi i ovaj narod dobio poruku da dizanjem glasa mogu napraviti promjene..
- pici
#1742 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Niko vise vOkcine ne spominje... sadaka od vučića, qurac od izetbegovića... bolje da se ujedno uz demonstracije traze smjene i ovih u vezi Bogićevića a i ovih sto nas ubijaju i tjeraju da se vakcinisemo po susedstvu... moj nOrode nikad tobe doci...
- uglavnomja
#1743 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
mislim da ovo nije beznacajno jer pokazuje da se narod moze skupiti i da je svima preko glave
bogic je ispao iz price, to svi znaju i isto tako znaju da nece pogaziti rijec ni ovaj put.
zato je ovo sad protiv vlasti generalno
organizavalo se jednom, orgnizovace se opet
i bolje ovako, nece moci sacica politickih placenika i botova da napravi sranje kao na demonstracijama
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1744 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Bili izbori i dođe Bajro Biber i on ima 1000 glasova i dođe u vijeće grada Sarajeva. Kako?uglavnomja wrote: ↑27/03/2021 13:50 pa nisu ni ti ljudi toliko glupi
Sve dok bajro i slicni i njihovi glasaci budu postojali (a takvih je izgleda najvise) mozes kruzati do mjeseca i nazad
-
foxlife
#1745 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
nisam s ljiljanima ja imao na autu 2s
-
foxlife
#1746 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
dok nismo izasli na titovu to je bilo donekle organizovano
vec dole kod higijenskog je pocelo nase standardno svak po svom
zatim su tu ulijetali i oni koji voze svoju voznju i samo skrenu gdje trebaju itd
i organizacija kako se vozi do dobrinje i nazad nije bila na nivou pa je oko pofalica vec to pocelo liciti na one cunere kad organizuju voznju podrske i sl
da je bilo dosta auta bilo je po mojoj procjeni sigurno preko 300
da li su tu svi bili iz razloga podrske bogicu ili generalno stanju u kantonu sto se tice politike nisu siguran sam
to je pola njih snimalo storije i sl
vec dole kod higijenskog je pocelo nase standardno svak po svom
zatim su tu ulijetali i oni koji voze svoju voznju i samo skrenu gdje trebaju itd
i organizacija kako se vozi do dobrinje i nazad nije bila na nivou pa je oko pofalica vec to pocelo liciti na one cunere kad organizuju voznju podrske i sl
da je bilo dosta auta bilo je po mojoj procjeni sigurno preko 300
da li su tu svi bili iz razloga podrske bogicu ili generalno stanju u kantonu sto se tice politike nisu siguran sam
to je pola njih snimalo storije i sl
- Hank Paldum
#1747 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Toliki izlazak radi neke nebitne pozicije. Pošto dvolične osobe neće to da napišu napisat ću ja pošto oni koji sada šute su onda bili najglasniji
"Dok ljudi umiru od Corone narod izlazi radi neke nebitne funkcije. Hoće li nam ovo otvoriti fabrike? Hoće li nas ovo odvesti u EU i NATO?".
"Dok ljudi umiru od Corone narod izlazi radi neke nebitne funkcije. Hoće li nam ovo otvoriti fabrike? Hoće li nas ovo odvesti u EU i NATO?".
-
Iker C
#1748 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Bogic Bogicevic je bio predsjednik Olimpijskog komiteta BIH pa nije napravio nista revolucionarno, tako bi bilo i da je postao gradonacelnik.
Covjek zivi u nekim drugim vremenima gdje su se ljudi birali prstom i niko nije smio reci nista protiv.
Ako je vec pristao da bude kandidat za gradonacelnika trebao je biti svjestan da je izbor demokratski i da ce biti lobiranja sa obje strane.
Covjek zivi u nekim drugim vremenima gdje su se ljudi birali prstom i niko nije smio reci nista protiv.
Ako je vec pristao da bude kandidat za gradonacelnika trebao je biti svjestan da je izbor demokratski i da ce biti lobiranja sa obje strane.
-
foxlife
#1749 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
za nas je bitna za tebe gdje ti helmut zapovjeda gradom je nebitna jer ljubis guzicu i njemu kao sto ljubis sda likovima ovdjeHank Paldum wrote: ↑27/03/2021 14:57 Toliki izlazak radi neke nebitne pozicije. Pošto dvolične osobe neće to da napišu napisat ću ja pošto oni koji sada šute su onda bili najglasniji
- fosna2014
#1750 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Ovo će biti pravo zanimljivo ...